" Επιστροφή στο 10ρικο - Το ξεμούνιασμα της Γιούλης " Χτεσινό πέρασμα από το βρωμερό Μετάξι όπου δεν είχα σκοπό να τα καταθέσω απλά βρέθηκα για δουλειές στα πέριξς.....Μου είχε κάνει εντύπωση προ ημερών ότι ο οίκος Μ. Αλεξάνδρου 21 ισογείο και όροφος όπου φέρνει κυρίως λατίνες αύξησε τις τιμές από τα 10 στα 15 ευρώ και λέω κάτσε να μπω να δω αν ώντος έχουν πάλι 15 ευρώ διότι εκεί πάνε κυρίως πακιστανοί και λογικά θα πέσει η δουλεία πολύ με τα 15 .Μπάινω μέσα ισόγειο ήταν η Λατίνα η Γιούλη,για όσους δεν την ξέρουν να πάνε να την δουν από κοντά αξίζει το μωρό.Πρόκειτε για μια πολύ όμορφη λατίνα το πολύ 22 ετών ,πολύ μελαμψή και αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά και κάποια τατού, ύψους κοντά στο 1,65 με βυζάρες και φανταστική κωλάρα.Στο πρόσωπο έχει μια σκυλέ ομορφιά που εμένα με τρελαίνει. Η Τσατσά ανακοινώνει απλό πρόγραμμα στο 10ριικο και λέω τόσο κράτησε το 15 ευρώ από μέσα μου ούτε μια βδομάδα.......την Γιούλη την έχω πάρει πάρα πολλές φορές και πάντα χύνω οπότε είναι κυριολεκτικά ΚΛΟΠΗ να πηδάς ένα τέτοιο μωρό με μόνο 10 ευρώ και γι αυτό ξαναπέρασα να την ξεσκίσω .........Η κοπέλα κάθε φορά που βλέπει ψιλοχέζεται διότι την έχω πηδήξει πολύ άγρια κατά καιρούς και λέει ότι την πονάω διότι τον έχω μεγάλο ( αυτό τώρα δεν το πολυπιστεύω αλλά έτσι για την ιστορία το αναφέρω). Στα του αγώνα βάζει προφυλακτικό σε ημιπερσμένο πουλί δεν με χαλάει .....διότι για άλλο λόγο πήγα .....για να την ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΩ....πίπα αρκετά καλή όπου μου τον σήκωσε και την στήνω ιεραποστολικά όπου με παρακάλεσε να πάω σιγά σιγά διότι πονάει .......το σεβάστηκα για αρχή μέχρι να συνηθίσει ....μετά την ανεβάζω τα 2 πόδια της ψηλά και την σφυροκοπώ και στην συνέχεια πέφτω και από πάνω της με τα πόδια της ψηλά και μαζεμένα όπου εκεί πραγματικά για κανα 2 λεπτά την όργωσα αλύπητα με απίστευτα γρήγορο τέμπο και βαθιά μπασήματα ,η κοπέλα τα είδε όλα ,πόνεσε διότι οι κραυγές της δεν ήταν αυτές οι μηχανικές ψεύτικες που κάνουν σχεδόν όλες αλλά πόνου.....με παρακάλαγε να τελείωσω όπως και έγινε διότι με κατακαύλωσε η όλη φάση που ζοριζόταν ,αν και δεν τελειώνω γρήγορα μέσα σε 5 λεπτά με τέλειωσε....όσοι δεν την πηδήξατε για μια φορά στα 10 ευρώ αξίζει σίγουρα ως εμπειρία....Επόμενος στόχος να τιμωρήσω το ρωσιδάκι την Έμμυ από φυλής 69β αν θυμάμαι καλά το νούμερο η οποία λέει πάει κυρίως με μικρούς κάτω των 30ετών ......αν με δεχτεί θα πάρει μάθημα και τιμωρία διότι μας έριξε πόρτα η τσατσά μαζί με άλλους 4 άνω των 30 ετων που είμασταν πριν καμιά βδομάδα ,λεει δεν πάει με πάνω από 30 ετων παπαριές την έιχα γαμήσει πριν κανα 2 μήνες, τότε πως πήγε? Την Έμμυ θα την πηδήξω πολύ πιο δυνατά από την Γιούλη ....στην Γιούλη ήταν η προθέρμανση......