Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 23
- Like
- 859
- Πόντοι
- 1.011
Έτσι μου είπε έτσι έγραψαΔεν ισχύει πέρασα. Απορώ φιατι γράφουν κάποιοι μαλακιες
Έτσι μου είπε έτσι έγραψαΔεν ισχύει πέρασα. Απορώ φιατι γράφουν κάποιοι μαλακιες
Συνήθως μέχρι 2000 δουλεύειΜέχρι πρωι μου είπε
Τι να πω πορνορεπορτερ και εγώ έτσι ήξερα αλλά όταν την ρώτησα μου είπε μέχρι πρωιΣυνήθως μέχρι 2000 δουλεύει
Το Σάββατο πάντως το φως ήταν ανοιχτό μέχρι πολύ αργά. Ίσως και 01.00.Συνήθως μέχρι 2000 δουλεύει
Εγώ είμαι ένας από αυτούς.Σιγά την προσωπικότητα που σε έβρισε κιόλας!!!!. Βγάνει με το ύφος της ντίβας κ τουπέ κ το παίζει κάποια......
Απορώ ποίοι περνάνε με αυτό το ξινό λεμόνι......??
Γούστα είναι αυτά βέβαια......
Βασικά είναι 7 μα ζί με το βέργαςquiz για δυνατούς λύτες:
ποια είναι τα 6 μαγαζιά στα
οποία έχει δουλέψει η Σαμπίνα;
Πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου.και εγώ εχθές το βράδυ κατά της 12 το είδα είναι πολύ όμορφο μωρό με τα κόκκινα εσώρουχα.Και κάτι αστείο που είδα λαίβ χτες βράδυ. Πέρασμα από Φωκαίας 9 κόκκινη πόρτα για να δοκιμάσω το βουλγαρογυφτάκι την Ντιόνα όπου δούλευε με μια άλλη ακόμα κοπέλα βουλγαράκι και αυτό ( μικρό και όμορφο .....φορούσε κόκκινα εσώρουχα ) δεν θυμάμαι το όνομα της ,νομίζω ειρήνη...... Είχε δωμάτιο να πάει η Ντιόνα και μετά το σαλονάρισμα της μπαίνει στο δωμάτιο......ύστερα από 5 δευτερόλεπτα βγαίνει ο Συναγωνιστής έντρομος και πάει προς το κουζινάκι για να δει την άλλη κοπέλα πως είναι εμφανησιακά, διότι νόμισε προς στιγμή ότι του ήρθε λάθος κοπέλα από αυτή που διάλεξε, και γυρνάει στο δωμάτιο και ζητάει συγνώμη από την κοπέλα. Το δωμάτιο έχει πάρα πολύ φως μέσα και μάλλον δεν του άρεσε η Ντιόνα στο πολύ φως σε σχέση με το σκοτάδι στο σαλόνι.Τελικά βαριόμουν να περιμένω διότι με πρόλαβε συναγωνιστής να περάσει μετά οπότε θα έπρεπε να περιμένω 2 δωμάτια ,έφυγα ....ίσως δοκιμαστεί στο μέλλον.
Αυτη ειναι που λενε κανει γαμω τα τσιμπουκια;κωνσταντινα Βεργας 7 απο 10 το πρωι μεχρι 5 το απογευμα
Στειλε λινκΤην συνέχεια να την διαβάσετε στην κριτική που είχα γράψει τότε.
Πρέπει να δούλευε η ΕμμανουέλαΤο Σάββατο πάντως το φως ήταν ανοιχτό μέχρι πολύ αργά. Ίσως και 01.00.
Μπορεί να αργεί το πρωί.
Το συνηθίζει!
Πάντα καλησπερίζω όταν μπαίνω και ευχαριστώ όταν φεύγω, άσχετα να περνάω/έχω περάσει, λίγη ευγένεια δεν βλάπτει και συνήθως βγαίνει και σε καλό.όταν κάποιοι βλέπουν την κοπέλα στο σαλόνι και δεν θέλουν να μπουν - ή έχουν πάει μόνο για μάτι, συμβαίνει κι αυτό - αυτό που βλέπω συνήθως είναι να κάνουν μεταβολή στα μουγκά. Ούτε ευχαριστώ ούτε τίποτα. Όσο για τις τσατσάδες ναι, αρκετές στραβώνουν αν δεν μπεις.
Μια φορά η Άννα "τάι" με είχε ψιλοβρίσει κιόλας.
Μου είχε πεί και εμένα η τσατσά ότι ίσως κάνει και βραδινή βάρδια γιατί φεύγει σύντομα.Πρέπει να δούλευε η Εμμανουέλα
Προσωπικά, έλεγα πάντα "ευχαριστώ" και αποχωρούσα ευγενικά. Σχεδόν πάντα άκουγα ειρωνείες τύπου "παρακαλώ", "παρακαλούμε" ή βρισίδια. Γι'αυτό πλέον, αν το επιχειρήσω, θα το κάνω μόνο με νεύμα.αυτό που βλέπω συνήθως είναι να κάνουν μεταβολή στα μουγκά. Ούτε ευχαριστώ ούτε τίποτα. Όσο για τις τσατσάδες ναι, αρκετές στραβώνουν αν δεν μπεις.
Μια φορά η Άννα "τάι" με είχε ψιλοβρίσει κιόλας.
Κι εμένα οπότε λέω ευχαριστώ μου λεν παρακαλώ ειρωνικάΠροσωπικά, έλεγα πάντα "ευχαριστώ" και αποχωρούσα ευγενικά. Σχεδόν πάντα άκουγα ειρωνείες τύπου "παρακαλώ", "παρακαλούμε" ή βρισίδια. Γι'αυτό πλέον, αν το επιχειρήσω, θα το κάνω μόνο με νεύμα.
Η τοξικότητα μειώθηκε δραστικά.
Να σου πω κάτι τώρα που τα λέμε οι δύο μας εδώ και δεν μας ακούει κανείς...
Σήμερα έβαλα και Πέμπτη ταχύτητα μαζί της, νόμιζα ότι θα σπάσει..
Τελικά Παρολιγο να σπάσω εγώ.
Πρέπει επειγόντως να βάλω δεκαρι σασμαν!!!
Δυστυχώς για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω η κριτική μου δεν υπάρχει.Στειλε λινκ
Εντάξει, δεν γαμιεται , ας είμαστε υπεράνω. Κι αυτές αντιμετωπίζουν διάφορους περίεργους μέσα στην ημέρα.Κι εμένα οπότε λέω ευχαριστώ μου λεν παρακαλώ ειρωνικά
Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Η Άννα είναι ψυχούλα!
Αν δεν της πας κόντρα και την αφήσεις να πιστέψει ότι αυτή έχει τον έλεγχο, μετά την κάνεις ότι θέλεις.!
Δεν είναι τυχαίο που είχε - έχει συνέχεια δωμάτια και μάλιστα μισής ή μιας ώρας.
Και εδώ.Στειλε λινκ