Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (8 μέλη και 151 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.636
Πόντοι
5.631
Πέρασμα προ ολίγου στο Φυλής 71 όροφος με Μαριάννα λάτιν.
Απλό πρόγραμμα κ για ελ.στοματικο θέλει έξτρα (δεν έδωσα). Ωραίο μωρό με καλή διάθεση, άνεση στο σεξ, μέτρια πίπα και αντοχή σε ανέβασμα ρυθμών.
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Νομίζω ότι το προβλημα λυθηκε μιας και όπως είπε πριν συναγωνιστής, της τσιμπάς τα βυζια και παει στην άκρη :2funny::2funny::2funny:
Λοιπόν εγώ της είχα παίξει άλλη μπινια. Της λέω θα μείνω, αλλά με τον όρο ότι θα μπει στο δωμάτιο και θα παίρνει μάτι. Και το έκανε ρε παιδιά. Μπήκε και μας έβλεπε να πηδιομαστε με την κορασίδα. Η δε ταναπου της έλεγε να πάρει μέρος στο μαμησι, αλλά η Νελλη δεν....

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα στο Λιοσίων 73Α με Κίρα. Δε θα σταθώ στις υπηρεσίες της Κιρας καθώς δεν περίμενα κάτι διαφορετικό αλλά στο ότι το ντουζ δεν είναι ντουζ αλλά ουρητηριο. Το χρησιμοποίησα κι εγώ γιατί ήθελα να κατουρησω στο νιπτήρα ο οποίος τόσο ψηλά που είναι δεν έφτανα με τίποτα. Με το που άνοιξα την πόρτα η κατρουλιλα που μου ήρθε μου θύμισε τουαλέτα μετά από πάρτι της ΔΑΠ στη σχολή.

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
157
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πριν δύο χρόνια στο 109 όροφος δουλευε ένα ωραίο μωρό νομίζω Άννα. Έχουμε κάτι στην ενημέρωση;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
ΔΕΝ είναι η Βανέσσα το έκφυλο, αναιδές βυζαροκοντοπούτανο από Μετάξι.
Μου θυμιζεις λιγο αν μπορεις σε ποιονανε οικο εκδιδετε αυτο το βυζοκοντοπουτανο για να μην ψαχνω τα δεδικασμενα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Μου θυμιζεις λιγο αν μπορεις σε ποιονανε οικο εκδιδετε αυτο το βυζοκοντοπουτανο για να μην ψαχνω τα δεδικασμενα
I37 Ισόγειο με την μεγάλη πόρτα δίπλα από το πορνοmall, βέβαια απο όταν πήγε εκεί έχουν πολλάπλασιαστεί τα Πάκια που παίρνει, πρέπει να κολύμπησεις μέσα από ένα σύννεφο ιδρωτίλας, ποδαρίλας, μουχλίλας, curry και φτηνού αποσμητικού για να γαμήσεις το καυλοράπανο.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
692
Πόντοι
361
Bile -
Αν πας εκεί κάνε καλού κακού και το εμβόλιο του δυτικού Νείλου.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960

SexontheBeach33980

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
109
Πόντοι
0
Καμία παρτουζα άρα πετιτ πρωινή βάρδια υπάρχει; Μ έχει ζαλίσει ένας συνάδελφος από τις αγαμίες που χει όποτε επειδή κάνω πάντα μόνος βόλτα ας εκμεταλλευτώ την ευκαιρια

jaume

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
10
Like
332
Πόντοι
291
Μασάζ Delux, ψάξε site, βρες τηλέφωνο και κανόνισε. Ετοιμάσου να σου πιάσουν τον κωλο. Κάνα 150++ για μια άντε μιάμιση ώρα γαμησι. Εκεί δούλευε πριν κάνα εξάμηνο. Τώρα δεν ξέρω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ενδώσει σε μασάζ κατοικον τον οβολό μου γιατί το θεωρώ κοροϊδία. Καλή η Ανίτα αλλά υπάρχουν μακραν πολύ καλύτερες κοπέλες σε αυτά τα λεφτά.
Φίλε έχεις το site γιατί για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω; Μου βγαίνει μόνο ένα κυριλέ κανονικό μάλλον μασαζ

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Φίλε έχεις το site γιατί για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω; Μου βγαίνει μόνο ένα κυριλέ κανονικό μάλλον μασαζ
:2funny::2funny::2funny:
Αυτό που σου βγαίνει είναι ρε καλλιτέχνη.
Και δεν είναι καθόλου κανονικό...
:tooth::takethis::takethis::takethis:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Τι να σου πω ρε φίλε. Δεν το έχω ψαξει και τόσο. Αλλά να ξέρεις στην Αθήνα 2-3 επιχειρήσεις μασάζ κατ οικων με βυζιτες υπάρχουν. Δεν είναι πολλές. Μπορεί να άλλαξε ονομασία. Πάρε ζητα Άννα ή Αννίτα από Λευκορωσία πες τα χαρακτηριστικά της (όμορφη νταρντανα βυζαρου ξανθιά) και λογικά θα πέσεις μέσα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Και όχι μόνο αυτή!
Γιατί δεν λες σχεδόν όλες Πρόεδρε? Με βαλιτσάκι κυκλοφορούν.
Από εκεί βγαίνουν τα λεφτά όπως έχουν πει πολλές κοπέλες στον κύριο Γιάννη.
:woldman:

:hi:
υπερβολές... έχω να δω κριτική για αυταρχικό χρόνια τώρα..
Τσαντάκι κρατάνε πολλές, αλλά τόχουν για να βάζουν τα εξτράκια..

• Like
Αντιδράσεις: amjik

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
υπερβολές... έχω να δω κριτική για αυταρχικό χρόνια τώρα..
Τσαντάκι κρατάνε πολλές, αλλά τόχουν για να βάζουν τα εξτράκια..
Καθόλου υπερβολές, δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλο και περισσότερες κοπέλες το βάζουν στο πρόγραμμα τους, πιο ξεκούραστα για τις κοπέλες, το ότι δεν υπάρχουν κριτικές δε λέει κάτι ίσως μόνο ότι δε θέλουν να φανερωθούν ότι τον τρώνε,τέλος μη ξεχνάς ότι η συντριπτική πλειοψηφία τον πελατών στα σπιτάκια δεν είναι μέλη.

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
Καμία παρτουζα άρα πετιτ πρωινή βάρδια υπάρχει; Μ έχει ζαλίσει ένας συνάδελφος από τις αγαμίες που χει όποτε επειδή κάνω πάντα μόνος βόλτα ας εκμεταλλευτώ την ευκαιρια
Ασχημη περιοδος.Πολλες κοπελες λειπουν και εχουν μεινει μονο κατι ελεεινα απο αποψη υπηρεσιων.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
Μια βοήθεια, υπάρχει πουθενά καμία γυμνασμένη πουτανα; Θέλω να γαμησω γυμνασμένη γκομενα. Είδα μια μιλφ με απίστευτο σώμα στον δρόμο και έπαθα κόλλημα. Θέλω να πάω σήμερα το βράδυ. Υπάρχει καμία πρόταση;
Τι Μαρινα την πρεζου φθλε μου στο Αγκυρας 9.Γραμμωμενη τιγκα και φυσικη κατασταση μαραθωνοδρομου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom