ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ
στις 21 Αυγ 2009
βραδινή βάρδια περίπου γύρω στις 20.30΄
[size=9pt]ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
καστανόξανθη, με ωραίο πρόσωπο, ίσια μαλλιά μέχρι τις πλάτες δεμένα αλογοουρά έτσι που να φαίνεται ο λεπτός και ψηλός της λαιμός, λεπτή στο σώμα, αρκετά ψηλή, μικρά βυζιά και κώ(ο)λο τοποθετημένο σχετικά χαμηλά (το χαρακτηριστικό ίσως μειονέκτημα της)
[size=9pt]ΚΟΛΩΝΟΥ 32 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
μελαχρινή, με πονηρό-ηλίθιο πρόσωπο, μάλλον κοντή, σχετικά μέτρια στο πάχος αλλά γενική παρουσία σαν ανάποδο γαμώτο μου με την καλή έννοια
στα απέναντι μπουρδέλα
[size=9pt]ΚΟΛΩΝΟΥ 27Α ΙΣΟΓΕΙΟ[/size] και
[size=9pt]ΚΟΛΩΝΟΥ 27Β ΥΠΟΓΕΙΟ[/size] κάποιες ξανθές
στο
ΚΟΛΩΝΟΥ 27Β ΟΡΟΦΟΣ μια μελαχρινή με πρόστυχο-βουκολικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, μάλλον γεματούλα με κάπως τετράγωνο σώμα και περιορισμένο κώ(ο)λο
[size=9pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
Σόνια ανοικτή ξανθιά με βιτσιόζικο πρόσωπο, σχετικά ψηλή (νταρντάνα) μάλλον γεματούλα, υπερχορταστικά βυζιά και παιγνιδιάρικο κώ(ο)λο σε πρωτοεμφανιζόμενη κυταρίτιδα (αρκετοί συνάδελφοι υποστηρίζουν τις καλές της υπηρεσίες στο δωμάτιο)
[size=9pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 19Α ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:o
Μαρίνα η
βυζοξεπέτα χωρίς τα extensions της οδού Φυλής 92 και Φωκαίας 17Β όροφος, πρόσωπο αποδεκτό, σχετικά μέτρια σε όλα της, εκτός από τα φουσκωμένα βυζιά και τις φτωχές της υπηρεσίες
[size=9pt]
ΙΑΣΩΝΟΣ 37Β ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
;)
Ελένη μελαχρινή με ίσια μαλλιά και την χαρακτηριστική φράντζα της όπως η Βασίλισσα Κλεοπάτρα, ωραίο πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, ωραίο καλοσχηματισμένο σώμα με πεταχτό – παιγνιδιάρικο κω(ο)λαράκι και μικρά αλλά σχετικά στητά βυζιά, σταθερή αξία στην περιοχή Μεταξουργείου
[size=9pt]ΙΑΣΩΝΟΣ 27Α ΥΠΟΓΕΙΟ[/size]
μελαχρινή, σπανιόλα (δήθεν και καλά) με όλη την πρόστυχο – αλητεία απλωμένη από πάνω ως κάτω χούφτωσε τα αρχίδια ενός συνάδελφου, εγώ την γλύτωσα πιθανόν γιατί της είπα ότι μιλούσα στο κινητό με κάποιον φίλο μου που του έκαναν εγχείριση στα αρχίδια
[size=9pt]ΛΕΩΝΙΔΟΥ 27Α ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
Ανούλα με σχετικά συμπαθητικό πρόσωπο, ανοικτά ξανθιά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, μέτρια στο ύψος μάλλον λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται) χορταστικά βυζιά και πεταχτό παιγνιδιάρικο κω(ο)λο