Εψές Αργούτσικα έκανα ένα χαλαρό περασματάκι από φυλής και έπεσα ανάμεσα σε βραδυνές αλλαγές.
3 Ευτράπελα
- Aurora που είχα να δω πάνω από ένα χρόνο και επειδή ήμουν με ένα φίλο είπα να πάω να την δεί αυτός, έβαλε τις φωνές ότι "αυτοί μόνο κοιτάνε, δεν βλέπουν πρώτη φορά, γιατί δεν φεύγουν"
-μια υπηρεσία σε έναν οίκο μου έκανε μαθήματα πως το να παίρνω 2 κοπέλες είναι πεταμένα λεφτά γιατί έχω μόνο μια πούτσα ! και τι να τις κάνω? να μου γλείφει η μια την πούτσα και η άλλη τα αρχίδια ? σιγά το πράμα ? ή μήπως ή μια την βάλανο και η άλλη την ρίζα? δεν έχει νόημα, μετά από αυτό ζήτησε να την κεράσω μπύρα γιατί με έσωσε από κακές οικονομικές επιλογές
-φεύγοντας το 71β είχε τελικά αναλάβει την 3η βάρδια είπαμε να ρίξουμε μια ματιά , η τσατσόγρια που ήταν εκεί μες τα νεύρα δεν σαλονάρισε την δεύτερη από τις 2 κοπέλες , μίλαγε μέσα από τα δόντια της δεν καταλαβαίναμε τίποτα από όσα έλεγε για το πρόγραμμα , αλλά τα μπινελίκια που έλεγε μετά τα καταλάβαμε σε άπταιστα Ελληνικά
ψιλοπρόχειρα για το τυπικό ότι θυμάμαι :
φυλής 71α μικρό, μέτριου ύψους, μελαχρινό, μακρυμάλικο λατινάκι μέτριο βυζάκι αδύνατο κορμάκι καλοσχηματισμένο μεγαλούτσικο κολαράκι όνομα δεν συγκράτησα
φυλής 69α Αννα Ται
φυλής 86β Εβλίνα Ξανθιά μετριοψηλή καλοσχηματισμένη ζουμερή νεαρή γυναίκα
φυλής 86α Κατερίνα ανακοινώθηκε ως λατίνα ξανθό poket size μπιμπελό, μην μου το χαλάσετε το θέλω όταν ξαναπεράσω (υποψιάζομαι ότι θα είναι παγωτό αλλά δεν με νοιάζει)
Φυλής 67 Έλενα η γνωστή Milf bibibo
φυλής 84Α Μια καλλίγραμμη μέτριο ύψους ξανθιά 2,6 βυζί μακρύ ίσιο μαλλι που τσαντίστηκε γιατί δεν τισ απαντήσαμε στο καλησπέρα, αυτό παρουσιαστικά, δεν είπε τίποτα για πρόγραμμα 'η όνομα
φυλής 65β Νικολ μέτριου ύψους 3άρι καλοσχηματισμένο πεταχτό βυζί κωλό λίγο λίγο χαλαρό μελαχρινή/καρέ
φυλής 65α Χρηστίνα, μετρίου μήκους σγουρό ξανθό μαλλί καλλίγραμμη νεαρή 2,5 σφιχτόβυζι μέτριου μήκους
φιλιππιδου 11α 2 κοπέλες και οι 2 καστανούλες η μια μέτριο ύψος κανονικό σώμα 1,5 βυζί η άλλη λίγο πιό ψηλή αρκετά πιο αδύνατη και πειραγμένο πιο μεγάλο βυζί
φιλιππιδου 11β 2 κοντούλες μια καστανούλα ελαφρώς μελαμψή είτε λατίνα είτε ρομά και μια ξανθούλα με λίγο κοιλίτσα που έκανε lap dance σε όλους όσους μπαίνανε μέσα, για λίγα δευτερόλεπτα
φυλής 61 2 λατίνες, ψίλοβαριεστημένες μέτριο ύψος μελαχρινές μέτρια όλα , λίγο μεγαλούτσικους κόλους, ονόματα μάλον σαρα, πάολα
φυλής74 αριστερα Γιαννα μελαχροινή skinny 1 βυζι μετριο υψος
φυλης 74 δεξια αννα ξανθια σγουρομαλα 2 βυζι
Φυλής 72 υπόγειο καστανό σκίννυ πιπινάκι μικρό βυζάκι
φυλης 66δ κάποια τζαμαικανή στο δωμάτιο
φυλης 56 2 κοπέλες μια νεαρή μελαχρινή νταρντανέ με πολλά τατού και 2μισάρι βυζί, μέτριο ύψος, δεν συγκράτησα όνομα, και Άντζελα ψηλή αδύνατη καστανομάλα 2άρυ βυζί ακόμα νεότερη
Φωκαίας 27Β πάνω 2 κοντούλες λατίνες μία νεαρή με 1,5 βυζί και ένα πιπινάκι με 2,5 που η ίδια η τσατσα έλεγε ότι είναι μάλον αμάθευτο
Φωκαίας 27Β υπόγειο σαρα ξανθια πλεον skinny μετριοψηλη
Φωκαίας 27Β σκαλάκια Ναταλί ξανθιά νταρντανε
φωκαίας 25β μελαχρινή νεαρή μέτριο ύψος και βυζί που χαμογέλαγε όλη την ώρα μόνη της