Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (27 μέλη και 252 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.806
Πόντοι
2.036
όταν κάποιοι βλέπουν την κοπέλα στο σαλόνι και δεν θέλουν να μπουν - ή έχουν πάει μόνο για μάτι, συμβαίνει κι αυτό - αυτό που βλέπω συνήθως είναι να κάνουν μεταβολή στα μουγκά. Ούτε ευχαριστώ ούτε τίποτα. Όσο για τις τσατσάδες ναι, αρκετές στραβώνουν αν δεν μπεις.
Μια φορά η Άννα "τάι" με είχε ψιλοβρίσει κιόλας.
Πάντα καλησπερίζω όταν μπαίνω και ευχαριστώ όταν φεύγω, άσχετα να περνάω/έχω περάσει, λίγη ευγένεια δεν βλάπτει και συνήθως βγαίνει και σε καλό.
Πρέπει να δούλευε η Εμμανουέλα
Μου είχε πεί και εμένα η τσατσά ότι ίσως κάνει και βραδινή βάρδια γιατί φεύγει σύντομα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.376
Πόντοι
46.232
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Εβελινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η Ειρήνη θα λείπει για λίγες μέρες έχει περίοδο.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 κλειστό.

Διδυμου 22 ισόγειο Μαριάνα και επέστρεψε η Μαρίνα (που δούλευε στο Έλλης 3 σα Μαρία )αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 22 όροφος Αναστασία (αν θυμάμαι καλά έχει δουλέψει και παλιότερα εδώ και στο Διδυμου 27) ξανθό μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Διδύμου 20 Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18 ισόγειο, 18 υπόγειο & 16 κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, η Ελένη θα είναι τη Παρασκευή.

Διδύμου 8α κλειστό.

Έλλης 3 Ειρήνη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.376
Πόντοι
46.232
συνέχεια live επιγραμματικα

Φυλής 54α, 54β, & 56 κλειστά.

Φυλής 66α Τατιάνα , απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Μαίρη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 72αρια & 74 δεξιά κλειστά.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 59αρια κλειστά

Φυλής 61 Καρολίνα και Σολ λατινες , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65α Χριστίνα "Τσεχα" με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Συλβια, απλό πρόγραμμα, η Τζούλια ήταν εκεί με πολιτικά με χαιρέτησε φεύγει στις 1400 με το λεωφορείο για Ρουμανία.

Φυλής 84αρια & 86αρια κλειστά.

Φυλής 67 Νταρια/Μπιανκα/Ελένη η γυρολόγος, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φυλής 69β κλειστό.

Φυλής 69β Λανα στο δωμάτιο είπε η υπηρεσία , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 71 Σεσιλια , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 71α Αντρέα (με το κανονικό σώμα) λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
241.376
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Αννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Ρουσλανα, απλό πρόγραμμα, η Αλεξάνδρα σήμερα ρεπό αύριο θα δουλεύει κανονικά σύμφωνα με την υπηρεσία.

Φωκαιας 17β Ρίτα και Κλεοπάτρα, αμφότερες, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα.

Φωκαιας 19, 25α, 25β κλειστά.

Φωκαιας 27α επέστρεψε η Ελένη(από το 25β η Ρουμάνα που μεγάλωσε στην Αγγλία και χαιρετάει στο σαλόνι δια χειραψίας, σήμερα ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ιρίνα, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστο.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
αυτό που βλέπω συνήθως είναι να κάνουν μεταβολή στα μουγκά. Ούτε ευχαριστώ ούτε τίποτα. Όσο για τις τσατσάδες ναι, αρκετές στραβώνουν αν δεν μπεις.
Μια φορά η Άννα "τάι" με είχε ψιλοβρίσει κιόλας.
Προσωπικά, έλεγα πάντα "ευχαριστώ" και αποχωρούσα ευγενικά. Σχεδόν πάντα άκουγα ειρωνείες τύπου "παρακαλώ", "παρακαλούμε" ή βρισίδια. Γι'αυτό πλέον, αν το επιχειρήσω, θα το κάνω μόνο με νεύμα.
Η τοξικότητα μειώθηκε δραστικά. :hi:

korne

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
45
Πόντοι
0
Προσωπικά, έλεγα πάντα "ευχαριστώ" και αποχωρούσα ευγενικά. Σχεδόν πάντα άκουγα ειρωνείες τύπου "παρακαλώ", "παρακαλούμε" ή βρισίδια. Γι'αυτό πλέον, αν το επιχειρήσω, θα το κάνω μόνο με νεύμα.
Η τοξικότητα μειώθηκε δραστικά. :hi:
Κι εμένα οπότε λέω ευχαριστώ μου λεν παρακαλώ ειρωνικά

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.456
Πόντοι
19.236
Να σου πω κάτι τώρα που τα λέμε οι δύο μας εδώ και δεν μας ακούει κανείς...
Σήμερα έβαλα και Πέμπτη ταχύτητα μαζί της, νόμιζα ότι θα σπάσει..
Τελικά Παρολιγο να σπάσω εγώ.
Πρέπει επειγόντως να βάλω δεκαρι σασμαν!!!

Δυστυχώς για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω η κριτική μου δεν υπάρχει.
Θα δοκιμάσω όμως σύντομα και θα ενημερώσω.
Παραθέτω κάποια στοιχεία που είχα γράψει τότε. :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.947
Πόντοι
2.846
Κι εμένα οπότε λέω ευχαριστώ μου λεν παρακαλώ ειρωνικά
Εντάξει, δεν γαμιεται , ας είμαστε υπεράνω. Κι αυτές αντιμετωπίζουν διάφορους περίεργους μέσα στην ημέρα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.456
Πόντοι
19.236
Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Η Άννα είναι ψυχούλα!
Αν δεν της πας κόντρα και την αφήσεις να πιστέψει ότι αυτή έχει τον έλεγχο, μετά την κάνεις ότι θέλεις.!
Δεν είναι τυχαίο που είχε - έχει συνέχεια δωμάτια και μάλιστα μισής ή μιας ώρας.

Και εδώ.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
60
Like
7.830
Πόντοι
7.621
Επειδή διάβασα στην ενημέρωση του n.smirni ότι επέστρεψε η Ελένη που χαιρετά δια χειραψίας από το Φωκαίας 25 ισόγειο. Τώρα βρίσκεται στο 27 υπόγειο.
Να ενημερώσω ότι όταν την είχα πάρει ήταν απρεπέστατη και νευρική. Όταν ξεκίνησε να μου παίρνει πίπα πήγα να της χαϊδέψω το κώλο. Τότε εκείνη τινάχτηκε και έλεγε ότι πάω να της γαμήσω το κώλο. Μιλάμε για απλό εξωτερικό χάδι. Την έδιωξα αμέσως έξω!!!
Ζήτησα τα λεφτά από την υπηρεσία. Πήγαν να μου πουλήσουν παραμύθι ότι και καλά πήγα να της γαμήσω το κώλο!!! Τους είπα επιτακτικά να μου τα δώσουν και να αφήσουν τη μηχανή που δουλεύουν!!!
Πήρα το 20ρικο και έφυγα
Οφείλω να ενημερώσω για αυτή την ιστορία για να μην έχει κάποιος συναγωνιστής παρόμοιο θέμα...

Pavlos84

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα,

Νεο μελος στο φορουμ, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια κοπελα που κανει πρωκτικο και να ειναι σχετικα αδυνατη.

Ευχαριστω.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Λάνα καστανόξανθη Ρωσίδα Ιασ37 κάτω απόγευμα έχει γυρίσει ; Απο όσο ξέρω λείπει απο τα τέλη Μαίου πηγαίνοντας Σαλόνικα

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Μύστες, η Μαρία από Φωκαίας 13, μικρόσωμη με γυαλάκια γνωρίζετε που εργάζεται;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ερώτηση προς ολους ,γιατί τα τελευταία χρόνια φυλης ,Μεταξουργείο δινουν τον κωλο τους πολύ λιγότερες πουτανες σε σχέση με αρκετα χρόνια πίσω όπου είχαμε τότε αρκετές και καλές επιλογές? Ψάχνω να βρω να γαμησω κωλο καμιά που να βλέπετε κ να είναι κάτω από 30 ετών κ πραγματικά δε βρίσκω.,...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.577
Πόντοι
3.246

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.586
Πόντοι
4.926
Ερώτηση προς ολους ,γιατί τα τελευταία χρόνια φυλης ,Μεταξουργείο δινουν τον κωλο τους πολύ λιγότερες πουτανες σε σχέση με αρκετα χρόνια πίσω όπου είχαμε τότε αρκετές και καλές επιλογές? Ψάχνω να βρω να γαμησω κωλο καμιά που να βλέπετε κ να είναι κάτω από 30 ετών κ πραγματικά δε βρίσκω.,...
Υπάρχει ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης. Όταν αγάμητα και κατεστραμένα ναυάγια κατασκηνώνουν, έξω από το μπουρδέλο, μια ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, για να πηδήξουν μία πουτάνα, η οποία προσφέρει υπέρ-απλό πρόγραμμα, για ποιο λόγο, αυτή η κοπέλα, να διαθέσει τον κώλο της και να τον ταλαιπωρήσει, αφού τους τα παίρνει με τον εύκολο τρόπο.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.401
Πόντοι
201
Επειδή ξέρω ότι όλοι οι μύστες του μπου είναι προικισμένοι με καυλια Ολυμπιακών διαστάσεων, 18 εκ μήκος και φάρδος του στυλ να μη μπαίνει σε durex xl θεωρείται μεγάλο, ή όλες (πουτανες και μη) μου πουλάν παραμύθια?
Πέρασμα με Μπανταλόνα από φωκ25 πίνω το καφεδάκι μου και επιστρέφω με λεπτομέρειες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom