Για καποιους μπορει να ειναι και για το συγκεκριμενο αντιτιμο..
Κριτική για το Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 (Μπουρδέλα)
Μεταξουργείο από dmtrsxxx με βαθμολογία 5.5
www.bourdela.com
Προφανως το αντιτιμο παιζει ρολο. Στην εξισωση VFM ο παρονομαστης ειναι τα χρηματα. Καλυτερο κορμι
στο δεκαρικο, αρκετα νεα, με τοσο απαλο δερμα, λεπτη με στητο κωλαρι και 3αρια+- βυζια, πεντακαθαρη, δεν νομιζω να υπαρχει αυτη τη στιγμη (δεν εχω καθολου εικονα απο τα μεσαια νουμερα της Κολωνου, 30-32).
Στη μαπα ειναι μετρια αν και γλυκουλα, δεκτο.
Στην πρωτη μου επισκεψη εκει, μου εκανε το καλυτερο κρεβατι για το 2024 σε μπουρδελο (στα -ας πουμε- 30 συνολο) και δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να υπερβαλω. Και εννοειται δεν μου απαγορευσε να της ρουφηξω τις βυζαρες οπως εκανε σε αρκετους... οποτε ισως ημουν λιγο προκατελειμενος οταν εγραφα το σχολιο στην κριτικη του μητσου. Στην δευτερη (και τελευταια) επισκεψη, φαινοταν η απογοητευση της, εικαζω για την τρωγλη που δουλευει και το κοινο που εξυπηρετει, και δεν απεδωσε τα ιδια (αν και δεν περασα ασχημα), οποτε προσπεραστε με συνοπτικες διαδικασιες μεχρι νεωτερας. Στον οροφο παντως, οι λατινες που ειδα εγω ηταν τριμπαζα, ολα συγκριτικα ειναι στο τελος της ημερας.
Προφανως, για το κορμι της, ειναι η προσωπικη μου γνωμη, δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Καποιοι θελουν τις λατινες οριακα χοντρες πχ οπως τις βλεπουν στις τσοντες, διαβαζοντας και προηγουμενα σχολια. Βεβαια, οποιος πιστευει οτι 1η/2η βαρδια στο δεκαρικο υπαρχει πιο ωραιο κορμι (κατα την δικη του γνωμη παντα), ας πει και σε εμας
αυτα