paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 201
κ σε μενα τυπε ,περναω με λατινες λογω εμφανισης κ ας ειναι φολεςσωστος και σε μενα γιατι εχω βαλει 2 στο ματι στα φ71
κ σε μενα τυπε ,περναω με λατινες λογω εμφανισης κ ας ειναι φολεςσωστος και σε μενα γιατι εχω βαλει 2 στο ματι στα φ71
Αγσπημένο μπουρδέλο των γαύρων...Μαζί με Κορνιλιους Τομπσον?
Μανταλίνα μάλλον...
Τυπε στείλε πμ ποια είναι για να μην πάω.
σωστος και σε μενα γιατι εχω βαλει 2 στο ματι στα φ71
κ σε μενα τυπε ,περναω με λατινες λογω εμφανισης κ ας ειναι φολες
Όντως δεν είναι ωραία φάση, αλλά κάποιοι/ος έχει το πάνω χέρι σε αυτή την απόφαση."Πόρτα σε μπουρδέλο" Χτεσινή τσάρκα στην φυλής 3η βάρδια και μπαίνω στο φυλής 69β όπου δουλεύει η νεαρά ( 21 ετών την κόβω) ομορφούλα κοντοπούτανο , μαυρομάλλα ρωσιδούλα η έμμυ, με αρκετά τατού στο κορμί της . Την Έμμυ την είχα πάρει πριν περίπου 2 μήνες και ήταν μια μέτρια φάση από όσο θυμάμαι διότι ενώ έχει ζωντάνια στο σαλόνι μέσα στο δωμάτιο είναι αρκετά ψυχρή. Στα χτεσινά ,είμαστε στο σαλόνι 5 άτομα ,οι 4 είμαστε πάνω από 35 έτη σίγουρα και κάποιοι μπορεί και να ήταν κοντά και στα 50 και ένας πιτσιρικάς.Η Τσατσά μας ανακοινώνει ότι η ρωσιδούλα η οποία δεν έχει βγει ακόμα στο σαλόνι είναι στο δωμάτιο ΑΛΛΑ πάει μόνο με νεαρούς κάτω των 30 ετών ........και έτσι μας διώχνει έμμεσα ,εντομεταξύ εγω είμαι πάνω από 30και την έχω πηδήξει ........ότι να είναι...... Δεν φεύγουμε καθόμαστε να δούμε και οι 4 τι φρούτο είναι αυτή που θέλει μόνο μικρούς......βγαίνει λοιπόν η έμμυ και πάει κατευθειαν στον πιτσιρίκο κάπου 22 ετών να ήταν και του τρίβεται και εμάς τους 4 που είμαστε μεγάλοι ηλιακά μας απαξιώνει πλήρως και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα πάρει κανέναν λόγο ηλικίας. ΕΧΩ πάθει σοκ παιδιά και οι 4 ναι είμαστε μεσήλικες κάπου στα 40 βαριά 50 αλλά μια χαρά εμφανησιακά και ΕΛΛΗΝΕΣ.Πρώτη φορά στα χρονικά σε όλη μου την πορνοκαριέρα βλέπω πουτανάκι να διώχνει πελάτες και να κάνει χωρίς λόγο τέτοιο ηλικιακό ρατσισμό. Έχω πηδήξει πολύ πιο όμορφες από την έμμυ νεαρές κάτω από 23 έτη και καμία ποτέ δεν άφησε υπονούμενο να μη περάσω λόγο ηληκίας..................Θα ξανπάω κάποια στιγμή να δω αν ήταν τυχαίο γεγονός και αν περάσω μέσα...αυτή τη φορά θα την πηδήξω πολύ πιο άγρια και δυνατά σε σχέση με την πρώτη φορά που την λυπήθηκα τότε διότι ζορίστηκε και με "παρακάλαγε" με κομψό τρόπο να κόψω τέμπο όταν την όργωνα και έκοψα φυσικά τότε ..... για να δει πως γαμάνε οι άνω των 30 έτσι για μάθημα και τιμωρία ταυτόχρονα! Όπως και να έχει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ,ακούω γνώμες συναγωνιστές γι αυτό το σκηνικό!
Δεν γνωρίζω τι κάνει ο @DmtrsxXx και τον παίρνει το κοριτσάκι???Στα παπάρια σου,εγώ δεν θα ξαναπήγαινα. Δεν την ξέρω εμφανισιακά, αλλά ο κόσμος είναι γεμάτος πουτάνες. Σιγά μην την παρακαλεσουμε κιόλας.
Σύλβια;;;ΤΕΤΑ΄ΡΤΗ απόγευμα σε κα΄θετο δρόμο στη Φυλής ,
πήρα εμφανίσιμη ρωσόφωνη σεξουάλα
με καμπύλες, αρκετά ψηλή, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μόνο 20 ημέρες στην Ελλάδα
για πρώτη φορά, καλή με΄σα, φχαριστήθηκα γαμήσι
της τον έχωσα όλο και έκανα γεωτρήσεις .
Δέχεται σπάτουλα και τη συστήνω σε Dmtrsxxx και paluki luk
Μου θυμίζει κάπως μια ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου
Θα σας δώσω πλήρη στοιχεία σε λίγες ημέρες
αν δεν καταλάβατε ποια είναι
για να προλάβω να ξαναπεράσω και να μην ...
την έχετε κατσιάσει !
Κάτσε δεν είναι στα 10 η Μέλανι ;Πήγα και στο Ι39(2) να γαμήσω την Μέλανι στο 10ρικο πλέον, ούτε αυτό ισχύει, 15€ ζήτησε η τσατσά η καριόλα (που δεν λέει ούτε όνομα κοπέλας) πάλι και όταν γύρισα να φύγω λέγοντας ευχαριστώ, μου πετάει και ένα "μην ξανάρθεις αυτή θα είναι για καιρό" ... γουστάρουν να χάνουν λεφτά οι τύποι σε αυτά τα μαγαζιά.
Πάντως φίλε προχθές που πέρασα μια βόλτα στα περισσότερα από τα 10€ έχουν πάει στα 15€.εγω εχω μια απορία.αυτες που περνάνε15€θα πάνε στα 20€????Κάτσε δεν είναι στα 10 η Μέλανι ;
Χτες το διαπίστωσα και γω στο Μ. Αλεξάνδρου 21 ισόγειο και όροφος δούλευει με λατινες και έπαιρναν 10 ευρώ, χτες είχε 2 λατινες ισόγειο και 2 λατινες όροφο και οι 4 παίρνουν πλεον 15 ευρώ.πλεον αρκετές στο μετάξι παίρνουν 15 ευρώ.Πάντως φίλε προχθές που πέρασα μια βόλτα στα περισσότερα από τα 10€ έχουν πάει στα 15€.εγω εχω μια απορία.αυτες που περνάνε15€θα πάνε στα 20€????
Βρε Λαδάκη μου αυτή που έβαλες τις φωτό είναι ίδια η Ρίτα.... Ειδικά η πρώτη φώτο.ΤΕΤΑ΄ΡΤΗ απόγευμα σε κα΄θετο δρόμο στη Φυλής ,
πήρα εμφανίσιμη ρωσόφωνη σεξουάλα
με καμπύλες, αρκετά ψηλή, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μόνο 20 ημέρες στην Ελλάδα
για πρώτη φορά, καλή με΄σα, φχαριστήθηκα γαμήσι
της τον έχωσα όλο και έκανα γεωτρήσεις .
Δέχεται σπάτουλα και τη συστήνω σε Dmtrsxxx και paluki luk
Μου θυμίζει κάπως μια ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου
Θα σας δώσω πλήρη στοιχεία σε λίγες ημέρες
αν δεν καταλάβατε ποια είναι
για να προλάβω να ξαναπεράσω και να μην ...
την έχετε κατσιάσει !
Βρωμάει η δουλειά σιγά σιγά.θα το πάνε στα 15 και τα μπάζα και θα λέμε και ευχαριστώ. πρέπει να κόψουμε το μετάξι σιγά σιγά πάμε αλλού.Χτες το διαπίστωσα και γω στο Μ. Αλεξάνδρου 21 ισόγειο και όροφος δούλευει με λατινες και έπαιρναν 10 ευρώ, χτες είχε 2 λατινες ισόγειο και 2 λατινες όροφο και οι 4 παίρνουν πλεον 15 ευρώ.πλεον αρκετές στο μετάξι παίρνουν 15 ευρώ.
Είναι πολλά τα 15 στο μετάξι συγκριτικά παντα με τα 20 ευρώ στη φυλης διότι στο μετάξι πάνε όλοι οι βρωμιαρηδες Πακιστανοί, οι χώροι είναι βρωμικοι και χάλια, τα περισσότερα κρεβάτια έχουν χαλασμένα στρώματα ,και οι μισές πουτανες δεν βλέπονται.Βεβαια είναι κάποια αστεράκια που τα πηδουσαμε με 10 ευρώ στο μετάξι και ήταν όντως κλοπή εκκλησίας ,αλλά κοντά σε αυτά θα παρουν 15 κ μερικά μπάζα...Βρωμάει η δουλειά σιγά σιγά.θα το πάνε στα 15 και τα μπάζα και θα λέμε και ευχαριστώ. πρέπει να κόψουμε το μετάξι σιγά σιγά πάμε αλλού.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η πόρτα λόγω ηλικίας, εκτός αν κάποιος δείχνει λεχριτης - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα"Πόρτα σε μπουρδέλο" Χτεσινή τσάρκα στην φυλής 3η βάρδια και μπαίνω στο φυλής 69β όπου δουλεύει η νεαρά ( 21 ετών την κόβω) ομορφούλα κοντοπούτανο , μαυρομάλλα ρωσιδούλα η έμμυ, με αρκετά τατού στο κορμί της . Την Έμμυ την είχα πάρει πριν περίπου 2 μήνες και ήταν μια μέτρια φάση από όσο θυμάμαι διότι ενώ έχει ζωντάνια στο σαλόνι μέσα στο δωμάτιο είναι αρκετά ψυχρή. Στα χτεσινά ,είμαστε στο σαλόνι 5 άτομα ,οι 4 είμαστε πάνω από 35 έτη σίγουρα και κάποιοι μπορεί και να ήταν κοντά και στα 50 και ένας πιτσιρικάς.Η Τσατσά μας ανακοινώνει ότι η ρωσιδούλα η οποία δεν έχει βγει ακόμα στο σαλόνι είναι στο δωμάτιο ΑΛΛΑ πάει μόνο με νεαρούς κάτω των 30 ετών ........και έτσι μας διώχνει έμμεσα ,εντομεταξύ εγω είμαι πάνω από 30και την έχω πηδήξει ........ότι να είναι...... Δεν φεύγουμε καθόμαστε να δούμε και οι 4 τι φρούτο είναι αυτή που θέλει μόνο μικρούς......βγαίνει λοιπόν η έμμυ και πάει κατευθειαν στον πιτσιρίκο κάπου 22 ετών να ήταν και του τρίβεται και εμάς τους 4 που είμαστε μεγάλοι ηλιακά μας απαξιώνει πλήρως και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα πάρει κανέναν λόγο ηλικίας. ΕΧΩ πάθει σοκ παιδιά και οι 4 ναι είμαστε μεσήλικες κάπου στα 40 βαριά 50 αλλά μια χαρά εμφανησιακά και ΕΛΛΗΝΕΣ.Πρώτη φορά στα χρονικά σε όλη μου την πορνοκαριέρα βλέπω πουτανάκι να διώχνει πελάτες και να κάνει χωρίς λόγο τέτοιο ηλικιακό ρατσισμό. Έχω πηδήξει πολύ πιο όμορφες από την έμμυ νεαρές κάτω από 23 έτη και καμία ποτέ δεν άφησε υπονούμενο να μη περάσω λόγο ηληκίας..................Θα ξανπάω κάποια στιγμή να δω αν ήταν τυχαίο γεγονός και αν περάσω μέσα...αυτή τη φορά θα την πηδήξω πολύ πιο άγρια και δυνατά σε σχέση με την πρώτη φορά που την λυπήθηκα τότε διότι ζορίστηκε και με "παρακάλαγε" με κομψό τρόπο να κόψω τέμπο όταν την όργωνα και έκοψα φυσικά τότε ..... για να δει πως γαμάνε οι άνω των 30 έτσι για μάθημα και τιμωρία ταυτόχρονα! Όπως και να έχει είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ,ακούω γνώμες συναγωνιστές γι αυτό το σκηνικό!
Βρε Λαδάκη μου αυτή που έβαλες τις φωτό είναι ίδια η Ρίτα.... Ειδικά η πρώτη φώτο.
Τώρα αν λες για την Όλγα από Φωκαίας 19 που μοιάζει και αυτή λίγο, είχε κάνει το αγροτικό της πριν δέκα χρόνια Αθήνα!
Σύλβια;;;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.και σε ευχαριστώ που βρέθηκε ένας άνθρωπος να με καταλάβει σε αυτά που έχω είχα πει κάποτε.Είναι πολλά τα 15 στο μετάξι συγκριτικά παντα με τα 20 ευρώ στη φυλης διότι στο μετάξι πάνε όλοι οι βρωμιαρηδες Πακιστανοί, οι χώροι είναι βρωμικοι και χάλια, τα περισσότερα κρεβάτια έχουν χαλασμένα στρώματα ,και οι μισές πουτανες δεν βλέπονται.Βεβαια είναι κάποια αστεράκια που τα πηδουσαμε με 10 ευρώ στο μετάξι και ήταν όντως κλοπή εκκλησίας ,αλλά κοντά σε αυτά θα παρουν 15 κ μερικά μπάζα...
Τα αυτονόητα λέμε.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.και σε ευχαριστώ που βρέθηκε ένας άνθρωπος να με καταλάβει σε αυτά που έχω είχα πει κάποτε.
τότε να μην την αναφέρεις καθόλου...ποίος ο λόγος?Δεν απαντώ τώρα , θα περάσω και άλλες φορές μαζί της
και μετά θα σας αποκαλύψω το όνομα της
διότι τώρα μπορεί να την κατσιάσετε !