Συναγωνιστές, καλημέρα. Χτες πήγα να τσεκάρω το καινούριο "πράμα" που αναφέρθηκε παραπάνω από τον COMMANDER, στα δύο ρδέλλα της Καλύμνου, πρωινές ώρες. Αγαπητέ, COMMANDER, δεν είναι καθόλου καινούρια. Όντως δεν ήταν η Λαρίσσα στο Καλύμνου 36, αλλά η Ρίτα, που παίζει και στη Διδίμου απόγευμα. Δεν είναι κακή, αλλά άμα την έχεις πάρει και κάποιες φορές, δεν την ξαναπέρνεις. Επίσης, στο Καλύμνου 48 ήταν μία Άντζελα,ρωσίδα milf, η οποία είναι εκεί αρκετό καιρό. Δεν έχω μπει ποτέ, γιατί μου φέρνει σε ρωσίδα θείτσα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις υπηρεσίες της.
Στη συνέχεια πήγα στο φ40, να δω μήπως είχε τίποτα καλό για κουλούρι. Δυστυχώς, τίποτα. Ήταν ένα κακόμοιρο, που έδινε κουλούρι, αλλά ήταν ένα μουτρωμένο ξενάκι. Άντε να καυλώσεις!!! Απορώ. Λες και φταίμε εμείς που έγινε πουτάνα. Πόσο εκνευρίζομαι και με αυτές και με τον εαυτό μου, όταν έχω μπει σε καταστάσεις που εκτιμώ ότι θα είναι μαλακισμένες. Κι εντάξει όταν είναι μία που έξω βγαίνει χαρούμενη και καυλιάρα, και μέσα είναι ένα μαύρο χάλι: την πάτησες. Έπεσες έξω. Όταν, όμως, τη βλέπεις μουτρωμένη, αγέλαστη, και σε βρίζει από μέσα της, λες και φταις εσύ που είναι πουτάνα, τι μπαίνεις μέσα? Δεν καταλαβαίνουν οι μαλακισμένες ότι 20 ευρώ είναι μισό μεροκάματο κι ότι δεν το βρίσκουμε στο δρόμο? Γι' αυτό, θα πρέπει να μαυρίζουμε όσα μπουρδέλλα και όσες πουτάνες είναι αγέλαστες, απεριποίητες, βρώμικες, και δεν παρέχουν υπηρεσίες που μας ικανοποιούν. Το πιο απαραίτητο θέμα και το πιο διάσημο, θα έπρεπε να είναι το "black list", που ενώ υπάρχει, έχει δυστυχώς, ατονίσει. Να μάθουν, οι μαλακισμένες, να σέβονται τα χρήματα που παίρνουν.
Τελικά, νευρίασα κι έφυγα, χωρίς να γαμίσω.