Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (35 μέλη και 316 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Πέρασμα σήμερα από Φυλής κ πέριξ 2 βάρδια από 17:00 κ μετα

Φ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη

Φ 74 Μάγια χοντρη

Φ84Α Ράνια ουράνια κ το ποίημα από τον μπαρμπα Βασίλη

Φ84Β Μια λατίνα στον αγώνα δεν την είδα

Φ65 Α κορινα η μικρή Ρουμάνα

Φ65Β Νικόλ με γεμάτο σαλόνι εθνικότητα?

Φ67 περίμεναν κοπέλα την Έλενη μιλφ με τις βυζάρες... την έχω πάρει παλιά....

Φ69Β 2 μολδαβες Έλενη ξανθιά με πιασιματακια κ μια μικροκαμωμενη μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα

Φ69Α Μαρία τσεχα στον αγώνα

Φ71Β περίμεναν κοπέλα

Φ61Α closed

Φιλιπιδου Πάνω μια μιλφαρα ξανθιά δεν είπε όνομα ο τσάτσος επέμεναν να περάσω έκανα τριπλα κ έφυγα....

Φιλιπιδου κάτω μια λατίνα δεν θυμάμαι όνομα. Η Αννα κου σε ένα μήνα θα γυρίσει ρώτησα την 2τσα

Φ13 closed

Φωκαίας 17Α Μικαελα

Φωκαίας 17B Μαρίνα ρωσιδα με χειλάκια σαν του ροφού των 10 κg

Φ19 Κάρλα Ρουμάνα λεπτοκαμωμενο σωματάκι γυφτορουμανακι μαυριδερο Η λιζα που λέτε άφαντη??? Γιαυτη πήγα να τσεκάρω στον οικο τούτο...

Φ25 Α Αλεξάνδρα κ Αλινα ρωσιδια. Αλεξάνδρα με τατουάζ πολλά τιμήθηκε θα ενημερώσω σχετικά.

Φ25 Β Τζανίνα Ρουμάνα επιστροφή...έχει δοκιμαστεί παλιά αλλά σήμερα δεν την είδα ήταν μέσα κ έδινε πόνο

Φ27B ισόγειο Σάρρα λεπτή γυφτορουμανακι

Φ27B σκαλακια Ηλέκτρα με ομιλία κ βάδισμα σαν να καίει κάρβουνο βρεγμένο.....
Απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε η 2τσα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Συνέχεια της τσαρκας 2 βάρδια

Χωματιανου 11B Αλεξάνδρα με βυζαρες Ουκρανή

Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα με ωραία μάτια μικρό βυζί ωραίο σωματάκι κοντούλα

Εξηκιου 1 ανοιχτό με ένα τραβελι μέσα με φουλ . Περιμενα με έναν μπαρμπα ο μπάρμπας με το κράνος στο χερι. Φύγαμε κ οι δύο μου λεει ο τυπος τραβεστί......γελάω κ του λεω είσαι γατος το κατάλαβες....μου κορναρισε με τη μηχανή κ έγινε καπνός.... μπάρμπας ο καμικάζι

Λιωσιων 72αρια Στο ένα μια λατίνα Μερλι κ στο άλλο η Εύα Ρωσίδα με τα μεγάλα μασταρια μελαχρινή

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα μεγάλα μασταρια σε πτώση κ τονάζ αρκετο πάνω της

Βεργας 7 (σαμπινοσπιτο) Μελίνα

Βεργας 3 Σαμπρινα μεγάλο βυζι πιασίματα
Ντανιέλα αρκετά λεπτή σκελετός θα έλεγα αρκετά όμορφη Ρωσίδα με κοντό αγορές μαλι.οι λάτρες ας τρέξουν
Κ μια γιαννα που δεν την είδα.. . Ήταν δωμάτιο

Βεργας 2 μια κοντη δεν είπε όνομα μελαχρινή με πιασίματα καλό βυζι ήταν η Μαρτα?

Βεργας 6 Α Κορινα Μολδαβία το μωρο.....ξανθιά ασπρο δερματακι κοντούλα πολύ ωραιο σώμα δοκιμάστηκε με παρα πολυ καλες εντυπώσεις!!!

Δυδυμου 20 Είχε φύγει η κοπέλα.....ήταν η Ελένη σύμφωνα με τον τσατσο

Δυδυμου 22 Μαρίνα κ Μαριάννα 2 ξανθιές η πρώτη μιλφαρα κ η δεύτερη νεώτερη...

Αλκαμενους 113
Ρωσιδα Αλινα που παίζει μπάλα κ στα δύο της Αγκυρας 12 κ 9 του ίδιου ομίλου. 28 χρ δοκιμάστηκε κ θα ενημερώσω.

Καλό βράδυ σε όλους καλές τσαρκες κ καλά βόλια!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Όσον αφορά την Βίκυ, από Φυλής 69, ισόγειο, έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα! .....Της δίνω, βέβαια, ένα δίκιο, καθώς είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και η μοίρα την έστειλε να δουλεύει σε φθηνά μπουρδέλα. Εκεί, για δέκα ευρώ (το ποσό που της αναλογεί), αναγκάζεται να ανεχθεί τους πάντες: Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν.

Θα διαφωνήσω μαζί σου! Οι περισσότερες γυναίκες και ιδίως οι πουτάνες αγαπάνε πολύ τα ζώα!

• Χαχα
Αντιδράσεις: T.D.7

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Φ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη

Φ84Β Μια λατίνα στον αγώνα δεν την είδα

Φ27B ισόγειο Σάρρα λεπτή γυφτορουμανακι
στο 66δ η Τζαμαϊκανή Έμμυ

λογικά στο 86α όροφο όχι 84β

Σάρα στο 27α υπόγειο

Φ69Β 2 μολδαβες Έλενη ξανθιά με πιασιματακια κ μια μικροκαμωμενη μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα

λογικά το Σοφακι

Τελευταία τροποποίηση:

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
300
Διπλή κατάθεση σήμερα 1η στην ειρήνη από διδύμου, μας πήρε όλους που περιμέναμε δεν ακύρωσε κανέναν, δεκτική στο γαμησει και φαίνεται να το γουστάρει, ειδικά το γλυψιμο που αναφέρθηκε δείνει ρέστα και μουνοζουμο σφηνάκι για μας τους διψασμένους, φιλιά δεν έδωσε ούτε 69 έκανε αλλά τον έφαγε καλά. 2η στο μετάξι από τον οίκο στην Κολωνού 30Α εάν δεν κάνω λάθος στο prison μπουρδελακι θα σας γελάσω για το όνομα της κορασιδας, Ρουμάνα την έκανα με μαύρα μαλλιά και ρογα να κρέμας πουκάμισο, καλή πίπα μετά από πάνω μου να της γλείψω καλά καλά τις ρογες και τέλος στα 4 που κοπανηθηκε δυνατά όπου τελείωσα και με άφησε να στραγγιξω ικανοποιητικά. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
στο 66δ η Τζαμαϊκανή Έμμυ

λογικά στο 86α όροφο όχι 84β

Σάρα στο 27α υπόγειο

λογικά το Σοφακι
Αυτό το Σοφακι αξίζει?

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
23
Like
11.216
Πόντοι
3.236
Άμα πας σε έναν Γιατρό θα σου απαντήσει κατάλληλα
Αλλά αν θες την γνώμη ενός έμπειρου εδώ μέσα
Αν κανεις ακαποτο τσιμπουκι πήγαινε στο περίπτερο και πάρε μια φαντα κόκκινη
Ρε μάγκες η φάντα τι φάση? Γιατι δε μας λέτε και στους υπόλοιπους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό το Σοφακι αξίζει?
Για την Τζαμαικανή έχουμε κριτική?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
Οι περισσότερες Ρωσίδες καυλώνουν όταν κάποιος δεν τους δίνει καμιά σημασία και τις μεταχειρίζετε σαν σκεύη ηδονής!

Εμένα η Βίκυ στις αρχές που δεν της έδινα καμιά σημασία και την έβλεπα μια φορά τον μήνα όποτε έμπαινα στο δωμάτιο με πλάκωνε στα γλωσσόφιλα λες και ήταν η γκόμενά μου. Μετά που την γαμούσα πριν χύσω μου έβγαζε το προφυλακτικό χωρίς να με ρωτήσει και μου ρουφούσε τα χύσια μεχρι τελευταίας σταγόνας ενώ κάποιες φορές στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 τα κατάπινε!

Όταν άρχισα να την βλέπω κάθε 10 μέρες όλα τα παραπάνω σταμάτησαν εκτός από την ξεσκούφωτη πίπα.
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.
Μέχρι να νομίσεις ότι κάτι τρέχει.
Έχω ακούσει για άτομα που πάνε κάθε μέρα και μιλάνε μόνο.
Δικαίωμα τους βεβεα.
Έχω πάθει κι εγώ ανάλογα ρεζιλικια.
Και όποιος δεν έπαθε δεν έμαθε

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.
Μέχρι να νομίσεις ότι κάτι τρέχει.
Έχω ακούσει για άτομα που πάνε κάθε μέρα και μιλάνε μόνο.
Δικαίωμα τους βεβεα.
Έχω πάθει κι εγώ ανάλογα ρεζιλικια.
Και όποιος δεν έπαθε δεν έμαθε

Με άλλα λόγια, η Βίκυ πουλάει έρωτα σε πολλούς πελάτες που κυκλοφορούν με γεμάτο πορτοφόλι και όποιος αγοράσει από αυτήν τον μαδάει κανονικά και με το Νόμο!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Τι συναισθήματα να έχει, αυτή η γυναίκα, όταν περνάει τόσο άσχημα στην ζωή της.
Το μόνο συναίσθημα που έχει η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτή τη δουλειά είναι η φιλοχρηματίαση .-

Βεντάλια τα είχε κάνει τα 50ευρα μέσα στο κουζινάκι το γνωστό κοντοπουτανο ζυμαρακι της Λιοσίων την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα..
Άλλες είναι έξυπνες και χτίζουν κεφάλαιο-περιουσία και άλλες τα δίνουν στο (αίσθημα) συνήθως αλλοδαπής προέλευσης Αλβανό, Ιρανό, Σύριο κλπ με το κατάλληλο ρομάντζο -παπαντζα που τους πουλάει...

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Μερικές ενδεικτικές κριτικές για την Ειρήνη απ όταν δουλευε Μεταξουργειο, αν σου αρέσει πέρνα να την δοκιμάσεις, γενικά είναι τίμια με φανατικό κοινό όσο δουλευε Μεταξουργειο όπου την έκλειναν από μισάωρο ως ώρα, αρκετοί από τους πελάτες της κάνουν το ίδιο και στο Αλκιβιαδου.
και επειδή σε αυτό τον οίκο έχεις πάρει και την Ειρήνη/Εβελίνα κατά την άποψή μου η Ειρήνη από το Μεταξουργειο είναι καλύτερη.

Μέσα σε όλους αυτούς που περιγράφεις...είσαι και εσύ,και εγώ και όλοι μας μεγάλε...όσο για το κορίτσι...σωστά το είπες...η μοίρα την έριξε δυστυχώς για αυτήν και όλες τις άλλες...παρά ταύτα συναισθήματα έχει σίγουρα...μάλλον απέχθειας προς εμένα,εσένα και όλα τα υπόλοιπα φρούτα....(Για να λέμε τα σύκα, σύκα!)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι... επιβεβαίωσε @FAT BASTARD
Ναι σωστά έχει επανέλθει

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Το μόνο συναίσθημα που έχει η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτή τη δουλειά είναι η φιλοχρηματίαση .-

Βεντάλια τα είχε κάνει τα 50ευρα μέσα στο κουζινάκι το γνωστό κοντοπουτανο ζυμαρακι της Λιοσίων την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα..
Άλλες είναι έξυπνες και χτίζουν κεφάλαιο-περιουσία και άλλες τα δίνουν στο (αίσθημα) συνήθως αλλοδαπής προέλευσης Αλβανό, Ιρανό, Σύριο κλπ με το κατάλληλο ρομάντζο -παπαντζα που τους πουλάει...
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου παω σε μια τακτικά και μου τα λεει όλα δεν θέλω να αναφέρω όνομα για πολλούς λόγους η οποία τον συντηρεί κιόλας και να πεις ότι ειναι κανα χάλι μαύρο που δεν βρίσκει γκομενο να πω οκ. ισα ισα ειναι ωραία και το ποιο αστείο της ολης υπόθεσης ειναι οτι ο τυπάς θέλει και μωρό μαζι της ενω δεν δουλεύει!

Τι να πει κανείς ο κοσμος κουβαλαει μεγάλη τρέλα!

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Τώρα στην Ιάσωνος 2 πυροσβεστικά

Συνημμένα

• IMG_20240926_070730.jpg
    IMG_20240926_070730.jpg
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 34

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Νομίζω Ρουμάνα είναι,το Άννα Ταΐ το γράφω διότι όταν πρωτοεμφανιστηκε η τσατσά λόγω κάποιον χαρακτηριστικών του προσώπου της την παρουσίαζε σα Ταϊλάνδεζα,όπως πχ τις Αλβανιδες Χριστίνα και Μαρία της λέω Μαρία Τσεχα και Χριστίνα Τσεχα γιατί έτσι της παρουσιάζουν.
Σωστα, αλλωστε ειναι θεμα μαρκετινγκ..

Θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα τα χαρακτηριστικα της παραπεμπουν σε μεγαλο βαθμο σε ασιατισα, οποτε την φαντασιωση σου την κανεις ανετα..

Εγω την εχω γαμησει αρκετες φορες σαν <<ασιατισα>> αλλωστε εχει και στενο μουνακι..:2funny:

Για μενα παραμενει μια ωραια <<ασιατισα>> :springsmile:

Τελευταία τροποποίηση:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Σωστα, αλλωστε ειναι θεμα μαρκετινγκ..

Θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα τα χαρακτηριστικα της παραπεμπουν σε μεγαλο βαθμο σε ασιατισα, οποτε την φαντασιωση σου την κανεις ανετα..

Εγω την εχω γαμησει αρκετες φορες σαν <<ασιατισα>> αλλωστε εχει και στενο μουνακι..:2funny:

Για μενα παραμενει μια ωραια <<ασιατισα>> :springsmile:
Κι εγώ σαν ασιάτισσα την φαντασιώνομαι όταν τη γαμάω αλλά η ξινίλα της παραπέμπει σε ελλεηνίδα οπότε η φαντασίωση πάει περίπατο.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.295
Πόντοι
2.021
Πρωϊνή επίσκεψη στο Μετάξι η αλλιώς "Πύλη σπέρματος " όπως το λέω σε κάποιους γνωστούς.
Λίγα ανοιχτά.
Ι.28 κουρτίνα ήταν η υπεργεμάτη Άννα.
Ανακοινώθηκε ακα και τονίστηκε το ΕΚΤΟΣ πρωκτικού .
Ένα ξεφορτωμα ήθελα εξ άλλου πριν την δουλειά.
Μερικές παρατρίψεις στα μεγάλα κρεμαστά βυζιά πεταχτά φιλάκια και πίπα μέχρι να επέλθει η ανακούφιση.
Για 10€ πρωί πρωί δεν είναι άσχημα.
Ευγενική και χαμογελαστή.

Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές !

Συνημμένα

• IMG_20240926_091924.jpg
    IMG_20240926_091924.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 24

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Πρωϊνή επίσκεψη στο Μετάξι η αλλιώς "Πύλη σπέρματος " όπως το λέω σε κάποιους γνωστούς.
Λίγα ανοιχτά.
Ι.28 κουρτίνα ήταν η υπεργεμάτη Άννα.
Ανακοινώθηκε ακα και τονίστηκε το ΕΚΤΟΣ πρωκτικού .
Ένα ξεφορτωμα ήθελα εξ άλλου πριν την δουλειά.
Μερικές παρατρίψεις στα μεγάλα κρεμαστά βυζιά πεταχτά φιλάκια και πίπα μέχρι να επέλθει η ανακούφιση.
Για 10€ πρωί πρωί δεν είναι άσχημα.
Ευγενική και χαμογελαστή.

Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές !
Καλημέρες μύστη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom