Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (25 μέλη και 252 επισκέπτες)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Παίδες την πάτησα με το αφιλτρο τσιμπουκάκι της Μαρινέλας από Φωκαίας 17 πάνω.
Την πήρα για δευτερη φορά το Σαββατο και Δευτέρα άρχισα να έχω ενοχλήσεις στην ούρηση. Σήμερα άρχησα να βγάζω ένα λευκο πηχτο υγρο, σα πύον, απο την ουρήθρα και ο πόνος έχει ενταθει. Πήγα σε ουρολόγο ο οποίος μου είπε για χλαμύδια ή βλονόρροια. Μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε να κάνω μετα από μερικές μέρες καλλιέργεια ούρων να δούμε αν εχει φύγει το μικρόβιο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την πήρα για δευτερη φορά το Σαββατο και Δευτέρα άρχισα να έχω ενοχλήσεις στην ούρηση. Σήμερα άρχησα να βγάζω ένα λευκο πηχτο υγρο, σα πύον, απο την ουρήθρα και ο πόνος έχει ενταθει. Πήγα σε ουρολόγο ο οποίος μου είπε για χλαμύδια ή βλονόρροια. Μου έδωσε αντιβίωση και μου είπε να κάνω μετα από μερικές μέρες καλλιέργεια ούρων να δούμε αν εχει φύγει το μικρόβιο.

τα κολλησες και εσυ τα παρασημα τυπε :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Μαλλον τα συμπτωματα ειναι της Βλενορροιας.Δεν ειναι τιποτα θεραπευεται ευκολα.Χλαμυδια ειναι πολυ χειροτερο πρεπει να πιεις Αντιβιωση ΔΟΣΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ για κανα 20 ημερο θα εισαι σαν πρεζακιας απο τα αντιβιοτικα!το κακο ειναι οτι συνηθως ολα αυτα πανε μαζι Χλαμυδια,Τριχομοναδες και Βλενορροια!Η Χλαμυδια ΤΗς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΦΟΡΕς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΤΑ!μπορει να εχεις και 15 χρονια και να μην καταλαβεις τιποτα!Το πιθανοτερο συμπτωμα ειναι ΑΝ ΚΡΥΩΝΕΙς ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙς ΑΜΥΓΔΑΛΗΤΙΔΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ  ΑΠΟ ΠΡΙΝ!σου μιλαω απο προδωπικη πειρα.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Καλιεργια Ουρων ειναι  :jerking: Χλαμυδια δεν θα διξει αν εχεις.Το καλητερο ειναι μετα απο 40 μερες με 2 μηνες να πας να κανεις μια ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟς!Κατα 90% θα δειξει αν εχεις Χλαμυδια και Τριχομοναδες (συνηθως πανε μαζι αυτα).Ακομα και αν δεν δειξει τιποτα ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ (παλια ηταν το νορμαλ 60%-80%) Τωρα ειναι (40%-60% οι αντρες γινονται ανικανοι σιγα σιγα! :2funny:) (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥς ΡΩΣΣΟΥς στη Ρωσσια εκανα εξετασεις).Καλο ειναι να ξερεις ποσο % Ζωντανα σπερματοζωαρια εχεις οταν εισαι υγιεις για να μπορεις να συγκρινεις?.ΤΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟς!Αν Π.Χ. υγιεις εχεις 68% ζωντανα σπερματοζωαρια και η εξεταση σου δειξει Π.Χ.45% ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙς ΧΛΑΜΥΔΙΑ και ας εχει βγει αρνητικο το τεστ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....Τι γινεται συνηθως που παρα πολλοι λιγοι Ουρολογοι το ξερουν?Οπως εγραψα και παραπανω κατα 90% ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΕς ΚΟΛΑς ΜΑΖΙ.Η Τριχομοναδες καταπινουν τη Χλαμυδια που ζει μεσα στην τριχομοναδα.Καλο ειναι στην αρχη να πιεις αντιβιοτικα ΓΙΑ ΤΡΙΧΟΜΟΝΑΔΕς  εμενα με πιανει το TIBERAL καλητερα.Μετα τη θεραπεια (καμια δεκαρια μερες) θα νιωθεις χειροτερα γιατι βγαινει η Χλαμυδια απο της Τριχομοναδες και συνηθως νιωθεις αρρωστος.Για τη Χλαμυδια ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝ ΗΞΕΡΕς ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΛΗΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ (λιγακι δυσκολο στην περιπτωση σου) ΤΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ ΜΕΤΑΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και γι'αυτο δεν μπορουν να βγαλουν εμβολιο.Μια φορα οταν ειχα κολισει θεραπευσα της Τριχομοναδες και μετα ηπια Αντιβιοση VILPRAFEN για τα Χλαμυδια (τότε ηταν οτι πιο συγχρονο εχε βγει) ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΛΑΜΥΔΙΑ γιατι τα ειχα κολισει στη Πολωνια εκανα μετα απο ενα μηνα 2η θεραπεια με ROVAMICIN (Δεν ξερω αν τα γραφω σωστα.Σας τα γραφω με Λατινικους χαρακτηρες και οχι με Ρωσσικα γραμματα που τα λενε τα κουτια τους εδω).Το Rovamicin αν και πιο παλιο αντιβιοτικο ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ.Καλο ειναι να κανεις αν μπορεις ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΚΡΟΒΙΟΥ αν εχεις Χλαμυδια για να σου πουνε πιο αντιβιοτικο ειναι καλητερο στην περιπτωση σου.Σου ευχομαι περαστικα και γραψε μας της εμπειριες σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ο χτικιαρης της εβδομαδας.
Καλοριζικος τυπε  :rockon: :rockon:

(Πλακα κανω , ευχομαι περαστικα και να μην κανετε μαλακιες...)

ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΙΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για σημερα...

μεχρι τοτε... χαλαρωστε με το ακολουθο κομματακι  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον... για παμε!

Σημερινη απογευματινη - γιορτινη εξορμηση στα στεκια της καυλας.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ->  Στην αρχη της τσαρκας ηρθαμε αντιμετωποι με τα οχηματα καθαρισμου του δημου λογω της Λαικης αγορας που επαιζε εκει το μεσημερι... αρκετες θεσεις για παρκαρισμα για οσους φιλους ενδιαφερονται να κατεβουν με το αμαξι στην περιοχη... Ισως θα φταιγε και το γεγονος οτι ειχε την λαικη οποτε οσοι πατε Τεταρτες με οχημα η ωρα 8-9 ειναι η καλυτερη για να βρεις παρκαρισματακι οποτε εχει λαικες το μεσημερι. Τα σπιτακια σε γενικες γραμμες ηταν καθαρα περιποιημενα και στολισμενα! Βαζοντας μας ολους στο γιορτινο κλιμα των ημερων . Ο κοσμος ηταν λιγος... αραγε με δεδομενο το σημερινο ενδεχομενο μπορει κανεις να υπολογισει την πιθανοτητα και τις επομενες ημερες ο κοσμος να ειναι εξισου λιγος? Ισως να υπαρχει μια κατανομη ( Διωνυμικη? Εκθετικη? Κανονικη ? )  που να λυνει αυτον τον προβληματισμο - δεν σκοπευω να το ψαξω - ο κοσμος ειτε ειναι πολυς ειτε ειναι λιγος απο οτι φαινεται η κριση εχει επηρεασει σε μεγαλο βαθμο τα σπιτια καθως απο οσο διαπιστωθηκε οι κοπελες ειχαν αρκετη ωρα μεσα στα δωματια.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ->

1. ΦΥΛΗΣ 136 ΠΑΝΩ -> Πλαδαρο μελαχροινουλι με μακρυ σπαστο μαλλι ως την μεση μαυρη μποτα εκ της οποιας ξεπροβαλλε μεχρι το γονατο μια μαυρη ζαρτιερα... πλαδαρο σχετικα σωματακι με λιγη κυτταριτιδα στα κωλομερια αλλα για να φυγουν τα χοντρα παλευεται.

2. ΦΥΛΗΣ 109 ΣΤΟ ΚΑΤΩ (ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΡΤΑ) -> Κατερινα ειπε η υπηρετρια μελαχροινη με μελαμψο δερματακι και λιγη κοιλιτσα.... τσιγγανοειδης παρουσια με πρασινα ματια.... σε καποια φαση μου περασε και η σκεψη οτι τραβολεφερνει αλλα μου εφυγε αμεσως -ας μην την αδικησουμε-.

3. ΠΙΠΙΝΟΥ 65 -> Ξανθια τυπισσα με ωραιο στηθος και λιγο χαλαρωμενη κοιλιτσα ηρθε να με καυλαντισει με σκοπο να με παρει μεσα στο δωματιο αλλα δεν περασα... ισως μεσα να αλλαξει η συμπεριφορα της ισως και οχι αφου δεν μπηκα δεν γνωριζω.

4. ΦΥΛΗΣ 200 -> Ωραιο μελαχροινο πουτανακι με πολυ ωραια και ελαφρως γυμνασμενη κοιλιτσα... η τσατσα δεν ηταν η κυρια αγγελικη η συγκεκριμενη τυπισσα νομιζω πως η τσατσα την ψελλισε σαν "Ιμονα" => "Σιμονα"? οποτε αυτο το αποτελεσμα αναγεται? δεν ξερω εγω την Σιμονα πριν απο 2 μηνες την θυμομουν αλλιως στο 200αρι της Φυλης... αφηνουμε εδω ενα ερωτηματικο και θα το διερευνησουμε αργοτερα.

5. ΔΙΔΥΜΟΥ 20 -> Φωτεινη Ρωσιδα ειπε η υπηρετρια... και εδω παιζουν τα εξης αξιοσημειωτα.... καταρχην η τυπισσα εμεινε ωρα στο δωματιο... η τσατσα ειπε για ακαποτα τελειωτικα... ολα μαζι στο 20αρικο... επισης ενα ακομη αξιοσημειωτο ηταν το γεγονος οτι εδιωξε οποιον ξενο μπηκε εκεινη την στιγμη στο σαλονι.

6. ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ <=> Διδυμου 27 ( Ο ΟΡΟΦΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ) -> Βασιλικη ειπε η υπηρετρια... πολυ μετρια εμφανιση... αλλα δεν την λες και τελειως μπαζο... βασικα δεν σου δινει την εντυπωση πουτανας μιας και εχει τελειως θολο και αοριστο παρουσιαστικο.

** Συνεχιζω σε δευτερο ποστ για να μην το κανω σεντονι  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
* ΜΕΡΟΣ 2ο

Για παμε....

7. ΔΙδυμου 18 ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ - ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑΣ -> Σημερα ηταν η πρωτη φορα που ειδα απο κοντα την Αντριαννα... τοσο καιρο τοσα ακουγα... ολο πηγαινα και δεν την πετυχαινα... η τυπισσα πραγματικα αν και δεν περασα στο δωματιο μου δωσε την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι η πιο καλοβολη πουτανα της περιοχης αυτη τη στιγμη... Διαφωνω με τον Πικερ στο οτι ειναι μπαζο.. ισα ισα εχει πεταχτη κωλαρα για την ηλικια της διατηρειται αρκετα καλα... αν εξαιρεσεις το πεσμενο βυζι της... και καυλωτικο κουρεμα καρεδακι ξανθο (ελπιζω να μην ειναι περουκινι και παω να της το τραβηξω μου μεινει στα χερια και μου πεσει ο πουτσος απευθειας) παραυτα χαμογελαστη - ευγενεστατη και δεν βιαζεται στο δωματιο.

8. Διδυμου 8 πανω -> Χριστινα (Οχι της Αγαθουπολεως 54 μην μπερδευτειτε ) ξανθο ρωσιδι και αυτο... ωραιο κωλαρακι.... και τσαχπινικο στην συμπεριφορα του...

9. ΦΥΛΗΣ 54 ΚΑΤΩ ->  ΝΤενισα. Η οποια εχει ισιωσει το μαλλι και ειναι τουμπανο η τυπισσα ωραιες ποδαρες... κωλαρες... βυζαρες... μεσαρες γαμησετα ειναι.... δεν λεω παντως τι φορουσε γιατι θα παει ο αλλος θα χυσει τα σεντονια και γαμησετα μετα... αντε να μπεις μεσα.

10. ΦΥΛΗΣ 54 ΣΤΟ ΠΑΝΩ -> Ενα κοκκινομαλικο πιπινακι ζουμπουρλουδικο και ζουμερο... μου φανηκε λιγο ξεπετατζου ομως... και αυτο τονιζω μου βγηκε ενστικτωδως δεν θελω να παρω καποιον αλλον στο λαιμο μου.

11. ΦΥΛΗΣ 40 -> Βασω ειπε η υπηρετρια η οποια σαν να καθοταν σε αναμενα καρβουνα διοτι ηξερε πως αυτο που παρουσιαζε δεν ηταν σοι....
Και οντως δεν ηταν... ενα μελαχροινο τυπακι με βασιλεμενα ματια.. και γενικα στον κοσμο της.... σαν πρεζακι ητανε... η τσατσα εσπευσε να το δικαιολογησει λεγοντας ακομη πως ειναι νεα στην δουλεια... Πολυ αδυνατη... κωλαρακι με ελαχιστο κρεας πανω του σαν πετρινο καχεκτικο αγαλμα...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ -> Επι της Αχαρνων και λιγο πριν κατεβουμε προς το κονακι της Αντριαννας... γινοταν χαμος απο πουλμαν με ξενους και ξενες μεχρι και κατι αφγανοι με τις κελεμπιες και τις γενειαδες ειχαν αραξει ακριβως λιγο πιο διπλα απο τα μπουρδελακια... αμα τυχον περασετε μεσα απο τετοια κοσμοσυρροη να προσεχετε τις τσεπες σας.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ...

ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΚΙΑ...

Καλα να περνατε  :rockon: :rockon: :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Μέσα σε δύο μέρες είχες τα συμπτώματα ? ? ?   :think:

Επισκέπτης
Ποιος είχε γράψει οτι κόλλησε παράσημο από την Ντανιέλα-Ρωξάνα στο Φυλής 92 παλαιό;
Τότε που η Ντανιέλα έκανε ελεύθερο στοματικό.Σημειωτέον οτι η Ντανιέλα όταν επανήλθε σαν Ρωξάνα στο Φυλής 86κάτω ΔΕΝ έκανε πλέον ελεύθερο στοματικό.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
... και καυλωτικο κουρεμα καρεδακι ξανθο (ελπιζω να μην ειναι περουκινι και παω να της το τραβηξω μου μεινει στα χερια και μου πεσει ο πουτσος απευθειας)

Κι όμως είναι περουκίνι.
Μελαχρινή είναι κανονικά.

9. ΦΥΛΗΣ 54 ΚΑΤΩ ->  ΝΤενισα. Η οποια εχει ισιωσει το μαλλι και ειναι τουμπανο η τυπισσα ωραιες ποδαρες... κωλαρες... βυζαρες... μεσαρες γαμησετα ειναι.... δεν λεω παντως τι φορουσε γιατι θα παει ο αλλος θα χυσει τα σεντονια και γαμησετα μετα... αντε να μπεις μεσα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και τον ξενέρωσε την τελευταία φορά που του ήρθε γυμνή και είπε δεν ξαναπατάει.
(μεταξύ μας πιστεύω η κάβλα πάλι εκεί θα τον σπρώξει)

Επισκέπτης
Oσο προτιματε τις γκομενες που κανουν ακαποτο, τοσο θα χειροτερευει η κατασταση. ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΩΛΟ. Τοσο δυσκολο ειναι ρε πουστη μου να το καταλαβετε?

*Η Ελενα η τρελοκαμπερω γι' αυτο εφυγε απο εδω.
*Η Μονικα απο το Ιασωνος 1 γι' αυτο δουλευει Μεταξουργειο και οχι Φυλης.
*Την Τερεζα στο Φυλης 84β γι' αυτο την εβαλαν πρωινα και δεν κανει πια απογευματα...

...Επειδη ΕΣΕΙΣ προτιματε τις γκομενες που κανουν ακαποτα τσιμπουκια! Δεν θελουν να ριξουν την τιμη στα 15 ευρω και για να κρατησουν τον κοσμο που φευγει προς Μεταξι εχουνε βαλει μεσα στο 20-ευρω της παναγιας τα ματια!

ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΛΟ. Η μονη λυση!

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ειδες τι πουτανα ειμαι?  ;)

E μα στην πουτάνα πουτανιές?
Κόβει το μάτι σου πάντως.
Αν και πιο πιθανόν κάποιος που θα τη δει είναι να σχολιάσει αν είναι τραβέλι και όχι η περούκα.  :P
(δεν ειναι όπως δηλώνει η πλειοψηφία πάντως)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
E μα στην πουτάνα πουτανιές?
Κόβει το μάτι σου πάντως.
Αν και πιο πιθανόν κάποιος που θα τη δει είναι να σχολιάσει αν είναι τραβέλι και όχι η περούκα.  :P
(δεν ειναι όπως δηλώνει η πλειοψηφία πάντως)

Για τραβελι δεν μου κανε... ειχε γυναικεια αυρα.
Τωρα τι να σου πω γουστα ειναι αυτα...
Πιο πολυ τραβελοφατσα μου φανηκε η κατερινα η ρουμανα απο το 109 παντως
που ακομη βγαζει το βυζι της γαλα  :2funny: :2funny: :2funny:
παρα η αντριαννα

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom