Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 396 άτομα (32 μέλη και 364 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Ναι το ξέρω, εγώ απάντησα μέχρι τι ώρα δουλεύει.
Την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη πήγα,είχε φύγει όμως νωρίτερα, 15:50 κι έμεινα με το πουλί στο χέρι...Χα χα..
Το site έγραφε μέχρι τις 17:00..

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936
Να ενημερώσω ότι η Άννα από Ιωαννίνων 3 έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη όπως με ενημέρωσε η τσατσά. Το περίεργο ήταν ότι όταν την ρώτησα για την Άννα, μου λεει "δεν είδες στο διαδίκτυο; Σήμερα έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη". Δεν κατάλαβα που ακριβώς εννοούσε ότι θα μπορούσα να το δω και ούτε ρώτησα!!
Εχει σελιδα αυτη η συνομοσπονδια καταστηματων.
Αθενςσεξστουντιο στα αγγλικα και βρισκεις τα παντα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.785
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 & 17 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ νταρντανοχοντρη με τεράστια μπούτια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Με Αλεξάνδρου 22 όροφος Μαρία πού δουλευε Ιάσωνος 31β ,μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ που πιάνει δεξί ώμο και μπράτσο, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Μπαρμπορα/Μπαρμπα μελαχρινή λατίνα με λεπτό πολύ ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ κυρίως στα χέρια, απλό πρόγραμμα, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος εδώ ήταν τύπος πού έκανε εφαρμογή αποντομωσης για τρωκτικά και έρποντα και ο καπνιστός τσάτσος είπε να έρθω σε κάνα μισάωρο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Κατερίνα μιλφογκιλφ με ξανθοπλατινε κοντό καρέ μαλλί, σώμα μέ πιασιματακια 2 5αρι βυζι, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α) κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ που πιάνει σχεδόν όλο το δεξί χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Ντιαννα ξανθοκαστανη μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Στέλλα κοπέλα με καστανοκοκκινο μαλλί, λεπτό σώμα 1.5-2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) κλειστό.

Περδικκα 3β κλειστό.

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
607
Πόντοι
80
Άντε για να τελειώνουμε την ιστορία με το καημένο το κοριτσάκι, οποίος θέλει δουλεύει πρωί στο Μέγα Αλέκου 22 μαζί με την ξανθιά Βουλγάρα η οποία με 10€ plus δίνει και κώλο.
Μπαααα μόλις πέρασα από περιέργεια δεν ηταν.
Ηταν μόνο η χοντροκωλα Άντζελα

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Περασμα με Κορίνα πριν 3 μέρες...η μεγαλύτερη φόλα είναι αυτή η κοπέλα πάντα με ξεγελάει η εμφάνιση της αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι χάλια...αλλά λέει η τσατσά έξω αλλά κάνει μέσα...μακριά από τις χειρότερες εμπειρίες που μπορείς να έχεις
Όντως φίλε ,πάω στην απελπισία μου και μόνο.
Προχθές μου έσπασε τα αρχιδια μου ότι έχει πρόβλημα η ρώγα της έχει μπει μέσα και πρέπει να κάνει χειρουργειο , εμπιστεύεται μόνο τα νοσοκομεία της Ρουμανίας.
Σταματάει μου ανέφερε τον Απρίλιο από την Ελλάδα το επάγγελμα της.
Στα @@ μας.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
δώσε λεπτομέρειες
Έξω ανακοινώνετε ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στήθος,μέσα η πονηριδο πάει να περάσει καποτα.
Δεν φταίει η τσατσά,το καργιολακι τα κάνει.
Και όλο βιάζετε και αρχίζει την κλαψομουνια.
Πριν δώσεις το παράβολο κάνει νάζια σαν γάτα και μετά τρως την φόλα

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.744
Πόντοι
486
Έξω ανακοινώνετε ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στήθος,μέσα η πονηριδο πάει να περάσει καποτα.
Για ελεύθερο δεν έχω δοκιμάσει αλλά στο στήθος την έχω χύσει.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Προς αποφυγήν ΦΟΛΑΣ:vomit:
Μαραθώνος γωνία Αχιλλέως 48 σήμερα το μεσημέρι. Κοπέλα με το όνομα Άννα (κατά τη τσατσά). Πρέπει να είναι η Μιλάνα που έχω πετύχει και στο Βέργας 3. Πιτσιρίκα καστανόξανθη με ωραίο 3άρι φυσικό βυζί. Θαμπώθηκα με τα βυζιά και πέρασα:jade:
Μπήκε μέσα μουτρωμένη και μου έκανε νευρικά νεύμα να ξαπλώσω:jerking:Πήγα να την χαιδέψω- αγκαλιάσω και έστριβε κακομουτσουνιασμένα:cussing:Άνοιξε τη καπότα και πήγε να τη φορέσει σε πεσμένο καυλί:hammer:
Την απέβαλα αμέσως και ζήτησα το 20ρικο πίσω:tn36:
Το πήρα κι έφυγα, ευτυχώς απέκρουσα τη φόλα και το χάσιμο 20€!!!
Η τύπισσα είναι άχρηστη, δεν κάνει ούτε για:shit:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Προς αποφυγήν ΦΟΛΑΣ:vomit:
Μαραθώνος γωνία Αχιλλέως 48 σήμερα το μεσημέρι. Κοπέλα με το όνομα Άννα (κατά τη τσατσά). Πρέπει να είναι η Μιλάνα που έχω πετύχει και στο Βέργας 3. Πιτσιρίκα καστανόξανθη με ωραίο 3άρι φυσικό βυζί. Θαμπώθηκα με τα βυζιά και πέρασα:jade:
Μπήκε μέσα μουτρωμένη και μου έκανε νευρικά νεύμα να ξαπλώσω:jerking:Πήγα να την χαιδέψω- αγκαλιάσω και έστριβε κακομουτσουνιασμένα:cussing:Άνοιξε τη καπότα και πήγε να τη φορέσει σε πεσμένο καυλί:hammer:
Την απέβαλα αμέσως και ζήτησα το 20ρικο πίσω:tn36:
Το πήρα κι έφυγα, ευτυχώς απέκρουσα τη φόλα και το χάσιμο 20€!!!
Η τύπισσα είναι άχρηστη, δεν κάνει ούτε για:shit:
Πρέπει να παίζει με τρία ονόματα για να μπερδεύει τους πελάτες...

1)Άννα
2)Μιλάνα
3)Μιάνα που άκουσε ο κύριος Γιάννης :woldman: πρόσφατα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Πρέπει να παίζει με τρία ονόματα για να μπερδεύει τους πελάτες...

1)Άννα
2)Μιλάνα
3)Μιάνα που άκουσε ο κύριος Γιάννης :woldman: πρόσφατα.
Κλασσική τακτική που κάνουν οι φόλες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές. Τσατσάδες και ιδιοκτήτες όλοι συμμέτοχοι είναι.
Γράφεται για μία ότι είναι φόλα. Άλλαξε της μωρέ το όνομα μη κόψει η πελατεία.
Κουτοπονηριά...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.526
Πόντοι
201
Κλασσική τακτική που κάνουν οι φόλες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτές. Τσατσάδες και ιδιοκτήτες όλοι συμμέτοχοι είναι.
Γράφεται για μία ότι είναι φόλα. Άλλαξε της μωρέ το όνομα μη κόψει η πελατεία.
Κουτοπονηριά...

Σε κάθε περίπτωση φέρθηκες έξυπνα.
Εγώ σαν μαλάκας την έχω πατήσει μερικές φορές, πάνω στην καύλα σκέφτομαι που να μπεις στη διαδικασία τώρα να ζητάς λεφτά πίσω, να ντύνεσαι και να ψάχνεις άλλη.
Άλλα έπρεπε να κάνω το ίδιο όταν είδα τα πεσμένα μούτρα, τα ξάπλωσε και την καπότα να τη βάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται σε μελάτη ψωλή.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Μεσημεριανό ρεφάρισμα μετά την αποφυγή της φόλας στη Μαραθώνος. Κατάθεση στη καινούρια Ειρήνη στο Διδύμου 22. Νεαρή, ονοιχτόχρωμη με ωραίο στητό βυζάκι:kissass:
Κάνει νορμάλ πρόγραμμα, αλλά είναι πάρα πολύ καλή. Κάνει προκαταρκτικά, αντέχει δυνατές στροφές και όταν χτύπησε η τσατσά την έγραψε στη μούνα της:birdman:
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Με Αλεξάνδρου 22 όροφος Μαρία πού δουλευε Ιάσωνος 31β ,μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ που πιάνει δεξί ώμο και μπράτσο, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.
Μαλλον θα λες για την Μαρια την Αλβανιδα που ηταν στο υπογειο Ι31β πρωι-απογευμα για πανω απο ενα χρονο...αυτη πρεπει να ειναι γιατι εδω και 10 μερες το Ι31β υπογειο παραμενει κλειστο πρωι-βραδυ....

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.819
Πόντοι
206
Ναι το ξέρω, εγώ απάντησα μέχρι τι ώρα δουλεύει.
Τελικά σε ποιο ακριβώς σπιτάκι δουλεύει εκείνη που σε είχα ρωτήσει φιλτατε Ρωσίδα μιλφ με μεγάλα βυζιά πράσινα μάτια?? φυλής αρχικά σπίτια 71β η 69β? πρωινή βάρδια

Zeus90

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2024
Like
18
Πόντοι
0

Zeus90

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2024
Like
18
Πόντοι
0
Τελικά σε ποιο ακριβώς σπιτάκι δουλεύει εκείνη που σε είχα ρωτήσει φιλτατε Ρωσίδα μιλφ με μεγάλα βυζιά πράσινα μάτια?? φυλής αρχικά σπίτια 71β η 69β? πρωινή βάρδια
Στο 69 είναι πρωινή βάρδια. Μια ξανθιά μέτρια λίγο παχουλι

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
171
Πόντοι
0
δώσε λεπτομέρειες
Όλα χάλια
Τα είπε όλα ο φίλος
Είναι η πιο πονηρή που έχω γνωρίσει όσο καιρό εξασκω το επάγγελμα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom