kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
]ρε μαγκες το χριστινακι στην φυλης 65 τι ωρες δουλευει?
αυτη την εβδομαδα μαλλον πρωι...10 με 5
]ρε μαγκες το χριστινακι στην φυλης 65 τι ωρες δουλευει?
Πρωινή βόλτα σήμερα περί τις 13:00 στο Μεταξ. Και στο πρώτο που μπήκα ήταν στη οδό Κεραμικού 13 στο πάνω όπου η τσατσά με το μουστάκι μου παρουσιάζει την θείτσα 40αρα ίσως 40+ όπου μέσα σε όλα και κωλαράκι με 15 γιούρο.
Έκανα την τσάρκα μου και αφού δεν έπαιζε τίποτα καλό με εξαίρεση την Κορίνα κατέθεσα στη θείτσα στο τελευταίο δωμάτιο λόγο φωτισμού.
Η θείτσα ξανθιά, αδύνατη και στο δωμάτιο εάν δε τη ρώταγα το όνομά της (μάλων Λουκία) δεν θα έβγαζε λέξη. Στο κρεβάτι πίπα ψιλοχαλαρά μετά ιεραποστολικό και πλαγιαστό και στο τέλος στα τέσσερα πρώτα στο μνι και μετά κόλο όπου μπορώ να πω ότι ήτανε αρκετά σφικτός.Εκει που τσίνισε ήταν οταν της έριξα σταμπίλη στο κολομάγουλο "μην κάνεις έστι "
Με λίγα λόγια για 15€ και σφικτό κωλαράκι δεν έκλαψα τα λεφτά μου
τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια;εδω φτασαμε αισιως στα 50. πλεον τα μασατζιδικα με 100+€ φανταζουν η καλυτερη λυση.ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣκαλησπερα καταθεση σημερα φυλης για την ακριβεια φωκαιας 17β.η σαντρα εκει η κοπελιτσα απο φωκ 17α.μικρη μελαχροινη με κατιαγριο στο βλεμμα.πολη καλη στο δωματιο με χαδακια αγγαλιτσες πολυ καλη πιπα δυσκοα κρατηθηκα και διαφορα παιχνιδακια.20 ευρω η τιμη,εγω την ειχαξαναπαρει και ετσι μολις την ειδα δεν αφησα την ευκαιρια να χαθει.σε μια μικρη βολτα πριν στο 66δ η γνωστη αλεξανδρα στο φυλης 80 μια πολη ωραια ξανθουλα μπαινοντας στη σαλα εκανε μια μικρη υποκλιση και εφηγε στα υποψην αυτην,η χριστινα γενικως γνωστα ονοματα και λιγα νεα πραγματα που δεν αξιζαν ομως ιδιαιτερης εκτιμησης.πρεπεινα ανοιγει και καινουριο σπιτακι φυλης 92 ενα υπογειακι ειναι σημερα το πρωι το πετυχα στο καθαρισμο του λειαν συντομως αλλο ενα λοιπον.
πιο απο ολα πουτσαρα μου???κολωνου 30 σήμερα τι παίζει παίδες???
Στης Κατερίνας υπερχύστη πιτσι ??? !!!!πιο απο ολα πουτσαρα μου???
30α ι 30β ?????
λογικα θα πιτσιλιετε ι καυλιαρα χριστινα.....!!!!!!Στης Κατερίνας υπερχύστη πιτσι ??? !!!!