Επισκέπτης
Η Ντενιίσα είναι μια με στυλ βαμπ, ξανθιά λεπτή με μικρό αλλά στητό στήθος, ωραία μακρυά πόδια και σπαστό ξανθό μαλί ως τους ώμους?
Σ'ευχαριστω κρατα με ενημερο ---------τα μπουρδελακια δεν κλεινουν στις 11-11.30 οπως παλια?δουλευουν ολη νυκτα?Το Ντενιζάκι παραμένει μόνιμο στο Φυλής 54 ισόγειο από όσο γνωρίζω,
επίσης η γνωστή μας Μελαχρινή Μολδαβεζούλα Ρενάτα συνήθως δουλεύει βραδυνή 11.00 και μετά
στο Χωματιανού 11 όροφος.
Τα σέβη μου ЦАРЬ ДИМИТРАКИ.
Tα καλυτερα μαμησια εκανα με αυτην!!Ηταν η μονη που πηγαινα για καιρο και δεν βαριομουναΗ γνωστή ΠΙΤΣΟΣ Άννα ξαναγύρισε στα παλιά λημέρια, ή είναι ακόμα άλλη μια Άννα;
Δεν νομίζω ότι η Βανέσσα ήταν τόσο τα ηχητικά εφέ όσο το ενεργητικό γαμήσι. Ντούρασελ. Άσε το πρόστυχο βλέμμα όταν στηνόταν στα τέσσερα.
Τέσπα, μια και ήρθε η κουβέντα στην Βανέσσα, θυμάμαι μια φορά στο γαμήσι πέσανε κάτι τρελά γλωσσόφιλα. Αφού τελειώσαμε και έφυγε, έκανε μια γυροβολιά (είχε ήδη δωμάτιο να περιμένει) και πηγαίνοντας προς τα εκεί, ξαναμπήκε στο δικό μου (εγώ ακόμα ντυνόμουν) και μου έριξε δεύτερο γύρο γλωσσόφιλα. Της είπα να της σκάσω κατευθείαν άλλο εικοσάρικο, αλλά μου απάντησε ότι δεν το έκανε γι' αυτό, δεν άξιζε και στην τελική περίμενε άτομο να αδειάσει το δωμάτιο μου.
Eξόρμηση Φυλής και πέριξ σε δρόμους γεμάτους σκουπίδια.Και έχουμε:
Στο βαπόρι ήταν η Στέλλα με τα αστεράκια πρώην Μόνικα.Μονής Προδρόμου 16 μπήκα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ!!
Αυτά για σήμερα και καλές γιορτές συναγωνιστές!
H Eύα που ξεκίνησε απο Φυλής 92 είναι άλλη.Πέρασε ένα φεγγάρι και Διδύμου 16 και έπειτα πήγε στο Αλκιβιάδου 16γ.Αυτή την στιγμή η Εύα που εννοείς εσύ δουλεύει σε studio για αρκετό καιρό αλλά δεν ξέρω σε ποιο.Η Εύα που λέω εγώ είναι πιο παχουλή,μάλλον πιο μεγάλη σε ηλικία και δουλεύει περιοδικά στο Διδύμου 16 καθώς και στο Αλκαμένους 113.Ασφαλώς η Εύα που εννοείς εσύ υπερτερεί σε εμφάνιση απο αυτήν του Διδύμου 16.Κάποιος ειδήμονας των studio ίσως μπορέσει να σου πει το studio που δουλεύει αυτή που ψάχνεις.Τοσο καιρο κυνηγουσα την Ευα στο Διδυμου16 και παντα πετυχαινα την Αναστασια,μιλαμε για πρωινη βαρδια παντα και σημερα που πηγα προς φυλης μερια ειπα να μην παω Διδυμου γιατι παλι θα ετρωγα ακυρο και δεν θα την εβρισκα.Ατυχια ομως σημερα δουλευε απ' οτι διαβασα στην ενημερωση.
Φιλαρακι professorx σιγουρα ειναι η Ευα που δουλευε και στο Φυλης92?Πρωινη βαρδια εκανες τσαρκα ετσι?
H Eύα που ξεκίνησε απο Φυλής 92 είναι άλλη.Πέρασε ένα φεγγάρι και Διδύμου 16 και έπειτα πήγε στο Αλκιβιάδου 16γ.Αυτή την στιγμή η Εύα που εννοείς εσύ δουλεύει σε studio για αρκετό καιρό αλλά δεν ξέρω σε ποιο.Η Εύα που λέω εγώ είναι πιο παχουλή,μάλλον πιο μεγάλη σε ηλικία και δουλεύει περιοδικά στο Διδύμου 16 καθώς και στο Αλκαμένους 113.Ασφαλώς η Εύα που εννοείς εσύ υπερτερεί σε εμφάνιση απο αυτήν του Διδύμου 16.Κάποιος ειδήμονας των studio ίσως μπορέσει να σου πει το studio που δουλεύει αυτή που ψάχνεις.
Πόσο περίπου διαρκεί το απλο πρόγραμμα σε Studio ? Δεν έχει τύχει να πάω . Προτιμώ τα call girls .
αδρφε μην μας ρωτας για στουντια εμεις ειμαστε μπουρδελιαριδες κομαντα!
υπο ευνοικες συνθηκες γαμαμε στο 10λεπτο
αμα το σεντονι ειναι καθαρο κερναμε μπυρα την παρεα
μπουρδελα φορ εβερ μεν με πιανεις?
Κοιτα υπαρχει και σχετικο Thread γι'αυτο.απο την προσωπικη μου πειρα οι διαφορες ειναι οτι ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ αλλαζουν που και που τα σεντονια χωρις να σημαινει οτι λαμπουν απο καθαριοτητα.και γενικα ο χωρος ειναι πιο περηποιημενος.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥς ΜΑΥΡΟΥς ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Τωρα για το Δεν βιαζονται οι κοπελες τοσο οσο στα μπουρδελα με το 20αρικο βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να κατσεις στο δωματιο με της ωρες ειναι μεχρι να χυσεις.Η κοπελα μπαινει στο δωματιο πιο γρηγορα θα ελεγα στα στουντιο δηλαδη με το που προλαβεις να γδυθεις.ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ειναι οτι ΠΛΗΡΩΝΕΙς 30-50 ΕΥΡΩ για το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕς 20 ΕΥΡΩ.Αφου στην πραξη ειναι το ιδιο γαμας μεχρι να χυσεις.και το οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΚΟΠΕΛΕς ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΕς ΩΡΕς ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οποτε την ιδια γκομενα μπορεις να την με 20 Ευρω αντι για 50 !.Ελπιζω να σε κατατοπισα λιγακι.Πόσο περίπου διαρκεί το απλο πρόγραμμα σε Studio ? Δεν έχει τύχει να πάω . Προτιμώ τα call girls .
ερασιτεχνηςΠόσο περίπου διαρκεί το απλο πρόγραμμα σε Studio ? Δεν έχει τύχει να πάω . Προτιμώ τα call girls .
πεστα δικε μουαδρφε μην μας ρωτας για στουντια εμεις ειμαστε μπουρδελιαριδες κομαντα!
υπο ευνοικες συνθηκες γαμαμε στο 10λεπτο
αμα το σεντονι ειναι καθαρο κερναμε μπυρα την παρεα
μπουρδελα φορ εβερ μεν με πιανεις?
Κοιτα υπαρχει και σχετικο Thread γι'αυτο.απο την προσωπικη μου πειρα οι διαφορες ειναι οτι ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ αλλαζουν που και που τα σεντονια χωρις να σημαινει οτι λαμπουν απο καθαριοτητα.και γενικα ο χωρος ειναι πιο περηποιημενος.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥς ΜΑΥΡΟΥς ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Τωρα για το Δεν βιαζονται οι κοπελες τοσο οσο στα μπουρδελα με το 20αρικο βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να κατσεις στο δωματιο με της ωρες ειναι μεχρι να χυσεις.Η κοπελα μπαινει στο δωματιο πιο γρηγορα θα ελεγα στα στουντιο δηλαδη με το που προλαβεις να γδυθεις.ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ειναι οτι ΠΛΗΡΩΝΕΙς 30-50 ΕΥΡΩ για το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕς 20 ΕΥΡΩ.Αφου στην πραξη ειναι το ιδιο γαμας μεχρι να χυσεις.και το οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΚΟΠΕΛΕς ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΕς ΩΡΕς ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οποτε την ιδια γκομενα μπορεις να την με 20 Ευρω αντι για 50 !.Ελπιζω να σε κατατοπισα λιγακι.
Ωραιο παιδι..πολυ ωραιο παιδι!Φυλής 66α μία καινούρια η Αλεξάνδρα ψηλή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και λεπτή.Όμορφη κοπέλα με 69.