Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 147 άτομα (12 μέλη και 135 επισκέπτες)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
745
Κριτικές
123
Like
1.697
Πόντοι
8.445
Χθεσινή επιδρομή κατά τις 14:00 στο Φ71Α πάνω μήπως πετύχω τη Μιλένα.Δυστυχώς βγήκε ένα άλλο ξανθό δεν το είχα ξαναδεί,φεύγω και μπαίνω στο Φ71Β στο κάτω.Και να σου η κα Εύα !.Βγαίνει λοιπόν και λέει το ποιηματάκι της και παρουσιάζει την Αννούλα.Όχι την απογευματινή Αννούλα αλλά όπως φαίνεται την πρωινή,η οποία φάνηκε πιο προστυχοτσαχπινογαργαλιάρα με έπεισε και μπήκα.Στο δωμάτιο μου άρεσε πιο πολύ από την άλλη Αννα και βρίσκεται στα υπ΄οψιν για μια δεύτερη κατάθεση ( υστερεί στην πίπα,είναι λίγο τεμπέλα αλλά πιό καυλιάρα ).Μπαίνοντας λέω στη κα Εύα "Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτα χρυσόσκονες όπως την άλλη φορά και πάμε σπίτι πασαλιμένοι ?" Και μου απαντάει."Εσύ είσαι που γράφεις για τις χρυσόσκονες και για μένα.Μου τα έφεραν όλα αυτά που γράφετε και για μένα και τα διάβασα.Να είστε καλά." Χαρτί και καλαμάρι της τα μεταφέρουν πάντως που σημαίνει ότι το site έχει πέραση και μετράνε αυτά που γράφονται.Φεύγοντας πάντως της λέω "Ωραίο τατουάζ στο στήθος τι είναι ? " Και μου ανοίγει τη μπλούζα και μου δείχει ένα τριαντάφυλλο.!  Πολλές Αννούλες πάντως ρε παιδιά στο Φ71β.Αφού φοβάμαι μη και τυχόν φωνάξουν στο δρόμο Αννούλα και γυρίσω ! ! !

για να γράφουμε συνέχεια για 2 - 3 σπίτια είδατε το αποτέλεσμα. η κυρά Εύα και κάθε άλλη ξέροντας για τις καλές και πολλές κριτικές, παρουσιάζουν διάφορες γκόμενες για τις γνωστές καυλιάρες. 1 στους 5 να πέσει θύμα το έβγαλαν το μεροκάματο.
 

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
745
Κριτικές
123
Like
1.697
Πόντοι
8.445
Πρωινή βόλτα σήμερα περί τις 13:00  στο Μεταξ. Και στο πρώτο που μπήκα ήταν στη οδό Κεραμικού 13 στο πάνω όπου η τσατσά με το μουστάκι  μου παρουσιάζει την θείτσα 40αρα ίσως 40+ όπου μέσα σε όλα και κωλαράκι με 15 γιούρο. :think:
Έκανα την τσάρκα μου και αφού δεν έπαιζε τίποτα καλό :headbang: με εξαίρεση την Κορίνα κατέθεσα στη θείτσα στο τελευταίο δωμάτιο λόγο φωτισμού.
Η θείτσα ξανθιά, αδύνατη και στο δωμάτιο εάν δε τη ρώταγα το όνομά της (μάλων Λουκία) δεν θα έβγαζε λέξη. Στο κρεβάτι πίπα ψιλοχαλαρά μετά ιεραποστολικό και πλαγιαστό και στο τέλος στα τέσσερα πρώτα στο μνι και μετά κόλο :bounce-glasses: όπου μπορώ να πω ότι ήτανε αρκετά σφικτός.Εκει που τσίνισε ήταν οταν της έριξα σταμπίλη στο κολομάγουλο  :bottom: "μην κάνεις έστι " :cussing:
Με λίγα λόγια για 15€ και σφικτό κωλαράκι δεν έκλαψα τα λεφτά μου

το milf κωλαράκι δουλεύει τώρα πρωινή βάρδια;
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
διδύμου Β κυριακή πρώι.(αυτό με τα σκαλιά)
Ψηλή ρωσσίδα (μάλλον) γύρω στα 30 αρκετά όμορφη, μελαχρινή με ωραίο βυζί.
Στο δωμάτιο χάλια μάυρα. Πίπα μισού λεπτού και γαμίσι 2 λεπτών. Τα λευτά μου πίσω...
 

alexis1973

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα, συναγωνιστές! Εχθές, το μεσημεράκι (κατά τις 14:30) ενώ δεν ήθελα να γαμίσω, ήμουν στην περιοχή, και αναπόφευκτα, έκανα μία βόλτα προς ενημέρωση. Τι τό 'θελα? Αφού πήγα σε κάνα δυό ρδέλα, μετά πήγα στο Κολωνού 32 νομίζω (το δεύτερο από τη Λεωνίδου). Βγαίνει μία λίγο μουτρωμένη. Πάω να φύγω, και ακούω τον τσάτσο να λέει το πιοιματάκι, με την προσθήκη "και κωλαράκι". Με το που το ακούω, λειτουργεί το ένστικτο "του κώλου", και λέω "μπαίνω". Μάγκες, Η Μαλακία. Την κοπέλα την έλεγαν Άννα (αν θυμάμαι καλά). Ξένη, μουτρωμένη, αγέλαστη, αμίλητη, γενικώς, όλα με "α" στερητικό. Δύο δευτερόλεπτα πίπα, μετά στίνεται στα τέσσερα, αλλά με ένα περίεργο τρόπο που δεν μπορούσα ούτε να τις το βάλω, αλλά και όταν τα κατάφερα, μετά τα πολλά, δε με βόλευε καθόλου. Άσε που είχε βάλει κι ένα τόνο κρέμα. Μετά της λέω κολαράκι, και αντί να κάτσει κάπως να διευκολύνει να της το βάλω, ξαπλώνει τελείως και περιμένει. Πήγα να της πω "Τι περιμένεις μωρή? Το τρόλεϊ". Τη στείνω στα τέσσερα, και πάλι μου στείνεται κάπως περίεργα. Να μη σας τα πολυλογό, κάπου τον έβαλα, δεν ξέρω πού (είχε τόση κρέμα, που δεν καταλάβενες τι γαμούσες). Κατά τη διάρκεια ξεκάβλωσα και δύο - τρείς φορές από την ξενέρα. Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες (να σκέφτομαι διάφορα καυλόμουνα κτλ) έχυσα, απλά και μόνο για να μη μείνω άχυστος. Μαύρο και στο συγκεκριμένο μπουρδέλο και σε αυτή τη μαλακισμένη. 
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.149
Κριτικές
149
Like
2.831
Πόντοι
6.925
Σήμερα πρωί 11:00 Φυλής 71Β η Αννα η δευτερη , 71Α κλειστό (?) στα 69 Α & Β έβαλαν και κλιματιστικά (περιμενουμε)στα 84 -86 τα γνωστά εκτός του 84Β πάνω όπου ηταν μία ωραία γυναικα με όμορφο προσωπο (θα πηγαινα). 67 μία ξενερωτη ψηλή ξανθιά, 65Α μία καινούργια αλλά πήγα Χριστινάκι 65Β που είναι πρωινό για να ανεβει το ηθικό μου. Τα γνωστά με πολύ όρεξη για μπλα μπλα.
 

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Μηνύματα
663
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ναταλί-Διδύμου 18Α

Όπως όλοι ξέρετε σε αυτό το σπίτι προσφέρεται και ακάποτο. Βασικός λόγος για να το επισκεφτείς. Η τιμή είναι στα 20 ευρώ(τουλάχιστον όταν πήγα εγώ).
Ναταλί λοιπόν, στα 35+, με καλό κορμί, συμπαθητικό κωλαράκι, και βυζί 2 1/2άρι μπορεί και 3άρι σιλικόνη. Σιλικόνη, την οποία πρόσφατα ρετουσάρισε απ'ότι μου είπε και ήταν και ο λόγος όπου δεν έβγαλε το baby-doll που φορούσε (για να μην φαίνονται οι γάζες). Αυτό ήταν λίγο αρνητικό.
Κατά τ'άλλα πολύ καλή.
Η επίσκεψη έγινε Παρασκευή(12-10-07) κατά τις 2 το μεσημέρι, χωρίς πολύ κόσμο. Η Ναταλί ήταν πολύ υπομονετική, χωρίς ίχνος βιασύνης, μοσχομύριζε και αφού εξέτασε με προσοχή τον πούτσο μου για εμφανή αφροδίσια, ξεκίνησε απαλό και βασανιστικό γλύψιμο σε όλη την περιοχή (και μπάλες). Δεν κάνει deep-throat, αλλά δεν πειράζει. Προσφέρει και 69, αλλά εγώ δεν την έγλυψα. Η εκτόνωση δεν άργησε να έρθει (δεν γάμησα, αρκέστηκα στην πίπα) όπου με κοίταζε με λάγνο βλέμα και ταυτόχρονα έπαιζε με την γλώσσα της το κεφαλάκι.
Θα την ξανατιμήσω σίγουρα.
Όσο για τον χώρο, τίποτα το ιδιαίτερο. Κάτω από το μέσο όρο των μπουρδέλων της Φυλής.
 

Επισκέπτης
Χριστίνα - Φυλής 65 κάτω (πάλι!!!)

Λοιπόν, χθες που λέτε, επισκέφτηκα για μια ακόμη φορά τους "αμαρτωλούς δρόμους της ηδονής" ((c) Pitsi) στην περιοχή της Φυλής. Πρώτη μου στάση όπως πάντα το 65 για να δω αν παίζει Χριστινάκι. Από την στιγμή λοιπόν που ήταν εκεί (με ΠΟΛΛΑ κέφια, φάνηκε όταν βγήκε στο σαλόνι) είπα πως δεν υπάρχει λόγος να βγω στην γύρα.

Πράγματι λοιπόν, σκάω το 20άρικο και μπαίνω στο πρώτο δωμάτιο (με το που μπαίνεις στο μπουρδέλο) αριστερά. Μετά από κάνα 5λεπτο μπαίνει το Χριστινάκι κουνιστό και λυγιστό κι έρχεται γεμάτη χαρά και κυριολεκτικά πηδάει πάνω μου (ήμουν όρθιος), με αγκαλιάζει και τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση μου. Πούπουλο είναι παιδιά, την επόμενη φορά θα της πω να την πάρω στα όρθια! :cheesy:

Anyway, ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και αρχίζει τα χάδια και τα φιλάκια στο στήθος και στο λαιμό, παίζοντας με το κοντάρι μου ταυτόχρονα το οποίο γύρισε και κοίταξε το ταβάνι περήφανα σε χρόνο dt!!! Αρχίζει την πίπα, γύφοντας τόσο το κεφαλάκι όσο και τον "σωλήνα" και μέχρι που μου έγλυψε και λίιιιιιιιγο τα αρχίδια!!! Βέβαια, το προηγούμενο βράδυ είχα ξυριστεί κι έτσι ήταν ότι πρέπει ;) Μετά από μια 5λεπτη πίπα μου λέει, "πως τες αγκάπη μου?" και της απαντάω "εσύ???". Και γυρνάει με νάζι και μου λέει "μα όπως τες εσύ μωρό μου, εσύ αφέντης τώρα!". Την βάζω λοιπόν από πάνω και ακούστε τι έκανε η ρουφιάνα: Σηκώνεται όρθια πάνω στο κρεβάτι (εγώ ανάμεσα στα πόδια της) και να αρχίζει να μου χορεύει αισθησιακά σαν strip-dancer, χαιδεύοντας το μουνάκι της και το στήθος της και να με κοιτάει με ένα χαμόγελο σαν το παιδί της Crest! Αφού λικνίστηκε λοιπόν για λίγο, άρχισε να χαμηλώνει σιγά-σιγά (πάντα πατώντας πάνω στο κρεβάτι) και να κάθεται στο "πυρωμένο σίδερο" που την περίμενε από κάτω. Εκεί, άρχισε το "ροντέο" με τις γνωστές κραυγές κάβλας και τα πρόστυχα λόγια που με φτιάχνουν ιδιαίτερα (έτσι στο μουνάκι μου καβλιάρη μου, θέλω την πούτσα σου όλη μέσα μου, κτλ, κτλ). Επειδή καταλάβαινα ότι δεν θα άντεχα για πολύ ακόμα, την γυρνάω στα 4 όπου μαζεύεται σαν "χελωνάκι" με το κωλαράκι τουρλωμένο και μου λέει "έλα μέσα μου, σκίσε μου το μουνάκι, θέλω πούτσα!". Μπαίνω λοιπόν, σκύβω μπροστά κοντά στο αυτί της και αρχίζω να την "καρφώνω". Αυτή μια από τα ίδια... κραυγές κάβλας και προστυχόλογα all the way!!! Στην φάση που είναι να χύσω γυρνάει το κεφάλι της και αρχίζει να με φιλάει στο αυτί, κάτω από το αυτί και στο μάγουλο... Ε, κι εκεί της τα άδειασα όλα μέσα.

Τι να πω... είναι για μένα αυτή την στιγμη Νο. 1 στην πιάτσα των άτακτων πορνίδιων του έρωτα και της ηδονής (πάλι (c) Pitsi). Και για να κλείσω, θα σας πω μία ατάκα που είπε καθώς έβαζε το κιλοτάκι της και το σουτιέν της: "Ωραία, κάναμε παιδάκια σήμερα!!!" :cheesy:

Nα 'σαι καλά ρε Χριστινάκι με τα ωραία σου!!!


P.S. mounitsa, σου έδωσα καλή τροφή τώρα μιας και παρακολουθείς τον βίο μου. Γράψτο λοιπόν κι αυτό στα τεφτέρια σου για να μην σου ξεφεύγει τίποτα!!! :2funny:
 

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Μηνύματα
166
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Liomas τι ώρες παίζει το Χριστινάκι ? Τι ώρα έκανες την επίσκεψή σου ? Δώσε μας τα φώτα σου ?
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ξανά μετά από καιρό στην ενεργό δράση.. Περιπλάνηση λοιπόν στα κολασμένα σοκάκια της αδησώπητης ηδονής στην περιοχή της Βικτώριας!

Φυλής 40

Λίζα τη λένε και είναιΡωσσίδα.Λέει ότι είναι 24 χρ. αλλά στο πρόσωπο φαινόταν μεγαλύτερη.Ξανθιά,ύψος 1.75 περίπου και αρκετά όμορφη..Σώμα πάρα πολύ καλό.. αδύνατη με ωραίο κώλο και με ωραία βυζάκια που σου λεγαν "γλύψε μας"..

Εγώ δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς και έτσι δεν αντιστάθηκα στο γλύψιμο των βυζιών(ε) για περίπου κάνα 2λεπτο έχοντας προηγηθεί μια αξιόλογη (da)πίπα.. Την είχα από κάτω, για λίγη ώρα όμως, αφού ο μαγικός ζωμός έψαχνε γρήγορα το δρόμο προς τη έξοδο!

Σκάω άλλο ένα 20αρικο λοιπόν(ε), στην τανάπου αυτή τη φορά,η οποία ξανάρθε μετά από λίγα λεπτά που ήταν αιώνες για το #ουτσοκέφαλο!Την 2η φορά με δάμασε σαν πραγματική καβαλάρισα και χτυπιόταν για κάνα 3λεπτο πάνω μου..Γυρνάω σε "πίσω κίνηση" (ωραίο στήσιμο είχε)και την αρχίζω στις γρήγορες τσιτόνωντας το κωλαράκι της..Εκείνη υποκρινόταν με ελαφρά και ηδονικά βογγητά. Στο τέλος γύρισε σε ιεραποστολική στάση η οποία έμελε να ήταν και η τελευταία..

Φυλής 54Α

Εκεί ήταν ένα Α.Τ.Η.Α. (Αγνώστου Ταυτότητας Ηδονική Αρχικαυλιάρα ..δεν ξέρω όνομα).. η οποία ήταν εκεί από παλιά..Ξανθιά με κοτσιδάκια μου φαίνεται και ύψος 1.80 στα τακούνια.. Ωραίο κορμί αλλά όχι και θανατηφόρο!

Φυλής 65Α

Δε θυμάμαι και πολλά.. άπλά οτι ήταν μια πόρνη με ωραίο σώμα και φαινόταν νέα..καλή περίπτωση γενικότερα..

Φυλής 66Δ

Αναμονή,αναμονή αλλά no μουνί..

Φυλής 86Α

Το πάνω εννοώ.. όπου υπήρχε ένα νεαρό πορνίδιο με μαύρο μαλλί και καλό σωματάκι αλλά αν θυμάμαι καλά από στήθος δεν έλεγε τίποτα..
 

Επισκέπτης
Το Χριστινάκι είναι εκεί απογεύματα μετά τις 5 μάλλον..

Τώρα ΚΑΙ Κυριακές!

Όχι παιδιά, το Χριστινάκι έχει αλλάξει πρόγραμμα (μάλλον) γιατί εγώ την πέτυχα κατά τις 4μμ. Πρέπει να παίζει πρωϊνά... εκτός βέβαια αν το παίρνει σερί μέχρι το βράδυ. Πάντως, όντως κατά τις 4 παίζει αλλαγή βάρδιας στα περισσότερα μπουρδέλα γιατί ήταν αρκετά κλειστά (ανοιχτές πόρτες αλλά σβηστό το φωτάκι απέξω). Επίσης είδα και 2-3 γκόμενες να μπαίνουν μέσα σε μπουρδέλα εκείνη την ώρα. Πελάτισσες αποκλείεται να ήταν οπότε... μάλλον ήταν οι αλλαγές!!!
 

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
978
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Tελικα τι ωρα παιζει το Χριστινακι?Αν παω τωρα θα ειναι? :rockon:
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Μάλλον λάθος θα έκανα τότε και θα τη θυμάμαι από άλλη επίσκεψη..(το διορθώνω)

Στις 4 είναι τελικά η αλλαγή?Μα μπορεί να θελαν να ξεχαρμανιάσουν οι γκόμενες!! :)
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Επισκεψη βραδυ(κατα τις 03:00), μετα το καυλι στους Τουρκους στην περιοχη του Μεταξουργειου-Ξαφνικα εσκασε μπατσικο οπωε εκανα βολτες να παρκαρω και το 30Α εκλεισε στα καπακια-Δεν μπορω να καταλαβω γιατι-
Κεραμεικου 13Α η Ντινα,Ρουμανα,με μεγαλους βυζους και μακρια μαυρα μαλλια-Χαρουμενη διαθεση με 15€-Πολυ ανετη και βολικη-Καινουρια στη δουλεια και στενομουνα καπως-Δουλευε σε μπαρ της Πατησιων πριν και ειναι μια βδομαδα στο σπιτακι αυτο.
Κορυφαια στιγμη τo gag throat και αμεσως μετα της εδωσα τα τακουνια να τα φορεσει και να την παρω σε doggy style αλλα με την τυπισσα στην ακρη του κρεβατιου ορθια

Θα ξανατιμηθει δεοντως
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Επισκεψη βραδυ(κατα τις 03:00), μετα το καυλι στους Τουρκους στην περιοχη του Μεταξουργειου-Ξαφνικα εσκασε μπατσικο οπωε εκανα βολτες να παρκαρω και το 30Α εκλεισε στα καπακια-Δεν μπορω να καταλαβω γιατι-

Είχανε λυσσάξει οι μπάτσοι χθές στο μεταξουργείο. Εγώ που πέρασα κατα τις 24:00 με το αυτοκίνητο με σταματήσανε στην Λεωνίδου και Κολωνού απέναντι απο το Αιγυπιτακό καφενείο και μου έκαναν έλεγχο χαρτιά, δίπλωμα, άδεια κτλ.
Φοβήθηκα μήπως μου κόψουν καμία κλήση και μετά άντε να εξηγήσεις στην γυναίκα τι έκανες στις δώδεκα το βράδυ στην Κολωνού...
 

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.243
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εμενα χιστες πριν καμια βδομαδα με σταματησαν και με εψαχναν .....πολυ ψαξιμο ομως ! και το αμαξι ! και διπλα περναγαν ολοι οι μαυροι και οι αλβανοι χωρις να τους πειραζει και να τους ελεγχει κανεις...... ΕΛΕΟΣ
 

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Μηνύματα
560
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Η Αλεξάνδρα στο 65 τι ώρες δουλεύει;Αν ξέρει κάποιος ας πει!

 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom