εεεππ είναι παλιό το ανέκδοτοΜου θυμισε μια παλια συναδελφο κρητικια που μου φωναζε "...ευκερωσε μου τα επαε στο μπετι κριγηε μου..." καποτε στο πγνη στη Κρητη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
oti na nai
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.165
- Πόντοι
- 4.115
φίλε,ευχαριστώ,μπέρδεψα για αλλη μια φορά τα ονόματα.
Νάταλι ήθελα να πω.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.125
- Πόντοι
- 3.760
...απο το Βενερατο ηταν η συναδελφος.εεεππ είναι παλιό το ανέκδοτο
φαίνεται το συνηθίζουν για αντισυλληπτικό !...απο το Βενερατο ηταν η συναδελφος.
Υπότιτλους δεν έβαλε ο συναγωνιστής κ μας άφησε με την απορία όμωςεεεππ είναι παλιό το ανέκδοτο
paparinos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 92
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εχω φάει πόρτα επειδή με περασαν για πακιστανο. Λογω δουλειάς το καλοκαίρι παίρνω πολύ χρώμα και σχεδόν πάντα με ρωτάνε απο που είμαι . Μην πτοεισαι. Ξαναπας μια άλλη φορά και περνάςρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;
τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.
Διδυμου 27 Τάνια και Βικτώρια.
Διδύμου 22 η Στέλλα στο δωμάτιο.
Διδύμου 18 η γυρολόγος Σοφία, νωρίτερα που πέρασα ήταν ανοιχτό φως με κλειστή πόρτα.
Φωκαίας 27 Κατερίνα με βυζοτορπίλες και πρωκτικό στο πρόγραμμα και Εμμανουέλα,λευκόδερμη ζυμαράκι,πέρασα με τη δεύτερη, ασφαλής και τίμια επιλογή με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ( που δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι).
Διδύμου 22 η Στέλλα στο δωμάτιο.
Διδύμου 18 η γυρολόγος Σοφία, νωρίτερα που πέρασα ήταν ανοιχτό φως με κλειστή πόρτα.
Φωκαίας 27 Κατερίνα με βυζοτορπίλες και πρωκτικό στο πρόγραμμα και Εμμανουέλα,λευκόδερμη ζυμαράκι,πέρασα με τη δεύτερη, ασφαλής και τίμια επιλογή με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ( που δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι).
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 371
Άμα σου ξανατύχει, πήγαινε στο κα..πάκι Ιάσονος 20Γ που τους προτιμούνΦίλε μου αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εχω φάει πόρτα επειδή με περασαν για πακιστανο. Λογω δουλειάς το καλοκαίρι παίρνω πολύ χρώμα και σχεδόν πάντα με ρωτάνε απο που είμαι . Μην πτοεισαι. Ξαναπας μια άλλη φορά και περνάς
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.365
- Πόντοι
- 726
Εγώ θα του πρότεινα να μη ξαναπάει και να βρει κάποια άλληΞαναπας μια άλλη φορά και περνάς
Gio399
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Xaxax τούς προτιμούν?Άμα σου ξανατύχει, πήγαινε στο κα..πάκι Ιάσονος 20Γ που τους προτιμούν
Λικα δοκιμάστηκε, δεν μπορούσα να αντισταθώ όταν υπάρχει σύγκριση με Σαμπινα από έμπειρα μέλη.
Στο λιγοστό φως του σαλονιού μου έκανε κλικ. Στο δωμάτιο πάντα ντιμαρο το φως αν υπάρχει δυνατότητα. Ένα στεγνό κορίτσι με άσσο βυζί και βασική συμμετοχή με χαδακια και γλυψιματα ρογας. Πίπα με χερι αλλά άνευ καποτας, στα του σεξ δεν είπε σε κάτι οχι. Για μια φορά καλή είναι αλλά θα προτιμούσα Ειρήνη λόγω στήθους, για την εκπεσούσα βασίλισσα δυστυχώς δεν υπάρχει σύγκριση.
Στο λιγοστό φως του σαλονιού μου έκανε κλικ. Στο δωμάτιο πάντα ντιμαρο το φως αν υπάρχει δυνατότητα. Ένα στεγνό κορίτσι με άσσο βυζί και βασική συμμετοχή με χαδακια και γλυψιματα ρογας. Πίπα με χερι αλλά άνευ καποτας, στα του σεξ δεν είπε σε κάτι οχι. Για μια φορά καλή είναι αλλά θα προτιμούσα Ειρήνη λόγω στήθους, για την εκπεσούσα βασίλισσα δυστυχώς δεν υπάρχει σύγκριση.
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 180
- Like
- 36.729
- Πόντοι
- 32.548
Αν και είχα γαμήσει πριν στην Σουλίου την ελένη δυο γύρους
η γκόμενα πραγματικά με θυμόταν μετά από εφτά χρόνια
Άνοιξε τα πόδια της στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και μου λέει άντε μπες θέλω να χύσω η πούτσα είχε γίνει πέτρα
Μπαίνω μέσα της αργά και αισθησιακά μετά δυνάμωσα την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά
Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά η γκόμενα κατάφερε να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο
Πολύ καλή περίπτωση για 10 €
Τελευταία τροποποίηση:
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.564
- Πόντοι
- 2.036
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Πρωινη βάρδια την πέτυχα μαζί με την Τίνα απο τα Μαραθώνος .
Και η Λικα από κει είναι και Βέργας 3
Είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε στην αλυσίδα Μαραθώνος - Βέργας 3 το καλοκαίρι για λίγο?
Μου θύμισε το πρόσωπο και τη ρώτησα στο δωμάτιο, αλλά η πονηρή το αρνήθηκε...
Χθές που πήγα 2η βάρδια δεν ήταν ούτε στο 7 ούτε στο 2 ούτε στο 3
Αυτό είναι το ερότικ πρίζον στο Μεταξουργείο που λένε;Εδώ είναι η Νικόλ πραγματικά μόλις την είδα μπήκα μέσα σφαίρα είχα εφτά χρόνια να την πάρω από τότε που έκανα ντεμπούτο στο δίπλα μαγαζί στο δεύτερο όροφο
Άνοιξε τα πόδια της στο κρεβάτι και άρχισε να παίζει με το μουνάκι της και μου λέει άντε μπες θέλω να χύσω η πούτσα είχε γίνει πέτρα
Μπαίνω μέσα της αργά και σιάκα μετά δυνάμωσε την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά
Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά καταφέρει γκόμενα να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο
Διεύθυνση;
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 81
- Like
- 13.200
- Πόντοι
- 18.026
Κολωνού 30αΑυτό είναι το ερότικ πρίζον στο Μεταξουργείο που λένε;
Διεύθυνση;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.564
- Πόντοι
- 2.036
Παρατήρηση, χθές σε όλα τα Λατινομάγαζα ήταν τίγκα Πάκιδες/μαύρους και Αλβανούς που δεν μιλούσαν κάν Ελληνικά, Φιλλιπίδου επίσης τους βάζουν μέσα, οπότε το only greek έχει πεθάνει στο 70-80% των μαγαζιών
Περπάτημα κάνει καλό
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.301
- Πόντοι
- 371
Ναι το χω ακούσει, και όποτε πας συνήθως έχει, ή μπαίνουν πολλοί συνέχειαXaxax τούς προτιμούν?
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 81
- Like
- 13.200
- Πόντοι
- 18.026
Χρόνια τώρα δεν υπάρχει only greek πουθενά...Παρατήρηση, χθές σε όλα τα Λατινομάγαζα ήταν τίγκα Πάκιδες/μαύρους και Αλβανούς που δεν μιλούσαν κάν Ελληνικά, Φιλλιπίδου επίσης τους βάζουν μέσα, οπότε το only greek έχει πεθάνει στο 70-80% των μαγαζιών
Gio399
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 324
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα πού ακριβώς είναι αυτό και ποιό βάρδια δουλεύει το κορίτσι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Εδώ είναι η Νικόλ πραγματικά μόλις την είδα μπήκα μέσα σφαίρα είχα εφτά χρόνια να την πάρω από τότε που έκανα ντεμπούτο στο δίπλα μαγαζί στο δεύτερο όροφο
Μπαίνω μέσα της αργά και αισθησιακά μετά δυνάμωσα την ένταση με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που την πότισα σπέρμα στα βυζιά
Πραγματικά δεν περίμενα να τελειώσω αλλά η γκόμενα κατάφερε να με τελειώσει με όλη αυτή την τσαχπινιά που μου εκανε στο δωμάτιο
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.374
- Πόντοι
- 441
καλο μουνι φενεται,ειναι καλη μεσα?8υμαμαι πριν 6-7 χρονια π επερνα μια στο διπλα π λες ,στον 2ο οροφο,νορμαλ σωμα γυαλια φορουσε,μεγαλα μουνοχειλα,ηλικια τοτε 24-26 ,δεν ειμαι σιγουρος κ επερνε πιπαραΕδώ είναι η Νικόλ πραγματικά μόλις την είδα μπήκα μέσα σφαίρα είχα εφτά χρόνια να την πάρω από τότε που έκανα ντεμπούτο στο δίπλα μαγαζί στο δεύτερο όροφο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K