Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.288
- Πόντοι
- 441
Γρήγορο περασμα από την περιοχή της Φυλής ώρα 20:30
Μπήκα μόνο σε 2 σπιτάκια σήμερα:
Φωκαιας 25 όροφος κοπέλα ήταν η Αλεξία, Ρωσίδα κατά την Νελλη τσατσά, αδυνατη με πιασίματα, ελευθερο στοματικό, 69, ελεύθερα πιασίματα και φιλάκια στο σώμα
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ελένη London, ολοι την ξερετε πχια, βγήκε γυμνή στο σαλόνι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό λέει και 69
Επειδή δεν την είχα ξαναπάρει είπα να δοκιμάσω
Δίνω το 20αρικο μπαίνω δωμάτιο, φρεσκαριζομαι και έρχεται η κοπέλα..
Πιπα κακή θα έλεγα, κρατούσε επίμονα τον κορμό του πέους σε όλη την διάρκεια της πιπας μονοτονα.. Είχε κρατήσει μια στάση στο κορμί της να μην πιάνω πολλά πολλά
Της ζήτησα 69 αρνήθηκε λέγοντας μου ότι μπορώ να πιάνω μόνο μπούτι χαχα ενώ το είχε ανακοινώσει η υπηρεσία
Φιλάκια δεν δέχεται σε στήθος, σώμα κτλ..
Η αγαρμπη Πιπα κράτησε κάνα 5λεπτο και μετά ιεραποστολικο μια και μοναδική στάση περίπου ένα 3λεπτο..
Ευτυχώς που τελείωσα σήμερα λέω εγώ
Από την συγκεκριμένη εύκολα την τρως την φόλα κατά την γνώμη μου
ΔΕΝ θα την ξαναπροτιμησω την συγκεκριμένη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
Μπήκα μόνο σε 2 σπιτάκια σήμερα:
Φωκαιας 25 όροφος κοπέλα ήταν η Αλεξία, Ρωσίδα κατά την Νελλη τσατσά, αδυνατη με πιασίματα, ελευθερο στοματικό, 69, ελεύθερα πιασίματα και φιλάκια στο σώμα
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ελένη London, ολοι την ξερετε πχια, βγήκε γυμνή στο σαλόνι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό λέει και 69
Επειδή δεν την είχα ξαναπάρει είπα να δοκιμάσω
Δίνω το 20αρικο μπαίνω δωμάτιο, φρεσκαριζομαι και έρχεται η κοπέλα..
Πιπα κακή θα έλεγα, κρατούσε επίμονα τον κορμό του πέους σε όλη την διάρκεια της πιπας μονοτονα.. Είχε κρατήσει μια στάση στο κορμί της να μην πιάνω πολλά πολλά
Της ζήτησα 69 αρνήθηκε λέγοντας μου ότι μπορώ να πιάνω μόνο μπούτι χαχα ενώ το είχε ανακοινώσει η υπηρεσία
Φιλάκια δεν δέχεται σε στήθος, σώμα κτλ..
Η αγαρμπη Πιπα κράτησε κάνα 5λεπτο και μετά ιεραποστολικο μια και μοναδική στάση περίπου ένα 3λεπτο..
Ευτυχώς που τελείωσα σήμερα λέω εγώ
Από την συγκεκριμένη εύκολα την τρως την φόλα κατά την γνώμη μου
ΔΕΝ θα την ξαναπροτιμησω την συγκεκριμένη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