Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (26 μέλη και 333 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τελικά κανένας καταδρομέας έχει νέα για την Αντριάννα, αυτό το σοβιετικό gilf με το τρομερά περίεργο τσιμπούκι;
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν Αγκύρας 12Β, νομίζω ακόμα εκεί είναι. Από πρωί, μονοβάρδια μέχρι όσο πάει. :coffee:

ΑΝ κλείσεις τα μάτια ή κοιτάς το ταβάνι το τσιμπούκι της είναι μια χαρά! :wink: :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Κατάθεση στην Μπέλλα Ιασ32 στα 15Ε, πρόκειται για πολύ νεαρό κορίτσι 20χρονών απο το Durazzo της "Ιταλίας" και δεν ξέρει Ελληνικά λόγω του ότι μόλις ήρθε για πρώτη φορά Ελλάδα. Έχει πολύ ώραιο λεπτό σέξυ σώμα 20χρόνης αλλά ο κώλος είναι αυτό που θα σε κάνει να δώσει το παράβολο. Μοντελίσιος κώλος λίγο φουσκώτος όσο όσο, λεπτή μέση, λείο ελαφρός μαυρισμένο απο τον ήλιο δέρμα και φάτσα καυλωτική. Απο τους ευπρεπείς τρόπους της στο δωμάτιο πρέπει να είναι νέα στο άθλημα και φαίνεται να έτυχε απο τύχη εκεί λόγω των Ελβενών νταβάδων του Σκατουργείου. Απο υπηρεσίες χάνει λόγω του ότι είναι στενή και δεν αφήνει πολλά πολλά κατά τα άλλα είναι VFM μαζί με την Аліна απο Μ.Α 21

Ειναι 2 μηνες περίπου εδω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Μια και ο λογος περι ονοματος Αντριαννα ,Εστειλα φιλο απο Ναυπλιο στην Αντριαννα ( Χωματιανου ) με τον ωραιο κωλο , ηταν μονος στο σαλονι και περιμενε να βγει η εν λογο κοπελα , ο φιλος ρωτησε αν η γκομενα δεινει γλωσσοφιλα πριν μπει στο δωματιο η απαντηση ηταν οχι μετα ρωταει εαν κανει ελευθερο στοματικο (πραγμα που του ειχα πει οτι κανει , αλλα οχι τελειωτικο ) και απαντηση ηταν οτι τα παντα ειναι normal , πραγμα που το δεχτηκε και βγαλε το 20αρικο να το δωσει στην τσα2 , οποτε ακουγετε απο το κουζινακι πες του να φυγει . ο τυπος ειναι 42 ετων και πολυ ωραιο σωμα 1.73 , Η γκομενα σημειωνω περνει και πακιδες !!! τα συμπερσματα δικα σας .

Πολλα ρωτάει ο φίλος σου... Δε θα αγοράσει σπίτι, ουτε οι πακηδες δε ρωτάνε τοσα. Οποιος ξέρει την Αντριάννα μπαίνει κατευθείαν δωμάτιο. Έπρεπε να σε εμπιστευτεί αλλα δεν το έκανε.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Μια και ο λογος περι ονοματος Αντριαννα ,Εστειλα φιλο απο Ναυπλιο στην Αντριαννα ( Χωματιανου ) με τον ωραιο κωλο , ηταν μονος στο σαλονι και περιμενε να βγει η εν λογο κοπελα , ο φιλος ρωτησε αν η γκομενα δεινει γλωσσοφιλα πριν μπει στο δωματιο η απαντηση ηταν οχι μετα ρωταει εαν κανει ελευθερο στοματικο (πραγμα που του ειχα πει οτι κανει , αλλα οχι τελειωτικο ) και απαντηση ηταν οτι τα παντα ειναι normal , πραγμα που το δεχτηκε και βγαλε το 20αρικο να το δωσει στην τσα2 , οποτε ακουγετε απο το κουζινακι πες του να φυγει . ο τυπος ειναι 42 ετων και πολυ ωραιο σωμα 1.73 , Η γκομενα σημειωνω περνει και πακιδες !!! τα συμπερσματα δικα σας .
Ρε τύπε, δεν τα ρωτάνε αυτά στο σαλόνι! :jerking:
Κι εγώ κάποτε είχα κάνει τη χαζομάρα να ρωτήσω για γλυφοκώλι στο σαλόνι του Διδυμου 27.
Ενώ μου απάντησαν αρνητικά, ο φίλος και μύστης @Pa Luki Luk , με επανέφερε στην πραγματικότητα!
Έτσι, μπήκα χωρίς ερώτηση την επόμενη φορά κι παίχτηκε όχι μόνο κωλογλυφάδα, αλλά και
πρωκτικό εκτός προγράμματος! :rockon::zfuck:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Κι εγώ κάποτε είχα κάνει τη χαζομάρα να ρωτήσω για γλυφοκώλι στο σαλόνι του Διδυμου 27.
Ενώ μου απάντησαν αρνητικά, ο φίλος και μύστης @Pa Luki Luk , με επανέφερε στην πραγματικότητα!
Έτσι, μπήκα χωρίς ερώτηση την επόμενη φορά κι παίχτηκε όχι μόνο κωλογλυφάδα, αλλά και
Φιλε μου Junax , σωστα αυτα που λες αλλα ξεχνας οτι απο μπουρδελο σε μπουρδελο και απο πουτανα σε πουτανα υπαρχουν διαφορες .Υπαρχει και η αλλη εκδοχη εαν μπει στο δωματιο και ζητησει αυτα που θελει μετα απο καποιο σημειο της επαφης με την πουτανα και του πει οχι , τοτε θα εχει χασει το 20αρικο και δεν θα μπορει να το παρει πισω γιατι αν το απαιτησει με λιγο εντονο υφος μπορει να φυγει και με κανενα μαυρο ματι , δεν ειναι παντα σε ολα οι ιδιες περιπτωσεις.

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Σωστος τοσες 10ετιες που παω σε οικους ουδεποτε ρωτησα κατι στο σαλονι, αν μου αρεσε κοπελα περνουσα και μεσα στο δωματιο παιζοντουσαν ολα θετικα η αρνητικά

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.535
Πόντοι
201
ο τυπος ειναι 42 ετων και πολυ ωραιο σωμα 1.73 ,

1.73; Προφανώς και η γκόμενα θα προτιμήσει τους Πάκηδες από τον Κοντορεβυθούλι.

Ανατριχιάζω καθώς σκέφτομαι το φίλο σου να μιλάει με τη βλαχοπροφορά του και να ρωτάει την τσατσά τέτοιες μαλακίες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
"
Τι να πεις ρε μυστη... Δεν ξερουν τα νεούδια. Και οχι μονο δεν ξέρουν μπηκε και ο αλλος να κράξει την Αντριάννα για χαρη του κοντου μεσήλικα φιλου του.... και μαλλον και καραφλου. Ποια ? την Αντριάννα, που χρονια τωρα με τη σταθερή αποδοση της μας παίρνει την κούραση και φεύγουμε απο τον οίκο ανακουφισμένοι.
Θα πέσει κεραυνός και θα τον κάψει...

Τελευταία τροποποίηση:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Kαλησπερα Τρελ.....τι δεν καταλαβες?δεν της καθοτανε!!!!!γυρναγε στο δωματιο γυρω-γυρω και τον κυνηγαγε...!!!!!μεχρι που τον επιασε απο τα αρχιδια και τον καθησε κατω και χοροπηδαγε επανω στην ψωλη χαρουμενη....εκεινος υποθετω ελεγε...''Δεν Θελω....δεν Θελωωωωωωωωωωω''!!!!
η μαλλον εγινε κατι αλλο......
giphy (43).gif
Tι άλλο να έγινε? Μήπως η κοπελα σοδόμισε το συναγωνιστή?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
"

Τι να πεις ρε μυστη... Δεν ξερουν τα νεούδια. Και οχι μονο δεν ξέρουν μπηκε και ο αλλος να κράξει την Αντριάννα για χαρη του κοντου μεσήλικα φιλου του.... και μαλλον και καραφλου. Ποια ? την Αντριάννα, που χρονια τωρα με τη σταθερή αποδοση της μας παίρνει την κούραση και φεύγουμε απο τον οίκο ανακουφισμένοι.
Θα πέσει κεραυνός και θα τον κάψει...
Μια και μονο ερωτηση απο ποτε οι 42αριδες εγιναν μεσηλικες ??? Εσυ και οι φιλοι σου ειστε τεκνα , γιατι ξερω καποιους που τους ξερω και τους ξερεις που ειναι 45 !!! δηλ σε μερικα χρονια τους εχεις για θαψιμο ?? Ευχαριστω.!!!!!!!!!!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Φόλα στο Ιάσονος 30 στο κάτω, απογευματινή βάρδια, δε θυμάμαι όνομα, ίσως Ντιάνα ίσως να κάνω και λάθος, μια ξανθιά κοπέλα, νταρντάνα γύρω στα 30, ομορφούλα στο πρόσωπο, που λέει συνέχεια νιάου. Αρχικά ζήτησε επιπλέον 5 ευρώ για να μου κάνει πιο πολύ ώρα ελεύθερο στοματικό, όπως είπε, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα πίπα. Τεσπά, το πράγμα δεν τσούλαγε και της είπα να τελειώσω με :jerking: Στο πρώτο φλόκι με παράτησε σύξυλο κι εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου, ούτε γεια δεν είπε, δηλαδή όταν άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να φύγει ακόμα τον έπαιζα :confused:

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
1.73; Προφανώς και η γκόμενα θα προτιμήσει τους Πάκηδες από τον Κοντορεβυθούλι.

Ανατριχιάζω καθώς σκέφτομαι το φίλο σου να μιλάει με τη βλαχοπροφορά του και να ρωτάει την τσατσά τέτοιες μαλακίες.
ΑΑΑΑ!!!!!! Καταλαβα εσυ εισαι γονος που κραταει η σκουφια σου απο το Μπακιχαμ , και πινεις τσαι καθε μερα στις 5ηωρα (five o clok tea ),ανατριχιαζω γραψε μου και αλλα γουσταρω !!!!!!!!!!!!!!!!! οταν δεν ξερεις προσωπα και ανθρωπους ,φουκαρα φαντασιομανη.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν Αγκύρας 12Β, νομίζω ακόμα εκεί είναι. Από πρωί, μονοβάρδια μέχρι όσο πάει. :coffee:

ΑΝ κλείσεις τα μάτια ή κοιτάς το ταβάνι το τσιμπούκι της είναι μια χαρά! :wink: :sunglasses:
Το να πληρώσεις 20 ευρώ για να γαμήσεις ένα βρυκόλακα δεν είναι και τόσο φυσιολογικό!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

Σε ποιάν αναφέρεσαι;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα μάγκες! Φόλα στο Ιάσονος 30 στο κάτω, απογευματινή βάρδια, δε θυμάμαι όνομα, ίσως Ντιάνα ίσως να κάνω και λάθος, μια ξανθιά κοπέλα, νταρντάνα γύρω στα 30, ομορφούλα στο πρόσωπο, που λέει συνέχεια νιάου. Αρχικά ζήτησε επιπλέον 5 ευρώ για να μου κάνει πιο πολύ ώρα ελεύθερο στοματικό, όπως είπε, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα πίπα. Τεσπά, το πράγμα δεν τσούλαγε και της είπα να τελειώσω με :jerking: Στο πρώτο φλόκι με παράτησε σύξυλο κι εξαφανίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου, ούτε γεια δεν είπε, δηλαδή όταν άνοιγε την πόρτα του δωματίου για να φύγει ακόμα τον έπαιζα :confused:

Εχει γραφτεί πάμπολλες φορές οτι η Νάντια ή Αννα στο Ιασωνος 30 υπόγειο η όροφος οταν δουλεύει ειναι μια απατεωνισα κλέφτρα με ψυχολογικά.
Απλα δεν διαβάζετε τις κριτικές και την ενημέρωση, μπαίνετε μονο για να κάνετε ποστ.

SmartAssasin

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα! Ξέρει κανείς αν παίζει λεσβιακό σε κάποιο σπιτάκι;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Φιλε μου Junax , σωστα αυτα που λες αλλα ξεχνας οτι απο μπουρδελο σε μπουρδελο και απο πουτανα σε πουτανα υπαρχουν διαφορες .Υπαρχει και η αλλη εκδοχη εαν μπει στο δωματιο και ζητησει αυτα που θελει μετα απο καποιο σημειο της επαφης με την πουτανα και του πει οχι , τοτε θα εχει χασει το 20αρικο και δεν θα μπορει να το παρει πισω γιατι αν το απαιτησει με λιγο εντονο υφος μπορει να φυγει και με κανενα μαυρο ματι , δεν ειναι παντα σε ολα οι ιδιες περιπτωσεις.
Και η δικιά σου προσέγγιση και του @Junax είναι σωστές αδερφέ Απόλλων. Απλά ο @Junax ρισκάρει λίγο παραπάνω αλλα συνήθως στο δωμάτιο οι κοπέλες είναι πιο απελευθερωμένες. Στο σαλόνι κατά μεγάλο ποσοστό οι απαντήσεις είναι αρνητικες διότι ακούει και η τσατσά και υπάρχουν και κάμερες.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.300
Πόντοι
2.021
Το γνωστό μπαζο ! Διάβαζε κριτικές συναγωνιστή !
Είχα περάσει μια φορά για πλάκα και ζήτησε 2€ για ακα ! Σήκωνε πόδι, έκανε μαλακίες κι ο πρεζοτσατσός , είχε "παγιδεύσει" στον καναπέ ένα πακι, ενώ ψαχνόταν να γίνει με το κινητό.
Μόνο για ταινία του Τζεφιρέλι θα έκαναν , τίποτε άλλο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Kαλησπερα Τρελ.....τι δεν καταλαβες?δεν της καθοτανε!!!!!γυρναγε στο δωματιο γυρω-γυρω και τον κυνηγαγε...!!!!!μεχρι που τον επιασε απο τα αρχιδια και τον καθησε κατω και χοροπηδαγε επανω στην ψωλη χαρουμενη....εκεινος υποθετω ελεγε...''Δεν Θελω....δεν Θελωωωωωωωωωωω''!!!!
Δεν απέχεις και πολύ από αυτό που έγινε...

Άντε να το κάνω εικόνα.
Μπήκε δωμάτιο και με βρίσκει με τα ρούχα. Έπρεπε εκτάκτως να φύγω.
Με πέταξε κοντά στο νιπτήρα, με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα, μου κατέβασε τα βρακιά τον πήρε κατευθείαν στόμα.
Με πέταξε στο κρεβάτι, ιππασία μέχρις εσχάτων, ξανά πίπα και τελείωμα στόμα.
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom