Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (28 μέλη και 288 επισκέπτες)

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.477
Πόντοι
1.046

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Για τη Τανια θα συμφωνήσω, όσον αφορά στην Αλιονα εκτός του ότι είναι σιλικονατο το βυζι, δεν αξίζει πια ούτε σε υπηρεσίες
Η Αλιονα που έχει πια 60αρισει έχει εμφανώς ψυχολογικά προβλήματα,την έχω κόψει κάνα δυο χρόνια γιατι την τελευταία φορά σε κατάσταση αμόκ μου έψαχνε τα ρούχα να δει αν είχα κρύψει πουθενά κινητό για να τη βιντεοσκόπησω,όταν είδε ότι το κινητό ήταν στη τσέπη μου κάπως ησύχασε.
Τρόμαξα από την αντίδραση της,μετά σκεφτόμουν να την έπιανε και ένα αμόκ την ώρα της πίπας και να έβγαζα το πουτσο μου χαρτοπολεμο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.522
Πόντοι
19.236
Δουλεύει χρόνια, γυρολόγος
Που να έβλεπες πως έτρεξε να εξαφανιστεί :badair: ο φίλος @Junax σε μια άλλη γυρολόγο ένα πρωινό στο υποβρύχιο.... :2funny:
Μου έδωσε και οδηγίες με τις Τεράστιες γνώσεις του πως να κατέβω τη σκάλα... :rockon:
Μύστη, συμφωνώ για την Αλιόνα! Πριν λίγους μήνες που πέρασα δεν μου έκανε ΚΑΝ γλυφοκώλι! :headbang:
Από σεβασμό και μόνο δεν έγραψα κριτική, γιατί έχει προσφέρει στο παρελθόν.
Καλά θα κάνει να πάρει σύνταξη! :woldman:
Ντροπή της.... :confused::2funny::2funny::2funny:

(By the way...
@ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ εμφανίστηκες μια στιγμή, ένα δευτερόλεπτο, σαν μια ανάσα.
Γύρνα πίσω Λείπεις πολύ.)

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.165
Πόντοι
2.560
Η τιμολογιακή πολιτική αυτού του τύπου σε μπουρδέλα είναι καταστροφική για εμάς, γιατί ουσιαστικά θα γίνουν στούντιο, οπότε ναι, αυτά πρέπει να πνίγονται με το που βγαίνουν, γιατί θα γλυκαθούν και θα ζητάνε κατοστάρικα για να δώσουν κώλο στο τέλος. 100αρικα που δεν δίναμε στα μπουρδέλα σε μουνάρες σοβιετικές ουτε επι ΠΑΣΟΚ, πόσο μάλλον στον κατιμά που έχει μείνει πλέον. Και ναι, ο νόμος αγοράς/ζήτησης είναι αυτος που είναι, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι αν και τα μπουρδέλα, η πιο προσιτή μορφή πορνείας, ανέβει εκεί, ποιός θα σταματήσει να πηγαίνει; Υπάρχει εναλλακτική; Και αν τα μπουρδέλα πάνε εκεί, οι άλλοι που θα πάνε; Και όλα αυτά εξαιτίας της πιρφοριάς κάποιων; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά συναγωνιστές. Μας έβαλαν μια αναλώσιμη, που δεν θα μακροημερεύσει ούτε και στη Φυλής για να ανεβούν οι τιμές. Και επειδή έχουμε πολλά κόμπλεξ, πολλοί θα πληρώσουν πολλά και θα κορδώνονται κιόλας.

Για την Σάννυ Ουάιλντ ή όποια είναι η περσόννα αυτή, καλύτερα να έμενε στην ονυχοπλαστική, που είχε ξεκινήσει να ασχολείται ένα διάστημα. Για εκδιδόμενη δεν κάνει, γιατί δεν έχει τρόπους. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι μας γουστάρουν σαν άτομα οι πουτάνες, αλλά τουλάχιστον να μην το δείχνουν έτσι. Σε τελική ανάλυση δέχεται να πάρει τα λεφτά μου για να δώσει υπηρεσίες. Αν είναι να το κάνει με το φρύδι σηκωμένο και με απαξίωση ή να ζητάει έξτρα λεφτά που εχει πληρώσει ο πελάτης ή να κλέβει τις επιχειρήσεις που έχει εργαστεί, να πάει στο χωριό της, κάποια σκατότρυπα της Ουγγαρίας, να κάτσει εκεί και να μας αφήσει ήσυχους. Όσο συνεχίζει το βιολί αυτό, όμως, οι σχολιασμοί θα είναι αντίστοιχοι και η πορεία πτωτική. Απο γραφείο, πήγε στούντιο, την έδιωξαν, έκανε πιάτσα, πάλι γραφείο, στουντιο και τώρα μπουρδέλο. Πάει πιο κάτω; Ναι, πάει και δεν φταίει ο Χ, Ψ, Ζ συναγωνιστής εδώ για αυτό, αλλά η κεφάλα της.
...μποϊκοταζ στο συγκεκριμενο οικο και τελειωνει η υπουεση.Οταν πατωσει η πελατεια,τα αφεντικα θα την κραξουν ασχετως αν ειναι γνωστη απο τσοντα ή οχι.Το γεγονος οτι επεσε στα μπουρδελα απλα δηλωνει οτι ειναι τελειωμενη επαγγελματικα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.199
Πόντοι
4.646
.......................................................................................................................
Ντροπή της.... :confused::2funny::2funny::2funny:

.......................................................................................................................
Ντροπή της, γιατί άλλες κοπέλες έχουν εκθειάσει το κωλοτρυπίδι μου και μου το έχουν ''γλωσσιάσει''
σαν παγωτό! :kissass: Και, μάλιστα, εκτός προγράμματος! :rockon:

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
76
Πόντοι
0
Να ενημερώσω ότι η Άννα από Ιωαννίνων 3 έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη όπως με ενημέρωσε η τσατσά. Το περίεργο ήταν ότι όταν την ρώτησα για την Άννα, μου λεει "δεν είδες στο διαδίκτυο; Σήμερα έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη". Δεν κατάλαβα που ακριβώς εννοούσε ότι θα μπορούσα να το δω και ούτε ρώτησα!!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.165
Πόντοι
2.560
Συναγωνιστες... Ξέρουμε αν δουλεύει σήμερα απογευμα η Νταρια στο Άγκυρας 9??
Εχει σελιδα το συγκεκριμενο καταστημα τγς αλυσιδας.Συνηθως το προγραμμα στις κοπελες καο βαρδιες ειναι ακριβεις.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
67
Like
9.711
Πόντοι
12.421
Μύστη, συμφωνώ για την Αλιόνα! Πριν λίγους μήνες που πέρασα δεν μου έκανε ΚΑΝ γλυφοκώλι! :headbang:
Από σεβασμό και μόνο δεν έγραψα κριτική, γιατί έχει προσφέρει στο παρελθόν.
Καλά θα κάνει να πάρει σύνταξη! :woldman:
Κατά τη γνώμη μου η Αλιόνα είναι πλέον μια κακιά σκιά του παρελθόντος της. Θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί τουλάχιστον μία 5τία τώρα!!!
Τουλάχιστον θα μέναμε με τις καλές αναμνήσεις!!!

volleyman

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0
εγω παντως καλα περναγα μαζι της παλια. Εχω να παω καιρο δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κωνσταντινα βεργας 7 πρωινη βαρδια. Εκει που ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια
πέρασα μια βόλτα σαν bbwfan αλλά ξέφευγε ακόμα και για τα γούστα μου η φάση.
Φοβερή πίπα αλλα ως εκεί. και όταν έκατσε στα 4 , βουνό !
ασε που ήταν ξυπόλυτη και τα πόδια της ήταν σαν του θείου μου του αγρότη!

Geroxekoutis

Μέγας
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
17.079
Πόντοι
4.636
Να ενημερώσω ότι η Άννα από Ιωαννίνων 3 έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη όπως με ενημέρωσε η τσατσά. Το περίεργο ήταν ότι όταν την ρώτησα για την Άννα, μου λεει "δεν είδες στο διαδίκτυο; Σήμερα έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη". Δεν κατάλαβα που ακριβώς εννοούσε ότι θα μπορούσα να το δω και ούτε ρώτησα!!
Πες μου οτι η τσατσα παρακολουθεί το μπου !

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.386
Πόντοι
216
Σε ποιο ρε Μπρο να τσεκαρουμε?
Μπας και γαμησουμε κάνα κώλ

Ρε αλάνια, ας μην είμαστε αφελείς, τα κορίτσια πουλάνε το κορμί τους στον καθένα μας για 5/10 € (στην καλύτερη των περιπτώσεων) το 50% του παράβολου, Λατίνες κλπ. ίσως και λιγότερα, λογικό είναι όπου και όπως μπορούν να τα αρπάζουν.
Με κουβέντα που έχω κάνει με 2 στανταράκια μου, αυτό που καταλαβαίνω είναι πώς τα "15€" ή τα "20+10€" είναι κόλπα των "αφεντικών" συνήθως, εδώ οι ιδιοκτήτες στην Ιάσονος, ζητάνε 3Κ ενοίκιο ή 50-100€ ("τζαζ"?) ανά βάρδια ανά ημέρα που τα πληρώνει ΟΛΑ η κοπέλα, δλδ για μια κοπέλα στο μετάξι τα πρώτα 10 γαμήσια είναι να πληρώσει τον οίκο ... ο οποίος οίκος συνήθως είναι και σάπιος, είμαι 100% σίγουρος πως οι κοπέλες είναι που φταίνε λιγότερο για τις τιμές.
Ντάξ, τώρα αυτή η Sunny μπορεί να είναι υπερβολική αλλά καλά κάνει αν η "αγορά" τα σκάει, εδώ τα σκάτε σε onlyfans και camsites και κάνετε follow τις Τούνηδες (και τις κάνετε πλούσιες).
Αν ειναι ετσι, ας ερθουν με καποιον απο εμας για μια ολοκληρη μερα, με 150, ποιό πολλά θα τους μεινουν.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.386
Πόντοι
216

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
8
Like
966
Πόντοι
360
Καλημέρα στην ομάδα, 2 καταθέσεις στα Λιοσίων 73α,β
Έμμυ κοντοπουτανο ζυμαρακι όπως λέει και ο πορνό ρεπόρτερ, σταθερό στις πολύ καλές του υπηρεσίες, μουνακι για ατελείωτο γλυφομούνι, πίπα αρκετά ηδονική πρώτη στάση από πάνω μου με γρήγορο Ρυθμό, είχε πέσει πάνω μου και ένιωθα την ανάσα της στο αυτί μου δεν άντεξα και πολύ και κατέθεσα στε αυτή την στάση, λίγο σοσιαλ στα καθαριστικά και γεια σας. Η αλήθεια είναι ότι ενώ την έχω πετύχει σε άσχημες μέρες οι υπηρεσίες της είναι ανεκτές για να χύσεις όμορφα, στις καλές της μέρες δείνει το κάτι παραπάνω... Εντάξει άνθρωποι είναι αυτές

2η κατάθεση Εύα, που ενώ έχω περάσει τόσες φορές δεν έχω φάει φόλα αλλά οι υπηρεσίες της έχουν πάρει την κατηφόρα, το πρόγραμμα το κάνει ρομποτικά πλέων, εάν δεν είχε κολάρα και βυζάρες η κατάθεση θα ήταν πιο δύσκολη

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.111
Πόντοι
731
πέρασα μια βόλτα σαν bbwfan αλλά ξέφευγε ακόμα και για τα γούστα μου η φάση.
Φοβερή πίπα αλλα ως εκεί. και όταν έκατσε στα 4 , βουνό !
ασε που ήταν ξυπόλυτη και τα πόδια της ήταν σαν του θείου μου του αγρότη!
Και αυτή αγρότισσα είναι από το Αγρίνιο

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
802
Πόντοι
80

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
οκ η χαρά του αυτιστικού... Πήρα παπούτσια που τα γούσταρα τρελά και θα περιμένω Πέμπτη Παρασκευή να τα προβάρω στο ρεπό μου...Θα πάω περίπατο, θα πάω Λίντλ θα πάρω να φάω και να πιω μαλακιουλες, θα δω το σούπερ καυλακι στο ταμείο, θα πάω στις πουτανες, θα γυρίσω πίσω περπατώντας κάνοντας ένα τσιγάρο! Τώρα πάω να μαγειρέψω γιατί πάω τρελάδικο σε λίγο (δουλεύω εκεί)

Συνημμένα

• IMG_20240910_130637.jpg
    IMG_20240910_130637.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 25

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.927
Πόντοι
2.036
οκ η χαρά του αυτιστικού... Πήρα παπούτσια που τα γούσταρα τρελά και θα περιμένω Πέμπτη Παρασκευή να τα προβάρω στο ρεπό μου...Θα πάω περίπατο, θα πάω Λίντλ θα πάρω να φάω και να πιω μαλακιουλες, θα δω το σούπερ καυλακι στο ταμείο, θα πάω στις πουτανες, θα γυρίσω πίσω περπατώντας κάνοντας ένα τσιγάρο! Τώρα πάω να μαγειρέψω γιατί πάω τρελάδικο σε λίγο (δουλεύω εκεί)
1)Με γειά
2)Θα πας τσάρκα με τα άσπρα παπούτσια στα χεσμένα κατουρόστενα ? δεν τα λυπάσαι ?
3)Θα καρφώσεις από τις βολές σε κανά Λατίνι ? :cheesy:
4)Πολύ προσωπική πληροφορία δίνεις, αλλά οκ, ότι γουστάρει ο καθένας :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
1)Με γειά
2)Θα πας τσάρκα με τα άσπρα παπούτσια στα χεσμένα κατουρόστενα ? δεν τα λυπάσαι ?
3)Θα καρφώσεις από τις βολές σε κανά Λατίνι ? :cheesy:
4)Πολύ προσωπική πληροφορία δίνεις, αλλά οκ, ότι γουστάρει ο καθένας :2funny:
σιγά την προσωπική πληροφορία! ούτε παντρεμένος είμαι ούτε φοβάμαι κάτι. ναι κάτι σκέφτομαι δύο λατινες και μια που δίνει κωλο. Είδα και την κριτική για Ειρήνη ναι είναι τρελή κάπως δεν κάνει, γενικά είναι μοντελοπαγιδα αυτη. Το έχω περάσει και εγω με αυτήν, από τότε σε μπουρδέλο τσάρκες έχω πάντα προσπαθήσει να σώσω κοσμο

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.096
Πόντοι
3.246
στο τρελάδικο με jordans??? ωραίος μύσταρε!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.522
Πόντοι
19.236
Δύο είναι τα υπόγεια όλα κιόλα στην Ιάσωνος
Ιάσωνος 31 και 27
Με στενή σκάλα μάλλον το 31 θα λες
Άντε για να τελειώνουμε την ιστορία με το καημένο το κοριτσάκι, οποίος θέλει δουλεύει πρωί στο Μέγα Αλέκου 22 μαζί με την ξανθιά Βουλγάρα η οποία με 10€ plus δίνει και κώλο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom