apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτη ειναι η μυρωδια της ευτυχιας τυπεΓαμησετα.. μερικα ιδρυματα δεν ειναι ουτε απ εξω να περνας.. μοσχοβολανε.. :S
αυτη ειναι η μυρωδια της ευτυχιας τυπεΓαμησετα.. μερικα ιδρυματα δεν ειναι ουτε απ εξω να περνας.. μοσχοβολανε.. :S
δεν ξερω ρε φιλε,μαλλον απο σποντα περασα μεταξουργειο΄.
παντως εχασα καθε διαθεση για σεξ οταν εφθασα εκει.
οι μυρωδιες ηταν αηδιαστικες..ξενερωσα απιστευτα.
ημουν καλοντυμενος και εβλεπα τυπους με παντοφλες να κατουρανε.
εφυγα σε χρονο dt.
αλλος ηταν ο στοχος αποψε..
δεν ξερω ρε φιλε,μαλλον απο σποντα περασα μεταξουργειο΄.
παντως εχασα καθε διαθεση για σεξ οταν εφθασα εκει.
οι μυρωδιες ηταν αηδιαστικες..ξενερωσα απιστευτα.
ημουν καλοντυμενος και εβλεπα τυπους με παντοφλες να κατουρανε.
εφυγα σε χρονο dt.
αλλος ηταν ο στοχος αποψε..
Φυλής 84 Ισόγειο Πράσινη Πόρτα Άννα η ΠοντικοΠολωνέζα η Ξυνομούρα
Φυλής 71Α Όροφος μια νεαρή ζουμπουρλού με μεγάλα φουσκωτά φυσικά μαστάρια, ενδείκνυται μόνο για βυζολάγνους,
αδιάφορη εμφανισιακά
.[/b]
που στο προγραμμα κανει και κωλο?αυτην λες τυπε?Σήμερα το βραδάκυ (10:00) στη Φ. τα μισά ήταν κλειστά (για γνωστούς λόγους) μέχρι τις 11:00 περίπου που την έκανα..
Από τα ανοιχτά, έχουμε ως ακολούθως:
- Φωκαίας δεξιά κάτω, ένα δίκην κουβά, απορώ ποιος τις γ.. αυτές,
- Φωκ. δεξιά πάνω, ένα μελαχρινό μακρύ μαλλί, σχετικώς λεπτό, δεν πρόλαβα να δω μπροστά γιατί πέρασε σαν σίφουνας
- Φωκ. 25, μελαχρινό, κανονικό σώμα, καλούλα, λίγο στραβωμένη
- Φ80, ένα σαν πιθήκι, ψηλό, με ωραίες βυζάρες
- Φ82, μια ξανθιά θεία, που μάλλον έχει πέραση όμως, περίεργο,
- Φ84, σαμάνθα ή κάπως έτσι, καλό μελαχρινούλι, καβλιάρικο, θα το ξέρουν λογικά οι παροικούντες την Φ.
- Φ67, ξανθό μιλφ,
- Φ84, πάνω, ένα μέτριο, καλούτσικο ίσως, αλλά με άφησε αδιάφορο,
- Διδύμου, στο πάνω, ένα χάλι, που έμπαινε όμως κόσμος (περί ορέξεως...)
- Διδ. κάτω, ένα μπάζο,
- Διδ. κάτω από την Αχαρνών, στο πρώτο μια γριά σαπιοκώλα, στο κάτω, ένα μαύρο χάλι
- [glow=red,2,300]Α ξέχασα, στο υπόγειο της Φωκαίας, κάτω αριστερά, βγαίνει ένα ξανθό μόρφωμα, όπου μία που το βλέπεις και μία που
παίρνεις τον πούλο αυθωρεί[/glow].
Πολύ καιρό είχα να κατέβω Φ., ελπίζω, να διορθωθεί η κατάσταση.
που στο προγραμμα κανει και κωλο?αυτην λες τυπε?
Σήμερα το βραδάκυ (10:00) στη Φ. τα μισά ήταν κλειστά (για γνωστούς λόγους) μέχρι τις 11:00 περίπου που την έκανα..
δικε μου αυτη παιζει να ειναι και μεταλλαγμενο τρολΝαι, τυπάκο, αυτό το έκτρωμα..
Σήμερα το βραδάκυ (10:00) στη Φ. τα μισά ήταν κλειστά (για γνωστούς λόγους) μέχρι τις 11:00 περίπου που την έκανα..
- Φωκαίας δεξιά κάτω, ένα δίκην κουβά, απορώ ποιος τις γ.. αυτές,
- Φωκ. δεξιά πάνω, ένα μελαχρινό μακρύ μαλλί, σχετικώς λεπτό, δεν πρόλαβα να δω μπροστά γιατί πέρασε σαν σίφουνας
- Φωκ. 25, μελαχρινό, κανονικό σώμα, καλούλα, λίγο στραβωμένη
- Φ80, ένα σαν πιθήκι, ψηλό, με ωραίες βυζάρες
- Φ82, μια ξανθιά θεία, που μάλλον έχει πέραση όμως, περίεργο,
- Φ84, σαμάνθα ή κάπως έτσι, καλό μελαχρινούλι, καβλιάρικο, θα το ξέρουν λογικά οι παροικούντες την Φ.
- Φ67, ξανθό μιλφ,
- Φ84, πάνω, ένα μέτριο, καλούτσικο ίσως, αλλά με άφησε αδιάφορο,
- Διδ. κάτω, ένα μπάζο,
- Διδ. κάτω από την Αχαρνών, στο πρώτο μια γριά σαπιοκώλα, στο κάτω, ένα μαύρο χάλι
- Α ξέχασα, στο υπόγειο της Φωκαίας, κάτω αριστερά, βγαίνει ένα ξανθό μόρφωμα, όπου μία που το βλέπεις και μία που
παίρνεις τον πούλο αυθωρεί.
Πολύ καιρό είχα να κατέβω Φ., ελπίζω, να διορθωθεί η κατάσταση.
τυπε αυτες οι ρωσσομιλφς εχουνε τρελα με τις στεκεςαντριανα , το οναμα τις κυριας , η γνωστες ξερουν , απο τιν αλλη δευτερα φουλ προγραμα και πρωι και βραδυ , ετσι μου ειπε . . . .
μηπως πρεπει να τις παρουμε αλλη στεκα αυτη με το κοκκινο λουλουδι δεν παει καλοκαιριατικα , ή μου φαινετε . . . . .
Εσύ πήρες το Βανεσάκι αλλά εμένα κατά της 21:30 μου παρουσιάστηκε η Χριστίνα...
ΕΛΑΣ σου συστήθηκε;Αγαθουπόλεως 54 στο υπόγειο το μόνο ανοικτό χθες λόγω των γνωστών επιδρομών της ΕΛ.ΑΣ..Έτσι τουλάχιστον μου συστήθηκε γιατί δεν τη ξέρω.Ξανθιά ελαφρώς προς το στρουμπουλή μάλλον πλαστικά βυζιά γενικώς γκόμενα με καμπύλες το κορμί της μα ελαφρές φακίδες στο πρόσωπο αν θυμάμαι καλά.Ηταν ανοικτό και το δίπλα studio το οποίο είχε μια παλιοπατσαβούρα από εμφάνιση , η οποία της άξιζε αυτό που λέει από μικρή φαινόσουνα τιιιι μαλαπέρδα θα γινόσουνα.