Χθεσινή επιδρομή κατά τις 14:00 στο Φ71Α πάνω μήπως πετύχω τη Μιλένα.Δυστυχώς βγήκε ένα άλλο ξανθό δεν το είχα ξαναδεί,φεύγω και μπαίνω στο Φ71Β στο κάτω.Και να σου η κα Εύα !.Βγαίνει λοιπόν και λέει το ποιηματάκι της και παρουσιάζει την Αννούλα.Όχι την απογευματινή Αννούλα αλλά όπως φαίνεται την πρωινή,η οποία φάνηκε πιο προστυχοτσαχπινογαργαλιάρα με έπεισε και μπήκα.Στο δωμάτιο μου άρεσε πιο πολύ από την άλλη Αννα και βρίσκεται στα υπ΄οψιν για μια δεύτερη κατάθεση ( υστερεί στην πίπα,είναι λίγο τεμπέλα αλλά πιό καυλιάρα ).Μπαίνοντας λέω στη κα Εύα "Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτα χρυσόσκονες όπως την άλλη φορά και πάμε σπίτι πασαλιμένοι ?" Και μου απαντάει."Εσύ είσαι που γράφεις για τις χρυσόσκονες και για μένα.Μου τα έφεραν όλα αυτά που γράφετε και για μένα και τα διάβασα.Να είστε καλά." Χαρτί και καλαμάρι της τα μεταφέρουν πάντως που σημαίνει ότι το site έχει πέραση και μετράνε αυτά που γράφονται.Φεύγοντας πάντως της λέω "Ωραίο τατουάζ στο στήθος τι είναι ? " Και μου ανοίγει τη μπλούζα και μου δείχει ένα τριαντάφυλλο.! Πολλές Αννούλες πάντως ρε παιδιά στο Φ71β.Αφού φοβάμαι μη και τυχόν φωνάξουν στο δρόμο Αννούλα και γυρίσω ! ! !
για να γράφουμε συνέχεια για 2 - 3 σπίτια είδατε το αποτέλεσμα. η κυρά Εύα και κάθε άλλη ξέροντας για τις καλές και πολλές κριτικές, παρουσιάζουν διάφορες γκόμενες για τις γνωστές καυλιάρες. 1 στους 5 να πέσει θύμα το έβγαλαν το μεροκάματο.