Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (27 μέλη και 327 επισκέπτες)

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Άντε για να τελειώνουμε την ιστορία με το καημένο το κοριτσάκι, οποίος θέλει δουλεύει πρωί στο Μέγα Αλέκου 22 μαζί με την ξανθιά Βουλγάρα η οποία με 10€ plus δίνει και κώλο.
Είναι ΑΜΕΑ ; Δίνει κωλο; Τι φάση; Να εξηγήσει καποιος αν θέλει.

Επισης αν έχει πρόβλημα και δεν κατανοεί και την γαμάνε κάποιοι πραγματικά κρίμα , είναι μαλακια

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.882
Πόντοι
5.631
Έχω στείλει κριτική για Λάουρα Φυλής 71 όροφο που την είχα πάρει τέλη Αυγούστου. Δεν έχει εμφανιστεί η κριτική. Που να είναι άραγε?:undecided:

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.364
Πόντοι
481
Εψές Αργούτσικα έκανα ένα χαλαρό περασματάκι από φυλής και έπεσα ανάμεσα σε βραδυνές αλλαγές.
3 Ευτράπελα
- Aurora που είχα να δω πάνω από ένα χρόνο και επειδή ήμουν με ένα φίλο είπα να πάω να την δεί αυτός, έβαλε τις φωνές ότι "αυτοί μόνο κοιτάνε, δεν βλέπουν πρώτη φορά, γιατί δεν φεύγουν"
-μια υπηρεσία σε έναν οίκο μου έκανε μαθήματα πως το να παίρνω 2 κοπέλες είναι πεταμένα λεφτά γιατί έχω μόνο μια πούτσα ! και τι να τις κάνω? να μου γλείφει η μια την πούτσα και η άλλη τα αρχίδια ? σιγά το πράμα ? ή μήπως ή μια την βάλανο και η άλλη την ρίζα? δεν έχει νόημα, μετά από αυτό ζήτησε να την κεράσω μπύρα γιατί με έσωσε από κακές οικονομικές επιλογές
-φεύγοντας το 71β είχε τελικά αναλάβει την 3η βάρδια είπαμε να ρίξουμε μια ματιά , η τσατσόγρια που ήταν εκεί μες τα νεύρα δεν σαλονάρισε την δεύτερη από τις 2 κοπέλες , μίλαγε μέσα από τα δόντια της δεν καταλαβαίναμε τίποτα από όσα έλεγε για το πρόγραμμα , αλλά τα μπινελίκια που έλεγε μετά τα καταλάβαμε σε άπταιστα Ελληνικά

ψιλοπρόχειρα για το τυπικό ότι θυμάμαι :

φυλής 71α μικρό, μέτριου ύψους, μελαχρινό, μακρυμάλικο λατινάκι μέτριο βυζάκι αδύνατο κορμάκι καλοσχηματισμένο μεγαλούτσικο κολαράκι όνομα δεν συγκράτησα
φυλής 69α Αννα Ται
φυλής 86β Εβλίνα Ξανθιά μετριοψηλή καλοσχηματισμένη ζουμερή νεαρή γυναίκα
φυλής 86α Κατερίνα ανακοινώθηκε ως λατίνα ξανθό poket size μπιμπελό, μην μου το χαλάσετε το θέλω όταν ξαναπεράσω (υποψιάζομαι ότι θα είναι παγωτό αλλά δεν με νοιάζει)
Φυλής 67 Έλενα η γνωστή Milf bibibo
φυλής 84Α Μια καλλίγραμμη μέτριο ύψους ξανθιά 2,6 βυζί μακρύ ίσιο μαλλι που τσαντίστηκε γιατί δεν τισ απαντήσαμε στο καλησπέρα, αυτό παρουσιαστικά, δεν είπε τίποτα για πρόγραμμα 'η όνομα
φυλής 65β Νικολ μέτριου ύψους 3άρι καλοσχηματισμένο πεταχτό βυζί κωλό λίγο λίγο χαλαρό μελαχρινή/καρέ
φυλής 65α Χρηστίνα, μετρίου μήκους σγουρό ξανθό μαλλί καλλίγραμμη νεαρή 2,5 σφιχτόβυζι μέτριου μήκους
φιλιππιδου 11α 2 κοπέλες και οι 2 καστανούλες η μια μέτριο ύψος κανονικό σώμα 1,5 βυζί η άλλη λίγο πιό ψηλή αρκετά πιο αδύνατη και πειραγμένο πιο μεγάλο βυζί
φιλιππιδου 11β 2 κοντούλες μια καστανούλα ελαφρώς μελαμψή είτε λατίνα είτε ρομά και μια ξανθούλα με λίγο κοιλίτσα που έκανε lap dance σε όλους όσους μπαίνανε μέσα, για λίγα δευτερόλεπτα
φυλής 61 2 λατίνες, ψίλοβαριεστημένες μέτριο ύψος μελαχρινές μέτρια όλα , λίγο μεγαλούτσικους κόλους, ονόματα μάλον σαρα, πάολα
φυλής74 αριστερα Γιαννα μελαχροινή skinny 1 βυζι μετριο υψος
φυλης 74 δεξια αννα ξανθια σγουρομαλα 2 βυζι
Φυλής 72 υπόγειο καστανό σκίννυ πιπινάκι μικρό βυζάκι
φυλης 66δ κάποια τζαμαικανή στο δωμάτιο
φυλης 56 2 κοπέλες μια νεαρή μελαχρινή νταρντανέ με πολλά τατού και 2μισάρι βυζί, μέτριο ύψος, δεν συγκράτησα όνομα, και Άντζελα ψηλή αδύνατη καστανομάλα 2άρυ βυζί ακόμα νεότερη
Φωκαίας 27Β πάνω 2 κοντούλες λατίνες μία νεαρή με 1,5 βυζί και ένα πιπινάκι με 2,5 που η ίδια η τσατσα έλεγε ότι είναι μάλον αμάθευτο
Φωκαίας 27Β υπόγειο σαρα ξανθια πλεον skinny μετριοψηλη
Φωκαίας 27Β σκαλάκια Ναταλί ξανθιά νταρντανε
φωκαίας 25β μελαχρινή νεαρή μέτριο ύψος και βυζί που χαμογέλαγε όλη την ώρα μόνη της
οκ η χαρά του αυτιστικού... Πήρα παπούτσια που τα γούσταρα τρελά και θα περιμένω Πέμπτη Παρασκευή να τα προβάρω στο ρεπό μου...Θα πάω περίπατο, θα πάω Λίντλ θα πάρω να φάω και να πιω μαλακιουλες, θα δω το σούπερ καυλακι στο ταμείο, θα πάω στις πουτανες, θα γυρίσω πίσω περπατώντας κάνοντας ένα τσιγάρο! Τώρα πάω να μαγειρέψω γιατί πάω τρελάδικο σε λίγο (δουλεύω εκεί)
Γαμανε τα gratitude φίλε, καλοφορετα

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Άντε για να τελειώνουμε την ιστορία με το καημένο το κοριτσάκι, οποίος θέλει δουλεύει πρωί στο Μέγα Αλέκου 22 μαζί με την ξανθιά Βουλγάρα η οποία με 10€ plus δίνει και κώλο.
Πώς είναι αυτή η Βουλγάρα; Με 10 ευρώ δίνει κωλο;

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Δύο είναι τα υπόγεια όλα κιόλα στην Ιάσωνος
Ιάσωνος 31 και 27
Με στενή σκάλα μάλλον το 31 θα λες
Στο Ιάσονος 31 υπόγειο δούλευε η Άντζελα με μεγάλη κωλαρα καί τώρα δουλεύει στο Μ.Αλεξανδρου 22 ισόγειο. Όντως με 20 ευρώ συνολικά δίνει κωλο

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Γρήγορο περασμα από την περιοχή της Φυλής ώρα 20:30
Μπήκα μόνο σε 2 σπιτάκια σήμερα:
Φωκαιας 25 όροφος κοπέλα ήταν η Αλεξία, Ρωσίδα κατά την Νελλη τσατσά, αδυνατη με πιασίματα, ελευθερο στοματικό, 69, ελεύθερα πιασίματα και φιλάκια στο σώμα
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ελένη London, ολοι την ξερετε πχια, βγήκε γυμνή στο σαλόνι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό λέει και 69
Επειδή δεν την είχα ξαναπάρει είπα να δοκιμάσω
Δίνω το 20αρικο μπαίνω δωμάτιο, φρεσκαριζομαι και έρχεται η κοπέλα..
Πιπα κακή θα έλεγα, κρατούσε επίμονα τον κορμό του πέους σε όλη την διάρκεια της πιπας μονοτονα.. Είχε κρατήσει μια στάση στο κορμί της να μην πιάνω πολλά πολλά
Της ζήτησα 69 αρνήθηκε λέγοντας μου ότι μπορώ να πιάνω μόνο μπούτι χαχα ενώ το είχε ανακοινώσει η υπηρεσία
Φιλάκια δεν δέχεται σε στήθος, σώμα κτλ..
Η αγαρμπη Πιπα κράτησε κάνα 5λεπτο και μετά ιεραποστολικο μια και μοναδική στάση περίπου ένα 3λεπτο..
Ευτυχώς που τελείωσα σήμερα λέω εγώ
Από την συγκεκριμένη εύκολα την τρως την φόλα κατά την γνώμη μου
ΔΕΝ θα την ξαναπροτιμησω την συγκεκριμένη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.609
Πόντοι
201
Καλημέρα στην ομάδα, 2 καταθέσεις στα Λιοσίων 73α,β
Έμμυ κοντοπουτανο ζυμαρακι όπως λέει και ο πορνό ρεπόρτερ, σταθερό στις πολύ καλές του υπηρεσίες, μουνακι για ατελείωτο γλυφομούνι,

Αυτή είχε βγάλει σμν στο πράμα της και είχε σταματήσει να γαμιέται για λίγο καιρό.
Πρόσεχε με το γλείψιμο τύπε διότι το γρομπαλάκι που θα αισθανθείς μάλλον κανάς hpv νταβραντισμένος θα είναι.

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Φωκαιας 25 όροφος κοπέλα ήταν η Αλεξία, Ρωσίδα κατά την Νελλη τσατσά, αδυνατη με πιασίματα, ελευθερο στοματικό, 69, ελεύθερα πιασίματα και φιλάκια στο σώμα
Φώκαιας 27 υπόγειο ήταν η Ελένη London, ολοι την ξερετε πχια, βγήκε γυμνή στο σαλόνι, πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό λέει και 69
Πιπα κακή θα έλεγα, κρατούσε επίμονα τον κορμό του πέους σε όλη την διάρκεια της πιπας μονοτονα.. Είχε κρατήσει μια στάση στο κορμί της να μην πιάνω πολλά πολλά
Της ζήτησα 69 αρνήθηκε λέγοντας μου ότι μπορώ να πιάνω μόνο μπούτι χαχα ενώ το είχε ανακοινώσει η υπηρεσία
Η αγαρμπη Πιπα κράτησε κάνα 5λεπτο και μετά ιεραποστολικο μια και μοναδική στάση περίπου ένα 3λεπτο..
Αν Τραβαγες Μια ΚΑΛΗ !!!!!.... Θα σου ερχοταν και Τσαμπα !!!? Ασε Που θα περναγες ΠΟΛΥ Καλητερα !

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Αυτή είχε βγάλει σμν στο πράμα της και είχε σταματήσει να γαμιέται για λίγο καιρό.
Πρόσεχε με το γλείψιμο τύπε διότι το γρομπαλάκι που θα αισθανθείς μάλλον κανάς hpv νταβραντισμένος θα είναι.
Τύπε, εγώ που το εγλειψα θεωρώ ότι ήταν απλά πρησμένο το σημείο G...:kiss-mark:

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
300
Κάνουμε και μλκιες πάνω στην καύλα μας τυπε, αλλά ευχαριστώ για την παρατήρηση σου. Είτε μέσα είτε έξω από τον χώρο του αγοραίου έρωτα άμα δω καλοσχηματισμένο μουνακι είναι κόκκινο πανί για μένα και βουτάω (37 χρόνων και ακόμα το γουστάρω πολύ)

