Παρότι, ως γνωστόν, κυκλοφορεί πολλή μαλακία το Σάββατο το βράδυ, ξεκίνησα για μια βολτίτσα, διότι εν μέσω θέρους και εγώ τον έπαιζα..
Έχομεν λοιπόν τα εξής:
- Φ134 (κάτω) Άννα, καλούλα, κωλαράκι καλό, μαλλάκια καλά
- Φ134 (ισόγειο κ πάνω) κ Φ109: 3 ψηλά ξανθιά μουνιά, το πρώτο με ταττού πίσω στη μέση, το άλλο άλογο αλλά άσχημη
φάτσα, το τρίτο καλό ρώσικο γκανιάν,
- Μονής Προδ/μου (κάτω): άλμπαν, καλούτσικο,
- Φ71 με την τρελλιάρα τσάτσο, ένα μολδαβέζικο (κατά δήλωση), κανονικό σώμα (όχι αδύνατο), νεαρή (αλλά όχι
πιτσιρίκα), καστανή (κ όχι μελαχρινή), καλούλα σχετικά,
- τα υπόλοιπα μετά το Φ71 παρακάτω είχαν κάτι άκυρα, όπου η μία πήγε να μου πιάσει κ τον πούτσον, αλλά πρόλαβα κ πήρα
τον πούλο ταχέως
- Φ80, σκατά,
- Φ82, ξανθιά, μέτρια, (διά άλλους μπορεί να είναι καλή όμως)
- Φ86, ένα ωραίο γκομενάκι, ίσως όχι τόσο αματσούρα μέσα, αλλά όμορφο πιπίνι, (σίγουρα όχι γυφτάκι από την Αφρική,
έλεος)
- Φ59 (κάτω) Σακίρα, μελαχρινό, λεπτό, ψηλό, καλό, αλλά ίσως λίγο σπασαρχίδικο μέσα
- Φ59 (πάνω) Μόνικα, καλό μελαχρινό, με καλό κώλο, αλλά εμένα δν μ' άρεσε,
- Φωκαίας, τελευταίο αριστερά (κατεβαίνοντας πρός Αχαρνών) πάνω, ένα καινούργιο εν Ελλάδι ρουμανάκι, καλό μέσα, από
εμφάνιση καλό επίσης
- Φωκαίας, αριστερά, με τα τρία σκαλία, ένα μελαχρινό σχετικά καλό,
- Φωκαίας, αριστερά πάνω, στα σκαλιά, ένα μελαχρινό λεπροκαμωμένο κ γελαστό, καλό γενικώς,
- Φωκ. 22 (πάνω κ κάτω): κρέατα δια το κρεοπωλείον,
- Φωκ. Λαβύρινθος, τσατσά αρχίζει κ τα χάνει, γκόμενα-παλτό κ τον πούλο παραχρήμα.
Εκπαιδευτική περιήγησις εις το Μετάξι.. Αι βόλται εις το Μετάξι ξεκινούν παραδοσιακά από τα πλακάκια (Καλλέργη).
- Πλακάκια, χάλια
- Κεραμεικού (4 στη σειρά): το πρώτο (σκαλιά, Κεραμ. 13) ένα καλό βουλγαράκι, ψηλό λεπτό, δίχως καλό βυζί,
- δίπλα (ισόγειο): ένα κοντό ξανθό με καλό σωματάκι, τύπου πετίτ,
- τα δύο καινούργια δίπλα, δεν λέγανε
- Ιάσωνος το ασανσέρ και το δίπλα ήταν κλειστά,
- Απέναντι από το ασανσέρ, μόνο το πάνω ανοιχτό με ένα ξανθό, καλούτσικο
- Στο στενό της BMW, ένα μέτριο
Στα υπόλοιπα στο Μετάξι βαρέθηκα να πάω..