gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Επεσες στήν εξαίρεση φίλε μου,μην ξεγιελιέσαι! Αλλος είναι ο κανόνας..
Την προηγούμενη βδομάδα Skido.Αυτήν ακόμα οχι, θα ξαναχτυπήσουμε όμως..Κάποια έχει βάλει στο μάτι ο καυλιάρης!!gkomenie βγήκες καθόλου τελευταία με πιτσιλιστή?
Καλησπέρα. Διάβασα κάποια posts συναγωνιστών ότι διαμαρτύρονταν για τις ανεβασμένες τιμές σε κάποιες που κάνουν 25ευρω. Θα θυμίσω λοιπόν ότι πριν 2-3 χρόνια οι τιμές ήταν 25 και 30 ευρω στις καλές και απάνια έβρισκες με 20 και αυτές που έκαναν 20 ήτανε μπάζα. Μετά όμως πέσανε οι τιμές και βρίσκεις μουνάρες με 20 ευρω και λίγες που έχουν 25. ʼρα έχουν πέσει οι τιμές ρε παιδιά θυμηθείτε λίγο.
[Εγω παντως συμφωνω με τον achro και το ειχα προτεινει και εγω στο παλιο φορουμ.
Οι Πακιστανοι ειναι αμελητεα αγορα και μονο ενα 10% απο αυτους θα πληρωναν 25 για να γαμησουν!!!!!
κοστα μαλλον λες για τιν αννα...ειναι πολι κορμαρα και πολι ορεο πουτανιδιο!παλια ιταν στιν κολουνου στο τριτο σπιτι μετα τισ κατερινας!!!απο γαμισι πολι μετριο...και σπαστικια λιγακι μεσα ...δεν αφινι φιλακια!!!αν λεμε τιν ιδια...μια μελαχρινι με ισιο μαλι!χθες απογευμα στο μεταξι, πηγα κεραμεικου για λολα, αλλα ελειπε, ηταν μια μετρια με 15 ευρο. αμεσως μετα φυλης στο 200 για ντανα, ελειπε, η τσατσα ειπε οτι καθεται σπιτι της και δε δουλευει, παρακαλατε να ξαναρθει... στη θεση της ηταν η χριστινα. τα 134 ηταν ολα κλειστα, και το 109. στο 67 η αλβανις ειρηνη. το 65 κλειστο, θα το τιμουσα το χριστινακι χαλαρα. το 59 κλειστο, το 66 ειχε τη βυζαρου, ελενη νομιζω, αν εκανε καλο πηδημα αυτη θα ηταν σουπερ ,εχει καλο κορμι. στο 86 πανω η τσεχα με τις κοτσιδες και τη σιλικονη, και διπλα στο πανω μια μελαχροινη με καλο κορμι και φατσα, την ξερει κανεις? αξιζει η δοκιμη? παλια ηταν ιασωνος στο τελευταιο με την αυλη, μετα κολωνου πανω κτλ.
δεν κατεθεσα πουθενα, νομιζω αν δε βρω κατια και ντανα ,δεν θα καταθεσω εως το big trip...
Εφοδος στη Φυλής εχτές Τρίτη 10/4.