Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (13 μέλη και 156 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Εχει γραφτεί πάμπολλες φορές οτι η Νάντια ή Αννα στο Ιασωνος 30 υπόγειο η όροφος οταν δουλεύει ειναι μια απατεωνισα κλέφτρα με ψυχολογικά.
Απλα δεν διαβάζετε τις κριτικές και την ενημέρωση, μπαίνετε μονο για να κάνετε ποστ.
Μάλιστα κύριε

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.202
Πόντοι
1.651
Μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα η επιλογή της Φωτεινής στο Ι.44 μεσαίο ήταν μονόδρομος.
(Προηγήθηκε η απαιτούμενη ατομική υγιεινή .)
Γιατί η περιποίησή της είναι από τις καλύτερες στο 10€υρο και γιατί δεν θα φύγεις αχυστος για αυτό το ποσό.
Πολύ θα ήθελα να δω από ένα drone το άθλιο Μετάξι αλλά σε fast forward ταχύτητα.

Η εικόνα θα θύμιζε αλογόμυγες που περιφέρονται γύρω απο την καβαλίνα .

Προτιμήθηκε η Φωτεινή από μια τύπισσα που πηδούσα κ ήταν "σακί' η καημένη. Μπέρδευε το πώς έτρωγε το καλαμπόκι με το τσιμπούκι .
Άι σιχτίρ

Συνημμένα

• IMG_20240817_190910.jpg
    IMG_20240817_190910.jpg
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 49

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.150
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα μάγκες! Φόλα στο Ιάσονος 30 στο κάτω, απογευματινή βάρδια, δε θυμάμαι όνομα, ίσως Ντιάνα ίσως να κάνω και λάθος, μια ξανθιά κοπέλα, νταρντάνα γύρω στα 30, ομορφούλα στο πρόσωπο, που λέει συνέχεια νιάου. Αρχικά ζήτησε επιπλέον 5 ευρώ για να μου κάνει πιο πολύ ώρα ελεύθερο στοματικό, όπως είπε, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα πίπα. Τεσπά, το πράγμα δεν τσούλαγε και της είπα να τελειώσω με :jerking: Στο πρώτο φλόκι με παράτησε σύξυλο κι εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου, ούτε γεια δεν είπε, δηλαδή όταν άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να φύγει ακόμα τον έπαιζα :confused:
Μακρια απο την συγκεκριμενη!! Αννα την λενε και εγω την ειχα πατησει μαζι της απο τοτε που πρωτοξεκινησε πρωινη βαρδια στο Λεωνιδου 28...με το που μπηκε δωματιο μου ζητησε 5ευρω μπουρμπουαρ στην ψυχρα!! δεν της τα εδωσα και ετσι ξεκινησε η παρωδια...μιλαγε ολη την ωρα, εκανε πιπα με διαλειματα και ρωταγε μαλακιες, με το που της το εχωνες ηθελε σχεδον αμεσως να αλλαζουμε σταση γιατι και καλα δεν βολευοτανε...Κριμα γιατι ειναι νεαρη σε ηλικια και ειναι και Ελληνιδα!! Δεν φτανει που με αφησε αχυστο ειχε και το θρασος να μου δωσει και το κινητο της τηλεφωνο για να κανονισουμε σε ξενοδοχειο πριβε με 100 ευρω για μια εκτονωση χαχαχα!! Καταλαβες εψαχνε να βρει και πελατεια για να κανει σολο καριερα το βλαμμενο! Αλλα εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο τοτε και συνεχιζει στα μπουρδελα να φολιαζει κοσμο!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Μακρια απο την συγκεκριμενη!! Αννα την λενε και εγω την ειχα πατησει μαζι της απο τοτε που πρωτοξεκινησε πρωινη βαρδια στο Λεωνιδου 28...με το που μπηκε δωματιο μου ζητησε 5ευρω μπουρμπουαρ στην ψυχρα!! δεν της τα εδωσα και ετσι ξεκινησε η παρωδια...μιλαγε ολη την ωρα, εκανε πιπα με διαλειματα και ρωταγε μαλακιες, με το που της το εχωνες ηθελε σχεδον αμεσως να αλλαζουμε σταση γιατι και καλα δεν βολευοτανε...Κριμα γιατι ειναι νεαρη σε ηλικια και ειναι και Ελληνιδα!! Δεν φτανει που με αφησε αχυστο ειχε και το θρασος να μου δωσει και το κινητο της τηλεφωνο για να κανονισουμε σε ξενοδοχειο πριβε με 100 ευρω για μια εκτονωση χαχαχα!! Καταλαβες εψαχνε να βρει και πελατεια για να κανει σολο καριερα το βλαμμενο! Αλλα εχει περασει σχεδον ενας χρονος απο τοτε και συνεχιζει στα μπουρδελα να φολιαζει κοσμο!

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Μου φαίνεται ότι ορισμένοι από εδώ δεν έχουν γαμησει ποτέ μη εκδιδόμενη γκόμενα!

Δεν ρωτάς, απλά κάνεις! :rockon:

Κι αν σου φέρει αντιρρήσεις, απλά σταματάς! Πρόσφατα γάμησα 2 τανες ΑΚΑ με χύσιμο μέσα και ΔΕΝ τις ρώτησα καν! Η δεύτερη ειδικά με παρακάλεσε κιόλας να τη χύσω μέσα!

Οι γυναίκες ΔΕΝ θέλουν σεβασμό! Νόμος! :woldman:
Καλα δεν φοβάσαι , τόσα χρόνια δεν μ έχει τύχει ποτέ αυτό

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
147
Πόντοι
0
Υπάρχει περίπτωση στην ενημέρωση να συμπεριλαμβάνεται και τα μπουρδελα στα βεργας για μεταμεσινυχτια; δουλεύει κάποια εκεί που στο παρελθόν δούλευε και αλλού στην φυλής;

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Γειά σας συναγωνιστές! Προγραμματισμένη σημερινή βραδινή τσάρκα σε φυλής και πέριξ. Καμία πρόταση για gfe και ρομαντική κοπέλα? Καλά γαμησια να έχουμε για το υπόλοιπο καλοκαιριού!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Γειά σας συναγωνιστές! Προγραμματισμένη σημερινή βραδινή τσάρκα σε φυλής και πέριξ. Καμία πρόταση για gfe και ρομαντική κοπέλα? Καλά γαμησια να έχουμε για το υπόλοιπο καλοκαιριού!

Μην ξεχάσεις να κάνεις ενημέρωση από όσα θα μπεις.
Σιγα μην κάνεις

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Λίλιαν milf απο τα πρωτα της ιασωνος που παλευω να τη πετυχω; Σε ποιο νουμερο τη βρισκουμε και τι βαρδια ρε μαγκες
Πρωί μαζί με την Σάντρα στο Ιάσωνος 32 βάθος

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Σφηνάκι ενημέρωσης
Βέργας 8 τώρα Άννα, οποίος προλάβει, δεύτερη βάρδια κλειστα.
Διδύμου 20 ΔΕΝ είναι η Ντιανα για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο Δευτέρα κανονικά.
Μαγνησίας 2 Ντιανα από τις 17.30 και μετά.
Καλυμνου Πωλινα διακοπές.
Καλά γαμησια εύχομαι!

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Σφηνάκι ενημέρωσης
Βέργας 8 τώρα Άννα, οποίος προλάβει, δεύτερη βάρδια κλειστα.
Διδύμου 20 ΔΕΝ είναι η Ντιανα για όποιον ενδιαφέρεται, αύριο Δευτέρα κανονικά.
Μαγνησίας 2 Ντιανα από τις 17.30 και μετά.
Καλυμνου Πωλινα διακοπές.
Καλά γαμησια εύχομαι!
Εκτός της Άννας οι υπόλοιπες κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
769
Πόντοι
81
εχουμε καμια μεταξουργειο που να κανει καλο τελειωτικο τσιμπουκι?υποψιν να μην βαζει δοντι και νιωθω σαν να μου τροχιζουν το καυλι....

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.102
Πόντοι
41.129
Υπάρχει περίπτωση στην ενημέρωση να συμπεριλαμβάνεται και τα μπουρδελα στα βεργας για μεταμεσινυχτια; δουλεύει κάποια εκεί που στο παρελθόν δούλευε και αλλού στην φυλής;

Eγινε !!! ποιες μερες θελεις να πηγαινουμε να σε ενημερουμε τυπε ? ευχαριστω εκ των προτερων

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom