* ΜΕΡΟΣ 2ο
Για παμε....
7. ΔΙδυμου 18 ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ - ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑΣ -> Σημερα ηταν η πρωτη φορα που ειδα απο κοντα την Αντριαννα... τοσο καιρο τοσα ακουγα... ολο πηγαινα και δεν την πετυχαινα... η τυπισσα πραγματικα αν και δεν περασα στο δωματιο μου δωσε την εντυπωση οτι πρεπει να ειναι η πιο καλοβολη πουτανα της περιοχης αυτη τη στιγμη... Διαφωνω με τον Πικερ στο οτι ειναι μπαζο.. ισα ισα εχει πεταχτη κωλαρα για την ηλικια της διατηρειται αρκετα καλα... αν εξαιρεσεις το πεσμενο βυζι της... και καυλωτικο κουρεμα καρεδακι ξανθο (ελπιζω να μην ειναι περουκινι και παω να της το τραβηξω μου μεινει στα χερια και μου πεσει ο πουτσος απευθειας) παραυτα χαμογελαστη - ευγενεστατη και δεν βιαζεται στο δωματιο.
8. Διδυμου 8 πανω -> Χριστινα (Οχι της Αγαθουπολεως 54 μην μπερδευτειτε ) ξανθο ρωσιδι και αυτο... ωραιο κωλαρακι.... και τσαχπινικο στην συμπεριφορα του...
9. ΦΥΛΗΣ 54 ΚΑΤΩ -> ΝΤενισα. Η οποια εχει ισιωσει το μαλλι και ειναι τουμπανο η τυπισσα ωραιες ποδαρες... κωλαρες... βυζαρες... μεσαρες γαμησετα ειναι.... δεν λεω παντως τι φορουσε γιατι θα παει ο αλλος θα χυσει τα σεντονια και γαμησετα μετα... αντε να μπεις μεσα.
10. ΦΥΛΗΣ 54 ΣΤΟ ΠΑΝΩ -> Ενα κοκκινομαλικο πιπινακι ζουμπουρλουδικο και ζουμερο... μου φανηκε λιγο ξεπετατζου ομως... και αυτο τονιζω μου βγηκε ενστικτωδως δεν θελω να παρω καποιον αλλον στο λαιμο μου.
11. ΦΥΛΗΣ 40 -> Βασω ειπε η υπηρετρια η οποια σαν να καθοταν σε αναμενα καρβουνα διοτι ηξερε πως αυτο που παρουσιαζε δεν ηταν σοι....
Και οντως δεν ηταν... ενα μελαχροινο τυπακι με βασιλεμενα ματια.. και γενικα στον κοσμο της.... σαν πρεζακι ητανε... η τσατσα εσπευσε να το δικαιολογησει λεγοντας ακομη πως ειναι νεα στην δουλεια... Πολυ αδυνατη... κωλαρακι με ελαχιστο κρεας πανω του σαν πετρινο καχεκτικο αγαλμα...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ -> Επι της Αχαρνων και λιγο πριν κατεβουμε προς το κονακι της Αντριαννας... γινοταν χαμος απο πουλμαν με ξενους και ξενες μεχρι και κατι αφγανοι με τις κελεμπιες και τις γενειαδες ειχαν αραξει ακριβως λιγο πιο διπλα απο τα μπουρδελακια... αμα τυχον περασετε μεσα απο τετοια κοσμοσυρροη να προσεχετε τις τσεπες σας.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ...
ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΚΙΑ...
Καλα να περνατε