Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (5 μέλη και 82 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Ντενιίσα είναι μια με στυλ βαμπ, ξανθιά λεπτή με μικρό αλλά στητό στήθος, ωραία μακρυά πόδια και σπαστό ξανθό μαλί ως τους ώμους?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το Ντενιζάκι παραμένει μόνιμο στο Φυλής 54 ισόγειο από όσο γνωρίζω,
επίσης η γνωστή μας Μελαχρινή Μολδαβεζούλα Ρενάτα συνήθως δουλεύει βραδυνή 11.00 και μετά
στο Χωματιανού 11 όροφος.

Τα σέβη μου ЦАРЬ ДИМИТРАКИ.
Σ'ευχαριστω κρατα με ενημερο :)---------τα μπουρδελακια δεν κλεινουν στις 11-11.30 οπως παλια?δουλευουν ολη νυκτα?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η γνωστή ΠΙΤΣΟΣ Άννα ξαναγύρισε στα παλιά λημέρια, ή είναι ακόμα άλλη μια Άννα;

Δεν νομίζω ότι η Βανέσσα ήταν τόσο τα ηχητικά εφέ όσο το ενεργητικό γαμήσι. Ντούρασελ. Άσε το πρόστυχο βλέμμα όταν στηνόταν στα τέσσερα.

Τέσπα, μια και ήρθε η κουβέντα στην Βανέσσα, θυμάμαι μια φορά στο γαμήσι πέσανε κάτι τρελά γλωσσόφιλα. Αφού τελειώσαμε και έφυγε, έκανε μια γυροβολιά (είχε ήδη δωμάτιο να περιμένει) και πηγαίνοντας προς τα εκεί, ξαναμπήκε στο δικό μου (εγώ ακόμα ντυνόμουν) και μου έριξε δεύτερο γύρο γλωσσόφιλα. Της είπα να της σκάσω κατευθείαν άλλο εικοσάρικο, αλλά μου απάντησε ότι δεν το έκανε γι' αυτό, δεν άξιζε και στην τελική περίμενε άτομο να αδειάσει το δωμάτιο μου.
Tα καλυτερα μαμησια εκανα με αυτην!!Ηταν η μονη που πηγαινα για καιρο και δεν βαριομουνα :fuck1:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Παντως χθες το απογευμα στη φυλης,παιζανε πολλα ντοετα στα σπιτια..Μαλλον ειναι η νεα μοδα!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν είναι νέα μόδα, είναι ανάγκη λόγω οικονομικής κρίσης!!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Eξόρμηση Φυλής και πέριξ σε δρόμους γεμάτους σκουπίδια.Και έχουμε:
Aλκιβιάδου 16Β η Βικτώρια και 16Α η Νταιάνα σταθερή αξία και την τίμησα και μια ακόμα φορά.
Διδυμου 27 ισόγειο ήταν η Μόνικα λεπτή μεγαλοκοπέλα με κοντά ξανθά μαλλιά με ελεύθερο στοματικό.Ο όροφος ήταν κλειστός.
Διδύμου 20 η Ιβάννα και στο Διδύμου 16 η Εύα.
Φυλής 40 ήταν η Ιωάννα κλασσικά με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Φυλής 54 ήταν μία καινούρια κανονικών κιλών ξανθιά με μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους και τραχύ πρόσωπο,απλά όμορφη με κανονικό πρόγραμμα.
Φυλής 61 ήταν η Μαρία η χαριτωμένη απο Μονής Προδρόμου 16 και άλλους οίκους.Ελεύθερο στοματικό.Αυτήν την φορά μου την είπε γιατί δεν έχω μπει ποτέ!!
Φυλής 80 ήταν η Μαρία με καρέ μαύρο μαλλί,γελαστή και τριάρια βυζιά με 69.Όμορφή κοπέλα!
Αγκύρας 12 το αριστερό ήταν η Φωτεινή απο Διδύμου 20.
Φυλής 65 ισόγειο ήταν η Νέλλυ και στον όροφο μία καινούρια κοντή Αλβανίδα με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών,όμορφη.
Φυλής 84 όροφος 2 κοπέλες καινούριες η μία παχουλή με όνομα Μαρία αδιάφορη και η άλλη μούναρος με όνομα Αλισέ και ανατολίτικα χαρακτηριστικά,λεπτή,μακριά κατάμαυρα μαλλιά και πονηρό βλέμμα.
Φυλής 86 όροφος ήταν η Μικαέλλα ψηλή κοπέλα λεπτή με πιασιματάκια και κάπως πλαδαρό δερματάκι.Μακριά μαύρα μαλλιά.Όμορφη κοπέλα!
Φυλής 86 ισόγειο καινούρια κανονικών κιλών καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους εμφανίστηκε γυμνόστηθη.Όμορφη απλώς.
Φυλής 71 όροφος  "Ι come to get you Barbara!!!" και ισόγειο η Λούνα η "Ιταλίδα".Στο υπόγειο ήταν η Τάνια η ξανθιά Ρωσίδα με την γεμάτη κωλάρα!!
Στο βαπόρι ήταν η Στέλλα με τα αστεράκια πρώην Μόνικα.Μονής Προδρόμου 16 μπήκα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ!!
Φώκαιας 19 ήταν μια καινούρια ξανθιά με μακριά μαλλιά και πιασιματάκια χωρίς να είναι χονδρή.Όμορφη κοπέλα με ελεύθερο στοματικό.
Φώκαιας 22 όροφος η Αλβανίδα με τις βυζάρες που δούλευε απογευματινή βάρδια Διδύμου 18 υπόγειο και πρόσφατα Φώκαιας 25 όροφος.Στο υπόγειο καινούρια κοντή με ξανθά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα λεπτή και η τσατσά έλεγε οτι τα κάνει όλα!! Δεν δώθηκαν περαιτέρω διευκρινήσεις και αποχώρησα.
Φώκαιας 24 ένα καινούριο καυλοράπανο με καρε μαύρα μαλλιά λεπτή χώρις κυταρρίτιδα και ελαφρώς μελαμψή.Κανονικό πρόγραμμα φορούσε κιλοτάκι λευκό που είχε φερμουαρ!! Για μένα ήταν άκρως καυλωτική αλλά δεν πέρασα γιατί ήθελα να βρώ άλλη.
Φώκαιας 25 όροφος διαχέοταν μυρωδιά ψητού αρνιού στον φούρνο στην ατμόσφαιρα και μου άνοιξε η όρεξη.Καλά μαγειρεύουν κιόλας σε αυτό το σπίτι;Κοπέλα ήταν το κοντό
λατινογυφτάκι με τα μακριά μαύρα μαλλιά και το τατού πίσω στην μέση απο Κολωνού 27 υπόγειο και Κολωνού 32 υπόγειο και όροφος.Πήρε αναβάθμιση χωρίς βέβαια να είναι τίποτα σπουδαίο απλώς όμορφη είναι.Στο ισόγειο ήταν καινούρια ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά και ελεύθερο στοματικό.Όμορφη κοπέλα.Να προσθέσω επίσης οτι το λατινογυφτάκι έδινε και κουλούρι στο πρόγραμμα.
Φώκαιας 27 υπόγειο η Μικαέλλα milf με πρωκτικό,στο ισόγειο ήταν η Μαρία Αλβανίδα με μαύρα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα κανονικών κιλών και λίγη κυτταρίτιδα!Έχει δουλέψει Φυλής 61 υπόγειο απόγευμα έχει δοκιμαστεί και είναι μέτρια εμπειρία.Στον όροφο κοντή με ξανθά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα με πιασίματα και μεγάλο κώλο αδιάφορη.
Φυλής 66α μία καινούρια η Αλεξάνδρα ψηλή με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και λεπτή.Όμορφη κοπέλα με 69.
Τέλος Φώκαιας 17 όροφος βρήκα την Μαρινέλα η οποία πλέον όπως είπε θα δουλεύει σταθερά εκεί πρωινά.Ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.Την δοκίμασα δεύτερη φορά και έμεινα ακόμα μία φορά ικανοποιημένος.Έχω ανεβάσει κριτική όταν την πήρα στο Φυλής 54 για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες λεπτομέρειες.
Αυτά για σήμερα και καλές γιορτές συναγωνιστές!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Eξόρμηση Φυλής και πέριξ σε δρόμους γεμάτους σκουπίδια.Και έχουμε:

Στο βαπόρι ήταν η Στέλλα με τα αστεράκια πρώην Μόνικα.Μονής Προδρόμου 16 μπήκα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ!!

Αυτά για σήμερα και καλές γιορτές συναγωνιστές!

Η Αλίνα (Μπεμπέ-Λιλή) δοκιμασθείσα και απορριφθείσα από έγκριτα μέλη . . . .

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
συστηνω να πας στο λοιμοδων :pipa2:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Τοσο καιρο κυνηγουσα την Ευα στο Διδυμου16 και παντα πετυχαινα την Αναστασια,μιλαμε για πρωινη βαρδια παντα και σημερα που πηγα προς φυλης μερια ειπα να μην παω Διδυμου γιατι παλι θα ετρωγα ακυρο και δεν θα την εβρισκα.Ατυχια ομως σημερα δουλευε απ' οτι διαβασα στην ενημερωση.
Φιλαρακι professorx σιγουρα ειναι η Ευα που δουλευε και στο Φυλης92?Πρωινη βαρδια εκανες τσαρκα ετσι?

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Να ρωτησω κατι ακομα, μετα την Λιοσιων εχει μια οδο που λεγεται Μαιζωνος(αν ειδα καλα σημερα),εχει ενα σαν καφενειο και απο εξω ακριβως πετυχα αρκετες κοπελες καθοντουσαν,μηπως γνωριζει κανενας συναγωνιστης τιποτα?

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Τοσο καιρο κυνηγουσα την Ευα στο Διδυμου16 και παντα πετυχαινα την Αναστασια,μιλαμε για πρωινη βαρδια παντα και σημερα που πηγα προς φυλης μερια ειπα να μην παω Διδυμου γιατι παλι θα ετρωγα ακυρο και δεν θα την εβρισκα.Ατυχια ομως σημερα δουλευε απ' οτι διαβασα στην ενημερωση.
Φιλαρακι professorx σιγουρα ειναι η Ευα που δουλευε και στο Φυλης92?Πρωινη βαρδια εκανες τσαρκα ετσι?
H Eύα που ξεκίνησε απο Φυλής 92 είναι άλλη.Πέρασε ένα φεγγάρι και Διδύμου 16 και έπειτα πήγε στο Αλκιβιάδου 16γ.Αυτή την στιγμή η Εύα που εννοείς εσύ δουλεύει σε studio για αρκετό καιρό αλλά δεν ξέρω σε ποιο.Η Εύα που λέω εγώ είναι πιο παχουλή,μάλλον πιο μεγάλη σε ηλικία και δουλεύει περιοδικά στο Διδύμου 16 καθώς και στο Αλκαμένους 113.Ασφαλώς η Εύα που εννοείς εσύ υπερτερεί σε εμφάνιση απο αυτήν του Διδύμου 16.Κάποιος ειδήμονας των studio ίσως μπορέσει να σου πει το studio που δουλεύει αυτή που ψάχνεις.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
H Eύα που ξεκίνησε απο Φυλής 92 είναι άλλη.Πέρασε ένα φεγγάρι και Διδύμου 16 και έπειτα πήγε στο Αλκιβιάδου 16γ.Αυτή την στιγμή η Εύα που εννοείς εσύ δουλεύει σε studio για αρκετό καιρό αλλά δεν ξέρω σε ποιο.Η Εύα που λέω εγώ είναι πιο παχουλή,μάλλον πιο μεγάλη σε ηλικία και δουλεύει περιοδικά στο Διδύμου 16 καθώς και στο Αλκαμένους 113.Ασφαλώς η Εύα που εννοείς εσύ υπερτερεί σε εμφάνιση απο αυτήν του Διδύμου 16.Κάποιος ειδήμονας των studio ίσως μπορέσει να σου πει το studio που δουλεύει αυτή που ψάχνεις.

Ευχαριστω φιλαρακι,κριμα που δεν ειναι αυτη που λεω εγω.

zeonex

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
0
Πόσο περίπου διαρκεί το απλο πρόγραμμα σε Studio ? Δεν έχει τύχει να πάω . Προτιμώ τα call girls  :rockon: .

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Πόσο περίπου διαρκεί το απλο πρόγραμμα σε Studio ? Δεν έχει τύχει να πάω . Προτιμώ τα call girls  :rockon: .

αδρφε μην μας ρωτας για στουντια εμεις ειμαστε μπουρδελιαριδες κομαντα!
υπο ευνοικες συνθηκες γαμαμε στο 10λεπτο
αμα το σεντονι ειναι καθαρο κερναμε μπυρα την παρεα
μπουρδελα φορ εβερ μεν  :2funny: με πιανεις?

zeonex

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
0

Δεν με βοηθάς αλλα σε πιάνω !  :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πόσο περίπου διαρκεί το απλο πρόγραμμα σε Studio ? Δεν έχει τύχει να πάω . Προτιμώ τα call girls  :rockon: .
Κοιτα υπαρχει και σχετικο Thread γι'αυτο.απο την προσωπικη μου πειρα οι διαφορες ειναι  οτι ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ αλλαζουν που και που τα σεντονια χωρις να σημαινει οτι λαμπουν απο καθαριοτητα.και γενικα ο χωρος ειναι πιο περηποιημενος.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥς ΜΑΥΡΟΥς ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Τωρα για το  :knockinb: Δεν βιαζονται οι κοπελες τοσο οσο στα μπουρδελα με το 20αρικο βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να κατσεις στο δωματιο με της ωρες ειναι μεχρι να χυσεις.Η κοπελα μπαινει στο δωματιο πιο γρηγορα θα ελεγα στα στουντιο δηλαδη με το που προλαβεις να γδυθεις.ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ειναι οτι ΠΛΗΡΩΝΕΙς 30-50 ΕΥΡΩ για το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕς 20 ΕΥΡΩ.Αφου στην πραξη ειναι το ιδιο γαμας μεχρι να χυσεις.και το οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΚΟΠΕΛΕς ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΕς ΩΡΕς ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οποτε την ιδια γκομενα μπορεις να την :knockinb: με 20 Ευρω αντι για 50 !.Ελπιζω να σε κατατοπισα λιγακι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ερασιτεχνης :2funny:
πεστα δικε μου :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κοιτα υπαρχει και σχετικο Thread γι'αυτο.απο την προσωπικη μου πειρα οι διαφορες ειναι  οτι ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ αλλαζουν που και που τα σεντονια χωρις να σημαινει οτι λαμπουν απο καθαριοτητα.και γενικα ο χωρος ειναι πιο περηποιημενος.ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥς ΜΑΥΡΟΥς ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.Τωρα για το  :knockinb: Δεν βιαζονται οι κοπελες τοσο οσο στα μπουρδελα με το 20αρικο βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να κατσεις στο δωματιο με της ωρες ειναι μεχρι να χυσεις.Η κοπελα μπαινει στο δωματιο πιο γρηγορα θα ελεγα στα στουντιο δηλαδη με το που προλαβεις να γδυθεις.ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ειναι οτι ΠΛΗΡΩΝΕΙς 30-50 ΕΥΡΩ για το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕς 20 ΕΥΡΩ.Αφου στην πραξη ειναι το ιδιο γαμας μεχρι να χυσεις.και το οτι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΚΟΠΕΛΕς ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΕς ΩΡΕς ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ οποτε την ιδια γκομενα μπορεις να την :knockinb: με 20 Ευρω αντι για 50 !.Ελπιζω να σε κατατοπισα λιγακι.
:thumbsup:
Είσαι γνώστης!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
1_966148149l.jpg

1..Προσκυνω ολα τα κομμαντα απο σεβασμο (ημουν και εγω παλια ενα)

2..παιζει τιποτα με τεραστια μασταρια για ακαποτη ισπανικη? στο μεταξι η τη γυρω περιοχη?(***βολευει η περιοχη στο μεταξι)
Αλλα μιλαω για τεραστιες βυζαρες,σαν αυτες που εχουν κατι υπερβαρες milf-->

http://[URL unfurl="true"]www.channel69cash.com/affiliate/content/OnlyRealTits/denise/004.jpg[/img[/URL]]
3..Παιανιέων 24 ειχα πετυχει μια κινεζα(γουσταρω τις ασιατισσες)ξερει κανεις αν ειναι ακομα εκει και τι βαρδια δουλευει?

4..Στο απεναντι λοξα-σπιτακι ειχα πετυχει μια ξανθια με κοντα μαλια,ξενη (OXI την πρωινη ελληνιδα που ειναι σας αντρας),γυρω στα 40-45 καλο σωμα,σφιχτο καλη στο δωματιο και μου ειχε πει οτι δουλευει και στο στουντιο στη Σερβιων...παλι αν ξερει κανεις ονομα/βαρδια κτλ.

5..ρε παιδια,εχω παει για :knockinb: 2-3 φορες τον τελευταιο χρονο(σε λιγο δε θα εχουμε χρονο ουτε να  :fuck2: + η απλη εχει φτασει 1.55e/L  :banghead: ) και ολο βλεπω σπασμενα γυαλια απεξω απο τα σπιτακια στο μεταξι και Κωνσταντινουπόλεως.Τι παιζει? Μην παω για να  :fuck1: με το αμαξι και το χρυσοπληρωσω!!!

ευχαριστω πολυ παιδια,πω πω ρε γαμωτο αυτο το site τι μου θυμισε,παλιες νεανικες καταδρομικες επιχειρησεις με κολλητους...
τοτε που ντρεπομασταν να μπουμε στο σπιτακι αν περναγε απο εξω κανενα αμαξι και καναμε οτι μιλουσαμε μεταξυ μας η κοιταγαμε τον σκοτεινο ουρανο χαχαχαχααααα (λες και δεν καταλαβαινε ο κοσμος τι περιμεναμε 5 μετρα απο την πορτα,μυαλο μηδεν τοτε :jerking:)
[b]
ευχαριστω πολυ παιδια εκ των προτερων ΔΕΛΑ 4 EVER!!![/b] ...και συγνωμη για το μεγεθος του post.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom