Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (44 μέλη και 328 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ιάσωνος 20Β

Πήγα στο μπουρδέλο αυτό χθες το απόγευμα και πέτυχα μια Τζένη από Βουλγαρία (δεν την είχα ξανδεί, μάλλον καινούργιο αίμα μιας και μου είπε ότι είναι στην Ελλάδα κάνα 2μηνο).
Από εμφάνιση είναι μελαχροινή με κοντό μαλλί (σχεδόν αγορίστικο), καλούτσικη φάτσα και αρκετά καλό και σφιχτό κορμί, ψηλή, αδύνατη, γυμνασμένη, μικρό βυζί και πάρα πολύ καλό κωλαράκι.

Στο δωμάτιο είναι μια χαρούλα, ευχάριστη και δεν λέει όχι σε διάφορες στάσεις. Στα μειονεκτήματα το άθλιο δωμάτιο... πολύ βρωμιά. Πίπα πολύ καλή, ρουφηχτή και για αρκετή ώρα. Μετά την έβαλα ανάσκελα και στο τέλος πισωκολλητό όπου στήνεται ΘΑΥΜΑΣΙΑ κι έχεις view το κωλοβαλβίδι. Συμμετοχή με διάφορα "σπρωξίματα" προς τα πίσω και να σε κοιτάει όλη την ώρα από τον καθρέφτη με καβλιάρικο βλέμα.

Με λίγα λόγια, σίγουρα ένα καλό value for money.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Το όνομα Αλεξάνδρα είναι της μόδας φαίνεται!Το Σάββατο στο 65 επάνω,το πιο σκοτεινό μπουρδέλο της φυλής,ήταν μια Αλεξάνδρα 22 ετών από Ρωσία και αυτή.Αν κι έκανα να φύγω,είπα να δοκιμάσω.Τελικά η κοπέλα είναι πιο όμορφη στο δωμάτιο απ'ότι στο "σαλόνι".Εκπληκτική συμμετοχή,φοβερή πίπα,στήσιμο στα 4.Ήμουν και ο πρώτος πελάτης της ημέρας!!!Θα την ξανατιμήσω σύντομα.Αξίζει κάθε ευρώ.

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Χθεσινή επίσκεψη στο Φ65 στο επάνω και ήταν κάποια από τις Αλεξάνδρες.Μελαχρινή καλό σωματάκι και καλό βυζί ( η αιτία που με έπεισε να μπώ ) εκ Ισπανίας κατά δήλωσή της ? με μακρύ μαλλί.Στο δωμάτιο πίπα μέτρια εως αδιάφορη φαινόταν ή να βαριέται ή ήταν κουρασμένη ( έσκαβε στο αμπέλι ? ) ανέβηκε μετά από πάνω όπως της είπα και σε ένα λεπτό κατέβηκε γιατί κουράστηκε και ήρθε από κάτω σχεδόν αμμέτοχη αλλά τουλάχιστον άφηνε τα πιασίματα και γλυψίματα των καλών βυζιών της που ήταν όλα τα λεφτά.Δύσκολα θα ξανατιμηθεί.
Για ενημέρωση χθες κατά τις 18:00 Φ71Β κάτω η Αννούλα και η κα Εύα όλα τα λεφτά με κολητό τζιν και κολητή μαύρη μπλούζα.Φ71Α πάνω ένα ξανθό ρωσάκι περίπου 1.70 καλό φαινόταν αλλά την έκαναν όλοι και το φοβήθηκα.Φ65 κάτω ένα μελαχρινό ψιλοέκφυλο αλλά δεν μου γέμισε το μάτι . Αυτά τα ολίγα.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Ενα καλο ειδα χτες στο Φυλης 200.Μηπως το χτυπησε κανεις.Μου φανηκε αταχτο.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καταθεση σημερα φυλης αρχικα στο 109β η οποια σιμονα περαν του οτι μ'αρεσε εμφανησιακα τιποτα ιδαιετερο μεσα.και αφου δεν ευχαριστηθηκα ειπα να παω και καπου αλλου.φωκαιας 17α η βανεσα μελαχροινη βουλγαρα η οποια τα εκανε ολα με βαση χρονου και υστερα απο 10 λεπτα απλα χωρις να πει κατι σηκωθηκε και εφυγε μκρια της λοιπον.τελειωσα στο φυλης40 η οποια μικρουλα εδινε κουλουρι σε διαφορες στασεις.δεν ξερω αν αναφερθηκε πιο πανω αλλα τα υπο κατασκευη καινουρια φυλης 69 αν δεν κανω λαθος ανοιξαν.στο μεν επανω (μαλλον 69α) ηταν το γνωστο χριστινακι ενω στο κατω (μαλλον 69β) μια ελληνιδα με πολυ μαγκια που δεν μ'αρεσε.

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε lostromos της ειπες εσυ για κουλουρι?

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
οχι ειναι στο μενου με 20 ευρω νομιζω ειναι πρωινη βαρδια δεν ξερω αν σημερα κατσει και απογευμα

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου εισαι κορυφη με αυτο που ειπες τωρα!!!ελπιζω να ειναι και αυριο εκει!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ρε άνοιξαν δύο καινούρια. Σήμερα τα είδα. Για πείτε εντυπώσεις όσοι τα επισκευτήκατε!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
χθεσινοβραδυνη επισκεψη στη φυλης...
Στο 71 κατω η αννα ...η γνωστη ξανθια ρωσιδα...γινοταν διαδηλωση
Στο 71 πανω ενα ξανθο κατω του μετριου.
Το 69 κατω,το νεο μαγαζι,μια γεματουλα μελαχροινη,δεν ελεγε τιποτα.
Στο 69 πανω,νεο και αυτο,το γνωστο χριστινακι απο το 65
Στο 67 μια ψηλη και αχαρη ξανθια με βλακοφατσα.
Στο 65 κατω η αλεξανδρα.
Στο 80 μια καστανη Αννα που μερικες φορες την βρισκεις στο 71 κατω τα πρωινα...μετρια φατσα αλλα καλο κορμι.
Φωκαιας 25 η Αντελλα.
Φωκαιας 17 πανω ενα ομορφο μελαχροινο με ωραιο κορμι και ομορφα ματια...πιθανον να δοκιμαστει στο μελλον.
Φωκαιας 17 κατω μια επισης μελαχροινη με πολυ καλο σωμα που μολις περασε διπλα μου βρωμουσε κρεμμυδιλα
Μονης προδρομου στο υπογειο ενα ξανθο για τα μπαζα.
Φυλης 109 μια μελαχροινη οδοντογλυφιδα που λυποσουν να την γαμησεις
Στο 134 πανω και κατω μετριοτητα

τελικα μπηκα στην Αλεξανδρα στο 65 κατω   φιλοτιμο ομορφο και ευγενικο το κοριτσι αλλα μετα την 3η-4η φορα μαλλον αρχιζεις να την βαριεσαι...εγω τουλαχιστον δεν ξετρελαθηκα.

Σας εφιστω την προσοχη αν βρειτε στο φωκαιας 25 κατω μια Στελλα ξανθια με ομορφο προσωπο καλο κορμι και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ μην τσιμπησετε και μπειτε.θα γαμησετε ενα πτωμα...με τεραστια βυζια μεν αλλα εκτος απο αυτο τιποτα.

Υ Γ.    μηπως να αρχισουμε να γραφουμε καμμια ενημερωση ρε μαγκες...μονο ερωτησεις βλεπω τελευταια

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.699
Πόντοι
8.445
η Λίζα
Ξανά μετά από καιρό στην ενεργό δράση.. Περιπλάνηση λοιπόν στα κολασμένα σοκάκια της αδησώπητης ηδονής στην περιοχή της Βικτώριας!

Φυλής 40

Λίζα τη λένε και είναιΡωσσίδα.Λέει ότι είναι 24 χρ. αλλά στο πρόσωπο φαινόταν μεγαλύτερη.Ξανθιά,ύψος 1.75 περίπου και αρκετά όμορφη..Σώμα πάρα πολύ καλό.. αδύνατη με ωραίο κώλο και με ωραία βυζάκια που σου λεγαν "γλύψε μας"..

Εγώ δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς και έτσι δεν αντιστάθηκα στο γλύψιμο των βυζιών(ε) για περίπου κάνα 2λεπτο έχοντας προηγηθεί μια αξιόλογη (da)πίπα.. Την είχα από κάτω, για λίγη ώρα όμως, αφού ο μαγικός ζωμός έψαχνε γρήγορα το δρόμο προς τη έξοδο!

Σκάω άλλο ένα 20αρικο λοιπόν(ε), στην τανάπου αυτή τη φορά,η οποία ξανάρθε μετά από λίγα λεπτά που ήταν αιώνες για το #ουτσοκέφαλο!Την 2η φορά με δάμασε σαν πραγματική καβαλάρισα και χτυπιόταν για κάνα 3λεπτο πάνω μου..Γυρνάω σε "πίσω κίνηση" (ωραίο στήσιμο είχε)και την αρχίζω στις γρήγορες τσιτόνωντας το κωλαράκι της..Εκείνη υποκρινόταν με ελαφρά και ηδονικά βογγητά. Στο τέλος γύρισε σε ιεραποστολική στάση η οποία έμελε να ήταν και η τελευταία..

Φυλής 54Α

Εκεί ήταν ένα Α.Τ.Η.Α. (Αγνώστου Ταυτότητας Ηδονική Αρχικαυλιάρα ..δεν ξέρω όνομα).. η οποία ήταν εκεί από παλιά..Ξανθιά με κοτσιδάκια μου φαίνεται και ύψος 1.80 στα τακούνια.. Ωραίο κορμί αλλά όχι και θανατηφόρο!

Φυλής 65Α

Δε θυμάμαι και πολλά.. άπλά οτι ήταν μια πόρνη με ωραίο σώμα και φαινόταν νέα..καλή περίπτωση γενικότερα..

Φυλής 66Δ

Αναμονή,αναμονή αλλά no μουνί..

Φυλής 86Α

Το πάνω εννοώ.. όπου υπήρχε ένα νεαρό πορνίδιο με μαύρο μαλλί και καλό σωματάκι αλλά αν θυμάμαι καλά από στήθος δεν έλεγε τίποτα 

η Λίζα στο 40 δίνει και κωλαράκι;

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια η χριστινα ειναι πλεον μονιμα στο φυλησ 69?
εφυγε οριστικα απο το 65β ?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
τι εχετε ν προτεινετε για τωρα ?λεω να κανω μια εφοδο !!τι καλο παιζει τετοια ωρα στη φυλης?

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Σύντροφε Αεκτζή αυτή την ώρα λογικά θα βρείς την Μιλένα στο 71 επάνω,οπότε αν δεν την έχεις τιμήσει επιβάλλεται! Αν ναι δοκίμασε στο 65Α μήπως βρείς την λαρίσσα.
Η χτεσινή μου βραδυνή επιδρομή κι εμένα από Φυλής:
Πήγα Φυλής 40 στην Ελίνα.Ξανθιά δίμετρη ρωσσίδα με πανέμορφο πρόσωπο που δουλεύει και περιστασιακά στο 65Β κυρίως σαβ/κα πρωί.Τίποτα ιδιαίτερο στο κρεββάτι αν εξαιρέσεις την πολύ καλή πίπα,δηλαδή ένα τυπικό πιτσίλισμα της φυλής που λέει κι ο πίτσι.Ηξερα τι έπαιρνα βέβαια,και πήγα για δικούς μου λόγους στο εν λόγω άτακτο πορνίδιο.
Κατά τ'άλλα πολύ κόσμος και βαβούρα χτές βράδυ στήν Φυλής,όπως προείπε ο σύντροφος Kokolognos! Θυμήθηκα τις μέρες του Euro που όλοι είχα βγεί στούς δρόμους,διαδήλωση κανονική!Πέρασα κι απ'το καινούριο(το υπεριψωμένο ισόγειο) που είναι πρίν απ'το Φυλής 71(δεν έχει νούμερο ακόμα),και είχε μια απαράδεκτη ξανθιά ατσούμπαλη,έφυγα άρον-άρον.
Ελπίζω να καταλάβουν κάποτε οτι εκτός από ενα καλό 'χώρο' πρέπει να προσφέρουν και καλό 'εμπόρευμα' αλλιώς δεν θα προχωρήσουν έτσι οι δουλειές..
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Σας εφιστω την προσοχη αν βρειτε στο φωκαιας 25 κατω μια Στελλα ξανθια με ομορφο προσωπο καλο κορμι και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ μην τσιμπησετε και μπειτε.θα γαμησετε ενα πτωμα...με τεραστια βυζια μεν αλλα εκτος απο αυτο τιποτα.
Ρε μεγάλε η βυζαρού ειναι απόγευμα μόνο? Την πήρες?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ρε μεγάλε η βυζαρού ειναι απόγευμα μόνο? Την πήρες?

την πηρα γυρω στις 17/10 το απογευμα...μολις μπορεσω θα γραψω και αναλυτικη κριτικη...αν σταματησει το σαιτ να πεφτει συνεχως.

κανει πολυ ψοφιο γαμησι...βαριεσαι του θανατα μιλαμε...αλλα εχει τεραστιες βυζαρες

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδια μπορει καποιος να με ενημερωσει για  την χριστινα απο φ65?
μεταφερθηκε αλλου?

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
The best the best Alexandra is the best !Πρωι 65Β(κάτω,εκει που ήταν η χριστίνα)

edit AssFiller :τροποποίηση σε μικρούς χαρακτήρες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom