assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
Σε ποιο εργάζονται; βάρδιες; ξέρεις;To μόνο διδυμο που μετανιωνω γιατι δεν το εχω τιμησει ειναι Σαρα Τζανινα απο Φωκαιας 25, φοβηθηκα την ανακοπη μαλλον
Σε ποιο εργάζονται; βάρδιες; ξέρεις;To μόνο διδυμο που μετανιωνω γιατι δεν το εχω τιμησει ειναι Σαρα Τζανινα απο Φωκαιας 25, φοβηθηκα την ανακοπη μαλλον
Ρε φίλε, στο post που παρέθεσες, γράφει, Φωκαίας 25 ... βέβαια έχουν σπάσει τώρα πλέον, η μία είναι πάνω η άλλη στην υπόγα, αλλά το γράφει ο άνθρωπος βάρδια 2η ίσως και 3η.Σε ποιο εργάζονται; βάρδιες; ξέρεις;
Μάλλον την Όλγα λες άν ήταν ξανθια βαμμένα μαλλιά λευκό δέρμα αγριοπουτανόφατσα .
Ναί αυτή ήταν, άλλη φορά αν έχει ανακοινωθεί δεν θα ρωτάω, θα βγάζω καπότα και θα πετάω όπου βρώ.Όλγα από Μολδαβία, πέρασα πριν 10 μέρες περίπου 3η βάρδια, καλή ήταν, δέχτηκε κανονικά τελείωμα στα βυζια
Εε δε είναι γαμησι αυτό το πράγμα που να το νοιώσεις καλύτερα μη πας καθόλουΕγω αν παω στο μεταξι κανω καταδρομικη.., παω παντα στοχευμενα και ποτε δεν ακουμπαω κρεβατι..χαχα (αντε να ακουμπησω λιγο στο ιεραποστολικο λιγο τα ποδια..) να φανταστεις ουτε τα παπουτσια μου δεν βγαζω..
Μπερδευτηκες τύπε. Ο φίλος αυτός αλλού είναι καταλληλος να απαντήσει.Νομίζω ότι το κατάλληλο άτομο να σου απαντήσει είναι ο μύστης @Διανοούμενος .
δουλευει παντα μετα τις 00.00 να υποθεσω;;;και ποιες μερες;;;Νυχτερινό αποψινο πέρασμα από Βέργας 7, Σαμπίνα έχει επιστρέψει από Παρασκευή, λαϊκό προσκύνημα κανονικά. Παρέα τριών αλβανών, πιτσιρικάδες 3ης γενιάς, μαγκιά κλανιά που περίμεναν σαλοναριμα, αφού ο πρώτος συναγωνιστής είχε περάσει για μισάωρο, άκρως ενοχλητικοί με το που βγαίνει το κορίτσι και χαιρετάει ο ένας την βρίζει στα αλβανικά. Τέτοια σκουπίδια υπάρχουν εκεί έξω και μετά φταίει η κάθε κοπέλα άμα είναι στραβωμενη.
Αν πετυχεις Φωτεινη στο Διδυμου 27 οταν και αν ανοιξει.Από ΠΟΛΥ ψηλές παίζει τίποτα;
Τα φώτα σας
Ρουμανα δηλ σίγουρα ΦΟΛΑΡΑΠριν λίγο...
Live
Φωκαίας 27 υπόγειο
Ελένη. Μάλλον Ρουμάνα.
Καύλα με αρκετά τατουάζ.
Σαλονάρισε ξεβράκωτη!!!
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69 το πρόγραμμα της.
Η κοπέλα που είχε γράψει και ο Πρόεδρος όταν πρωτιήρθε.
Φωκαίας 27 σκαλάκια
Νέα κοπέλα.
Λένα Ρωσίδα σε ελεύθερο τελειωτικό βυζιά και 69.
Παχουλή με πλούσιο στήθος.
Γλυκιά παρουσία.
Διδυμου 27
Κλειστό.
πόσο είναι , ξέρουμε;Αν πετυχεις Φωτεινη στο Διδυμου 27 οταν και αν ανοιξει.
Εμφανησιακα ειναι σχετικα ψηλη γυναικα περιπου 1,70-72 χωρις τακουνια, ξανθια με ωραιο νορμαλ σωμα χωρις κυταριτιδα, χαριτωμενα βυζακια 2-2,5 αρια, ηλικια μαλλον 40-45 καπου εκει, προστυχο προσωπο εμπειρης πουτανας που υποσχεται πολλα και εχει ολα της τα δοντια και κανενα μαυρισμενο, αμα σε γουσταρει δινει γλωσσοφιλα καργα απλα πρεπει εσυ να κανεις πρωτος κινηση....λιπαντικο εχει βαλει ηδη στη μουνα της απο πριν μπει στο δωματιο....αντεχει γερα σφυροκοπηματα η καυλιαρα.... Ο ορισμος της Πουταναρας που γουσταρει αυτο που κανει....Πως ειναι αυτη ρε;
Μετά τις 23:00 αλλά με ρεπό, για παράδειγμα απόψε δεν ήταν.δουλευει παντα μετα τις 00.00 να υποθεσω;;;και ποιες μερες;;;
Ό,τι πεις, τα βρήκες όλα. Βολέψου με τα χάλια σου τώρα, όπου ο φτωχός κι η μοίρα του.
Παίρνει και αλλοδαπούς;Εμφανησιακα ειναι σχετικα ψηλη γυναικα περιπου 1,70-72 χωρις τακουνια, ξανθια με ωραιο νορμαλ σωμα χωρις κυταριτιδα, χαριτωμενα βυζακια 2-2,5 αρια, ηλικια μαλλον 40-45 καπου εκει, προστυχο προσωπο εμπειρης πουτανας που υποσχεται πολλα και εχει ολα της τα δοντια και κανενα μαυρισμενο, αμα σε γουσταρει δινει γλωσσοφιλα καργα απλα πρεπει εσυ να κανεις πρωτος κινηση....λιπαντικο εχει βαλει ηδη στη μουνα της απο πριν μπει στο δωματιο....αντεχει γερα σφυροκοπηματα η καυλιαρα.... Ο ορισμος της Πουταναρας που γουσταρει αυτο που κανει....
Εχω παρει 2 φορες Σαρα και ηταν λιγο ξενερωτη αλλα κορμαρα. Τζανινα πολυ καβλιαρα, εχει ολο το πακέτο. Αν εισαι καθαρος, το εκτιμουν και οι δυο, τις εχω πετυχει να βριζουν στο σαλονι κατι λέτσους.Δεν έχασες και τίποτα, εκτός του ότι δεν κάνουν λεσβιακό, ότι κάνει το κάνει η Τζανίνα, η Σάρα τίποτα
Την Σάρα την έχω πάρει κάπου 3 φορές στο παρελθόν το παίζει πολύ μαγγιά...... και μπορεί να γίνει και πολύ αγενέστατη στο δωμάτιο , ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα στον πληρωμένο έρωτα η μια από 3 φορές ,με ξενέρωσε η συμπεριφορά της όσο καμία άλλη......Δεν την συστήνω σε κανέναν.Είναι όμορφη κοπέλα ,αλλά ,η συμπεριφορά είναι πιο βασικό πράγμα από την ομορφιά.Εχω παρει 2 φορες Σαρα και ηταν λιγο ξενερωτη αλλα κορμαρα. Τζανινα πολυ καβλιαρα, εχει ολο το πακέτο. Αν εισαι καθαρος, το εκτιμουν και οι δυο, τις εχω πετυχει να βριζουν στο σαλονι κατι λέτσους.
Συμφωνω στη βάση, ειναι αρκετά αγενής και ο μονος λογος για να την πηδήξεις ειναι να μην την ακους. Ενα αγενες ρουμουνακι ειναι που δεν τη νοιαζει να αυξησει την πελατεια της. Αν σε νοιάζει μονο η ομορφια, ο συνδυασμος και των 2 ειναι τουρμπο για κρεβατι ομως.Την Σάρα την έχω πάρει κάπου 3 φορές στο παρελθόν το παίζει πολύ μαγγιά...... και μπορεί να γίνει και πολύ αγενέστατη στο δωμάτιο , ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα στον πληρωμένο έρωτα η μια από 3 φορές ,με ξενέρωσε η συμπεριφορά της όσο καμία άλλη......Δεν την συστήνω σε κανέναν.Είναι όμορφη κοπέλα ,αλλά ,η συμπεριφορά είναι πιο βασικό πράγμα από την ομορφιά.
ΟΧΙ φίλε δεν είναι τούρμπο ,3 φορές δεν έχυσα μαζί της και νομίζω καμιά φορά δεν έχω έχυσα με αυτήν ,έχω γαμήσει στα μπουρδέλα 10 φορές καλύτερες στο κρεβάτι από αυτό το αγενέστατο ρουμανάκι,όλο ψευτόλογα και θεατρινισμούς είναι μέσα στο δωμάτιο και πολύ μαγγιά ακόμα και στο σαλόνι.........Το ότι είναι όμορφη είναι αδιαμφισβήτητο.Για την Ιστορία τούρμπο στο κρεβάτι είναι η Ιρίνα το μικρό όμορφο ρωσιδάκι από φωκαίας 27 αν θυμάμαι καλά το νούμερο η οποία μοιράζει απλώχερα φιλιά στο στόμα σχεδόν σε όλους.Συμφωνω στη βάση, ειναι αρκετά αγενής και ο μονος λογος για να την πηδήξεις ειναι να μην την ακους. Ενα αγενες ρουμουνακι ειναι που δεν τη νοιαζει να αυξησει την πελατεια της. Αν σε νοιάζει μονο η ομορφια, ο συνδυασμος και των 2 ειναι τουρμπο για κρεβατι ομως.
Είναι πολύ καύλα και αν είχε χαρακτήρα τζανινας θα ήταν πολύ τοπ αλλά είναι τέρμα αγενεστατη...για αυτό τον λόγο πάμε μόνο τζανινα που είναι καυλιάρα και αν την γλύψεις μετά γίνεται ακόμα καλύτερηΟΧΙ φίλε δεν είναι τούρμπο ,3 φορές δεν έχυσα μαζί της και νομίζω καμιά φορά δεν έχω έχυσα με αυτήν ,έχω γαμήσει στα μπουρδέλα 10 φορές καλύτερες στο κρεβάτι από αυτό το αγενέστατο ρουμανάκι,όλο ψευτόλογα και θεατρινισμούς είναι μέσα στο δωμάτιο και πολύ μαγγιά ακόμα και στο σαλόνι.........Το ότι είναι όμορφη είναι αδιαμφισβήτητο.
Εε δε είναι γαμησι αυτό το πράγμα που να το νοιώσεις καλύτερα μη πας καθόλου
δηλ κατεβαζεις παντελονι, σωβρακο και στα ορθια?Εγω αν παω στο μεταξι κανω καταδρομικη.., παω παντα στοχευμενα και ποτε δεν ακουμπαω κρεβατι..χαχα (αντε να ακουμπησω λιγο στο ιεραποστολικο λιγο τα ποδια..) να φανταστεις ουτε τα παπουτσια μου δεν βγαζω..