Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα στη παρέα Καλές διακοπές θέλω να ρωτήσω αυτή η Μελίνα στο βεργας 7 υπόγειο λέει τίποτα η φόλα.
Πήγες να την δεις?Καλημέρα στη παρέα Καλές διακοπές θέλω να ρωτήσω αυτή η Μελίνα στο βεργας 7 υπόγειο λέει τίποτα η φόλα.
Ρουμανία είναι.Ρε μάγκες έχω καιρό να πετύχω την ντιανα, πετιτ Ρουμάνα. Τελευταία φορά την είχα πετύχει Φωκαιας 19. Γνωρίζει κανεις τίποτα;
Εγώ ενημέρωσα, απο εκεί και μετα... δεν λέω, αυτή η κωλάρα για 10€ είναι τρελό VFM αλλά για λόγους αρχής δεν θα την ξανατιμήσω και ας στρώσει.Καλησπερα συναγωνιστες ειχα πανω απο βδομαδα να μπω στο forum καθως ημουνα διακοπες, τωρα ειμαι μεσα στο πλοιο που επιστρεφει και διαβαζοντας εμαθα οτι επεστρεψε η Τατιανα στο Ι1Β αλλα και η Αγαπη απο Ι20Β η οποια σαν να βαριεται λιγακι απο οτι γραφετε...ειναι σημαντικα νεα αυτα βεβαια για την Αγαπη ελπιζω να της εχει φυγει η ταση για ξεπετα μεθαυριο που θα την επισκεφτω...ειδομεν.. .
μισό λεπτό. Εννοείς ότι οι περισσότεροι μεσήλικες και άνω το παίζουν αντράκια και σκληροί και γι' αυτό οι κοπέλες τους αντιμετωπίζουν με προκατάληψη;
Δεν νομίζω να ισχύει απόλυτα. Σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι αλλά η γενίκευση μου φαίνεται υπερβολική.
Αν έχει σημασία ένα προσωπικό παράδειγμα, εγώ π.χ. προσπαθώ πάντα να είμαι αβρός και τζέντλμαν και να δείχνω στην κοπέλα ότι τη σέβομαι (γιατί όντως τη σέβομαι). Και βλέπω ότι με κάποιες λειτουργεί, άλλες όμως υψώνουν τοίχο.
Όσο για το αν κάποιος αργεί να τελειώσει, εμείς φταίμε πάντα; Όταν γαμάμε με λάστιχο συν μισό μπουκαλάκι λιπαντικό και τύχει η κοπέλα να μην είναι σφιχτή λόγω ανατομίας, τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Όπως λες κι εσύ, φταίμε κι οι δυο ή κανένας.
Και εμένα μου το είχε πεί και είμαι κοντά στο όριο ηλικιακά αλλά δείχνω μικρότερος, όσες φορές την είχα πάρει στο Χωματιανού ήταν πολύ καλή/θερμή, από την άλλη είναι ο ορισμός του μουνί πηγάδι όπως αναφέρει ο από πάνω αλλά κάνει φοβερό στήσιμο στα 4.Εμενα η Βανεσσα μου ειχε πει οτι δεν παίρνει μεγαλύτερους απο 40 ετων γιατί της μυρίζουν γεροντίλα, επισης οι μεσήλικες ανω των 50 ετων της ζητουν ακαποτα γαμήσια με δωράκια χυσιματα στο στόμα κλπ...
Παίζουν και τα δύο, ένα απο τα 3 στανταράκια μου, μου ζήτησε να παίρνω 20λεπτο γιατί αργώ να τελειώσω μαζί της (πρίτς!), το άλλο μου έχει πει αν πάρεις 20-30 λεπτά, χύσε όσες φορές μπορείς ... δεν υπάρχει ένα στάνταρ είναι τι deal θα κάνεις, τώρα αν με ρωτάς ποια είναι η default λογική μάλλον η 1η, αν πληρώσεις 20λεπτό συνήθως αν τελειώσεις η άλλη σηκώνεται να φύγει.Εγώ μια φορά είχα πάρει μισάωρο, ρώτησα τη τσατσά μου λέει όσες θες, αν μπορείς τελείωσε και 15 φορές.
Η Ντιάνα μπανάνα ?Ρουμανία είναι.
Όχι και σε ευχαριστώ για την απάντηση θα το κοιτάξωΠήγες να την δεις?