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Πολύ μαλακας ο τσάτσος Φιλιππίδου άνω ,τον ρώτησα τι πρόγραμμα κάνει μια καινούργια σκιννυ μαυρουλα που έχει φέρει και μου λέει έλα μέσα τι σε νοιάζει....
Καλά λέω πάω μια βόλτα να δω ,στις ταβέρνες που πας ,μου λέει γυρνάς γύρω γύρω να δεις που θα φας την καλή μπριζόλα?
Καλά λέω άστο ,άλλη φορά.
Η τσατσά που είχε παλιότερα καμία σχέση,μες στο χαμόγελο και την πλάκα ήταν.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Αυτή η Ελένη που λες ,είναι που δίνει χέρι για χειραψία?
Κρίμα και μου έχει γυαλίσει να την δοκιμάσω....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.340
Πόντοι
3.656
Η τιμολογιακή πολιτική αυτού του τύπου σε μπουρδέλα είναι καταστροφική για εμάς, γιατί ουσιαστικά θα γίνουν στούντιο, οπότε ναι, αυτά πρέπει να πνίγονται με το που βγαίνουν, γιατί θα γλυκαθούν και θα ζητάνε κατοστάρικα για να δώσουν κώλο στο τέλος. 100αρικα που δεν δίναμε στα μπουρδέλα σε μουνάρες σοβιετικές ουτε επι ΠΑΣΟΚ, πόσο μάλλον στον κατιμά που έχει μείνει πλέον. Και ναι, ο νόμος αγοράς/ζήτησης είναι αυτος που είναι, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι αν και τα μπουρδέλα, η πιο προσιτή μορφή πορνείας, ανέβει εκεί, ποιός θα σταματήσει να πηγαίνει; Υπάρχει εναλλακτική; Και αν τα μπουρδέλα πάνε εκεί, οι άλλοι που θα πάνε; Και όλα αυτά εξαιτίας της πιρφοριάς κάποιων; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά συναγωνιστές. Μας έβαλαν μια αναλώσιμη, που δεν θα μακροημερεύσει ούτε και στη Φυλής για να ανεβούν οι τιμές. Και επειδή έχουμε πολλά κόμπλεξ, πολλοί θα πληρώσουν πολλά και θα κορδώνονται κιόλας.

Για την Σάννυ Ουάιλντ ή όποια είναι η περσόννα αυτή, καλύτερα να έμενε στην ονυχοπλαστική, που είχε ξεκινήσει να ασχολείται ένα διάστημα. Για εκδιδόμενη δεν κάνει, γιατί δεν έχει τρόπους. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ότι μας γουστάρουν σαν άτομα οι πουτάνες, αλλά τουλάχιστον να μην το δείχνουν έτσι. Σε τελική ανάλυση δέχεται να πάρει τα λεφτά μου για να δώσει υπηρεσίες. Αν είναι να το κάνει με το φρύδι σηκωμένο και με απαξίωση ή να ζητάει έξτρα λεφτά που εχει πληρώσει ο πελάτης ή να κλέβει τις επιχειρήσεις που έχει εργαστεί, να πάει στο χωριό της, κάποια σκατότρυπα της Ουγγαρίας, να κάτσει εκεί και να μας αφήσει ήσυχους. Όσο συνεχίζει το βιολί αυτό, όμως, οι σχολιασμοί θα είναι αντίστοιχοι και η πορεία πτωτική. Απο γραφείο, πήγε στούντιο, την έδιωξαν, έκανε πιάτσα, πάλι γραφείο, στουντιο και τώρα μπουρδέλο. Πάει πιο κάτω; Ναι, πάει και δεν φταίει ο Χ, Ψ, Ζ συναγωνιστής εδώ για αυτό, αλλά η κεφάλα της.
Κορυφαίο ποστ

amarantosx

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καμια μαυρουλα υπαρχει καλη? Στο χωρο της η σε μπουρδελο?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.022
Πόντοι
13.636
Πώς είναι αυτή η Βουλγάρα; Με 10 ευρώ δίνει κωλο;

Στο Ιάσονος 31 υπόγειο δούλευε η Άντζελα με μεγάλη κωλαρα καί τώρα δουλεύει στο Μ.Αλεξανδρου 22 ισόγειο. Όντως με 20 ευρώ συνολικά δίνει κωλο
Καλημέρα βρε φίλε μου.
Στον εαυτό σου απαντάς?
:think::think::think:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.557
Πόντοι
731
IMG_6239.jpeg
IMG_6239.jpeg

Έχω στείλει κριτική για Λάουρα Φυλής 71 όροφο που την είχα πάρει τέλη Αυγούστου. Δεν έχει εμφανιστεί η κριτική. Που να είναι άραγε?:undecided:
Την δοκιμασα χτες με μέτριες προς κακές εντυπώσεις. Οκ είναι ένα ωραίο μουνι αλλά μέχρι εκεί. Πιπα κακή και μουνι πηγάδι! Σαν να γαμας αέρα. Δεν μπορώ να πω πως έφαγα φόλα αλλά δεν θα ξαναπερναγα. Το καλό είναι πως τα δωμάτια είναι φωτεινά και χαζεύεις καλύτερα το σώμα της κορασιδας

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom