Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
οχι δεν ηταν μπλε η λαμπα σιγουρα...τελος παντωνΜήπως το δωμάτιο είχε αυτή την μπλε λάμπα? Την συναντούσα παλιά στους οίκους και με έκανε να φωσφωριζω
οχι δεν ηταν μπλε η λαμπα σιγουρα...τελος παντωνΜήπως το δωμάτιο είχε αυτή την μπλε λάμπα? Την συναντούσα παλιά στους οίκους και με έκανε να φωσφωριζω
Πιαδια εχω 20 Χρόνια να παω σε μπουρδελο πια μου προτεινεται? Την Φωτεινη? που και ποτε?Πολύ καλή σε αυτό η Φωτεινή, αλλά... πάντα φουλ δωμάτια, έχετε αφήσει και διάφοροι υπονοούμενα πως κάνει ακαπέλα τα πάντα, την φοβάμαι προσωπικά πλέον.
Το έχω προσέξει! Βαριάς μορφής ευρυαγγεία λογικά, αλλά δεν είμαι γιατρός. Αφού σου σηκώθηκε, πάλι καλά...Ρε παιδες να ρωτησω, εχθες Σαββατο κατα τις 00:30 πετυχα μετα απο πολυ καιρο στο Ιασωνος 19 πανω και τελικα περασα δωματιο με την Μελαχρινη Μολδαβεζα Λιζα ή οποια κατα καιρους ειναι και στο Ιασωνος 36 απογευμα (και θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη)... το ερωτημα μου ειναι για οσους την εχουν παρει, εχετε παρατηρησει μετα το γαμησι κυριως οταν ειναι ορθια και ντυνεται η περιοχη ακριβως επανω απο τα βυζια της και μεχρι το υψος των ωμων, φαινονται ολες οι φλεβες της μιλαμε ολη περιοχη ειναι καλυμενη απο ενα μπλε δικτυο φλεβων, μοιαζει περιπου οπως σε μερικες γυναικες στις γαμπες τους οπου εχουν σπασει τα αγγεια και ειναι καλυμμενες με μπλε φλεβες, δεν ηξερα οτι μπορει να συμβαινει και τοσο ψηλα αυτο...ειναι λιγακι αβολο το θεαμα....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?
Εεεε μα ναι οντως....κριμα παντως γιατι η Λιζα ειναι ομορφη κοπελα...παντως οταν σαλοναρει και οταν μπαινει στο δωματιο στην αρχη δεν φαινεται αυτο....μετα το γαμησι το εχω προσεξει...ισως παιζει ρολο και η βαρυτητα για οσο ειναι ιεραποστολικα ή στα τεσσερα, μαλλον προκαλειται καποια πιεση στα αγγεια της και οταν σηκωνεται να ντυθει δειχνει λες και ειναι ο σπιντερμαν....φυσικα εγω κανω πως δεν το προσεχω για μην αισθανθει ασχημα και η κοπελα...Το έχω προσέξει! Βαριάς μορφής ευρυαγγεία λογικά, αλλά δεν είμαι γιατρός. Αφού σου σηκώθηκε, πάλι καλά...
Φιλε η λινα η μουναρα η μολδαβη που εχει εμφανιστεί μήπως ήταν στο πανω?Ρε παιδες να ρωτησω, εχθες Σαββατο κατα τις 00:30 πετυχα μετα απο πολυ καιρο στο Ιασωνος 19 πανω και τελικα περασα δωματιο με την Μελαχρινη Μολδαβεζα Λιζα ή οποια κατα καιρους ειναι και στο Ιασωνος 36 απογευμα (και θα ακολουθησει κριτικη καποια στιγμη)... το ερωτημα μου ειναι για οσους την εχουν παρει, εχετε παρατηρησει μετα το γαμησι κυριως οταν ειναι ορθια και ντυνεται η περιοχη ακριβως επανω απο τα βυζια της και μεχρι το υψος των ωμων, φαινονται ολες οι φλεβες της μιλαμε ολη περιοχη ειναι καλυμενη απο ενα μπλε δικτυο φλεβων, μοιαζει περιπου οπως σε μερικες γυναικες στις γαμπες τους οπου εχουν σπασει τα αγγεια και ειναι καλυμμενες με μπλε φλεβες, δεν ηξερα οτι μπορει να συμβαινει και τοσο ψηλα αυτο...ειναι λιγακι αβολο το θεαμα....το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?
Ε να ηταν στο πανω πριν μερικους μηνες... δουλεψε κανα διμηνο και απο τοτε αντε γεια...μαλλον εγινε call girl...Φιλε η λινα η μουναρα η μολδαβη που εχει εμφανιστεί μήπως ήταν στο πανω?
μην μπερδευεσαι, ξαναδιαβασε το σχολιο μου, δεν διεψευσα τιποτα.Φίλε @paparotriftoulas είδες που δεν έπεσα έξω;
Φίλε μου πέρασα πριν τρεις ημέρες. Δεν ήταν εκεί. Ρώτησα την τσατσά και μου είπε ότι θα έρθει τέλος του μηνός.Ξερει καποιος αν δουλευει αποψε η αλινα στο κωνσταντινουπολεως 166β;
μικρή συμπλήρωση στη χθεσινή 2η βάρδιαΦ86α Κατερίνα ανταύγειες το καστανόξανθο περσινό κολομβάκι.
....την ξεμουνιασανε τη μικρη!!!Προς τους ενδιαφερόμενους, σήμερα το πρωί στο Διδύμου 22 κάτω η Μαριάννα και πάνω η ξανθιά μιλφάρα Στέλλα
Γαμπροί, μην πάτε για την Ειρήνη, δεν είναι
Και Σάρα η τρίτη λατίνα.Σε μερικά 2η βάρδια εχτές κατά τις 7 απόγευμα
Φ71α τρείς μελαχρινές λατίνες Λουσία, Παλόμα(άλλη παλόμα όχι η περσινή ς.
Διορθώνω, Εσμεράλδα.Φ54α μια ευδιάθετη μάλλον συμπαθής αλλά χωρίς κάτι ουάου λατίνα με πιασίματα,η Σαμάνθα.