Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Σταματήσατε, θὰ καταρρεύσω :'(
Οντως?
η απλα εμπαιζεις τον αγαπουλισμο μας?
Σταματήσατε, θὰ καταρρεύσω :'(
Τίποτε δὲν ἐμπαίζω. Δῆτε καὶ ἐδῶ.
Οντως?
η απλα εμπαιζεις τον αγαπουλισμο μας?
Χθες απόγευμα την είδα εγώ στο 86 κάτω.Ενίοτε παίζει και στο 86 πάνω ή μεταμεσονυχτια.ξερουμε που βρισκεται η ρωξανα απο το 86 ; περασα πριν λιγο αλλα ηταν καποια σαρα στη θεση της....γνωριζει κανεις ;
Χθες απόγευμα την είδα εγώ στο 86 κάτω.Ενίοτε παίζει και στο 86 πάνω ή μεταμεσονυχτια.
Μήπως έχει δει κάνας συναγωνιστής την Αλέξια-καλτσοδέτα απο το Φυλ.84?
Γεια σου συναγωνιστή.Μάλλον την Αλινα-παπακι εννοείς.Γνωστη μουνάρα,τυπικό γαμήσι κατ εμέ,ξεπέτα προς αποφυγήν κατά τον νονό της jockerxκαταρχην γεια χαρα και απο εμενα...συναγωνιστησ απο πολυ παλια μολισ μπηκα ομωσ στο φορουμ!!!
φωκαιασ 17α απογευματα εχω πετυχει ενα ξανθο με αψογο και αψεγαδιαστο σωμα...ομορφουλικο...εξαιρετικο στηθοσ κλπ...ξερει κανεισ τιποτε???ψαχνοντασ εδω μεσα βρηκα πωσ μαλλον την λενε τζουλια(με επιφυλαξη...)...ευχαριστω!!!
Thanks παίχτη.Και γώ κατι τέτοιο νόμισα..Παίζει πρωινά κυρίως στο Φ. 86 κάτω, ή Φ. 84 πάνω. Καμιά φορά συνδιάζει & διπλοβάρδιες.
ενα λες για αυτην στο αχχιλεως 40, εχω περασει 2-3 φορες την προηγούμενη εβδομαδα και δεν ηταν. ηταν μια μελαχρινη που δεν ελεγε τιποτα...
μακαρι να την πετυχουμε καποια στιγμη
Δε βλέπω καμιά ανανέωση σε μετάξι , οι ίδιες και οι ίδιες > Το μόνο θετικό 3 σπίτια με 2 κοπέλες (παρτούζα). Σήμερα είχα και (καλό) συναπάντημα με συναγωνιστή (πιτσιλιστή). Άραγε πόσους άλλους συναγωνιστές τρακάρω τυχαία στα σπίτια της ηδονής και δεν το ξέρω; Ιάσωνος 46Α , Ιάσωνος 44 και Κολωνού 27Α τα σπιτάκια που προσφέρουν παρτούζα.
Παίζει πρωινά κυρίως στο Φ. 86 κάτω, ή Φ. 84 πάνω. Καμιά φορά συνδιάζει & διπλοβάρδιες.
Ω ρε μάγκα μέρα που βρήκες και συ να κωλονοσταλγήσεις.Ημουν έξω στους δρόμουςκαι γινόταν της πουτάνας.και εφυγα με μια σιγουρια και ορεξη να παω σημερα...μετα απο 1 ωρα και 40 λεπτα παρκαρα εξω απο το 86 ... και δεν ηταν εκει...ξενερωσα τελειως μετα απο τοση ωρα που δεν ειχα ορεξη να κοιταξω αλλου, αναψα τσιγαρο μπηκα στο αμαξι και μετα απο 1 ωρα ειμουν πισω...2ωρες και 40λεπτα για συνολικη αποσταση 25 χιλιομετρων !!
ε ρε τι κανει ο κωλος...
Δε βλέπω καμιά ανανέωση σε μετάξι , οι ίδιες και οι ίδιες > Το μόνο θετικό 3 σπίτια με 2 κοπέλες (παρτούζα). Σήμερα είχα και (καλό) συναπάντημα με συναγωνιστή (πιτσιλιστή). Άραγε πόσους άλλους συναγωνιστές τρακάρω τυχαία στα σπίτια της ηδονής και δεν το ξέρω; Ιάσωνος 46Α , Ιάσωνος 44 και Κολωνού 27Α τα σπιτάκια που προσφέρουν παρτούζα.
Νατα μας εξελίξεις το μετάξι...
Κάνουν κανα υποτυπώδες λεσβιακό ή στήνονται στα 4 και περιμένουν;
υποθετω 30 ευρώ το 7λεπτο δεκάλεπτο;
η ρωξανα συμφωνα με την τσατσα εφυγε διακοπες στην ρουμανια.γενικος πεσμενα τα πραγματα.σας εχω μελανουρι στο 84 ακολουθει κριτικητη ρωξανα απο το 86 ρε μαγκες την ειδε κανεις πουθενα ;;;; i want her ass !!
opa θειο ατόπημα
ναι μεν λες καλή κλπ κλπ αλλα στο τέλος μας εγραφες οτι δε την βάζεις ουτε στις δεκα πρώτες
εγω μιλάμε ότι αμα έσκασε ενήμερωση που να μιλάει για παρουσια της θα πάω στον μπάρμπα μου τον χρυσοχο και θα κάνω εμφάνηση πέρηφανος και έτοιμος με προταση.
ελπίζω να μην με προλάβει ο μπολδερμορτης γιατι θα μακελευτουμε άσχημα
Συμπερασματικῶς, πρόκειται δι' ὡλοκληρωμένην ἱερόδουλον ἡ ὁποία δέον ὁπως προτιμηθῇ ἐπανειλημμένως. ΔΕΝ ἔχει τὴν συμμετοχὴν ἐκείνην ἡ ὁποία θὰ τὴν ἀναβίβαζε ἐκ τῆς πρώτης δεκᾶδος εἰς τὴν πρώτην θέσιν, ἀλλὰ αὐτὸ εἶναι ἑτέρα - λίαν ὑποκειμενικὴ - ἱστορία.
Ἡ Βανέσσα εὑρίσκεται εἰς τὴν πρώτην δεκάδαν, ὡς προκύπτει ἐκ τοῦ κειμένου. Δὲν εὑρίσκεται εἰς τὴν πρώτην θέσιν διότι τὰ πρωτεῖα δι' ἕκαστον ἐξ ἡμῶν ἀποδίδονται κατὰ τὸν περισσότερον ὑποκειμενικὸν τρόπον ἔναντι ἄλλων θέσεων.