Δεν θυμάμαιΗ αννιτα μια skinny αλβανιδα 3η βαρδια φυλης ξερουμε σε ποιον οικο ειναι ;
Νομίζω 86 αλλά είναι τούμπανο τιμά το 20 .
Δεν θυμάμαιΗ αννιτα μια skinny αλβανιδα 3η βαρδια φυλης ξερουμε σε ποιον οικο ειναι ;
βεργας 7 λετε την τινα την αλβανιδα με την τσιμπουκαρα που δουλευει 2η βαρδια; ή μια κοπέλα τρίτης βάρδιας που έχει χαθεί μήνες από την βέργας;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγκύρας 12α Ντάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Χριστίνα (από Βεργας 7 και Βεργας 7 υπόγειο, με τη κοιλίτσα),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Αγκύρας 9 Βικτόρια απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Ροσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 105 αριστερά κλειστό.
Φυλής 105 δεξιά Κατερίνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 109α Φωτεινή, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
11880 φίλε και καθάρισες.Ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός και ότι θα φάω hate αλλά έχει κανείς το τηλεφωνακι από ειρήνη να κάνω μια δοκιμή?
Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να πιτσιλίσω την ψυχω Ιβάνα ένας συναγωνιστής με μαγκούρα ρώτησε για τη φωτουλα ….η ευγενική τσατσα ανταπάντησε ότι έχει πάει Ουκρανία να κάνει μια επέμβαση , τώρα θα μου πεις πήγε Ουκρανία μέσα στον πόλεμο για επέμβαση ;;; Τι να σου πω … αυτο είπε …Μύστες ξέρει κανείς που χάθηκε η Φωτεινή από Διδυμου 27;
Πολλύ μοτυ άρεσε το <<Φωτούλα>> από τον παππού. Μπραβο παπου. Σας χαιρομαι που κανετε τσαρκες, καιδεν περιμενετε τον Αρχαγγελο.Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να πιτσιλίσω την ψυχω Ιβάνα ένας συναγωνιστής με μαγκούρα ρώτησε για τη φωτουλα ….η ευγενική τσατσα ανταπάντησε ότι έχει πάει Ουκρανία να κάνει μια επέμβαση , τώρα θα μου πεις πήγε Ουκρανία μέσα στον πόλεμο για επέμβαση ;;; Τι να σου πω … αυτο είπε …
Ούτε για τη Τίνα λέω Ούτε για τη Λανα, πιο ξεκάθαρο δε γίνεται, Χριστίνα λέωβεργας 7 λετε την τινα την αλβανιδα με την τσιμπουκαρα που δουλευει 2η βαρδια; ή μια κοπέλα τρίτης βάρδιας που έχει χαθεί μήνες από την βέργας;
Δώσε πόνο Διογένη!Πολλύ μοτυ άρεσε το <<Φωτούλα>> από τον παππού. Μπραβο παπου. Σας χαιρομαι που κανετε τσαρκες, καιδεν περιμενετε τον Αρχαγγελο.
Βλέπεις πρόεδρε χαμός γίνεται ακόμα για την Λάνα...Ούτε για τη Τίνα λέω Ούτε για τη Λανα, πιο ξεκάθαρο δε γίνεται, Χριστίνα λέω
Ρε μορτη πες το μυστικό σουΑναμνηστική φωτό από Ιρίνα!
πότε θα γυρίσει ξέρουμε;
Μετα απο πολλα χρονια απων απο το αθλημα,για διαφορους λογους, ειπα να ξεμυτισω για κανα παλιο στανταρακι...τι το ηθελα...παρα πολλη κινηση,μενω και πολυ μακρια,εκανα μιαμιση ωρα και φτανω Διδυμου 18 για την Αλιονα αλλα ηταν αλλη Αλιονα απο αυτην που εψαχνα και φευγω,παω στο 27,μου λεει ειναι η Ιβανα,κατσε να την δεις,περιμενω απο περιεργεια αν και δεν θα εμπαινα, περναει κανα 5λεπτο,αδειο τα μαγαζι και αυτη δεν ερχοταν,σηκωθηκα και εφυγα...αλλη μια ωρα για σπιτι. Πριν ξεκινησω με το αυτοκινητο απο εκει,περνω τηλεφωνο την Μαγια milf, που δεν την εχω συναντησει απο περιεργεια. Απαντησε το τηλεφωνο αλλα μου ειπε οτι σημερα ειναι κλεισμενη
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησηΤα σκας
Ρε σεις σοβαρά κάνετε τέτοιες ερωτήσεις εδώ, στις κοπέλες κατευθείαν αυτά, δε ξέρετε να μιλάτε και να ζητάτε?όχι ότι κάποιοι δε χρησιμοποιούν κρυφές κάμερες αλλά σου φαίνονται αυτές οι φωτος για κρυφή κάμερα?εδώ είναι κανονικό στήσιμο για φωτογράφισηΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση
Είναι επιβεβαιωμενο αυτό η μήπως κρυφή κάμερα;
Αν είναι επί πληρωμή, γνωρίζουμε πόσα περίπου ;
Μια φορά παλιά το 2018 νομίζω. Στο μεγάλου Αλεξάνδρου αυτό δίπλα από το καφενείο νομίζω ή κάπου αλλού. Μου λέει η τσατσά πέρασε, δεν ζήτησε λεφτά, λέω θα ζητήσει ύστερα, περίμενα να μπει η τσατσά και μπαίνει η τανα, πιάνουμε την κουβέντα το ξεχνάω, κάνουμε ο,τι κάνουμε και φεύγει. Ντύνομαι βγαίνω έξω, πουθενά η τσατσά (σκεφτόμουν θα μου τα ζητήσει τώρα). Και οι 2 ήταν κουζινακι ή δεν ξέρω, μπορεί να έλειπε η τσατσά. Και ξεκινάω φεύγω αργά, λέω θα με σταματήσουν στα σκαλιά αλλά τίποτα, κατηφορησα και έφυγα.Σας έχει τύχει να ξεχάσουν να σας πάρουν λεφτά σε μπουρδελο;