Αν όχι πήγαινε και μετά ρώτα πάλι, θα σου απαντήσω.
Μάλλον την Όλγα λες άν ήταν ξανθια βαμμένα μαλλιά λευκό δέρμα αγριοπουτανόφατσα .Μετά απο πλήρη βόλτα, κατέληξα στο Φωκαίας 19, μία "Ρωσίδα" (μάλλον Μολδαβή ρωσόφωνη), δεν θυμάμαι όνομα παιδιά, μπορεί ΝΙκόλ, ψηλή, λευκή, βυζάρες 3++ πεσμένες λόγω βάρους αλλά σφιχτές, τσιμπουκοχειλάρες πειραγμένες, πολλά τατού.
Πήγα καβλωμενος και τις πήρα παρτουζα με Ελενη. Μονο Λινα γαμησα γιατι η Ελενάρα είναι λιγο μασιφ για τα γούστα μου (μεγαλυτερη κοιλιά, κυριολεκτικά). Στο διπλό τρομπόνι επαιξαν αριστα, ενω η Ελενάρα εγλειφε ο,τι υπήρχε απο τα αρχίδια και κάτω, ακομη και την ώρα που χοροπήδαγε η Λινα. Overall, υγρανθηκε πολυ (με δαχτυλο) πριν αρχίσουμε και παρότι πήγαινε στο ρελαντί την ίππευση, τη χάζευα να το απολαμβάνει και φτιαχνομουνΜια φορά την πήρα μαζί με την μιλφάρα που δουλεύουν ντουέτο και ήταν καλή. Μια χαρά πέρασα και προσεχώς θα ξαναπάω να την πάρω και μόνη της.
Συνήθως 2 φορές είναι. Αυτό το ρωτάς πριν περάσεις, δεν το αφήνεις στην τύχη.Να κάνω μια ερώτηση. Άμα πάρω μισάωρο, είναι για να τελειώσω μια φορά; Ή μπορώ και δύο φορές μέχρι να τελειώσει ο χρόνος;
Πήγες τώρα τελευταία;;;Πήγα καβλωμενος και τις πήρα παρτουζα με Ελενη. Μονο Λινα γαμησα γιατι η Ελενάρα είναι λιγο μασιφ για τα γούστα μου (μεγαλυτερη κοιλιά, κυριολεκτικά). Στο διπλό τρομπόνι επαιξαν αριστα, ενω η Ελενάρα εγλειφε ο,τι υπήρχε απο τα αρχίδια και κάτω, ακομη και την ώρα που χοροπήδαγε η Λινα. Overall, υγρανθηκε πολυ (με δαχτυλο) πριν αρχίσουμε και παρότι πήγαινε στο ρελαντί την ίππευση, τη χάζευα να το απολαμβάνει και φτιαχνομουν
Όλγα από Μολδαβία, πέρασα πριν 10 μέρες περίπου 3η βάρδια, καλή ήταν, δέχτηκε κανονικά τελείωμα στα βυζιαΕγώ ενημέρωσα, απο εκεί και μετα... δεν λέω, αυτή η κωλάρα για 10€ είναι τρελό VFM αλλά για λόγους αρχής δεν θα την ξανατιμήσω και ας στρώσει.
Και εμένα μου το είχε πεί και είμαι κοντά στο όριο ηλικιακά αλλά δείχνω μικρότερος, όσες φορές την είχα πάρει στο Χωματιανού ήταν πολύ καλή/θερμή, από την άλλη είναι ο ορισμός του μουνί πηγάδι όπως αναφέρει ο από πάνω αλλά κάνει φοβερό στήσιμο στα 4.
Παίζουν και τα δύο, ένα απο τα 3 στανταράκια μου, μου ζήτησε να παίρνω 20λεπτο γιατί αργώ να τελειώσω μαζί της (πρίτς!), το άλλο μου έχει πει αν πάρεις 20-30 λεπτά, χύσε όσες φορές μπορείς ... δεν υπάρχει ένα στάνταρ είναι τι deal θα κάνεις, τώρα αν με ρωτάς ποια είναι η default λογική μάλλον η 1η, αν πληρώσεις 20λεπτό συνήθως αν τελειώσεις η άλλη σηκώνεται να φύγει.
Μετά απο πλήρη βόλτα, κατέληξα στο Φωκαίας 19, μία "Ρωσίδα" (μάλλον Μολδαβή ρωσόφωνη), δεν θυμάμαι όνομα παιδιά, μπορεί ΝΙκόλ, ψηλή, λευκή, βυζάρες 3++ πεσμένες λόγω βάρους αλλά σφιχτές, τσιμπουκοχειλάρες πειραγμένες, πολλά τατού.
Ανακοινώθηκε ακά στοματικό και τελείωμα στήθος, για το τελευταίο πέρασα, μέσα ήταν καλή, φάνηκε πως ξέρει να πιπώνει πολύ καλά αλλά κάπου το μάζευε, καλό κορμί, λίγο πλαδαρό με λίγα παραπάνω κιλά, λίγο τραχύ δέρμα και αξύριστα πόδια 2-3 ημερών+ , δεν μπορώ να πώ, γαμήθηκε καλά από πάνω και νορμάλ, αλλά όταν την έβαλα στα 4 και της είπα θέλω να τελειώσω στα βυζιά σου μου έριξε άκυρο !! δεν ήθελε με τίποτα.
Μήπως ξέρεις ποια θα είναι το απόγευμα ?13:30 αφίχθη Τάνια @Διδυμου 27 όπου και επακολούθησε κατάθεση . Πολύ καλή για άλλη μία φορά. Μοναδική παραφωνία η κατά τα άλλα ευγενική τσατσά που χτύπησε πόρτα 2 φορές, στο 7λεπτό και στο 10λεπτο της αναμέτρησης.
40 ηθελαν, αξιζε!Πήγες τώρα τελευταία;;;
Ισχύει ότι ανέβηκε η τιμή στα 40 ευρώ;
Πριν λίγο καιρό είχε 30
Το Διδυμου 27 παραπεει πλεον.Γενικα ο τσιμπουκοδρομος της Διδτμου εχει ξεφτυσει.Πριν λίγο...
Live
Φωκαίας 27 υπόγειο
Ελένη. Μάλλον Ρουμάνα.
Καύλα με αρκετά τατουάζ.
Σαλονάρισε ξεβράκωτη!!!
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα 69 το πρόγραμμα της.
Η κοπέλα που είχε γράψει και ο Πρόεδρος όταν πρωτιήρθε.
Φωκαίας 27 σκαλάκια
Νέα κοπέλα.
Λένα Ρωσίδα σε ελεύθερο τελειωτικό βυζιά και 69.
Παχουλή με πλούσιο στήθος.
Γλυκιά παρουσία.
Διδυμου 27
Κλειστό.
Το Διδυμου 27 παραπεει πλεον.Γενικα ο τσιμπουκοδρομος της Διδτμου εχει ξεφτυσει.
Εχθες το πρωι της Κυριακης μπηκα στο Διδυμου 22.Κατευθυνθηκα στον οροφο οπου η ευγενεστατη αλλα ψευτρα τσατσα παρουσιασε την Αναστασια με πλουσιο προγραμμα λεει.Μου αρεσε η μεγαλοκοπελα.Ξανθια,μικρο βυζι,ωραιο μεστομενο κωλαρι.Γενικα μου αρεσε.Εδωσα το πορνοπαραβολο και περασα στο δωματιο.Καθαρο,αιρκοντισιον,μεγαλο κρεβατι.Το μενου ειχε συνουσια σε δυο στασεις οπου την ξεμουνιασα για μαθημα.Ουτε προκαραρκτικα ειχε ουτε φιλια,ουτε τσιμπουκια ουτε γλειφομουνια ουτε 69.
Συνήθως στο μισάωρο ρίχνω δύο, όποτε όλα κομπλέ.Έτσι είναι...άμα ξέρεις να διαχειριστείς το χρόνο (ρολόι) και το πουλί σου (να κρατιεσαι). Αρκεί στο τέλος του χρόνου να τελειώσεις (γιατί μου έχει συμβεί να μην μπορέσω εγκαίρως από το πολύ φρενάρισμα).
Θα 'θελα να΄ξερα αν τη γαμάει κανένας....
Βεργας 2 Ναταλί "Τσιαντακης", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
...
Πάντως όταν την πετυχαίνω, λίγες φορές την έχω δει να βγαίνει από δωμάτιοΘα 'θελα να΄ξερα αν τη γαμάει κανένας.
Ας βγει να το πει.