Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 256 άτομα (34 μέλη και 222 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Εμένα δύο βυζαρουδες μου έρχονται στο μυαλό που αξίζουν:
Αλιονα Διδύμου 18 απόγευμα και Τάνια Διδυμου 27 πρωινή βάρδια.
Αν σου αρέσουν δοκίμασε δεν θα χάσεις.
Για τη Τανια θα συμφωνήσω, όσον αφορά στην Αλιονα εκτός του ότι είναι σιλικονατο το βυζι, δεν αξίζει πια ούτε σε υπηρεσίες

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.726
Πόντοι
2.846
Δεν στρώνει με τίποτα αυτή, είναι μικρή και την ξεμουνιαζει όλη η σαπιλα στο Λιοσίων αλλά Σπύρου Πάτση ελεύθερο στοματικό θέλει 30αρι...μας περνάνε για μαλακες.
Το Σπύρου Πάτση έχει άλλη τιμολογιακή πολιτική από τα Λ73.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036
Ρε αλάνια, ας μην είμαστε αφελείς, τα κορίτσια πουλάνε το κορμί τους στον καθένα μας για 5/10 € (στην καλύτερη των περιπτώσεων) το 50% του παράβολου, Λατίνες κλπ. ίσως και λιγότερα, λογικό είναι όπου και όπως μπορούν να τα αρπάζουν.
Με κουβέντα που έχω κάνει με 2 στανταράκια μου, αυτό που καταλαβαίνω είναι πώς τα "15€" ή τα "20+10€" είναι κόλπα των "αφεντικών" συνήθως, εδώ οι ιδιοκτήτες στην Ιάσονος, ζητάνε 3Κ ενοίκιο ή 50-100€ ("τζαζ"?) ανά βάρδια ανά ημέρα που τα πληρώνει ΟΛΑ η κοπέλα, δλδ για μια κοπέλα στο μετάξι τα πρώτα 10 γαμήσια είναι να πληρώσει τον οίκο ... ο οποίος οίκος συνήθως είναι και σάπιος, είμαι 100% σίγουρος πως οι κοπέλες είναι που φταίνε λιγότερο για τις τιμές.
Ντάξ, τώρα αυτή η Sunny μπορεί να είναι υπερβολική αλλά καλά κάνει αν η "αγορά" τα σκάει, εδώ τα σκάτε σε onlyfans και camsites και κάνετε follow τις Τούνηδες (και τις κάνετε πλούσιες).

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
66
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κάποιος μέχρι τι ώρα δουλεύει η Άννα μιλφ από Ιωαννίνων 3;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.751
Πόντοι
201
Καλησπέρα,ξέρει κανείς αν θα είναι σήμερα η Αλεξάνδρα με Αλεξία στο φωκαιας25?έχω περάσει κάποιες φορές κ ήταν κλειστό κ μια φορά ήταν μια αδιάφορη

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Για τη Τανια θα συμφωνήσω, όσον αφορά στην Αλιονα εκτός του ότι είναι σιλικονατο το βυζι, δεν αξίζει πια ούτε σε υπηρεσίες
Μύστη, συμφωνώ για την Αλιόνα! Πριν λίγους μήνες που πέρασα δεν μου έκανε ΚΑΝ γλυφοκώλι! :headbang:
Από σεβασμό και μόνο δεν έγραψα κριτική, γιατί έχει προσφέρει στο παρελθόν.
Καλά θα κάνει να πάρει σύνταξη! :woldman:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.769
Πόντοι
1.046

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Η Αλιονα που έχει πια 60αρισει έχει εμφανώς ψυχολογικά προβλήματα,την έχω κόψει κάνα δυο χρόνια γιατι την τελευταία φορά σε κατάσταση αμόκ μου έψαχνε τα ρούχα να δει αν είχα κρύψει πουθενά κινητό για να τη βιντεοσκόπησω,όταν είδε ότι το κινητό ήταν στη τσέπη μου κάπως ησύχασε.
Τρόμαξα από την αντίδραση της,μετά σκεφτόμουν να την έπιανε και ένα αμόκ την ώρα της πίπας και να έβγαζα το πουτσο μου χαρτοπολεμο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.352
Πόντοι
13.636
Δουλεύει χρόνια, γυρολόγος
Που να έβλεπες πως έτρεξε να εξαφανιστεί :badair: ο φίλος @Junax σε μια άλλη γυρολόγο ένα πρωινό στο υποβρύχιο.... :2funny:
Μου έδωσε και οδηγίες με τις Τεράστιες γνώσεις του πως να κατέβω τη σκάλα... :rockon:
Μύστη, συμφωνώ για την Αλιόνα! Πριν λίγους μήνες που πέρασα δεν μου έκανε ΚΑΝ γλυφοκώλι! :headbang:
Ντροπή της.... :confused::2funny::2funny::2funny:

(By the way...
@ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ εμφανίστηκες μια στιγμή, ένα δευτερόλεπτο, σαν μια ανάσα.
Γύρνα πίσω Λείπεις πολύ.)

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Η τιμολογιακή πολιτική αυτού του τύπου σε μπουρδέλα είναι καταστροφική για εμάς, γιατί ουσιαστικά θα γίνουν στούντιο, οπότε ναι, αυτά πρέπει να πνίγονται με το που βγαίνουν, γιατί θα γλυκαθούν και θα ζητάνε κατοστάρικα για να δώσουν κώλο στο τέλος. 100αρικα που δεν δίναμε στα μπουρδέλα σε μουνάρες σοβιετικές ουτε επι ΠΑΣΟΚ, πόσο μάλλον στον κατιμά που έχει μείνει πλέον. Και ναι, ο νόμος αγοράς/ζήτησης είναι αυτος που είναι, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι αν και τα μπουρδέλα, η πιο προσιτή μορφή πορνείας, ανέβει εκεί, ποιός θα σταματήσει να πηγαίνει; Υπάρχει εναλλακτική; Και αν τα μπουρδέλα πάνε εκεί, οι άλλοι που θα πάνε; Και όλα αυτά εξαιτίας της πιρφοριάς κάποιων; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά συναγωνιστές. Μας έβαλαν μια αναλώσιμη, που δεν θα μακροημερεύσει ούτε και στη Φυλής για να ανεβούν οι τιμές. Και επειδή έχουμε πολλά κόμπλεξ, πολλοί θα πληρώσουν πολλά και θα κορδώνονται κιόλας.

Για την Σάννυ Ουάιλντ ή όποια είναι η περσόννα αυτή, καλύτερα να έμενε στην ονυχοπλαστική, που είχε ξεκινήσει να ασχολείται ένα διάστημα. Για εκδιδόμενη δεν κάνει, γιατί δεν έχει τρόπους. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι μας γουστάρουν σαν άτομα οι πουτάνες, αλλά τουλάχιστον να μην το δείχνουν έτσι. Σε τελική ανάλυση δέχεται να πάρει τα λεφτά μου για να δώσει υπηρεσίες. Αν είναι να το κάνει με το φρύδι σηκωμένο και με απαξίωση ή να ζητάει έξτρα λεφτά που εχει πληρώσει ο πελάτης ή να κλέβει τις επιχειρήσεις που έχει εργαστεί, να πάει στο χωριό της, κάποια σκατότρυπα της Ουγγαρίας, να κάτσει εκεί και να μας αφήσει ήσυχους. Όσο συνεχίζει το βιολί αυτό, όμως, οι σχολιασμοί θα είναι αντίστοιχοι και η πορεία πτωτική. Απο γραφείο, πήγε στούντιο, την έδιωξαν, έκανε πιάτσα, πάλι γραφείο, στουντιο και τώρα μπουρδέλο. Πάει πιο κάτω; Ναι, πάει και δεν φταίει ο Χ, Ψ, Ζ συναγωνιστής εδώ για αυτό, αλλά η κεφάλα της.
...μποϊκοταζ στο συγκεκριμενο οικο και τελειωνει η υπουεση.Οταν πατωσει η πελατεια,τα αφεντικα θα την κραξουν ασχετως αν ειναι γνωστη απο τσοντα ή οχι.Το γεγονος οτι επεσε στα μπουρδελα απλα δηλωνει οτι ειναι τελειωμενη επαγγελματικα.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
.......................................................................................................................
Ντροπή της.... :confused::2funny::2funny::2funny:

.......................................................................................................................
Ντροπή της, γιατί άλλες κοπέλες έχουν εκθειάσει το κωλοτρυπίδι μου και μου το έχουν ''γλωσσιάσει''
σαν παγωτό! :kissass: Και, μάλιστα, εκτός προγράμματος! :rockon:

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
66
Πόντοι
0
Να ενημερώσω ότι η Άννα από Ιωαννίνων 3 έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη όπως με ενημέρωσε η τσατσά. Το περίεργο ήταν ότι όταν την ρώτησα για την Άννα, μου λεει "δεν είδες στο διαδίκτυο; Σήμερα έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη". Δεν κατάλαβα που ακριβώς εννοούσε ότι θα μπορούσα να το δω και ούτε ρώτησα!!

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Συναγωνιστες... Ξέρουμε αν δουλεύει σήμερα απογευμα η Νταρια στο Άγκυρας 9??
Εχει σελιδα το συγκεκριμενο καταστημα τγς αλυσιδας.Συνηθως το προγραμμα στις κοπελες καο βαρδιες ειναι ακριβεις.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.306
Πόντοι
5.631
Κατά τη γνώμη μου η Αλιόνα είναι πλέον μια κακιά σκιά του παρελθόντος της. Θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί τουλάχιστον μία 5τία τώρα!!!
Τουλάχιστον θα μέναμε με τις καλές αναμνήσεις!!!

volleyman

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
25
Πόντοι
0
εγω παντως καλα περναγα μαζι της παλια. Εχω να παω καιρο δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κωνσταντινα βεργας 7 πρωινη βαρδια. Εκει που ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια
πέρασα μια βόλτα σαν bbwfan αλλά ξέφευγε ακόμα και για τα γούστα μου η φάση.
Φοβερή πίπα αλλα ως εκεί. και όταν έκατσε στα 4 , βουνό !
ασε που ήταν ξυπόλυτη και τα πόδια της ήταν σαν του θείου μου του αγρότη!

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
20
Like
10.298
Πόντοι
2.036
Να ενημερώσω ότι η Άννα από Ιωαννίνων 3 έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη όπως με ενημέρωσε η τσατσά. Το περίεργο ήταν ότι όταν την ρώτησα για την Άννα, μου λεει "δεν είδες στο διαδίκτυο; Σήμερα έφυγε διακοπές και γυρνάει Οκτώβρη". Δεν κατάλαβα που ακριβώς εννοούσε ότι θα μπορούσα να το δω και ούτε ρώτησα!!
Πες μου οτι η τσατσα παρακολουθεί το μπου !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom