Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (16 μέλη και 289 επισκέπτες)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Βολτα σε Φυλης και περιξ, χθες, 19.30'-20.30΄.
1. Περγαμου 1, τριανταρα Βαλκανια με βυζο Νο 2,μετριας εμφανισεως.
2. Ρεμουνδου 21-πανω, Ελληνιδα, κοντοχοντρη αλλα βυζοφορος.Στο κατω η Ντενιζ (?).
3. Ρεμουνδου 20, πιπινι αλλα μετριας εμφανισης.
4. Αγιου Πετρου 1. Πιπινι καλης εμφανισης, βυζος Νο2. Το Αγιου Πετρου 4, κλειστο εδω και χρονια.
5. Φυλης 109-πανω, MILF οριακης εμφανισης, το κατω κλειστο. Στο Φυλης 104, η Αννα, εγχειρισμενο τρανς. Στα Φυλης 71-πανω,65 και 59, πιπινια ΑΛΛΑ αβυζα.Στο Φυλης 71-κατω, λαοθαλασσα αναμονης,αγνωστο ποια στην βαρδια.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Πρωινή βόλτα σήμερα περί τις 13:00  στο Μεταξ. Και στο πρώτο που μπήκα ήταν στη οδό Κεραμικού 13 στο πάνω όπου η τσατσά με το μουστάκι  μου παρουσιάζει την θείτσα 40αρα ίσως 40+ όπου μέσα σε όλα και κωλαράκι με 15 γιούρο. :think:
Έκανα την τσάρκα μου και αφού δεν έπαιζε τίποτα καλό :headbang: με εξαίρεση την Κορίνα κατέθεσα στη θείτσα στο τελευταίο δωμάτιο λόγο φωτισμού.
Η θείτσα ξανθιά, αδύνατη και στο δωμάτιο εάν δε τη ρώταγα το όνομά της (μάλων Λουκία) δεν θα έβγαζε λέξη. Στο κρεβάτι πίπα ψιλοχαλαρά μετά ιεραποστολικό και πλαγιαστό και στο τέλος στα τέσσερα πρώτα στο μνι και μετά κόλο :bounce-glasses: όπου μπορώ να πω ότι ήτανε αρκετά σφικτός.Εκει που τσίνισε ήταν οταν της έριξα σταμπίλη στο κολομάγουλο  :bottom: "μην κάνεις έστι " :cussing:
Με λίγα λόγια για 15€ και σφικτό κωλαράκι δεν έκλαψα τα λεφτά μου

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παλι το πρωι ψαχνοντας την Αλεξανδρα, καταληγω στο 65Β με τη χριστινα απο πάνω.Είναι φοβερή.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πρωινή βόλτα σήμερα περί τις 13:00  στο Μεταξ. Και στο πρώτο που μπήκα ήταν στη οδό Κεραμικού 13 στο πάνω όπου η τσατσά με το μουστάκι  μου παρουσιάζει την θείτσα 40αρα ίσως 40+ όπου μέσα σε όλα και κωλαράκι με 15 γιούρο. :think:
Έκανα την τσάρκα μου και αφού δεν έπαιζε τίποτα καλό :headbang: με εξαίρεση την Κορίνα κατέθεσα στη θείτσα στο τελευταίο δωμάτιο λόγο φωτισμού.
Η θείτσα ξανθιά, αδύνατη και στο δωμάτιο εάν δε τη ρώταγα το όνομά της (μάλων Λουκία) δεν θα έβγαζε λέξη. Στο κρεβάτι πίπα ψιλοχαλαρά μετά ιεραποστολικό και πλαγιαστό και στο τέλος στα τέσσερα πρώτα στο μνι και μετά κόλο :bounce-glasses: όπου μπορώ να πω ότι ήτανε αρκετά σφικτός.Εκει που τσίνισε ήταν οταν της έριξα σταμπίλη στο κολομάγουλο  :bottom: "μην κάνεις έστι " :cussing:
Με λίγα λόγια για 15€ και σφικτό κωλαράκι δεν έκλαψα τα λεφτά μου

Λες για αυτο www.bourdela.com/content/view/409/225/lang,el/] εδω [/url].

Γιουλη, η αλλιως Γιουλια την λενε την κοπελα.

Πλεον δηλαδη δουλευει μεσημεριανη βαρδια και 15 ευρω.

Αν θες, κανε μια κριτικη στον καταλογο, μην υπαρχει μονο η δικη μου.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
hello guys!! που λέτε την πεμπτη 11 του μηνου μετα τις 5 τρεχω καταγκαβλωμένος προς φυλής 71β!! πετυχαίνω την Αννα την κουραμάνα και με τις ευλογίες της τσατσας μπαίνω ... δεν εμεινα ανικανοποιητος αλλα δεν ενθουσιαστηκα κιολας!!! θέλει πιο πολύ χρονο καθώς οι πελάτε ερχονται κατα κύματα... πολυ φιλότιμο το Αννουλάκι παντως!!

οποιος παει καλεργη 33 και δει την κατερινα μετα τα μεσανυχτα .... να το σφυρίξει αμέσως
ευχαριστω για την κατανόηση!!!

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα καταθεση σημερα φυλης για την ακριβεια φωκαιας 17β.η σαντρα εκει η κοπελιτσα απο φωκ 17α.μικρη μελαχροινη με κατιαγριο στο βλεμμα.πολη καλη στο δωματιο με χαδακια αγγαλιτσες πολυ καλη πιπα δυσκοα κρατηθηκα και διαφορα παιχνιδακια.20 ευρω η τιμη,εγω την ειχαξαναπαρει και ετσι μολις την ειδα δεν αφησα την ευκαιρια να χαθει.σε μια μικρη βολτα πριν στο 66δ η γνωστη αλεξανδρα στο φυλης 80 μια πολη ωραια ξανθουλα μπαινοντας στη σαλα εκανε μια μικρη υποκλιση και εφηγε στα υποψην αυτην,η χριστινα γενικως γνωστα ονοματα και λιγα νεα πραγματα που δεν αξιζαν ομως ιδιαιτερης εκτιμησης.πρεπεινα ανοιγει και καινουριο σπιτακι φυλης 92 ενα υπογειακι ειναι σημερα το πρωι το πετυχα στο καθαρισμο του λειαν συντομως αλλο ενα λοιπον.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Κυριακη πρωι, περι 11.00', στο Φυλης 109-πανω-,Βαλερια, ΡωσοMILF, μεσαιου μεγεθους, πολυ καλο σωμα και προσωπο,βυζος Νο 2, ευπρεπης και υπομονετικη, Ε 20, αξιοπιστη επιλογη για λατρεις του ειδους.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα καταθεση σημερα φυλης για την ακριβεια φωκαιας 17β.η σαντρα εκει η κοπελιτσα απο φωκ 17α.μικρη μελαχροινη με κατιαγριο στο βλεμμα.πολη καλη στο δωματιο με χαδακια αγγαλιτσες πολυ καλη πιπα δυσκοα κρατηθηκα και διαφορα παιχνιδακια.20 ευρω η τιμη,εγω την ειχαξαναπαρει και ετσι μολις την ειδα δεν αφησα την ευκαιρια να χαθει.σε μια μικρη βολτα πριν στο 66δ η γνωστη αλεξανδρα στο φυλης 80 μια πολη ωραια ξανθουλα μπαινοντας στη σαλα εκανε μια μικρη υποκλιση και εφηγε στα υποψην αυτην,η χριστινα γενικως γνωστα ονοματα και λιγα νεα πραγματα που δεν αξιζαν ομως ιδιαιτερης εκτιμησης.πρεπεινα ανοιγει και καινουριο σπιτακι φυλης 92 ενα υπογειακι ειναι σημερα το πρωι το πετυχα στο καθαρισμο του λειαν συντομως αλλο ενα λοιπον.
τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια;εδω φτασαμε αισιως στα 50. πλεον τα μασατζιδικα με 100+€ φανταζουν η καλυτερη λυση.ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Χθεσινή επιδρομή κατά τις 14:00 στο Φ71Α πάνω μήπως πετύχω τη Μιλένα.Δυστυχώς βγήκε ένα άλλο ξανθό δεν το είχα ξαναδεί,φεύγω και μπαίνω στο Φ71Β στο κάτω.Και να σου η κα Εύα !.Βγαίνει λοιπόν και λέει το ποιηματάκι της και παρουσιάζει την Αννούλα.Όχι την απογευματινή Αννούλα αλλά όπως φαίνεται την πρωινή,η οποία φάνηκε πιο προστυχοτσαχπινογαργαλιάρα με έπεισε και μπήκα.Στο δωμάτιο μου άρεσε πιο πολύ από την άλλη Αννα και βρίσκεται στα υπ΄οψιν για μια δεύτερη κατάθεση ( υστερεί στην πίπα,είναι λίγο τεμπέλα αλλά πιό καυλιάρα ).Μπαίνοντας λέω στη κα Εύα "Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτα χρυσόσκονες όπως την άλλη φορά και πάμε σπίτι πασαλιμένοι ?" Και μου απαντάει."Εσύ είσαι που γράφεις για τις χρυσόσκονες και για μένα.Μου τα έφεραν όλα αυτά που γράφετε και για μένα και τα διάβασα.Να είστε καλά." Χαρτί και καλαμάρι της τα μεταφέρουν πάντως που σημαίνει ότι το site έχει πέραση και μετράνε αυτά που γράφονται.Φεύγοντας πάντως της λέω "Ωραίο τατουάζ στο στήθος τι είναι ? " Και μου ανοίγει τη μπλούζα και μου δείχει ένα τριαντάφυλλο.!  Πολλές Αννούλες πάντως ρε παιδιά στο Φ71β.Αφού φοβάμαι μη και τυχόν φωνάξουν στο δρόμο Αννούλα και γυρίσω ! ! !

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
απλα εχουν μαθει για ποιες παμε και αν δεν τις ξερεις στις παρουσιαζουν ετσι!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Προτείνεται και το όνομα ..  Μιλεννούλα ή  Μιλαννούλα  ..
ετσι θα περιλαμβάνει όλους του συνδυασμούς της πριοχής ....

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα το μεσημέρι Ρεμούνδου 21 κάτω Ντενίζα.Το μόνο που μπόρεσα να διακρίνω μες στα σκοτάδια ήταν ένα καλλίγραμμο κωλαράκι.Με είχε τυφλώσει το δυνατό φως του ήλιου ακριβώς πάνω από τη Ρεμούνδου. 

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
κολωνου 30 σήμερα τι παίζει παίδες???

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πεδες σημερα εκανα ντου φυλης 71β και πηγα για να δω επιτελους αυτην την περιβοητη αννουλα......μαγκες...η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα-ειναι απιστευτη σε ολα της-αφου μου κανει την απιστευτη π..α και μετα καβαλαει απο επανω..τις λεω να αλλαξουμε γιατι θα τελειωσω κ τι μου λεει?ελα στον τοιχο-εκει τα ειδα ολα-πρωτη φορα στην πολυχρωνη καριερα μου στα σπιτακια-μου ειπε η ταναπου...να την παρω στα ορθια-σιγουρα μες την βδομαδα θα ξανακαταθεσω .....ειναο top...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom