Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (21 μέλη και 244 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Φόλιασμα πριν λίγο στο Ι20Β από την γνωστή Αγαπη , στα 7.5(ναι κρατάω χρονο πλέον στο ρολοι) λεπτά φώναξε ο τσάτσος και σηκώθηκε και έφυγε και με άφησε αχυστο η συγκεκριμένη δεν το έκανε αυτό παλιότερα... θα γράψω κριτική να υπάρχει.

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Φόλιασμα πριν λίγο στο Ι20Β από την γνωστή Αγαπη , στα 7.5(ναι κρατάω χρονο πλέον στο ρολοι) λεπτά φώναξε ο τσάτσος και σηκώθηκε και έφυγε και με άφησε αχυστο η συγκεκριμένη δεν το έκανε αυτό παλιότερα... θα γράψω κριτική να υπάρχει.
Πριν κανα τρίμηνο τα ίδια και χειρότερα μου έκανε η Αγάπη και το είχα αναφέρει εδώ στο νήμα ότι είναι ΑΠΑΤΗ.Χωρίς να φωνάξει ο τσάτσος στο 7 λεπτο αν θυμάμαι καλά έφυγε και με άφυσε άχυστο και μάλιστα μου έδειξε και ένα πορνοπεριοδικό που έιχε στο δωμάτιο να τον παίξω μόνος μου αφού θα φύγει για να χύσω. ΤΡΑΓΙΚΗ... ΜΑΚΡΙΑ, παρόλο που έχει κωλάρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Μαζί με Κορνιλιους Τομπσον?

Μανταλίνα μάλλον...
Μανταλινα σίγουρα. Απλά το άλλαξε το autocorrect.
Μανταλινα με επιθετικό σαλόνι και σκληρό μαρκάρισμα με έβαζε να πιάνω βυζιά κώλο μου έπιανε το πουτσο. Της είπα later.
Βγήκα έκανα μια γύρα στα διπλά δε τρελάθηκα διάβασα στα γρήγορα 2 καλές κριτικές και γύρισα. Ήρθε στο δωμάτιο με βρήκε ξαπλωμένο και ξεκίνησε να γελάει και it's very big its very big μέχρι που το σύγκρινε με τον πήχη της. Πίπα με λάστιχο οκ. Πρώτη στάση στα ιεραποστολικό αφού πρώτα της εγλυψα λίγο το μουνακι που ήταν δροσερό και ωραίο. Έδειχνε να απολαμβάνει και μόλις άρχισαν να τρέμουν να πόδια της και να βγάζει λίγα υγρά φώναζε στοπ στοπ και δε με άφησε να συνεχίσω. Έβαλε αρκετό τζελ και μπήκα έδωσα αρκετό πόνο δε διαμαρτυρηθηκε της έδωσα μερικά στοματοφιλα αλλά έδειξε να μη γουστάρει οπότε το έκοψα. Μόλις όμως ανεβάσα φουλ στροφές μου έκανε άγρια επίθεση με βαθειά γλωσσοφιλα και δε με άφηνε. Γύρισμα στα 4 όπου στην αρχή μου ζήτησε σιγά σιγά. Μόλις έριξα μερικές αργές γυρνάει με κοιτάει και μου λέει με ύφος now fuck me
Οπότε τα έδωσα όλα μαζί με λίγο ξύλο στο κωλαρακι και έτσι το τέλος ήρθε μέσα της με πολλά παράπονα γιατί ήθελε κιαλλο όπως μου είπε. Πριν φύγει με κοίταξε λίγο φοβισμένη και μου είπε if she asks(και έδειχνε προς τη πόρτα που μόλις χτύπησε η τστσα) say no kiss no kiss.
Δε ξέρω τη φάση με τα φιλιά αλλά σίγουρα θα ξανά πάω

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.730
Πόντοι
201
Υπάρχει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Όταν αγάμητα και κατεστραμένα ναυάγια κατασκηνώνουν, έξω από το μπουρδέλο, μια ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, για να πηδήξουν μία πουτάνα, η οποία προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα, για ποιο λόγο, αυτή η κοπέλα, να διαθέσει τον κώλο της και να τον ταλαιπωρήσει, αφού τους τα παίρνει με τον εύκολο τρόπο.
Μεγαλη κουβεντα ειπες ρε μαγκα......

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.782
Πόντοι
3.246
πάμε και ένα σφηνάκι γνώσεων :glasses:

Συνημμένα

• IMG_0196.jpeg
    IMG_0196.jpeg
    474,6 KB · Εμφανίσεις: 33

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.183
Πόντοι
1.960
Κατα καιρους διαβαζω κατι ψωλαραδες να καμαρωνουν γραφοντας έμμεσα για το μεγεθος,
δεν εχω καποια ανασφαλεια γιατι ισως να ανηκω και γω εκει αλλα εχω μια απορία..

Φτανει στον πισινο σας για να αυτοσυνουσιαστειτε? :sunglasses:

Μεταφραση εις στην κοινη : Φτανει στον κωλο σου να πας να γμθεις να μη μας ζαλίζεις τ αρχιδια?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Αν κοιμάσαι και εσύ εκεί θα έρθω να σε κατουρήσω το βράδυ χαχα
Αυτές είναι οι δικές σου γειτονιές κι αυτά που βλέπεις φυσιολογικά για το επίπεδό σου. Φτηνά μπουρδέλα και τσάμπιονς λιγκ είναι οι χαρές της ζωής σου. Στασίδι έχεις πιάσει σε αυτό το νήμα και μου έκανες και το μάγκα τις προάλλες, κακομοίρη. :2funny:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Αυτές είναι οι δικές σου γειτονιές κι αυτά που βλέπεις φυσιολογικά για το επίπεδό σου. Φτηνά μπουρδέλα και τσάμπιονς λιγκ είναι οι χαρές της ζωής σου. Στασίδι έχεις πιάσει σε αυτό το νήμα και μου έκανες και το μάγκα τις προάλλες, κακομοίρη. :2funny:
Πάντως είναι καλύτερο από το να είμαι όλη μέρα online και να περιμένω με λαχτάρα το βράδυ να τραβήξω μία παχιά πριν τον ύπνο. Σου χάλασα λίγο το πρόγραμμα εκείνη την ημέρα αλλά είμαι σίγουρος ότι αναπλήρωσες την επόμενη με διπλή απόλαυση χαχα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Πάντως είναι καλύτερο από το να είμαι όλη μέρα online και να περιμένω με λαχτάρα το βράδυ να τραβήξω μία παχιά πριν τον ύπνο. Σου χάλασα λίγο το πρόγραμμα εκείνη την ημέρα αλλά είμαι σίγουρος ότι αναπλήρωσες την επόμενη με διπλή απόλαυση χαχα
Ό,τι πεις, τα βρήκες όλα. :jerking: Βολέψου με τα χάλια σου τώρα, όπου ο φτωχός κι η μοίρα του.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.494
Πόντοι
2.836

dim11

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Like
8
Πόντοι
0
όταν κάποιοι βλέπουν την κοπέλα στο σαλόνι και δεν θέλουν να μπουν - ή έχουν πάει μόνο για μάτι, συμβαίνει κι αυτό - αυτό που βλέπω συνήθως είναι να κάνουν μεταβολή στα μουγκά. Ούτε ευχαριστώ ούτε τίποτα. Όσο για τις τσατσάδες ναι, αρκετές στραβώνουν αν δεν μπεις.
Μια φορά η Άννα "τάι" με είχε ψιλοβρίσει κιόλας.
Ευχαριστω για την απαντηση!

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Καλησπερα της Βανέσσας το Ιάσωνος 37 είναι στον όροφο ή στο ισόγειο στην σιδερένια πόρτα ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
ΤΕΤΑ΄ΡΤΗ απόγευμα σε κα΄θετο δρόμο στη Φυλής ,
πήρα εμφανίσιμη ρωσόφωνη σεξουάλα
με καμπύλες, αρκετά ψηλή, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μόνο 20 ημέρες στην Ελλάδα
για πρώτη φορά, καλή με΄σα, φχαριστήθηκα γαμήσι
της τον έχωσα όλο και έκανα γεωτρήσεις .
Δέχεται σπάτουλα και τη συστήνω σε Dmtrsxxx και paluki luk

Μου θυμίζει κάπως μια ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

marika-nezer-1.jpg
%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%9D%CE%AD%CE%B6%CE%B5%CF%81.jpg

Θα σας δώσω πλήρη στοιχεία σε λίγες ημέρες
αν δεν καταλάβατε ποια είναι
για να προλάβω να ξαναπεράσω και να μην ...
την έχετε κατσιάσει ! :2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Pavlos84

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα,

Υπαρχει καμια σχετικα αδυνατη κοπελα που δινει κωλο?

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Καλησπέρα στην παρέα.

Η ιρινα δεν δούλευε χτες έτσι όπως παίχτηκε εδώ σε ενημέρωση. Σχόλασε κανονικά.

Γαμησα αντζυ λατίνα στο Φωκαίας 13 υπόγειο ( αν θυμάμαι καλά)

Ωραίο μουνι. Άπειρη. Πήγε να κλέψει πυκνά συχνά αλλα την έφτιαχνα. Θέλει προσοχή.

Έπειτα πήγα Ρανια, φαγωθήκατε ότι έκανε κωλαρα.. σιγά μωρέ τον κωλο, έτσι όπως τα λέγατε νόμιζα θα δω τρομερή διαφορά. Ιδιος σχεδόν ειναη. Εγώ δεν κατάλαβα κάποια μεγάλη διαφορά.

Φυλής 59 μια μουναρα με σωματαρα. Έκανε μπαμ ότι είναι φόλα έφυγα , νομίζω Σοφία.

Αλεξάνδρα με τατουάζ δούλευε νξξιζω Φωκαίας 13 πάνω, νομίζω δούλευες Μεταξουργείο παλιά.
Κάνει ελεύθερη πιπα είχε φουλ κόσμο, δρν ξέρω αν κάνει μέσα τελειωτικό στο στόμα και δεν το λέει έξω , αν ξέρει καποιος ας πει.
Είναι λίγο Λιγάκη χοντρουλα και χωρίς κωλο, γεμάτη τατουάζ.

Επισης τώρα, λατίνα που έχει φουλ πελατεία και ειδικά σταθερή.. κάνει ακαποτο γαμησι. Πέρα από τον χαβαλέ που κάνουμε και γράφω και εγώ συχνά, δεν κάνουμε ακαποτα ρε παιδιά. Για όσους μας διαβάσουν και είναι νέοι και θα ζητήσουν. Μακριά από αυτά. Δηλαδή η κοπέλα είχε αναμονή 20 άτομα. 20 άτομα να την γαμάνε κάθε μέρα χωρίς κάποτε φανταστείτε τι θα κολλήσετε.

Προσοχή η ζωή είναι όμορφη και δεν κάνω χαβαλέ.

Η επίσκεψη έγινε από 22·00 μέχρι 3 την νύχτα. Δνε έβρισκα τίποτα να γαμησω.

Επισης πήγα Λιοσίων να γαμησω και έκλεισε 1 ώρα. Απίστευτο. Μαλακες τι φάση, δεν υπάρχει χρήμα για γαμησι;

Βέργας όλα μαπα , θείες, σαμπινα έλειπε ( δεν περνάω με το ναυάγιο) απλά ενημερώνω τον κόσμο ότι λείπει.

Φιλιπιδου πανω είχε μια Ρουμάνα αννα πολύ όμορφη , αλλά υπέρ απλό.

Δεν ξέρω αν αξίζει μέσα.

Η Ειρήνη από Φωκαίας έλειπε για πρωκτικο.

Γενικά η βραδινή βάρδια λιγο μαπα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom