Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (38 μέλη και 312 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.281
Πόντοι
371
Αντιγραφει το πατσαβουρι την Κορινα:vomit:κλεβει καμια φορα βαζοντας χερι στον πλαστη οταν :knockinb:αλλα ειναι μια απο τις καλες επιλογες την 1η βαρδια στα 3Φ:springsmile:,εδω που φτασαμε:undecided:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Εγώ και μόνο που (2 φορές που την πέτυχα) φάνηκε να χάνει λάδια, δε θα έμπαινα ποτέ χαχα

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.553
Πόντοι
2.046
Δυοτρία τώρα λάιβ για τους εραστές της νυχτερινής βάρδιας.

Φ71 πάνω ένας ψιλοχαμούλης καθώς έπιασε πόστο η τσατσά jabba Hutt γνωστή μεταξύ άλλων κι απ' το φ56 πέρσι με τις ωραίες κολομπιάνες που μπουκάριζε στην ψύχρα σε δωμάτια άμα περνούσε το 10λεπτο τσακωνόταν έδιωχνε νορμαλ πελάτες κλπ. Απόψε χαριεντιζοταν με κάτι πάκια αλλά δεν το εκτίμησαν. Από τη φασαρία και τις φωνές της ξέχασα και ποιά δούλευε!

Κάτω όταν πέρασα ήταν η Βιολέτα,η Άντζυ και η Άννα με τα ξανθά βαμμένα μαλλιά.

Φ84Β στον όροφο ήταν η ξανθιά Αλεξάνδρα με τα τατουάζ από φωκ25α για όσους την ψάχνουν. Βάρδια 8 βράδυ με 4 πρωί.

Φ59 όροφος η Έμμα μελαμψή λατίνα,η Άριελ και η Λουίζα πιο μπαμπάτσικη απ' τις άλλες.

Φ74 αριστερά τρείς νεαρές κολομβιάνες έξτρα χαβαλετζούδες κάνουν και παρτούζα, η μία είναι μαύρη σοκολάτα ψηλή με λίγα πιασίματα,η άλλη μια Σοφία που χαιρετάει στα αγγλικά μπαμπάτσικη με κωλάρα ατέλειες μεν αλλά πολύ καβλόφατσα δε με ολόγλυκο χαμόγελο. Η τρίτη μοιάζει κάπως μεγαλύτερη γύρω στα 35+ λεπτή μυώδης με τατουάζ κοιλιά σιλικόνη βυζί και εντελώς αχλαδωτό κώλο, η Σανέλ.

Φ66Δ η Έμμι Τζαμάϊκα

Φ66α η Μαριάννα με την κουβανή υπηρεσία.

Φωκ7 υπόγειο δύο νεαρά κολομβάκια μέτριας εμφάνισης κι εδώ απόρησα. Το ένα παίζει να είναι το κοντύτερο πετίτ πού χω δεί φυλής ,νομίζω Σοφία κάνουν και παρτούζα... ψιλοακραίο.

7ισ ανοιχτό μάλλον Ντιόνα

13ισ επίσης.πιθανόν με Αλίσια την έτερη ξανθιά ρωσόφωνη από το 25α.

Αυτά παίδες.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
46
Like
6.719
Πόντοι
2.836
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
867
Πόντοι
81
Επίσκεψη σε Σάρα στο Φωκαιας 25 απόγευμα. Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Καλό κορμί, στενό μουνι και πολλά βρισίδια που ανταλλάξαμε πάνω στο γαμησι. Πιπα αδιάφορη, αν και έχει τσιμπουκοχειλα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.174
Πόντοι
1.056
  • Like
Αντιδράσεις: Reuzel

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.174
Πόντοι
1.056
Φιλε @Lorenis η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολεισαι με τετοιες μαλακιες..

Μαθε να φροντιζεις και να αγαπας τον εαυτο σου γιατι τα παντα προερχονται απο αυτον..

Ο εαυτος σου ειναι το μονο που εχεις!

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.165
Πόντοι
4.115

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
88
Πόντοι
0
Η Λίκα απο Βέργας 7 κάτω είναι πιο όμορφη απο τα κορίτσια που στήνεστε στο Αλκαμένους, θα έλεγα ακόμα και απο την φόλα Σαμπίνα στο πάνω.
Υποκειμενική η άποψη σου για ομορφιά… δεν θα το έλεγα! 40 κιλά αστερίας είναι στα επι του έργου! Δεν υπάρχει μέτρα συγκρίσεις με τις άλλες κοπέλες που λες!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.281
Πόντοι
371
Φ74 αριστερά τρείς νεαρές κολομβιάνες έξτρα χαβαλετζούδες κάνουν και παρτούζα, η μία είναι μαύρη σοκολάτα ψηλή με λίγα πιασίματα
Παίζει να ξέρεις ή να μάθουμε ώρες/βάρδια για τη μαύρη σοκολάτα;; Ή όνομα, για να δω κριτικές

• Like
Αντιδράσεις: WASP4

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.125
Πόντοι
3.760
Πρωινη στοχευμενη καταθεση στη Μυρσινη στο Αγκυρας 9.Σαπια τελειως αλλα το ειχα αναγκη το καλτ σκηνικο.Σωμα χαλια αλλα προθυμη να σε ικανοποιησει ακομα και αν της ειχες κανει το μουνι καλτσα οπως εγω σημερα το πρωι.Παιζει και να ημουν ο πρωτος της πελατης.Πιπουλα αδιαφορη αλλα χωρις χερι.Γυαλισε και τα διδυμα απο κατω.Σεξακι σε δυο στασεις σαν τα σκυλια και ιεραποστολικο και τελειωμα με μαλακια απο τα χερακια της γιατι αλλο δεν με αντεχε το πραμα της.Γερασμενο μεν αλλα με καλη αισθηση.Φιλια δεν δινει,τελειωτικο στο στομα δεν κανει σε αντιθεση με το τι ανακοινωνετσι απο την τσατσα γλειφομουνια επισης γιοκ (αλλα ετσι οπως ειναι ρημαγμενο το μουνι της...) οπως και δαχτυλιασμα.Τελειωμα εφαγε στη μαπα,βυζια,πατσοκοιλι με μαλακια απο τα χερακια της οπως ανεφερα στη σταση του λωτου.Μου θυμισε μια παλια συναδελφο κρητικια που μου φωναζε "...ευκερωσε μου τα επαε στο μπετι κριγηε μου..." καποτε στο πγνη στη Κρητη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.500
Πόντοι
46.232

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.553
Πόντοι
2.046
Παίζει να ξέρεις ή να μάθουμε ώρες/βάρδια για τη μαύρη σοκολάτα;; Ή όνομα, για να δω κριτικές
Ειδικά για τη μαύρη...δύσκολο!

Γενικά άν κατάλαβα καλά το μαγαζί ανοίγει από κάποια ώρα στην απογευματινή βάρδια,ας πούμε τσέκαρε μετά τίς 8.00.

Επειδή μάλλον πρώτη μέρα δούλευε χτες λογικά θα είναι και σήμερα.

Θα την καταλάβεις γτ δεν υπάρχει κι άλλη, επίσης κάνει γκράντ αντρέε στο σαλόνι φάση αυτόγραφα κλπ και βγάζει τη γλώσσα έξω ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρα.!

Νομίζω δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!

Τελευταία τροποποίηση:

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
11
Like
1.281
Πόντοι
371
Ειδικά για τη μαύρη...δύσκολο!

Γενικά άν κατάλαβα καλά το μαγαζί ανοίγει από κάποια ώρα στην απογευματινή βάρδια,ας πούμε τσέκαρε μετά τίς 8.00.

Επειδή μάλλον πρώτη μέρα δούλευε χτες λογικά θα είναι και σήμερα.

Θα την καταλάβεις γτ δεν υπάρχει κι άλλη, επίσης κάνει γκράντ αντρέε στο σαλόνι φάση αυτόγραφα κλπ και βγάζει τη γλώσσα έξω ανοιγοκλείνοντας τα βλέφαρα.!

Νομίζω δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο!
Όντως; Ή το λες έτσι; :grin: Τι φάση, ήταν γνωστή κάπου;
Πρέπει να τσεκάρω :cool2:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
46
Like
6.719
Πόντοι
2.836
Υποκειμενική η άποψη σου για ομορφιά… δεν θα το έλεγα! 40 κιλά αστερίας είναι στα επι του έργου! Δεν υπάρχει μέτρα συγκρίσεις με τις άλλες κοπέλες που λες!
Δεν έχω περάσει με καμία απο τις 4 για να δω το αποτύπωμά τους, αλλά για την Σαμπίνα αφού την συμπεριέλαβες με τις υπόλοιπες 3 ξέρεις κάτι παραπάνω πέρα απο τα γνωστά που δεν ξέρουμε?

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
81
Like
13.191
Πόντοι
18.026
Και η Λικα από κει είναι και Βέργας 3
Είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε στην αλυσίδα Μαραθώνος - Βέργας 3 το καλοκαίρι για λίγο?
Μου θύμισε το πρόσωπο και τη ρώτησα στο δωμάτιο, αλλά η πονηρή το αρνήθηκε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom