πανο δεν τιν εχο δοκιμασει ποτε τιν μαρθα!δε μου αρεσε οποτε δε τιν ειχα πιτσιλισει ποτε.λοιπον...παλιοτερα πρινκαναδιοχρονιαοταν ιταν ι μαρθα στο109στι φιλισ ειχαμε παι τσαρκα περιπου10 ατομα!μεγαλι παρεα απο αναστατομενουσ καυλιαριδεσ!!!!ειχαμε αναστατοσι ολι τιν φιλισ...τοτε δεν ιξερα για το σαιτ βεβεα.ε λοιπο ειχαμε μπι στο 109 του χαρι και 10 ατομα μεσα στο σπιτι να φανταστειτε γινοταν χαμοσ!καιολοι νακανουμε φασαρια!!!ε τα περνι και ο χαρισ καιαρχισε να μασ κινιγαει ...εμισ τρεχαμε προσ τιν εκσοδο ..και ο χαρισ φοναζε...οποιον πιασο θα τον γαμισο!!!και εμισ οπου φιγι φιγι!!!χεχε!!!μπουχαχαχαχα!!!
Αυτο δεν ειναι τιποτα. Να σας πω εγω ιστορια απο το 109, ανοιξη 2005.
Περιμένω στο σαλονι γιατι ειναι στο δωματιο και ακουω κλαματα που ολο και δυναμωναν. Μπαινει μεσα ο τσατσος. Βγαινει πολυ γρηγορα απο μεσα ενα γομαρι 100 κιλα και βαλε, νεαρός σα γοριλας αναψοκοκινισμενος και φευγει αστραπη. Βγαινει ο τσατσος και λεει οτι η κοπελα δε μπορει, εχει προβλημα κτλ. Κατι μαλακισμενα κανανε κατι απαραδεκτα καλαμπουρια και τους εβρισε. Το θεμα ειναι οτι ο τυπος την εσκισε κανονικα. Μετα για καποιους μηνες χαθηκε η Μαρθα, πηγε για ραψιμο φαινεται. Αυτη την ιστορια την εχω ξαναγραψει...
ΥΣΤ. Δεν ειμαι σιγουρος αν εγινε αυτο την ανοιξη 2005, τοτε παντως τη πρωτογαμησα...