You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 441
Πήρα σήμερα το πρωί την Ντανιέλα από Φιλιππίδου 11 ισόγειο.
Μάπα το καρπούζι, αξίζει λίγο η εμφάνιση της (λεπτή, σχετικά ψηλή, νέα) αλλά στο δωμάτιο είναι σαν πεθαμένη.
Την ώρα που τη γαμούσα σκεφτόμουν πως πιο ζωντανή θα ήταν η Ζιζέλ από τη Γαλλία όταν τη νάρκωνε ο άντρας της.
Μάπα το καρπούζι, αξίζει λίγο η εμφάνιση της (λεπτή, σχετικά ψηλή, νέα) αλλά στο δωμάτιο είναι σαν πεθαμένη.
Την ώρα που τη γαμούσα σκεφτόμουν πως πιο ζωντανή θα ήταν η Ζιζέλ από τη Γαλλία όταν τη νάρκωνε ο άντρας της.
Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.288
- Πόντοι
- 441
Μίνι βολτίτσα πριν λίγο ώρα 13:30
Πήγα για Μαριάννα στη Δυδυμου 22 ισογειο αλλά είχε δωμάτια και δεν βαριόμουν να περιμένω
Ωραίο το Μαριανακι θα το έχουμε υπόψιν ..
Ύστερα ανέβηκα στον όροφο ήταν Η Στέλλα, ούτε αυτή είχα ξαναδεί..
Αδύνατη, νέα γύρω στα 30, μικρό βυζακι κάπως νερουλο μου έκανε κλικ και μπήκα δίνοντας τον οβολό στην γαμευσιμη τσατσά ..
Ήρθε το κορίτσι χαιρετηθηκαμε ξέρει ελληνικά , ανέβηκε στο κρεβάτι και άρχισε να φιλάει το σώμα και βυζια και εγω να πασπατευω το κορμί της από άκρη σε άκρη..
Αν και είχα κάνει μπάνιο πριν πάω μου σκουπιζει με το μαντηλακι την περιοχή..
Με καποτα η πιπα , καλούτσικη θα έλεγα πέρασε και από τα αρχιδια , υστερα της λέω θα σε γλυψω και εγω και κάναμε 69 με το κορίτσι
Πήγα να τελειώσω με την πιπα, τραβηχτηκα και της λέω σεξ.. ελα πισωκολλητο μου λέει
Βάρεσα πέντε με έξι πουτσιες και τελείωσα όμορφα
Ωραία κορασίδα το Στελακι δεν θέλει να φύγεις αχυστος
Θα την δω πάλι στο μέλλον
Καλά να περνάτε συναγωνιστές
Πήγα για Μαριάννα στη Δυδυμου 22 ισογειο αλλά είχε δωμάτια και δεν βαριόμουν να περιμένω
Ωραίο το Μαριανακι θα το έχουμε υπόψιν ..
Ύστερα ανέβηκα στον όροφο ήταν Η Στέλλα, ούτε αυτή είχα ξαναδεί..
Αδύνατη, νέα γύρω στα 30, μικρό βυζακι κάπως νερουλο μου έκανε κλικ και μπήκα δίνοντας τον οβολό στην γαμευσιμη τσατσά ..
Ήρθε το κορίτσι χαιρετηθηκαμε ξέρει ελληνικά , ανέβηκε στο κρεβάτι και άρχισε να φιλάει το σώμα και βυζια και εγω να πασπατευω το κορμί της από άκρη σε άκρη..
Αν και είχα κάνει μπάνιο πριν πάω μου σκουπιζει με το μαντηλακι την περιοχή..
Με καποτα η πιπα , καλούτσικη θα έλεγα πέρασε και από τα αρχιδια , υστερα της λέω θα σε γλυψω και εγω και κάναμε 69 με το κορίτσι
Πήγα να τελειώσω με την πιπα, τραβηχτηκα και της λέω σεξ.. ελα πισωκολλητο μου λέει
Βάρεσα πέντε με έξι πουτσιες και τελείωσα όμορφα
Ωραία κορασίδα το Στελακι δεν θέλει να φύγεις αχυστος
Θα την δω πάλι στο μέλλον
Καλά να περνάτε συναγωνιστές
Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.491
- Πόντοι
- 4.646
Σορρυ φίλες Φυλής 59. Τυπογραφικό λάθοςποιο είναι αυτό;
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 92
- Like
- 16.612
- Πόντοι
- 19.226
Φίλε μου άμα βλέπεις μια κορασίδα και είναι κοιμισμένη, μπήξε το δάχτυλο στο κώλο της και θα ζωντανέψειΠήρα σήμερα το πρωί την Ντανιέλα από Φιλιππίδου 11 ισόγειο.

Διαγραμμένο μέλος 235400
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 10.491
- Πόντοι
- 4.646
Bέργας 7, Τίνα, 6-11 απογευμα, τύπε μου.καμια με βυζαρες που βρισκουμε;
Στην Ελλάδα όλα συμβαίνουν!Δηλαδή μας λένε ότι κάποιοι γουστάρουν ενώ γαμάνε όμορφα κι ωραία, να τραβηχτούν και να τελειώσουν σε χαρτί ή στον νιπτήρα.
Πέρυσι κάποιος πλήρωσε μια πουτάνα 20 ευρώ για να της γαμήσει τα παπούτσια ενώ άλλος για να τον κατουρήσει!
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.080
- Πόντοι
- 726
Το δεύτερο το κάνω και γωΣτην Ελλάδα όλα συμβαίνουν!
Πέρυσι κάποιος πλήρωσε μια πουτάνα 20 ευρώ για να της γαμήσει τα παπούτσια ενώ άλλος για να τον κατουρήσει!

Είμαι στο σαλονι για Φωτεινή στο Ιάσονος 44 νέο σκαλιά (η υπηρεσία διώχνει κόσμο λόγω μεγάλου χρόνου αναμονής!), έχω τεράστια ανάγκη να μου ρουφήξει τα υγρά.... Πέρασα κι από Κολωνού 30 "πολύ καλό σεξ" καθώς είχα να ανεβώ από εποχές Βέρας προ κορονοϊού, ήταν μια μαυριδερή Λατίνα.(;) γεματούλα και η Ελένη που αναφέρθηκε πρόσφατα, λευκή ... σαμιαμίδι, σίγουρα την έχω δει κάπου... 
Trivela King
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Διπλή κατάθεση στην φυλής μετά από πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ καιρό. Φιλιππίδου 11 όροφος Μιχαέλα. Ψηλή μελαχρινή, μέτρια φάτσα, γυμνασμενο σώμα με 2.5 πλαστικό κακής ποιότητας βυζί και ακωλη. Μοιάζει με στριπτιτζου. Πολύ καλή πίπα, θερμή στο κρεβάτι και δέχεται σκαμπιλια.
Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα από Φωκαίας 17 ισόγειο. Από... Βενεζουέλα, μελαχρινή ή καστανή (ήταν πολύ σκοτεινά), 3 νούμερο ψιλό πεσμένο βυζί, με κοιλακια και κωλαρα. Φοβερή deep throat χωρίς καποτα πίπα και πολλές στάσεις στο κρεβάτι. Πάρα πολύ θερμή και κατάθεση στις βυζάρες της.
Μπορεί να ανεβάσω κριτική.
Αυτές τις πέτυχα τρίτη βάρδια μετά τις 4 το πρωί
Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα από Φωκαίας 17 ισόγειο. Από... Βενεζουέλα, μελαχρινή ή καστανή (ήταν πολύ σκοτεινά), 3 νούμερο ψιλό πεσμένο βυζί, με κοιλακια και κωλαρα. Φοβερή deep throat χωρίς καποτα πίπα και πολλές στάσεις στο κρεβάτι. Πάρα πολύ θερμή και κατάθεση στις βυζάρες της.
Μπορεί να ανεβάσω κριτική.
Αυτές τις πέτυχα τρίτη βάρδια μετά τις 4 το πρωί
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8.198
- Πόντοι
- 2.036
Πολύ καλή σε αυτό η Φωτεινή, αλλά... πάντα φουλ δωμάτια, έχετε αφήσει και διάφοροι υπονοούμενα πως κάνει ακαπέλα τα πάντα, την φοβάμαι προσωπικά πλέον.Είμαι στο σαλονι για Φωτεινή στο Ιάσονος 44 νέο σκαλιά (η υπηρεσία διώχνει κόσμο λόγω μεγάλου χρόνου αναμονής!), έχω τεράστια ανάγκη να μου ρουφήξει τα υγρά.... Πέρασα κι από Κολωνού 30 "πολύ καλό σεξ" καθώς είχα να ανεβώ από εποχές Βέρας προ κορονοϊού, ήταν μια μαυριδερή Λατίνα.(;) γεματούλα και η Ελένη που αναφέρθηκε πρόσφατα, λευκή ... σαμιαμίδι, σίγουρα την έχω δει κάπου...![]()
Είναι στην κρίση του καθενός αν ρισκάρει ή αν κινείται σε safe zone...Πολύ καλή σε αυτό η Φωτεινή, αλλά... πάντα φουλ δωμάτια, έχετε αφήσει και διάφοροι υπονοούμενα πως κάνει ακαπέλα τα πάντα, την φοβάμαι προσωπικά πλέον.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.142
- Πόντοι
- 9.846
Φίλε το κατούρημα είναι το φετίχ του μέλλοντος. Όλο και περισσότεροι θα γεύονται κατουρακια τσουπρας στο μέλλον. (Όχι εγώ αλλά πολλοί). Χίλιες φορές αυτό παρα το να πιπωνουν τραβελους και να τους γαμανε το γκροβερ.Το δεύτερο το κάνω και γω![]()
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.142
- Πόντοι
- 9.846
Ε άμα έχει φουλ δωμάτια αυτή η θειτσα άρα κάτι ύποπτο θα κάνει....Πολύ καλή σε αυτό η Φωτεινή, αλλά... πάντα φουλ δωμάτια, έχετε αφήσει και διάφοροι υπονοούμενα πως κάνει ακαπέλα τα πάντα, την φοβάμαι προσωπικά πλέον.
Κανένα ύποπτο, είναι από τις πιο επαγγελματίες που έχω συναναστραφεί. Δεν φεύγεις άχυστος ποτέ. Έχω κάτσει 20λεπτο, δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τελείωνα. Και είναι πάντα στην καλύτερη διάθεση, ότι ζητάς στο δίνει, εκτός κωλο. Πάντα μυρίζει το στόμα της Listerine και μετά την προηγούμενη επίσκεψη πλένεται.Ε άμα έχει φουλ δωμάτια αυτή η θειτσα άρα κάτι ύποπτο θα κάνει....
Πως αυτή η γυναίκα, μητέρα και σύζυγος να κάνει ακαποτα γαμισια. Γράφω πολύ σπάνια αλλά στη συγκεκριμένη respect!
Petros dixos telos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 414
- Πόντοι
- 21
Τι βάρδιες τη βρίσκουμε συνήθως;Κανένα ύποπτο, είναι από τις πιο επαγγελματίες που έχω συναναστραφεί. Δεν φεύγεις άχυστος ποτέ. Έχω κάτσει 20λεπτο, δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τελείωνα. Και είναι πάντα στην καλύτερη διάθεση, ότι ζητάς στο δίνει, εκτός κωλο. Πάντα μυρίζει το στόμα της Listerine και μετά την προηγούμενη επίσκεψη πλένεται.
Πως αυτή η γυναίκα, μητέρα και σύζυγος να κάνει ακαποτα γαμισια. Γράφω πολύ σπάνια αλλά στη συγκεκριμένη respect!
15:00 με 21:00Τι βάρδιες τη βρίσκουμε συνήθως;
Thanos240506
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Την Φωτεινη την ξερω απο τοτε που ηταν στην Κολωνου. Εκει ποτε δεν ειχε γινει κατι υποπτο. Στην ιασωνος τωρα την πρωτη φορα που την πηρα πριν ενα χρονο περιπου (απηχα πολυ καιρο απο το αθλημα λογω σχεσης)ειχε ανεβει πανω μου και τριβοταν στον λουτσο μου. Καποια στιγμη με μια κινηση τον εβαλε ακαποτα μεσα της. Ακολουθησε ακαπωτος κρεμπιες. Επρεπε να την ειχα σταματησει, αλλα εκεινη την στιγμη ενεδωσα. Απο τοτε την εχω παρει αρκετες φορες αλλα δεν εγινε κατι αναλογο. Δεν το επιδιωξα εγω, ουτε εκεινη.Κανένα ύποπτο, είναι από τις πιο επαγγελματίες που έχω συναναστραφεί. Δεν φεύγεις άχυστος ποτέ. Έχω κάτσει 20λεπτο, δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τελείωνα. Και είναι πάντα στην καλύτερη διάθεση, ότι ζητάς στο δίνει, εκτός κωλο. Πάντα μυρίζει το στόμα της Listerine και μετά την προηγούμενη επίσκεψη πλένεται.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 14K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 48K
- Απαντήσεις