Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (10 μέλη και 99 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.265
Πόντοι
201
Πήρα σήμερα το πρωί την Ντανιέλα από Φιλιππίδου 11 ισόγειο.
Μάπα το καρπούζι, αξίζει λίγο η εμφάνιση της (λεπτή, σχετικά ψηλή, νέα) αλλά στο δωμάτιο είναι σαν πεθαμένη.
Την ώρα που τη γαμούσα σκεφτόμουν πως πιο ζωντανή θα ήταν η Ζιζέλ από τη Γαλλία όταν τη νάρκωνε ο άντρας της.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Μίνι βολτίτσα πριν λίγο ώρα 13:30
Πήγα για Μαριάννα στη Δυδυμου 22 ισογειο αλλά είχε δωμάτια και δεν βαριόμουν να περιμένω
Ωραίο το Μαριανακι θα το έχουμε υπόψιν ..
Ύστερα ανέβηκα στον όροφο ήταν Η Στέλλα, ούτε αυτή είχα ξαναδεί..
Αδύνατη, νέα γύρω στα 30, μικρό βυζακι κάπως νερουλο μου έκανε κλικ και μπήκα δίνοντας τον οβολό στην γαμευσιμη τσατσά ..
Ήρθε το κορίτσι χαιρετηθηκαμε ξέρει ελληνικά , ανέβηκε στο κρεβάτι και άρχισε να φιλάει το σώμα και βυζια και εγω να πασπατευω το κορμί της από άκρη σε άκρη..
Αν και είχα κάνει μπάνιο πριν πάω μου σκουπιζει με το μαντηλακι την περιοχή..
Με καποτα η πιπα , καλούτσικη θα έλεγα πέρασε και από τα αρχιδια , υστερα της λέω θα σε γλυψω και εγω και κάναμε 69 με το κορίτσι
Πήγα να τελειώσω με την πιπα, τραβηχτηκα και της λέω σεξ.. ελα πισωκολλητο μου λέει
Βάρεσα πέντε με έξι πουτσιες και τελείωσα όμορφα
Ωραία κορασίδα το Στελακι δεν θέλει να φύγεις αχυστος
Θα την δω πάλι στο μέλλον
Καλά να περνάτε συναγωνιστές

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.712
Πόντοι
2.831
Πήρα σήμερα το πρωί την Ντανιέλα από Φιλιππίδου 11 ισόγειο.
Μάπα το καρπούζι, αξίζει λίγο η εμφάνιση της (λεπτή, σχετικά ψηλή, νέα) αλλά στο δωμάτιο είναι σαν πεθαμένη.
Την ώρα που τη γαμούσα σκεφτόμουν πως πιο ζωντανή θα ήταν η Ζιζέλ από τη Γαλλία όταν τη νάρκωνε ο άντρας της.
Φίλε μου άμα βλέπεις μια κορασίδα και είναι κοιμισμένη, μπήξε το δάχτυλο στο κώλο της και θα ζωντανέψει:new_shocked:. Μπορεί να αντιδράσει, αλλά θα ξυπνήσει. Τσεκαρισμένη τακτική:cool2:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Δηλαδή μας λένε ότι κάποιοι γουστάρουν ενώ γαμάνε όμορφα κι ωραία, να τραβηχτούν και να τελειώσουν σε χαρτί ή στον νιπτήρα.
Στην Ελλάδα όλα συμβαίνουν!

Πέρυσι κάποιος πλήρωσε μια πουτάνα 20 ευρώ για να της γαμήσει τα παπούτσια ενώ άλλος για να τον κατουρήσει!

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.665
Πόντοι
486
Στην Ελλάδα όλα συμβαίνουν!

Πέρυσι κάποιος πλήρωσε μια πουτάνα 20 ευρώ για να της γαμήσει τα παπούτσια ενώ άλλος για να τον κατουρήσει!
Το δεύτερο το κάνω και γω :alivedick:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Είμαι στο σαλονι για Φωτεινή στο Ιάσονος 44 νέο σκαλιά (η υπηρεσία διώχνει κόσμο λόγω μεγάλου χρόνου αναμονής!), έχω τεράστια ανάγκη να μου ρουφήξει τα υγρά.... Πέρασα κι από Κολωνού 30 "πολύ καλό σεξ" καθώς είχα να ανεβώ από εποχές Βέρας προ κορονοϊού, ήταν μια μαυριδερή Λατίνα.(;) γεματούλα και η Ελένη που αναφέρθηκε πρόσφατα, λευκή ... σαμιαμίδι, σίγουρα την έχω δει κάπου... :think:

Trivela King

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
186
Πόντοι
0
Διπλή κατάθεση στην φυλής μετά από πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ καιρό. Φιλιππίδου 11 όροφος Μιχαέλα. Ψηλή μελαχρινή, μέτρια φάτσα, γυμνασμενο σώμα με 2.5 πλαστικό κακής ποιότητας βυζί και ακωλη. Μοιάζει με στριπτιτζου. Πολύ καλή πίπα, θερμή στο κρεβάτι και δέχεται σκαμπιλια.
Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα από Φωκαίας 17 ισόγειο. Από... Βενεζουέλα, μελαχρινή ή καστανή (ήταν πολύ σκοτεινά), 3 νούμερο ψιλό πεσμένο βυζί, με κοιλακια και κωλαρα. Φοβερή deep throat χωρίς καποτα πίπα και πολλές στάσεις στο κρεβάτι. Πάρα πολύ θερμή και κατάθεση στις βυζάρες της.
Μπορεί να ανεβάσω κριτική.
Αυτές τις πέτυχα τρίτη βάρδια μετά τις 4 το πρωί

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.332
Πόντοι
2.036
Είμαι στο σαλονι για Φωτεινή στο Ιάσονος 44 νέο σκαλιά (η υπηρεσία διώχνει κόσμο λόγω μεγάλου χρόνου αναμονής!), έχω τεράστια ανάγκη να μου ρουφήξει τα υγρά.... Πέρασα κι από Κολωνού 30 "πολύ καλό σεξ" καθώς είχα να ανεβώ από εποχές Βέρας προ κορονοϊού, ήταν μια μαυριδερή Λατίνα.(;) γεματούλα και η Ελένη που αναφέρθηκε πρόσφατα, λευκή ... σαμιαμίδι, σίγουρα την έχω δει κάπου... :think:
Πολύ καλή σε αυτό η Φωτεινή, αλλά... πάντα φουλ δωμάτια, έχετε αφήσει και διάφοροι υπονοούμενα πως κάνει ακαπέλα τα πάντα, την φοβάμαι προσωπικά πλέον.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Πολύ καλή σε αυτό η Φωτεινή, αλλά... πάντα φουλ δωμάτια, έχετε αφήσει και διάφοροι υπονοούμενα πως κάνει ακαπέλα τα πάντα, την φοβάμαι προσωπικά πλέον.
Είναι στην κρίση του καθενός αν ρισκάρει ή αν κινείται σε safe zone...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Το δεύτερο το κάνω και γω :alivedick:
Φίλε το κατούρημα είναι το φετίχ του μέλλοντος. Όλο και περισσότεροι θα γεύονται κατουρακια τσουπρας στο μέλλον. (Όχι εγώ αλλά πολλοί). Χίλιες φορές αυτό παρα το να πιπωνουν τραβελους και να τους γαμανε το γκροβερ.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Ε άμα έχει φουλ δωμάτια αυτή η θειτσα άρα κάτι ύποπτο θα κάνει....

barbanik

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Like
249
Πόντοι
20
Ε άμα έχει φουλ δωμάτια αυτή η θειτσα άρα κάτι ύποπτο θα κάνει....
Κανένα ύποπτο, είναι από τις πιο επαγγελματίες που έχω συναναστραφεί. Δεν φεύγεις άχυστος ποτέ. Έχω κάτσει 20λεπτο, δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τελείωνα. Και είναι πάντα στην καλύτερη διάθεση, ότι ζητάς στο δίνει, εκτός κωλο. Πάντα μυρίζει το στόμα της Listerine και μετά την προηγούμενη επίσκεψη πλένεται.
Πως αυτή η γυναίκα, μητέρα και σύζυγος να κάνει ακαποτα γαμισια. Γράφω πολύ σπάνια αλλά στη συγκεκριμένη respect!

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
403
Πόντοι
21
Κανένα ύποπτο, είναι από τις πιο επαγγελματίες που έχω συναναστραφεί. Δεν φεύγεις άχυστος ποτέ. Έχω κάτσει 20λεπτο, δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τελείωνα. Και είναι πάντα στην καλύτερη διάθεση, ότι ζητάς στο δίνει, εκτός κωλο. Πάντα μυρίζει το στόμα της Listerine και μετά την προηγούμενη επίσκεψη πλένεται.
Πως αυτή η γυναίκα, μητέρα και σύζυγος να κάνει ακαποτα γαμισια. Γράφω πολύ σπάνια αλλά στη συγκεκριμένη respect!
Τι βάρδιες τη βρίσκουμε συνήθως;

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.694
Πόντοι
201
Φώκαιας 25 κάτω Μανταλινα Ρουμάνα ελεύθερο στοματικό

Φώκαιας 25 πάνω Αλεξάνδρα Ρωσίδα ελεύθερο στοματικό

Φώκαιας 19 Όλγα τούμπανο βυζάρες

Φώκαιας 17 πάνω Βαλέρια με απλό

Thanos240506

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Την Φωτεινη την ξερω απο τοτε που ηταν στην Κολωνου. Εκει ποτε δεν ειχε γινει κατι υποπτο. Στην ιασωνος τωρα την πρωτη φορα που την πηρα πριν ενα χρονο περιπου (απηχα πολυ καιρο απο το αθλημα λογω σχεσης)ειχε ανεβει πανω μου και τριβοταν στον λουτσο μου. Καποια στιγμη με μια κινηση τον εβαλε ακαποτα μεσα της. Ακολουθησε ακαπωτος κρεμπιες. Επρεπε να την ειχα σταματησει, αλλα εκεινη την στιγμη ενεδωσα. Απο τοτε την εχω παρει αρκετες φορες αλλα δεν εγινε κατι αναλογο. Δεν το επιδιωξα εγω, ουτε εκεινη.

minadoros

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Έχει κανείς υπ όψιν κάνα μελαχρινό 18-25 για πουτσο σκίσιμο φυλής και πέριξ ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom