Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (26 μέλη και 247 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Εγώ πάντως την έριξα την ιδέα στην κα. Ευα γιατί χθές που ΚΑΙ ΠΑΛΙ δε βρήκα την Εμανουέλα στο Φωκαίας 17β, πήγα Αννούλα και αφού δεν είχε ουρά μπήκα. Πριν μπώ λοιπόν της ρίχνω ένα υπονοούμενο και μου λέει "Ετσι και μπώ στο δωμάτιο έχω 2 χρόνια φυλακή".
Βγάλτε συμπεράσματα....
Ασχετο αλλά μήπως μπορεί να πεί κάποιος αν έχει εμφανιστεί η Εμανουέλα και τι ώρες δουλεύει?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγώ πάντως την έριξα την ιδέα στην κα. Ευα γιατί χθές που ΚΑΙ ΠΑΛΙ δε βρήκα την Εμανουέλα στο Φωκαίας 17β, πήγα Αννούλα και αφού δεν είχε ουρά μπήκα. Πριν μπώ λοιπόν της ρίχνω ένα υπονοούμενο και μου λέει "Ετσι και μπώ στο δωμάτιο έχω 2 χρόνια φυλακή".
Βγάλτε συμπεράσματα....

παντως, αν δεν κανω λαθος, μεχρι 2 χρονια ειναι εξαγορασιμη.. :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Η κα Ευα δεν χρειάζεται άδεια- διοτι  ως .. Ευα , ενσαρκώνει η ίδια το προπατορικό αμαρτημα
το οποιο συντελείται σε αυτούς τους χώρους  :2funny:

Επισκέπτης
Όταν είχα πάει πριν από μερικές μέρες (παρθενική μου επίσκεψη στη Φυλής) και είχε προσπαθήσει να με εξαπατήσει η τσα2 στο 71Α σχετικά με τη Μιλένα, κατέβηκα στο 71Β. Γινόταν χαμός. Γεμάτο το σαλόνι και ουρά μέχρι την πόρτα. Ήμουν ο τελευταίος και εμπόδιζα μάλιστα να ανοίξει η πόρτα.
Την ώρα που προχώρησα λίγο πιο μέσα έκανε πασαρέλα προφανώς η Άννα την οποία πρόλαβα να δω λίγο στην (κωλο)στροφή της. Πολύ καλή η οπίσθια πλευρά του φεγγαριού, όπως και η Κα Ευα (μάλλον ήταν αυτή γιατί μου έκανε  φοβερή εντύπωση) η οποία με κοίταξε και μου είπε. Για σας κύριέ μου θα την ξαναβγάλω την κοπέλα να την δείτε και δεν πρόκειται να ξαναγαμήσετε ποτέ σε άλλο μπορντέλο. Νομίζω εκείνη τη στιγμή θα προτιμούσα την Κα Ευα από οποιαδήποτε άλλη, διότι όπως έλεγε και ένας παλιός φίλος μπασκετμπολίστας από Θεσσαλονίκη "το πρόσωπο γαμάει". 

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως και γω της την εχω πει της Ευας, ουκ ολιγες φορες, οτι δηλαδη απο μονη της ειναι πολυ καλυτερη απο πολλες που πλασαρονται σαν επαγγελματιες που βγαζουν χαρτζηλικι και οχι μονο, χωρις να το αξιζουν και εμας μας καθεται η φολα στο στομαχι...
Βλεπω ομως οτι υπαρχουν και αλλοι συνοδοιποροι που θα γουσταραν να την "ακουμπησουν"...
Το θεωρω ομως εξαιρετικα δυσκολο να καθησει σε καποιον...
Θα ηθελα βεβαια να μαθω το παρελθον της!
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον...
Η Αννουλα ομως που "κοουτσαρει" τωρα, ειναι εγγυηση!

Επισκέπτης
Η Λόλα στην Κεραμικού 13α ποια είναι; Αυτή η Ρουμάνα με το κοντό μαλλί που μιλάει μόνο Ρουμάνικα; Αυτήν βρίσκω συνήθως στην βραδινή βάρδια.
Κάποιος είχε πει ότι είναι ξανθιά, αλλά εγώ δεν έχω δει καμιά ξανθιά σε αυτό το μαγαζί.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ρε μαγκες ξερει κανεις η milf απο διδυμου 8α που ηταν πρωινη βαρδια μαρια την λεγανε μηπως την εχει παρει το ματι του κανενος;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η Λόλα στην Κεραμικού 13α ποια είναι; Αυτή η Ρουμάνα με το κοντό μαλλί που μιλάει μόνο Ρουμάνικα; Αυτήν βρίσκω συνήθως στην βραδινή βάρδια.
Κάποιος είχε πει ότι είναι ξανθιά, αλλά εγώ δεν έχω δει καμιά ξανθιά σε αυτό το μαγαζί.
Ελληνικα μιλαει,ειναι αρκετα μικροκαμωμενη,με πεταχτο λεμονατο βυζακι και πεταχτο κωλαρακι
Πολυ καλη και χωρις βιασυνες
Ειναι και ευκολη σε συμπεριφορα/συμμετοχη
4-5 φορες εχω περασει σουπερ
Και ολα αυτα με 18€(μενουν και ρεστα για χυμους)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αυριο καρντασια ερχομαι αθηνα.η χριστινα απο φυλησ65 μπορει να μου πει καποιος αν δουλευει πρωι 'η απογευμα?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Βολτούλα χθες στο Μεταξουργείο!
Γενικά είχε καλούτσικα κομμάτια..
κατάθεση όπως πάντα στην Κατερίνα!!!

Εκπληκτική όπως πάντα ;)!!! :boobies:

Επισκέπτης
Συναγωνιστές, καλημέρα. Χτες πήγα να τσεκάρω το καινούριο "πράμα" που αναφέρθηκε παραπάνω από τον COMMANDER, στα δύο ρδέλλα της Καλύμνου, πρωινές ώρες. Αγαπητέ, COMMANDER, δεν είναι καθόλου καινούρια. Όντως δεν ήταν η Λαρίσσα στο Καλύμνου 36, αλλά η Ρίτα, που παίζει και στη Διδίμου απόγευμα. Δεν είναι κακή, αλλά άμα την έχεις πάρει και κάποιες φορές, δεν την ξαναπέρνεις. Επίσης, στο Καλύμνου 48 ήταν μία Άντζελα,ρωσίδα milf, η οποία είναι εκεί αρκετό καιρό. Δεν έχω μπει ποτέ, γιατί μου φέρνει σε ρωσίδα θείτσα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις υπηρεσίες της.
Στη συνέχεια πήγα στο φ40, να δω μήπως είχε τίποτα καλό για κουλούρι. Δυστυχώς, τίποτα. Ήταν ένα κακόμοιρο, που έδινε κουλούρι, αλλά ήταν ένα μουτρωμένο ξενάκι. Άντε να καυλώσεις!!! Απορώ. Λες και φταίμε εμείς που έγινε πουτάνα. Πόσο εκνευρίζομαι και με αυτές και με τον εαυτό μου, όταν έχω μπει σε καταστάσεις που εκτιμώ ότι θα είναι μαλακισμένες. Κι εντάξει όταν είναι μία που έξω βγαίνει χαρούμενη και καυλιάρα, και μέσα είναι ένα μαύρο χάλι: την πάτησες. Έπεσες έξω. Όταν, όμως, τη βλέπεις μουτρωμένη, αγέλαστη, και σε βρίζει από μέσα της, λες και φταις εσύ που είναι πουτάνα, τι μπαίνεις μέσα? Δεν καταλαβαίνουν οι μαλακισμένες ότι 20 ευρώ είναι μισό μεροκάματο κι ότι δεν το βρίσκουμε στο δρόμο? Γι' αυτό, θα πρέπει να μαυρίζουμε όσα μπουρδέλλα και όσες πουτάνες είναι αγέλαστες, απεριποίητες, βρώμικες, και δεν παρέχουν υπηρεσίες που μας ικανοποιούν. Το πιο απαραίτητο θέμα και το πιο διάσημο, θα έπρεπε να είναι το "black list", που ενώ υπάρχει, έχει δυστυχώς, ατονίσει. Να μάθουν, οι μαλακισμένες, να σέβονται τα χρήματα που παίρνουν.
Τελικά, νευρίασα κι έφυγα, χωρίς να γαμίσω. 
φιλε στο καλυμνου 36 ολες κανουν το ιδιο προγραμμα με την νανα????

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
θα ειμαι κακος , για αυτο οποιος θελει μπορει να συνεχιση στο επομενο μυνημα ποιο κατω

τιν τριτη πηγα στην θαρυπου και γευτικα μια ωραια στιγμη απο μια ψηλη υπαρξη ( ονομα δεν θυμαμαι ) , εμεινα καταγοητευμενος  ( οπως εχεται διαβασει σε ποιο επανω μου μυνημα ) , και ετσι μετα απο πληροφοριες εμαφα οτι η ιδια δουλευη και στο μαγαζι της προεδρου  ( της παρασκευες ) ετσι πηγα να την ξανατεσταρω για να δω εαν τα στοιχεια που μου ειχε δωση την θαρυπου , ηταν σωστα .

μαπα το καρπουζι , και μαλιστα απαισια συμπεριφορα , αφου μου κανει το κολπο με την ορθια πιπα ( διοτι με αυτον τον τροπο καταφερνη να  μπορεις να πιανει τα στηθια της ή τον ωραιο πισινω της , ερχομαστε σε φαση πισοκολιτου  , μετα απο λιγο της ζυταω ευγενικα να αλλαξουμε σταση και εκει αρχιζουν τα οργανα , με ενα υφακη ηρωνικο , λεει '' με 30 ευρω θελεις και αλλη σταση , τελειωνε εκει που εισαι , τελειωνε ''  και γυρναει παλι το κεφαλη της προς τον τοιχο , βγαινω σικωνομαι απο το κρεβατι , βγαζω καποτα πλενομαι και ετοιμαζομαι να φυγω , με ρωταει τι εγινε της λεω ευγενικα συγνωμη για την ωρα που σου εφαγα μεσα στο δωματιο και συνεχιζω να ντυνομαι σαστιζη για λιγο και φευγει .............

δεν θελω να πω τιποτα αλλο , για το συγκεκριμενο , αν και εχω ξενερωση αρκετα 

μαλλον πρεπει το συξκερκιμενο μαγαζι να φυγει απο τον καταλοξο μπουρδελο και να παει στα στουντιο , διοτι μηλοντας με παιδι που βγηκε μετα μου ειπε οτι του ειπαν 30 το απλο 50 το σπεσιαλ , νομιζω οτι αυτη η τακτικη ακολουθητε στα στουντιο , αρα ειναι σε λαθος σημειο καταχωρημενω το μαγαζι της προεδρου ( ελλη - αχαρνων )

οχι τιποτα αλλα την ελλη την γνωριζω και πρωσοπικα εχουμε φαει και μαζι στον αλιμο στο σπιτι της , η κατοικη της περιοχη την ξερουν διοτι βγαζει το σκυλο της βολτα εκει και φτανει μεχρη στην παραλιακι ( αλιμος ) , με την ελλη ( ναι ειναι σαβουρα ) αλλα τουλαχιστον αλλαζει και δυο τρεις στασης , οπως παλια ( πρην 4-5 χρονια ) η φιλη της  με το μαυρο το slk που δουλευαν εναλαξ εδεινε 30 ευρω και εκανες παπαδες , μεχρη εαν εισουν κουρασμενος σε σικωνε και σε πηγενε στο μικρο τον νυπτιρακι που εχουν και τα ρεια τα δωματιο , σου εβγαζε τιν καποτα και σου τραβαγε μαλακια περιποιημενη , ενω εσυ της εβαζε κολοδαχτυλο . ( τωρα φυσικα αναιβικε κατηγορια και παιζει με χονδρα λεφτα ( αραβες , επιχειριματιες και μεγαλο δηκιγορους )  ειναι η φυσικη εξεληξη καθε κοπελας και μη , που δουλευη σε αυτα τα μαγαζια , εαν ειναι καλη και τυπικη , την μαζευουν για το δικο τους '' παρτυ ''

ναι το ξερω εχω τα νευρα μου , και ζητω συγνωμη απο ολους που πηρα στο λαιμο μου και σας ειπα να πατε στην θαρυπου να της τιμησετα , δεν θα πω το αντιθετω απλο μην λαβεται υποψη εκεινη την αναφορα μου  sorry !!!!!!!!!!!

ασχετω, φιλια στιν '' λιζα '' και στιν '' αντζελα ''  , θα τα πουμε συντομα  ( ξερουν αυτες )

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

μολις ειδα αυτο , διοτι εαν σου εκανε αυτα με 30 ευρω τοτε παω πασο ................

ελα μου ντε , ομως δεν ειναι ετσι διοτι η γρια κοτα ειναι πουτ@ν@ , εστειλε αλους δυο κολητους να την τεσταρουν σημερα μετα το συμβαν με εμενα και δυστιχως δεν διαψευτικα , δυστιχως , την ιδια ακριβως αντειμετωπιση ειχα τα φιλλαρακια

εαν ειναι ετσι να το λεει η ευγενικη τσατσα που ειναι εκει μαζι με την ελλη χρονια εκει εγω την θυμαμαι τουλαχιστον 7-8 χρονια , οτι με τριαντα ευρω μια σταση , ναι ρε φιλαρακι , μα ξερω τι ναπαρω , τι να απαιτησω , εδω παμε αλλου δεινει 20 ευρω και χορευεις επανω στο κρεβατι , υμαρτον πια

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα ρε παιδιά, υπάρχει Αλίνα και στο 106, ωραίο μωρό επαιζε και Φύλής 59 και Κεφαλληνίας 75 η συγκεκριμένη. Πιτσιρίκα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Πρέπει να έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα ρε παιδιά, υπάρχει Αλίνα και στο 106, ωραίο μωρό επαιζε και Φύλής 59 και Κεφαλληνίας 75 η συγκεκριμένη. Πιτσιρίκα.

η Αλίνα που λες φίλε μου στο 106 είναι πρωινή ή βραδινή βάρδια;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πριν λίγο ήρθα από Μεταξουργείο!!
Μέτρια πράματα!! Το σπίτι της Κατερίνας ήταν
κλειστό! Πήγα στο δίπλα με τα πολλά σκαλιά!!
Κατερίνα μου είπε η κοπέλα πως την έλεγαν!!
Να σας πω την αλήθεια, τρανς μου φάνηκε!! Δεν με ένοιαξε!!
Έκανε ωραίο γαμήσι!! :rockon:
Καλή πίπα, high heels δε φόραγε ρε γαμώτο >:( :grin:!!!
Είχε και τατού στην πλάτη χαμηλά, τράιμπαλ καυλιάρικο!!! ;)
Πάντως για Σαββατόβραδη ανακούφιση, καλή ήταν!! :)

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Πριν λίγο ήρθα από Μεταξουργείο!!
Μέτρια πράματα!! Το σπίτι της Κατερίνας ήταν
κλειστό! Πήγα στο δίπλα με τα πολλά σκαλιά!!
Κατερίνα μου είπε η κοπέλα πως την έλεγαν!!
Να σας πω την αλήθεια, τρανς μου φάνηκε!! Δεν με ένοιαξε!!
Έκανε ωραίο γαμήσι!! :rockon:
Καλή πίπα, high heels δε φόραγε ρε γαμώτο >:( :grin:!!!
Είχε και τατού στην πλάτη χαμηλά, τράιμπαλ καυλιάρικο!!! ;)
Πάντως για Σαββατόβραδη ανακούφιση, καλή ήταν!! :)

Στο διπλανο απο της Κατερινας εχω δει πολλες φορες trans. Συνηθως καλες που δυσκολα το καταλαβαινεις. Εχω πηδηξει σε ολα της σειρας εκτος απο αυτο (3 στα 4). Στο γωνιακο Βαλεντινα και μια αλλη βυζαρου αρκετες φορες, στο 2ο ΜΑγδα και μια αλλη κοντη καριολα μελαχροινη καθως και μια γαζελα αραπινα, και στης ΚΑτερινας, την Κατερινα και μια αλλη καλη ψηλη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom