Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 104 άτομα (4 μέλη και 100 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Χαχα όντως αν σκεφτείς ότι οι περισσότερες ιερόδουλες στο μεταξυ τουλάχιστον το 70 τοις εκατό είναι παχουλές.
Τελευταίες αναμνήσεις από μετάξι, μπαίνουμε σε έναν οίκο όπου μας υποδέχεται μια ηλικιωμένη γύρω στα 70, μας λέει το πρόγραμμα και στο τέλος λέει, θα περάσετε; Της απαντάμε, να δούμε πρώτα την κοπέλα, μας λέει, εγώ είμαι! :new_shocked:

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Αν λες για την Γιούλη,την πήρα χτες κατά τις 9μμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχε λίγο τριχα
Στον όροφο έχει κανά καλό ? Γιατί όλο μπαλότσες έφερνε τελευταία ο john Stamos.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Τελευταίες αναμνήσεις από μετάξι, μπαίνουμε σε έναν οίκο όπου μας υποδέχεται μια ηλικιωμένη γύρω στα 70, μας λέει το πρόγραμμα και στο τέλος λέει, θα περάσετε; Της απαντάμε, να δούμε πρώτα την κοπέλα, μας λέει, εγώ είμαι! :new_shocked:
ΟΛΟΙ έχουμε πάθει το ίδιο Μ αυτην

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
48
Like
5.777
Πόντοι
5.631
Έχουμε κανένα νέο για την Ελένη από Φωκαίας 25 υπόγειο??
Όμορφη παρουσία αλλά μέσα στο δωμάτιο τι γίνεται την έχει πάρει κανείς??
Φάε σουβλάκια το 20ρικο καλύτερα...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
48
Like
5.777
Πόντοι
5.631
Χθεσινή κατάθεση στο Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω στη Λίνα. Την είχα ξαναπάρει όταν είχε πρωτοέρθει στο γωνιακό Αχ48, αλλά έχει καλυτερεύσει. Μοιάζει πάρα πολύ στην Όλγα από Φ109ισ, αλλά σε πιο ψηλό.
Πρόγραμμα νορμάλ με επιλεκτικό ελ. στοματικό. Φουλ φιλιά και συμμετοχή. Άγαρπη και γρήγορη πίπα.
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

AleksGr___

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας. Μέχρι να μάθω λίγο πως λειτουργεί το σαιτ, ίσως κάνω και κανένα λάθος.

Έχω λίγες μέρες στην Αθήνα και ψάχνω για μπουρδέλα με τπτ Κινέζες, μαύρες κλπ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Επίσης λεπτές και αδύνατες κυρίες. Σας ευχαριστώ.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Στον όροφο έχει κανά καλό ? Γιατί όλο μπαλότσες έφερνε τελευταία ο john Stamos.
πριν παρω Γιουλη ανεβηκα πανω να δω τι παιζει,ειχε ενα μπαζο,γενικα δε παω μεταξι εκτοσ αν παιζει κατι καλο,σπανια,για μενα τοπ ειναι η Ριτα απο κολωνου αλλα ειναι στο 20ρικο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Έχουμε κανένα νέο για την Ελένη από Φωκαίας 25 υπόγειο??
Όμορφη παρουσία αλλά μέσα στο δωμάτιο τι γίνεται την έχει πάρει κανείς??
Φωκαίας 27 υπόγειο μήπως εννοείς;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
πριν παρω Γιουλη ανεβηκα πανω να δω τι παιζει,ειχε ενα μπαζο,γενικα δε παω μεταξι εκτοσ αν παιζει κατι καλο,σπανια,για μενα τοπ ειναι η Ριτα απο κολωνου αλλα ειναι στο 20ρικο
Ενώ η Γιούλη είναι Μουνάρα... :2funny:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Ενώ η Γιούλη είναι Μουνάρα... :2funny:
Για καποιους μπορει να ειναι και για το συγκεκριμενο αντιτιμο..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Πέρασα Ιάσωνος 37 εψες το μεσημέρι να δω αυτή την ξανθιά τραβεστί που όλοι έχετε φαγωθεί. Με είχε φάει η περιέργεια. Ήταν τόσο καλοφτιαγμένη;
Ε όντως η τύπισσα - τυπάς ήταν πολύ καλος. Κωλος τίγκα στη σιλικόνη και καλό κορμί γενικά χωρίς κοιλιές. Ψηλή, αφού είναι άντρας εξάλλου.... Επίπεδο στομάχι. Καρέ εντυπωσιακό μαλλί και το πρόσωπο πολυ προσεγμένο, αν και ο φωτισμος σε αυτό το μπουρδέλο είναι υπό του μηδενός. (Μέχρι κι εγω με την ασχήμια μου θα έβγαζα γκόμενα με τόσο χαμηλά φωτα....). Γενικά άρτιο σύνολο. Έχει ρίξει πολλά λεφτά ο τύπος στην εμφάνιση του προφανώς στους καλύτερους πλαστικους χειρουργους και αυτό φαίνεται. Ή γεννήθηκε με πολλά γυναικεία χαρακτηριστικά. Τώρα πως κατέληξε εκεί στο παλιομπουρδελο της Ιάσωνος δεν μπορώ να ξερω. Μόνο η αμαρτωλη ψυχή του θα ξερει.... Τέτοια τραβελια βγάζουν 100++ ανετα σε διεστραμμένους τυπαδες που θέλουν να κάνουν πίπες σε άντρες με βυζιά. Κωλο πίπα είπε ο τσάτσος.

Για την ιστορία όχι κύριοι δε γαμάω άντρες. Και δεν πρόκειται ποτέ! Πήγα για να δω αν όντως ήταν καλή και ήταν καλή.

Εντωμεταξυ όταν έφευγα κάτι έξυπνο μου είπε η τύπισσα με το πουλί (έχει πουλί ή το έχει κόψει άραγες;;..) και φάνηκε καπατσα. Ω ρε μόλις άκουσα την κλασσική μπάσα τραβελοφωνη σκιαχτηκα....

Cnf

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
60
Πόντοι
0
Συναγωνιστές γαμηστε γιατί χανόμαστε!τα φώτα σας...ξέρει κανείς που βρίσκεται η Λούνα η ψηλή και η Φωτεινή απο διδύμου;

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
714
Πόντοι
361
Πέρασα Ιάσωνος 37 εψες το μεσημέρι να δω αυτή την ξανθιά τραβεστί που όλοι έχετε φαγωθεί. Με είχε φάει η περιέργεια. Ήταν τόσο καλοφτιαγμένη;
Ε όντως η τύπισσα - τυπάς ήταν πολύ καλος. Κωλος τίγκα στη σιλικόνη και καλό κορμί γενικά χωρίς κοιλιές. Ψηλή, αφού είναι άντρας εξάλλου.... Επίπεδο στομάχι. Καρέ εντυπωσιακό μαλλί και το πρόσωπο πολυ προσεγμένο, αν και ο φωτισμος σε αυτό το μπουρδέλο είναι υπό του μηδενός. (Μέχρι κι εγω με την ασχήμια μου θα έβγαζα γκόμενα με τόσο χαμηλά φωτα....). Γενικά άρτιο σύνολο. Έχει ρίξει πολλά λεφτά ο τύπος στην εμφάνιση του προφανώς στους καλύτερους πλαστικους χειρουργους και αυτό φαίνεται. Ή γεννήθηκε με πολλά γυναικεία χαρακτηριστικά. Τώρα πως κατέληξε εκεί στο παλιομπουρδελο της Ιάσωνος δεν μπορώ να ξερω. Μόνο η αμαρτωλη ψυχή του θα ξερει.... Τέτοια τραβελια βγάζουν 100++ ανετα σε διεστραμμένους τυπαδες που θέλουν να κάνουν πίπες σε άντρες με βυζιά. Κωλο πίπα είπε ο τσάτσος.

Για την ιστορία όχι κύριοι δε γαμάω άντρες. Και δεν πρόκειται ποτέ! Πήγα για να δω αν όντως ήταν καλή και ήταν καλή.

Εντωμεταξυ όταν έφευγα κάτι έξυπνο μου είπε η τύπισσα με το πουλί (έχει πουλί ή το έχει κόψει άραγες;;..) και φάνηκε καπατσα. Ω ρε μόλις άκουσα την κλασσική μπάσα τραβελοφωνη σκιαχτηκα....
Χαχαχα πολύ ωραία περίληψη για το αγόρι.(Κορίτσι)τώρα για τον φωτισμό δεν έχω να πω πολλά και που να δεις το πάτωμα μετά την κουζίνα το αριστερό.μολις μπαίνεις μέσα έχει μια γούβα λες και έχουν ρίξει όλμο. Λείπουν περίπου δύο τετραγωνικά πλακάκια εκτος και αν ήταν καταφύγιο.

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
797
Πόντοι
681

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Χαχαχα πολύ ωραία περίληψη για το αγόρι.(Κορίτσι)τώρα για τον φωτισμό δεν έχω να πω πολλά και που να δεις το πάτωμα μετά την κουζίνα το αριστερό.μολις μπαίνεις μέσα έχει μια γούβα λες και έχουν ρίξει όλμο. Λείπουν περίπου δύο τετραγωνικά πλακάκια εκτος και αν ήταν καταφύγιο.
Έχω γαμησει και εγώ στο Ιάσωνος 37 δε είναι καλό μπουρδέλο είναι η αλήθεια,είναι χάλια.Τα πέρδικας είναι λίγο καλύτερα θεωρώ από Ιάσωνος 37Α και Β που έχω γαμησει.

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
797
Πόντοι
681
  • Like
Αντιδράσεις: Cnf
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom