Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 315 άτομα (23 μέλη και 292 επισκέπτες)

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
325
Πόντοι
21
Μάγκες υπάρχει κάποιο πιπίνι πρωινή βάρδια με σχετικά καλές υπηρεσίες ;;;

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.048
Πόντοι
1.010
Επειδή έλειπα λίγες μέρες, γνωρίζει κάποιος αν είναι τα πρωινά η Σαντρα από Ιάσωνος ή αν έχει φύγει;

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Καλησπέρα! Κάτι σχετικό με τα τελευταία, έχω φίλο που πέρναγε και γαμαγε τόσο δυνατά που όχι απλώς ακουγόταν στο σαλόνι και κόντευε να διαλύσει το κρεββάτι, αλλά ο σκοπός του ήταν να σπάσει την Καποτά προς το τέλος για να αδειάσει μέσα στην ιερόδουλη πράγμα που πολλές φορές το κατάφερνε....

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
828
Πόντοι
311

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Πρόσφατα γάμησα 2 τανες ΑΚΑ με χύσιμο μέσα και ΔΕΝ τις ρώτησα καν! Η δεύτερη ειδικά με παρακάλεσε κιόλας να τη χύσω μέσα!
Σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται να δώσεις και λίγο από το αίμα σου στου Συγγρού, καλού κακού!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.046
Πόντοι
3.246
Μόνικα από φυλής 59

Συνημμένα

• IMG_0386.jpeg
    IMG_0386.jpeg
    139,7 KB · Εμφανίσεις: 55
  • IMG_0385.jpeg
    IMG_0385.jpeg
    167,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • IMG_0387.jpeg
    IMG_0387.jpeg
    201,8 KB · Εμφανίσεις: 60

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Εχει γραφτεί πάμπολλες φορές οτι η Νάντια ή Αννα στο Ιασωνος 30 υπόγειο η όροφος οταν δουλεύει ειναι μια απατεωνισα κλέφτρα με ψυχολογικά.
Απλα δεν διαβάζετε τις κριτικές και την ενημέρωση, μπαίνετε μονο για να κάνετε ποστ.
Μάλιστα κύριε

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.347
Πόντοι
2.021
Μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα η επιλογή της Φωτεινής στο Ι.44 μεσαίο ήταν μονόδρομος.
(Προηγήθηκε η απαιτούμενη ατομική υγιεινή .)
Γιατί η περιποίησή της είναι από τις καλύτερες στο 10€υρο και γιατί δεν θα φύγεις αχυστος για αυτό το ποσό.
Πολύ θα ήθελα να δω από ένα drone το άθλιο Μετάξι αλλά σε fast forward ταχύτητα.

Η εικόνα θα θύμιζε αλογόμυγες που περιφέρονται γύρω απο την καβαλίνα .

Προτιμήθηκε η Φωτεινή από μια τύπισσα που πηδούσα κ ήταν "σακί' η καημένη. Μπέρδευε το πώς έτρωγε το καλαμπόκι με το τσιμπούκι .
Άι σιχτίρ

Συνημμένα

• IMG_20240817_190910.jpg
    IMG_20240817_190910.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 52

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα μάγκες! Φόλα στο Ιάσονος 30 στο κάτω, απογευματινή βάρδια, δε θυμάμαι όνομα, ίσως Ντιάνα ίσως να κάνω και λάθος, μια ξανθιά κοπέλα, νταρντάνα γύρω στα 30, ομορφούλα στο πρόσωπο, που λέει συνέχεια νιάου. Αρχικά ζήτησε επιπλέον 5 ευρώ για να μου κάνει πιο πολύ ώρα ελεύθερο στοματικό, όπως είπε, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα πίπα. Τεσπά, το πράγμα δεν τσούλαγε και της είπα να τελειώσω με :jerking: Στο πρώτο φλόκι με παράτησε σύξυλο κι εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου, ούτε γεια δεν είπε, δηλαδή όταν άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να φύγει ακόμα τον έπαιζα :confused:
Μακρια απο την συγκεκριμενη!! Αννα την λενε και εγω την ειχα πατησει μαζι της απο τοτε που πρωτοξεκινησε πρωινη βαρδια στο Λεωνιδου 28...με το που μπηκε δωματιο μου ζητησε 5ευρω μπουρμπουαρ στην ψυχρα!! δεν της τα εδωσα και ετσι ξεκινησε η παρωδια...μιλαγε ολη την ωρα, εκανε πιπα με διαλειματα και ρωταγε μαλακιες, με το που της το εχωνες ηθελε σχεδον αμεσως να αλλαζουμε σταση γιατι και καλα δεν βολευοτανε...Κριμα γιατι ειναι νεαρη σε ηλικια και ειναι και Ελληνιδα!! Δεν φτανει που με αφησε αχυστο ειχε και το θρασος να μου δωσει και το κινητο της τηλεφωνο για να κανονισουμε σε ξενοδοχειο πριβε με 100 ευρω για μια εκτονωση χαχαχα!! Καταλαβες εψαχνε να βρει και πελατεια για να κανει σολο καριερα το βλαμμενο! Αλλα εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο τοτε και συνεχιζει στα μπουρδελα να φολιαζει κοσμο!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129
Μακρια απο την συγκεκριμενη!! Αννα την λενε και εγω την ειχα πατησει μαζι της απο τοτε που πρωτοξεκινησε πρωινη βαρδια στο Λεωνιδου 28...με το που μπηκε δωματιο μου ζητησε 5ευρω μπουρμπουαρ στην ψυχρα!! δεν της τα εδωσα και ετσι ξεκινησε η παρωδια...μιλαγε ολη την ωρα, εκανε πιπα με διαλειματα και ρωταγε μαλακιες, με το που της το εχωνες ηθελε σχεδον αμεσως να αλλαζουμε σταση γιατι και καλα δεν βολευοτανε...Κριμα γιατι ειναι νεαρη σε ηλικια και ειναι και Ελληνιδα!! Δεν φτανει που με αφησε αχυστο ειχε και το θρασος να μου δωσει και το κινητο της τηλεφωνο για να κανονισουμε σε ξενοδοχειο πριβε με 100 ευρω για μια εκτονωση χαχαχα!! Καταλαβες εψαχνε να βρει και πελατεια για να κανει σολο καριερα το βλαμμενο! Αλλα εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο τοτε και συνεχιζει στα μπουρδελα να φολιαζει κοσμο!

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
337
Πόντοι
21
Μου φαίνεται ότι ορισμένοι από εδώ δεν έχουν γαμησει ποτέ μη εκδιδόμενη γκόμενα!

Δεν ρωτάς, απλά κάνεις! :rockon:

Κι αν σου φέρει αντιρρήσεις, απλά σταματάς! Πρόσφατα γάμησα 2 τανες ΑΚΑ με χύσιμο μέσα και ΔΕΝ τις ρώτησα καν! Η δεύτερη ειδικά με παρακάλεσε κιόλας να τη χύσω μέσα!

Οι γυναίκες ΔΕΝ θέλουν σεβασμό! Νόμος! :woldman:
Καλα δεν φοβάσαι , τόσα χρόνια δεν μ έχει τύχει ποτέ αυτό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom