Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Παιδες η Ντιάνα η Βουλγάρα από δυδημου δουλεύει σκ πρωί; Πήγα 2 Κυριακές συνεχόμενα και ήταν κλειστος ο οικος
Γαμώ τις περιγραφές.Καταθεση σημερα στις 12 το πρωι στην Τατιανα, Ιασωνος 1β.
Αξιζει να μην τη γαμησεις τελικα, μου γυαλισε τα αρχιδια, μου ξεριζωσε τον πουτσο απο το ρουφηγμα
και στο τελος μου τον ρουφηξε τοσο δυνατα που παραλιγο να μου ξεκολλησει τον προστατη .
Της εδωσα και ενα δεκαρικο μπουρμπουαρ και τα καταπιε ολα.
Ειμαι 60αρης λατρης του αγοραιου ερωτα που τον τιμω απο πιτσιρικας συχνα πυκνα. ΠΟΤΕ δεν αντιμετωπισα προβλημα με εργαζομενη κοπελα γιατι δεν αφησα ο ιδιος να δημιουργηθει.Παντα καθαρος και σεβαστικος στις κοπελες ακομη και σε καποια ''ιδιοτροπη'' ας πουμε και αυτο γιατι πιστευω οτι με το αντιτιμο μιιας επισκεψης δεν σημαινει οτι αποκτας ''ιδιοκτησία'' και οποτε ειχα θεμα στυσης ελεγα ευχαριστω στην κοπελα και σηκωνομουν δεν καθομουν να την βασανιζω. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕμα συμπεριφορας και σεβασμου και οχι ηλικιας. Καλο βραδυ σε ολους φιλοι.
Έχουμε κανένα νέο για την Ελένη από Φωκαίας 25 υπόγειο??
Όμορφη παρουσία αλλά μέσα στο δωμάτιο τι γίνεται την έχει πάρει κανείς??
Δεν δουλεύει Σαββατοκύριακο.Παιδες η Ντιάνα η Βουλγάρα από δυδημου δουλεύει σκ πρωί; Πήγα 2 Κυριακές συνεχόμενα και ήταν κλειστος ο οικος
Η γυναίκα σου δεν κάνει;Είμαι μια εβδομάδα διακοπές με την γυναίκα μου και ήδη μου έχουν λείψει οι πουτανες , νιώθω ότι όταν επιστρέψω θα μπω στο πρώτο μπουρδελο που θα βρω άσχετα με τη πουτανα
Λέτε να είμαι εθισμένος στο σλαβικό ξεσκισμένο μουνι ;
Ξανάνοιξε το 81;Σήμερα, Φυλής 81Α
Πρωινή (κατά τις 13:30 την πέτυχα)
Τζούλια πολύ καλή ρουμάνα petit 21 ετών, έχει σταλεί κριτική
Φιλε μου το σεξ με την γυναικα μας μετα απο καποια χρονια δεν πιανεται για σεξ, εχει την ιδια βαρυτητα με την απλη μαλακια...Η γυναίκα σου δεν κάνει;
Ρε λες να ειμαι μαλάκας ρομαντικός και να μην το ξέρω;Φιλε μου το σεξ με την γυναικα μας μετα απο καποια χρονια δεν πιανεται για σεξ, εχει την ιδια βαρυτητα με την απλη μαλακια...
69β και μερικές φορές Φώκαιας 13 ισόγειο, στο 69β είναι τώρα, πήγαινεΗ Έμμυ που παίρνει κάτω από 30 χρόνων σε ποιον οίκο της Φυλής δουλεύει;
Τι εννοείς; Αποκλειστικά κάτω των 30;Η Έμμυ που παίρνει κάτω από 30 χρόνων σε ποιον οίκο της Φυλής δουλεύει;