The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
10πμ-4μμευχαριστω παρα πολυ, τι ωρες δουλευει? μπας και πεταχτω τωρα
10πμ-4μμευχαριστω παρα πολυ, τι ωρες δουλευει? μπας και πεταχτω τωρα
Εμένα η Ελένη ΔΕΝ μου έχει κάνει ποτέ τίποτα παράξενο...Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η Ελένη και η Βερόνικα είναι Ρωσίδες. Οι Ρωσίδες έχουν εντρυφήσει στο επάγγελμα της πορνείας και προσέχουν τον εαυτό τους. Από τις πιο καθαρές κυράδες στην κατηγορία "ελεύθερο στοματικό τελειωτικο". Εξάλλου κάνουν ακα πίπα και τελειώμα στόμα. Δεν κάνουν άλλα ακα πραγματακια... Η Ελένη δεν είναι Ρωσίδα. Είναι γυφτοκατι (ΑλβανοΡουμανοΒουλγαρο κάτι...δεν ξέρω την εθνικότητα της) και κάνει και άλλα ακα.
Εσένα. Για κάτσε να διαβάσεις την ημερήσια ενημέρωση ενδελεχως τα τελευταία χρόνια και θα δεις ότι κατά καιρούς κάνει πραγματακια.Εμένα η Ελένη ΔΕΝ μου έχει κάνει ποτέ τίποτα παράξενο...
Ιωαννίνων έχει 3 σπιτάκια Βερόνικα δεν υπάρχει σε κανενα από αυτά κάτι μπέρδεψεςΠέρδικα 3 Μεταξουργείο γνώμη?
Επίσης Ιωαννίνων Βερόνικα γνώμη? Ανδριάνα χωμάτινου 11 τέλειο πιπέτο και θα δω και για Αλεξάνδρα τι παίζει
Larisa *Ιωαννίνων έχει 3 σπιτάκια Βερόνικα δεν υπάρχει σε κανενα από αυτά κάτι μπέρδεψες
άμα είναι καλόκαρδη κοπέλαΜοιάζει πολύ με την Έλενα στο Βέργας 3 στη δεύτερη βάρδια,θα σε καλύψει σωματοτυπικά και είναι καλόκαρδη κοπέλα.
Για πάστες στον ειδικό: @DmtrsxXx !άμα είναι καλόκαρδη κοπέλα
να της
πάει
μια
πάστα
είναι καλόκαρδη κοπέλα
Δυστυχώς ο χρόνος είναι στη δικαιοδοσία της τσατσάς... Χθες που την πήρα χτύπησε νωρίς σχετικά, χωρίς να έχει κόσμο... Η Έλενα βέβαια δεν με άγχωσε και με άφησε να τελειώσω με την ησυχία μου!Φιλε νομιζω δεν το αναφερει τυχαια..
Με μια καλοκαρδη κοπελα δεν θα εχεις πολλα μα και μου, και θα γαμησεις σαν ανθρωπος απο θεμα χρονου..
Μεγάλο κεφάλαιο η Μικαέλα! Ξεκίνησε πολύ τίμια πριν 7-8 χρόνια περίπου στο φωκαίας 17 όροφο με τρομερές υπηρεσίες και τρομερά θηλυκό σώμα , γυμνασμένο κώλο και μέτριο βυζάκι αλλάΚαλησπερα παιδια
Μιχαελα από Φωκαίας 17 αξίζει ; Κάνει γλωσσόφιλα από υπηρεσίες τι λέει;
Διαφωνώ την έχω πάρει 11 φορές και είναι τέρμα καύλα και σέξυ η γυναίκα,έχω κάνει επικά γαμησια μαζί της.Μεγάλο κεφάλαιο η Μικαέλα! Ξεκίνησε πολύ τίμια πριν 7-8 χρόνια περίπου στο φωκαίας 17 όροφο με τρομερές υπηρεσίες και τρομερά θηλυκό σώμα , γυμνασμένο κώλο και μέτριο βυζάκι αλλά
πολύ πάθος και καύλα
μέσα στο δωμάτιο. Στο σαλονάρισμα έβλεπες ένα συνεσταλμένο λιγομίλητο και άβγαλτο κοράσιο απ τη Μολδαβία. Τα πιο επικά γαμήσια με πουτάνα τα χω κάνει με αυτήν εν τω μεταξύ. Μετά την περίοδο του κοροδοϊού έκανε κακές πλαστικές στα βυζιά, άρχισε τα κοκόρια, έβαλε κιλά και μεταμορφώθηκε σε μια σέξυ ντίβα με κοκάλινα γυαλιά χαζοχαρούμενο μπλαζέ ύφος που πλέον όμως έχει ξεκάθαρα τη μισή διάθεση από αυτή
που είχε τότε. Η τσατσά
που τη συνοδεύει συνήθως, η κυρα Εύα ,εξακολουθεί να την αποθεώνει και την παρουσιάζει ενίοτε ως Κλεοπάτρα ή βασίλισσα της φυλής. Αν σε γουστάρει δίνει γλωσσόφιλα ναι, η πίπα της όμως δεν είναι το ίδιο παθιασμένη και πρόστυχη όπως παλιά άσε που βγάζει πολύ ψεύτικα βογκητά στο γαμήσι. Για μένα είναι πλέον μια μεγάλη απογοήτευση και μπαίνει στην κατηγορία "περασμένα μεγαλεία".
Ρε oreos πάλι εδώ είσαι?Διαφωνώ την έχω πάρει 11 φορές και είναι τέρμα καύλα και σέξυ η γυναίκα,έχω κάνει επικά γαμησια μαζί της.
Αν εννοείς τη μελαχρινή θα πληρώσεις 50€ στην αλυσίδα Κροκεών Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη!!!Καλημέρα συναγωνιστές, την Μιρα πού την βρίσκουμε? Καλά γαμησια να έχουμε