Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (27 μέλη και 316 επισκέπτες)

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η Ελένη και η Βερόνικα είναι Ρωσίδες. Οι Ρωσίδες έχουν εντρυφήσει στο επάγγελμα της πορνείας και προσέχουν τον εαυτό τους. Από τις πιο καθαρές κυράδες στην κατηγορία "ελεύθερο στοματικό τελειωτικο". Εξάλλου κάνουν ακα πίπα και τελειώμα στόμα. Δεν κάνουν άλλα ακα πραγματακια... Η Ελένη δεν είναι Ρωσίδα. Είναι γυφτοκατι (ΑλβανοΡουμανοΒουλγαρο κάτι...δεν ξέρω την εθνικότητα της) και κάνει και άλλα ακα.
Εμένα η Ελένη ΔΕΝ μου έχει κάνει ποτέ τίποτα παράξενο...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Εμένα η Ελένη ΔΕΝ μου έχει κάνει ποτέ τίποτα παράξενο...
Εσένα. Για κάτσε να διαβάσεις την ημερήσια ενημέρωση ενδελεχως τα τελευταία χρόνια και θα δεις ότι κατά καιρούς κάνει πραγματακια.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.829
Πόντοι
3.886
Υπάρχει κάτι σε Φιλιππίνες;

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
560
Πόντοι
21
Πέρδικα 3 Μεταξουργείο γνώμη?
Επίσης Ιωαννίνων Βερόνικα γνώμη? Ανδριάνα χωμάτινου 11 τέλειο πιπέτο και θα δω και για Αλεξάνδρα τι παίζει

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
361
Πόντοι
20
  • Like
Αντιδράσεις: fluffy
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια
Μιχαελα από Φωκαίας 17 αξίζει ; Κάνει γλωσσόφιλα από υπηρεσίες τι λέει;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Φιλε νομιζω δεν το αναφερει τυχαια..

Με μια καλοκαρδη κοπελα δεν θα εχεις πολλα μα και μου, και θα γαμησεις σαν ανθρωπος απο θεμα χρονου..
Δυστυχώς ο χρόνος είναι στη δικαιοδοσία της τσατσάς... Χθες που την πήρα χτύπησε νωρίς σχετικά, χωρίς να έχει κόσμο... Η Έλενα βέβαια δεν με άγχωσε και με άφησε να τελειώσω με την ησυχία μου!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Καλησπερα παιδια
Μιχαελα από Φωκαίας 17 αξίζει ; Κάνει γλωσσόφιλα από υπηρεσίες τι λέει;
Μεγάλο κεφάλαιο η Μικαέλα! Ξεκίνησε πολύ τίμια πριν 7-8 χρόνια περίπου στο φωκαίας 17 όροφο με τρομερές υπηρεσίες και τρομερά θηλυκό σώμα , γυμνασμένο κώλο και μέτριο βυζάκι αλλά
πολύ πάθος και καύλα
μέσα στο δωμάτιο. Στο σαλονάρισμα έβλεπες ένα συνεσταλμένο λιγομίλητο και άβγαλτο κοράσιο απ τη Μολδαβία. Τα πιο επικά γαμήσια με πουτάνα τα χω κάνει με αυτήν εν τω μεταξύ. Μετά την περίοδο του κοροδοϊού έκανε κακές πλαστικές στα βυζιά, άρχισε τα κοκόρια, έβαλε κιλά και μεταμορφώθηκε σε μια σέξυ ντίβα με κοκάλινα γυαλιά χαζοχαρούμενο μπλαζέ ύφος που πλέον όμως έχει ξεκάθαρα τη μισή διάθεση από αυτή
που είχε τότε. Η τσατσά
που τη συνοδεύει συνήθως, η κυρα Εύα ,εξακολουθεί να την αποθεώνει και την παρουσιάζει ενίοτε ως Κλεοπάτρα ή βασίλισσα της φυλής. Αν σε γουστάρει δίνει γλωσσόφιλα ναι, η πίπα της όμως δεν είναι το ίδιο παθιασμένη και πρόστυχη όπως παλιά άσε που βγάζει πολύ ψεύτικα βογκητά στο γαμήσι. Για μένα είναι πλέον μια μεγάλη απογοήτευση και μπαίνει στην κατηγορία "περασμένα μεγαλεία".

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Κατα τις 23:00 πηγα ΜΑ 21 ισογειο να τσεκαρω την λατινα Γιουλη για την οποια εγραψε κριτικη ο Dmtrsxxx....Πολυ ομορφη κοπελα μαυριδερη σχετικα αδυνατη με ωραιο πισινο...το προσωπο της χαριτωμενο μοιαζει αρκετα με της Αγαπης απο Βενεζουελα για οσους την θυμουνται (ισως ειναι και ξαδερφες).. παρολαυτα ειχε τρεις πριν απο μενα για δωματιο οποτε το ανεβαλα...Η ουκρανεζα Αλινα που δουλευει στον ιδιο οικο εχει παρει αδεια για μια βδομαδα...τωρα στο Ιασωνος 30 υπογειο πετυχα μετα απο αρκετο καιρο την Αλβανιδα Σονια η οποια επεστρεψε και ξανατιμηθηκε φυσικα...μου ειπε οτι θα ειναι ενναλαξ Ιασωνος 30 οροφος (εκει που ειναι η Ζωιτσα) και Ιασωνος 30 υπογειο...

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Μεγάλο κεφάλαιο η Μικαέλα! Ξεκίνησε πολύ τίμια πριν 7-8 χρόνια περίπου στο φωκαίας 17 όροφο με τρομερές υπηρεσίες και τρομερά θηλυκό σώμα , γυμνασμένο κώλο και μέτριο βυζάκι αλλά
πολύ πάθος και καύλα
μέσα στο δωμάτιο. Στο σαλονάρισμα έβλεπες ένα συνεσταλμένο λιγομίλητο και άβγαλτο κοράσιο απ τη Μολδαβία. Τα πιο επικά γαμήσια με πουτάνα τα χω κάνει με αυτήν εν τω μεταξύ. Μετά την περίοδο του κοροδοϊού έκανε κακές πλαστικές στα βυζιά, άρχισε τα κοκόρια, έβαλε κιλά και μεταμορφώθηκε σε μια σέξυ ντίβα με κοκάλινα γυαλιά χαζοχαρούμενο μπλαζέ ύφος που πλέον όμως έχει ξεκάθαρα τη μισή διάθεση από αυτή
που είχε τότε. Η τσατσά
που τη συνοδεύει συνήθως, η κυρα Εύα ,εξακολουθεί να την αποθεώνει και την παρουσιάζει ενίοτε ως Κλεοπάτρα ή βασίλισσα της φυλής. Αν σε γουστάρει δίνει γλωσσόφιλα ναι, η πίπα της όμως δεν είναι το ίδιο παθιασμένη και πρόστυχη όπως παλιά άσε που βγάζει πολύ ψεύτικα βογκητά στο γαμήσι. Για μένα είναι πλέον μια μεγάλη απογοήτευση και μπαίνει στην κατηγορία "περασμένα μεγαλεία".
Διαφωνώ την έχω πάρει 11 φορές και είναι τέρμα καύλα και σέξυ η γυναίκα,έχω κάνει επικά γαμησια μαζί της.

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Καλημέρα συναγωνιστές, την Μιρα πού την βρίσκουμε? Καλά γαμησια να έχουμε

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Διαφωνώ την έχω πάρει 11 φορές και είναι τέρμα καύλα και σέξυ η γυναίκα,έχω κάνει επικά γαμησια μαζί της.
Ρε oreos πάλι εδώ είσαι?
Δεν το βάζεις κάτω με τίποτα έτσι???

Καλημέρα συναγωνιστές, την Μιρα πού την βρίσκουμε? Καλά γαμησια να έχουμε
Αν εννοείς τη μελαχρινή θα πληρώσεις 50€ στην αλυσίδα Κροκεών Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom