You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
αδρφε μην μας ρωτας για στουντια εμεις ειμαστε μπουρδελιαριδες κομαντα!
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
αδρφε μην μας ρωτας για στουντια εμεις ειμαστε μπουρδελιαριδες κομαντα!
Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε εμενα,κι εγω για μπουρδελα μιλαω φιλε....απλα με τη δουλεια,υποχρεωσεις δεν ειμαι πια κομμαντο,μαλλον σαν αυτους στα αναπηρικα καροτσακια που κανουν παρελαση την 28η οκτ ειμαι τωρα ;)....γιαυτο ζηταω ενημερωση απο εσας που ειστε ενεργοι ακομη και ξερετε τι παιζει στην πεδιο της μαχης.
Ό,τι θελεις για βυζαρες μπορεις να διαβάσεις και στον παρακατω συνδεσμο, εχει αρκετες χρησιμες πληροφοριες για εσας τους μασταρολάγνους!2..παιζει τιποτα με τεραστια μασταρια για ακαποτη ισπανικη? στο μεταξι η τη γυρω περιοχη?(***βολευει η περιοχη στο μεταξι)
Αλλα μιλαω για τεραστιες βυζαρες,σαν αυτες που εχουν κατι υπερβαρες milf-->
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Παιανιέων 24 ειχα πετυχει μια κινεζα(γουσταρω τις ασιατισσες)ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει και τι βαρδια δουλευει?
----------
Ειναι η Βικυ Καζακστανή BBW - ακαποβιτς τελειωτικό κλπ :o - πρώην διδύμου υπόγειο κλπ
οποιος φιλος ξέρει ας ενημερώσει
----------
Ειναι η Βικυ Καζακστανή BBW - ακαποβιτς τελειωτικό κλπ :o - πρώην διδύμου υπόγειο κλπ
οποιος φιλος ξέρει ας ενημερώσει
kurt russel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
παιδια 1000 ευχαριστω !!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Ρεμούνδου ξανάνοιξε το κάτω αριστερά που παλιά δούλευε η Ντενίζα
Πλήρως ανακαινισμένο και καθαρό
Χτες δούλευαν το απόγευμα δυο κορίτσια. Δεν τα είδα γιατί άργησαν πολύ να βγουν, αλλά το κωλοσκάμπιλο πήγαινε σύννεφο απ ότι άκουσα
Πλήρως ανακαινισμένο και καθαρό
Χτες δούλευαν το απόγευμα δυο κορίτσια. Δεν τα είδα γιατί άργησαν πολύ να βγουν, αλλά το κωλοσκάμπιλο πήγαινε σύννεφο απ ότι άκουσα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Πριν από λιγο
Αχιλλεως 48 μαρινα,μελαγχροινη ταλαιπωρημενη μετριου αναστηματος,αδιαφορη
Μαραθωνος 59 λαουρα ωραιο σωμα,μελαγχροινη,βγηκε στο σαλονι και με κοιταζε για λιγα δευτερολεπτα καθως μασαγα τη τσιχλα μου και αυτή το ιδιο,πως σε λενε της λεω όχι τοσο για να επιβεβαιωσω τ ονομα αλλα για να κοψω στυλ και συμπεριφορα καθως ο hardcoras δε μου χει πει και τα καλυτερα..Μπριζιτ μπαρντω μου λεει ειρωνικα.. ,ημουν ετοιμος να περασω της λεω αλλα με τις μαλακιες που μου λες εχασες και εφυγα για
Αλκιβιαδου 16α,νταιανα η βουλγαρα με τα γερμανικα χαρακτηριστικα,ειπαμε θα παω στις γυναικες που με φτιαχνουν και αυτή μ εφτιαξε, καταθεση,δευτερη φορα μαζι της και απολυτα ευχαριστημενος
Y.Γ Ωραιος heelover,στα υποψιν ;)
Αχιλλεως 48 μαρινα,μελαγχροινη ταλαιπωρημενη μετριου αναστηματος,αδιαφορη
Μαραθωνος 59 λαουρα ωραιο σωμα,μελαγχροινη,βγηκε στο σαλονι και με κοιταζε για λιγα δευτερολεπτα καθως μασαγα τη τσιχλα μου και αυτή το ιδιο,πως σε λενε της λεω όχι τοσο για να επιβεβαιωσω τ ονομα αλλα για να κοψω στυλ και συμπεριφορα καθως ο hardcoras δε μου χει πει και τα καλυτερα..Μπριζιτ μπαρντω μου λεει ειρωνικα.. ,ημουν ετοιμος να περασω της λεω αλλα με τις μαλακιες που μου λες εχασες και εφυγα για
Αλκιβιαδου 16α,νταιανα η βουλγαρα με τα γερμανικα χαρακτηριστικα,ειπαμε θα παω στις γυναικες που με φτιαχνουν και αυτή μ εφτιαξε, καταθεση,δευτερη φορα μαζι της και απολυτα ευχαριστημενος
Y.Γ Ωραιος heelover,στα υποψιν ;)
mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Γιατι δεν απαντουσες, χαιρομαι, Αλεν Ντελον? θα χαιροταν η ντιβα!...και δεν θα λεγες και ψεματα...
Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε εμενα,κι εγω για μπουρδελα μιλαω φιλε....απλα με τη δουλεια,υποχρεωσεις δεν ειμαι πια κομμαντο,μαλλον σαν αυτους στα αναπηρικα καροτσακια που κανουν παρελαση την 28η οκτ ειμαι τωρα ;)....γιαυτο ζηταω ενημερωση απο εσας που ειστε ενεργοι ακομη και ξερετε τι παιζει στην πεδιο της μαχης.
οχι φίλος στο αλλο το παλικάρι απάντησα που ρώτησε για στούντιο. Τωρα αν θες την γνώμη μου, στο μετάξι δεν ειναι τυχαίο που ειδες πολλα τζάμια στον δρόμο, πολύ καλά κατάλαβες. φυλής και περίχωρα τα πράγματα ειναι πολυ καλύτερα
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παρε τη τζωρτζινα xilnik και θα με θυμηθεις...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εδο κανουμε προσπαθεια να την ξαχασουμε την πριγκιπισα και εσυ πας και μας την θυμίζεις....!!!!!
αχχχχχχχχχ
δεν ξεχνιεται η βανεσσα τυπε
Θα μεινει για παντα χαραγμενη στις πουτσες μας.
Δε βλέπω καμιά ανανέωση σε μετάξι , οι ίδιες και οι ίδιες > Το μόνο θετικό 3 σπίτια με 2 κοπέλες (παρτούζα). Σήμερα είχα και (καλό) συναπάντημα με συναγωνιστή (πιτσιλιστή). Άραγε πόσους άλλους συναγωνιστές τρακάρω τυχαία στα σπίτια της ηδονής και δεν το ξέρω; Ιάσωνος 46Α , Ιάσωνος 44 και Κολωνού 27Α τα σπιτάκια που προσφέρουν παρτούζα.
aoratos33
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καταρχην γεια χαρα και απο εμενα...συναγωνιστησ απο πολυ παλια μολισ μπηκα ομωσ στο φορουμ!!!
φωκαιασ 17α απογευματα εχω πετυχει ενα ξανθο με αψογο και αψεγαδιαστο σωμα...ομορφουλικο...εξαιρετικο στηθοσ κλπ...ξερει κανεισ τιποτε???ψαχνοντασ εδω μεσα βρηκα πωσ μαλλον την λενε τζουλια(με επιφυλαξη...)...ευχαριστω!!!
φωκαιασ 17α απογευματα εχω πετυχει ενα ξανθο με αψογο και αψεγαδιαστο σωμα...ομορφουλικο...εξαιρετικο στηθοσ κλπ...ξερει κανεισ τιποτε???ψαχνοντασ εδω μεσα βρηκα πωσ μαλλον την λενε τζουλια(με επιφυλαξη...)...ευχαριστω!!!
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ξερουμε που βρισκεται η ρωξανα απο το 86 ; περασα πριν λιγο αλλα ηταν καποια σαρα στη θεση της....γνωριζει κανεις ;
παρε τη τζωρτζινα xilnik και θα με θυμηθεις...
ενα λες για αυτην στο αχχιλεως 40, εχω περασει 2-3 φορες την προηγούμενη εβδομαδα και δεν ηταν. ηταν μια μελαχρινη που δεν ελεγε τιποτα...
μακαρι να την πετυχουμε καποια στιγμη
δεν ξεχνιεται η βανεσσα τυπε
Θα μεινει για παντα χαραγμενη στις πουτσες μας.
bolde σταμάτα θα κλάψω .
το αστερακι 2 φορες το ειχα παρει αλλά ηταν μακραν απο τις καλύτερες εμπειριες σε ρδελα.
Η Αλέξια με την αφανα εχει δωσει πουθενα σημεια ζωης? και αυτο το τσουλι με καυλωνε αλλα ενταξει καμια σχεση με την Βανέσα
Επισκέπτης
Σταματήσατε, θὰ καταρρεύσω :'(
bolde σταμάτα θα κλάψω .
το αστερακι 2 φορες το ειχα παρει αλλά ηταν μακραν απο τις καλύτερες εμπειριες σε ρδελα.
Η Αλέξια με την αφανα εχει δωσει πουθενα σημεια ζωης? και αυτο το τσουλι με καυλωνε αλλα ενταξει καμια σχεση με την Βανέσα
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
τη ρωξανα απο το 86 ρε μαγκες την ειδε κανεις πουθενα ;;;; i want her ass !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις