Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (27 μέλη και 208 επισκέπτες)

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Υποκειμενική η άποψη σου για ομορφιά… δεν θα το έλεγα! 40 κιλά αστερίας είναι στα επι του έργου! Δεν υπάρχει μέτρα συγκρίσεις με τις άλλες κοπέλες που λες!

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.576
Πόντοι
1.431
Φ74 αριστερά τρείς νεαρές κολομβιάνες έξτρα χαβαλετζούδες κάνουν και παρτούζα, η μία είναι μαύρη σοκολάτα ψηλή με λίγα πιασίματα
Παίζει να ξέρεις ή να μάθουμε ώρες/βάρδια για τη μαύρη σοκολάτα;; Ή όνομα, για να δω κριτικές

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.271
Πόντοι
3.760
Πρωινη στοχευμενη καταθεση στη Μυρσινη στο Αγκυρας 9.Σαπια τελειως αλλα το ειχα αναγκη το καλτ σκηνικο.Σωμα χαλια αλλα προθυμη να σε ικανοποιησει ακομα και αν της ειχες κανει το μουνι καλτσα οπως εγω σημερα το πρωι.Παιζει και να ημουν ο πρωτος της πελατης.Πιπουλα αδιαφορη αλλα χωρις χερι.Γυαλισε και τα διδυμα απο κατω.Σεξακι σε δυο στασεις σαν τα σκυλια και ιεραποστολικο και τελειωμα με μαλακια απο τα χερακια της γιατι αλλο δεν με αντεχε το πραμα της.Γερασμενο μεν αλλα με καλη αισθηση.Φιλια δεν δινει,τελειωτικο στο στομα δεν κανει σε αντιθεση με το τι ανακοινωνετσι απο την τσατσα γλειφομουνια επισης γιοκ (αλλα ετσι οπως ειναι ρημαγμενο το μουνι της...) οπως και δαχτυλιασμα.Τελειωμα εφαγε στη μαπα,βυζια,πατσοκοιλι με μαλακια απο τα χερακια της οπως ανεφερα στη σταση του λωτου.Μου θυμισε μια παλια συναδελφο κρητικια που μου φωναζε "...ευκερωσε μου τα επαε στο μπετι κριγηε μου..." καποτε στο πγνη στη Κρητη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
258.254
Πόντοι
46.232

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.620
Πόντοι
2.046
Παίζει να ξέρεις ή να μάθουμε ώρες/βάρδια για τη μαύρη σοκολάτα;; Ή όνομα, για να δω κριτικές
Ειδικά για τη μαύρη...δύσκολο!

Γενικά άν κατάλαβα καλά το μαγαζί ανοίγει από κάποια ώρα στην απογευματινή βάρδια,ας πούμε τσέκαρε μετά τίς 8.00.

Επειδή μάλλον πρώτη μέρα δούλευε χτες λογικά θα είναι και σήμερα.

Θα την καταλάβεις γτ δεν υπάρχει κι άλλη, επίσης κάνει γκράντ αντρέε στο σαλόνι φάση αυτόγραφα κλπ και βγάζει τη γλώσσα έξω ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρα.!

Νομίζω δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.576
Πόντοι
1.431
Ειδικά για τη μαύρη...δύσκολο!

Γενικά άν κατάλαβα καλά το μαγαζί ανοίγει από κάποια ώρα στην απογευματινή βάρδια,ας πούμε τσέκαρε μετά τίς 8.00.

Επειδή μάλλον πρώτη μέρα δούλευε χτες λογικά θα είναι και σήμερα.

Θα την καταλάβεις γτ δεν υπάρχει κι άλλη, επίσης κάνει γκράντ αντρέε στο σαλόνι φάση αυτόγραφα κλπ και βγάζει τη γλώσσα έξω ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρα.!

Νομίζω δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!
Όντως; Ή το λες έτσι; :grin: Τι φάση, ήταν γνωστή κάπου;
Πρέπει να τσεκάρω :cool2:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
46
Like
6.745
Πόντοι
2.836
Υποκειμενική η άποψη σου για ομορφιά… δεν θα το έλεγα! 40 κιλά αστερίας είναι στα επι του έργου! Δεν υπάρχει μέτρα συγκρίσεις με τις άλλες κοπέλες που λες!
Δεν έχω περάσει με καμία απο τις 4 για να δω το αποτύπωμά τους, αλλά για την Σαμπίνα αφού την συμπεριέλαβες με τις υπόλοιπες 3 ξέρεις κάτι παραπάνω πέρα απο τα γνωστά που δεν ξέρουμε?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
104
Like
19.695
Πόντοι
26.376
Και η Λικα από κει είναι και Βέργας 3
Είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε στην αλυσίδα Μαραθώνος - Βέργας 3 το καλοκαίρι για λίγο?
Μου θύμισε το πρόσωπο και τη ρώτησα στο δωμάτιο, αλλά η πονηρή το αρνήθηκε...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.187
Πόντοι
7.195

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
140
Πόντοι
0
ρε φιλε τι εννοεις καποια πραγματα φαινονται;

τα ματια μπορει να γυαλιζαν αλλα επεφτε το φως στα γυαλια και δε μπορει να το ειδαν. ρε κοροιδευετε και καλα κανετε αστειο ειναι που εφαγα πορτα απο πουτανες αλλα πραγματικα επειδη με πετυχε σε πολυ κακο timing γιατι ολη η ζωη μου παει σκατα τελευταια και βγηκα τουλαχιστον να γαμησω μια φορα ακομα και πληρωνοντας και εφαγα ακυρο και εκει, με πειραξε αρκετα. ναι ξερω, σιγα το πραγμα αλλα τεσπα, επομενη προσπαθεια στην ρανια λογικα που εχω ακουσει καλα λογια η στην εμυ που λεει ο φιλος και απο πανω. αλλα αν φαω ακυρο και εκει ε τι να πω, να τον κοψω αφου αχρησιμοποιητος ειναι.
Φίλε μου αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εχω φάει πόρτα επειδή με περασαν για πακιστανο. Λογω δουλειάς το καλοκαίρι παίρνω πολύ χρώμα και σχεδόν πάντα με ρωτάνε απο που είμαι . Μην πτοεισαι. Ξαναπας μια άλλη φορά και περνάς

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
18.444
Πόντοι
10.686
Διδυμου 27 Τάνια και Βικτώρια.
Διδύμου 22 η Στέλλα στο δωμάτιο.
Διδύμου 18 η γυρολόγος Σοφία, νωρίτερα που πέρασα ήταν ανοιχτό φως με κλειστή πόρτα.
Φωκαίας 27 Κατερίνα με βυζοτορπίλες και πρωκτικό στο πρόγραμμα και Εμμανουέλα,λευκόδερμη ζυμαράκι,πέρασα με τη δεύτερη, ασφαλής και τίμια επιλογή με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ( που δεν ανακοινώνεται στο σαλόνι).

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.576
Πόντοι
1.431
Φίλε μου αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, εχω φάει πόρτα επειδή με περασαν για πακιστανο. Λογω δουλειάς το καλοκαίρι παίρνω πολύ χρώμα και σχεδόν πάντα με ρωτάνε απο που είμαι . Μην πτοεισαι. Ξαναπας μια άλλη φορά και περνάς
Άμα σου ξανατύχει, πήγαινε στο κα..πάκι Ιάσονος 20Γ που τους προτιμούν :coffee: :grin:

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.783
Πόντοι
726
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom