κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Θα 'θελα να΄ξερα αν τη γαμάει κανένας.
Ας βγει να το πει.
Εγώ
Θα 'θελα να΄ξερα αν τη γαμάει κανένας.
Ας βγει να το πει.
Ελενη-ΛίναΓια ποιες λέτε ρε μάγκες;
To μόνο διδυμο που μετανιωνω γιατι δεν το εχω τιμησει ειναι Σαρα Τζανινα απο Φωκαιας 25, φοβηθηκα την ανακοπη μαλλονΕλενη-Λίνα
Δεν έχασες και τίποτα, εκτός του ότι δεν κάνουν λεσβιακό, ότι κάνει το κάνει η Τζανίνα, η Σάρα τίποταTo μόνο διδυμο που μετανιωνω γιατι δεν το εχω τιμησει ειναι Σαρα Τζανινα απο Φωκαιας 25, φοβηθηκα την ανακοπη μαλλον
Εγω αν παω στο μεταξι κανω καταδρομικη.., παω παντα στοχευμενα και ποτε δεν ακουμπαω κρεβατι..χαχα (αντε να ακουμπησω λιγο στο ιεραποστολικο λιγο τα ποδια..) να φανταστεις ουτε τα παπουτσια μου δεν βγαζω..Αυτός λέει δε πάει καν μεταξυ γιατί το βαρέθηκε από τη βρώμα του άρα δε νομίζω.
Η τσατσα εταζε λαγους με πετραχειλια.Αρα φαγαμε παπα ψς ενα σημειο.
Είσαι θεούλης.
Πως ειναι αυτη ρε;Τι γυναικαρα ειναι αυτη ρε μαγκες που μας κανει την χαρη να γαμιεται για 10 μονο ευρω......
Καμμία σχέση, του 84/65 είναι μοντελέ ή έστω λεπτή ξανθιά βαμμένη, με σιλικόνη το βυζί καλοσχηματισμένο και πηγαινοέρχεται Ρουμανία, η άλλη του Φιλιπ11 έχει τσιμπήσει κιλά, μελαχρινή κοντή συμπαθής πονηρόφατσα κλπειναι η ιδια Ντιανα απο Φ84;
Σε ποιο εργάζονται; βάρδιες; ξέρεις;To μόνο διδυμο που μετανιωνω γιατι δεν το εχω τιμησει ειναι Σαρα Τζανινα απο Φωκαιας 25, φοβηθηκα την ανακοπη μαλλον
Ρε φίλε, στο post που παρέθεσες, γράφει, Φωκαίας 25 ... βέβαια έχουν σπάσει τώρα πλέον, η μία είναι πάνω η άλλη στην υπόγα, αλλά το γράφει ο άνθρωπος βάρδια 2η ίσως και 3η.Σε ποιο εργάζονται; βάρδιες; ξέρεις;
Μάλλον την Όλγα λες άν ήταν ξανθια βαμμένα μαλλιά λευκό δέρμα αγριοπουτανόφατσα .
Ναί αυτή ήταν, άλλη φορά αν έχει ανακοινωθεί δεν θα ρωτάω, θα βγάζω καπότα και θα πετάω όπου βρώ.Όλγα από Μολδαβία, πέρασα πριν 10 μέρες περίπου 3η βάρδια, καλή ήταν, δέχτηκε κανονικά τελείωμα στα βυζια
Εε δε είναι γαμησι αυτό το πράγμα που να το νοιώσεις καλύτερα μη πας καθόλουΕγω αν παω στο μεταξι κανω καταδρομικη.., παω παντα στοχευμενα και ποτε δεν ακουμπαω κρεβατι..χαχα (αντε να ακουμπησω λιγο στο ιεραποστολικο λιγο τα ποδια..) να φανταστεις ουτε τα παπουτσια μου δεν βγαζω..
Μπερδευτηκες τύπε. Ο φίλος αυτός αλλού είναι καταλληλος να απαντήσει.Νομίζω ότι το κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει είναι ο μύστης @Διανοούμενος .
δουλευει παντα μετα τις 00.00 να υποθεσω;;;και ποιες μερες;;;Νυχτερινό αποψινο πέρασμα από Βέργας 7, Σαμπίνα έχει επιστρέψει από Παρασκευή, λαϊκό προσκύνημα κανονικά. Παρέα τριών αλβανών, πιτσιρικάδες 3ης γενιάς, μαγκιά κλανιά που περίμεναν σαλοναριμα, αφού ο πρώτος συναγωνιστής είχε περάσει για μισάωρο, άκρως ενοχλητικοί με το που βγαίνει το κορίτσι και χαιρετάει ο ένας την βρίζει στα αλβανικά. Τέτοια σκουπίδια υπάρχουν εκεί έξω και μετά φταίει η κάθε κοπέλα άμα είναι στραβωμενη.
Αν πετυχεις Φωτεινη στο Διδυμου 27 οταν και αν ανοιξει.Από ΠΟΛΥ ψηλές παίζει τίποτα;
Τα φώτα σας
Ρουμανα δηλ σίγουρα ΦΟΛΑΡΑΠριν λίγο...
Live
Φωκαίας 27 υπόγειο
Ελένη. Μάλλον Ρουμάνα.
Καύλα με αρκετά τατουάζ.
Σαλονάρισε ξεβράκωτη!!!
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69 το πρόγραμμα της.
Η κοπέλα που είχε γράψει και ο Πρόεδρος όταν πρωτιήρθε.
Φωκαίας 27 σκαλάκια
Νέα κοπέλα.
Λένα Ρωσίδα σε ελεύθερο τελειωτικό βυζιά και 69.
Παχουλή με πλούσιο στήθος.
Γλυκιά παρουσία.
Διδυμου 27
Κλειστό.
πόσο είναι , ξέρουμε;Αν πετυχεις Φωτεινη στο Διδυμου 27 οταν και αν ανοιξει.