Καλησπέρα στην παρέα.
Η ιρινα δεν δούλευε χτες έτσι όπως παίχτηκε εδώ σε ενημέρωση. Σχόλασε κανονικά.
Γαμησα αντζυ λατίνα στο Φωκαίας 13 υπόγειο ( αν θυμάμαι καλά)
Ωραίο μουνι. Άπειρη. Πήγε να κλέψει πυκνά συχνά αλλα την έφτιαχνα. Θέλει προσοχή.
Έπειτα πήγα Ρανια, φαγωθήκατε ότι έκανε κωλαρα.. σιγά μωρέ τον κωλο, έτσι όπως τα λέγατε νόμιζα θα δω τρομερή διαφορά. Ιδιος σχεδόν ειναη. Εγώ δεν κατάλαβα κάποια μεγάλη διαφορά.
Φυλής 59 μια μουναρα με σωματαρα. Έκανε μπαμ ότι είναι φόλα έφυγα , νομίζω Σοφία.
Αλεξάνδρα με τατουάζ δούλευε νξξιζω Φωκαίας 13 πάνω, νομίζω δούλευες
Μεταξουργείο παλιά.
Κάνει ελεύθερη πιπα είχε φουλ κόσμο, δρν ξέρω αν κάνει μέσα τελειωτικό στο στόμα και δεν το λέει έξω , αν ξέρει καποιος ας πει.
Είναι λίγο Λιγάκη χοντρουλα και χωρίς κωλο, γεμάτη τατουάζ.
Επισης τώρα, λατίνα που έχει φουλ πελατεία και ειδικά σταθερή.. κάνει ακαποτο γαμησι. Πέρα από τον χαβαλέ που κάνουμε και γράφω και εγώ συχνά, δεν κάνουμε ακαποτα ρε παιδιά. Για όσους μας διαβάσουν και είναι νέοι και θα ζητήσουν. Μακριά από αυτά. Δηλαδή η κοπέλα είχε αναμονή 20 άτομα. 20 άτομα να την γαμάνε κάθε μέρα χωρίς κάποτε φανταστείτε τι θα κολλήσετε.
Προσοχή η ζωή είναι όμορφη και δεν κάνω χαβαλέ.
Η επίσκεψη έγινε από 22·00 μέχρι 3 την νύχτα. Δνε έβρισκα τίποτα να γαμησω.
Επισης πήγα Λιοσίων να γαμησω και έκλεισε 1 ώρα. Απίστευτο. Μαλακες τι φάση, δεν υπάρχει χρήμα για γαμησι;
Βέργας όλα μαπα , θείες, σαμπινα έλειπε ( δεν περνάω με το ναυάγιο) απλά ενημερώνω τον κόσμο ότι λείπει.
Φιλιπιδου πανω είχε μια Ρουμάνα αννα πολύ όμορφη , αλλά υπέρ απλό.
Δεν ξέρω αν αξίζει μέσα.
Η Ειρήνη από Φωκαίας έλειπε για πρωκτικο.
Γενικά η βραδινή βάρδια λιγο μαπα.