Εγώ ενημέρωσα, απο εκεί και μετα... δεν λέω, αυτή η κωλάρα για 10€ είναι τρελό VFM αλλά για λόγους αρχής δεν θα την ξανατιμήσω και ας στρώσει.
Και εμένα μου το είχε πεί και είμαι κοντά στο όριο ηλικιακά αλλά δείχνω μικρότερος, όσες φορές την είχα πάρει στο Χωματιανού ήταν πολύ καλή/θερμή, από την άλλη είναι ο ορισμός του μουνί πηγάδι όπως αναφέρει ο από πάνω αλλά κάνει φοβερό στήσιμο στα 4.
Παίζουν και τα δύο, ένα απο τα 3 στανταράκια μου, μου ζήτησε να παίρνω 20λεπτο γιατί αργώ να τελειώσω μαζί της (πρίτς!), το άλλο μου έχει πει αν πάρεις 20-30 λεπτά, χύσε όσες φορές μπορείς ... δεν υπάρχει ένα στάνταρ είναι τι deal θα κάνεις, τώρα αν με ρωτάς ποια είναι η default λογική μάλλον η 1η, αν πληρώσεις 20λεπτό συνήθως αν τελειώσεις η άλλη σηκώνεται να φύγει.
Μετά απο πλήρη βόλτα, κατέληξα στο Φωκαίας 19, μία "Ρωσίδα" (μάλλον Μολδαβή ρωσόφωνη), δεν θυμάμαι όνομα παιδιά, μπορεί ΝΙκόλ, ψηλή, λευκή, βυζάρες 3++ πεσμένες λόγω βάρους αλλά σφιχτές, τσιμπουκοχειλάρες πειραγμένες, πολλά τατού.
Ανακοινώθηκε ακά στοματικό και τελείωμα στήθος, για το τελευταίο πέρασα, μέσα ήταν καλή, φάνηκε πως ξέρει να πιπώνει πολύ καλά αλλά κάπου το μάζευε, καλό κορμί, λίγο πλαδαρό με λίγα παραπάνω κιλά, λίγο τραχύ δέρμα και αξύριστα πόδια 2-3 ημερών+ , δεν μπορώ να πώ, γαμήθηκε καλά από πάνω και νορμάλ, αλλά όταν την έβαλα στα 4 και της είπα θέλω να τελειώσω στα βυζιά σου μου έριξε άκυρο !! δεν ήθελε με τίποτα.