DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.747
- Πόντοι
- 41.129
Η ιβανα από δ27 τι βάρδιες δουλεύει?
Tις ιδιες καθε μερα !
Η ιβανα από δ27 τι βάρδιες δουλεύει?
....τι ωραιες εποχες.....Τέλος,
επίσκεψη στο Βέργας 6 υπόγειο για να δοκιμάσω την Κορίνα.
Βγήκε λοιπόν η κοπέλα (ξανθιά, μετρίου ύψους προς κοντή με πολλή ζωγραφιά στο αριστερό χέρι) και εγώ ρώτησα άμα κάνει ελ.στοματικό. Τότε η Μπάρμπορα εκνευρίστηκε και μου είπε να φύγω. Εκνευρίστηκε παιδιά η Μπάρμπορα για το ακάποτο τσιμπούκι, τι να πω, τι άλλο θα δούμε. Προς στιγμήν σκέφτηκα να την ξεκατινιάσω για τα ακάποτα γαμήσια που έκανε αβέρτα στο Αδάνων, αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου και έφυγα. Μπορεί καμιά μέρα αν έχω όρεξη να περάσω να της ρίξω μερικά καντήλια.
Τατιάνα φυλής 66 (άσχημη φάτσα όμως!)γεια σας, δεν εχω παει ποτε φυλης κτλπ οποτε δεν ξερω. μηπως ξερετε καμια που να αξιζει και να εχει τετοιο σωμα; με καμπιλες κ μεγαλο κωλο; ή καμια ψιλη (η εναλλακτικη)
ευχαριστω παρα πολυ, τι ωρες δουλευει? μπας και πεταχτω τωραΤατιάνα φυλής 66 (άσχημη φάτσα όμως!)
ευχαριστω παρα πολυ, τι ωρες δουλευει? μπας και πεταχτω τωρα
Απόγευμα?Tις ιδιες καθε μερα !
Τέλος,
επίσκεψη στο Βέργας 6 υπόγειο για να δοκιμάσω την Κορίνα.
Βγήκε λοιπόν η κοπέλα (ξανθιά, μετρίου ύψους προς κοντή με πολλή ζωγραφιά στο αριστερό χέρι) και εγώ ρώτησα άμα κάνει ελ.στοματικό. Τότε η Μπάρμπορα εκνευρίστηκε και μου είπε να φύγω. Εκνευρίστηκε παιδιά η Μπάρμπορα για το ακάποτο τσιμπούκι, τι να πω, τι άλλο θα δούμε. Προς στιγμήν σκέφτηκα να την ξεκατινιάσω για τα ακάποτα γαμήσια που έκανε αβέρτα στο Αδάνων, αλλά κρατήθηκα στο ύψος μου και έφυγα. Μπορεί καμιά μέρα αν έχω όρεξη να περάσω να της ρίξω μερικά καντήλια.
Κατα την απόγευματινη μου βόλτα στο μετάξι...
Περδίκα 3 δεξί κλειστό.Η Νατασα ειναι ακομα με βαριά περίοδο.
Ιασωνος 37 ισόγειο η κοντοποθτανη Βανέσσα.
Ιασωνος 37 οροφος κλειστο.
Ιάσωνος 30 οροφος η Ζωΐτσα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Αλινα. Νταρντανα με ελεύθερο τσιμπούκι.
Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο 3 κοπέλες.
Η λατινες Γιούλη και Ανέτ και η Ρωσιδα Αλινα.
Δυνατό πιστολι η ΓΙουλη , δεύτερη σε ομορφια η Αλινα και 3η με μεγαλη διαφορά η Ανετ.
Κουίζ για πολυ δυνατούς λύτες
Σε ποιον οίκο βρηκα και φορεσα αυτές τις πορνοπαντοφλες ?
Ηταν ακριβώς στο νουμερο μου.
Καληνύχτα αλάνι μου.. πάντως εγώ στη θέση σου στην επόμενη βάρδια που θα είχε στο βέργας, θη πήγαινα να της ρίξω μια πανηγυρική πουτσα να μην ξανακάνει μαλακίες. Σμπουτσο σου ρε.Πρωτον εγω βρηκα τηλεφωνα που δεν εχουν αλλοι που εμεινε εκπληκτη κ η ιδια,δευτερον της ηρθε καπως ολο αυτο μα γρηγορα ξεχασε αφου ηθελε το θυμα της,τριτον κανεις δεν φταει σε χωρισμους,μονο σε περιπετιωδης χωρισμους γιατι αυτη ειναι μια περιπετεια απο μονη της τοσο αλλοκοτη που ειναι,τεταρτον της μιλησα για ξενοδοχειο παιχταρα μου και μου εκανε 10 διαφορετικες προτασεις επειδη περνουσεη ωρα κια δεν δεχτηκα καμια και επεμενε και επεμενε και ξανα μανα.Μιλαμε 3 μερες αυτη η ζαλαδα.Κ να θελει να με πεισει οτι οντως μιλα η ιδια και οτι οντως θελει.Εμ τα χεσεμες που ειπες,την εκοψα και τελος,κυκλοθυμικη στο φουλ.Αλλα βρισκει και τα κανει οσο ειναι νεα κια φυσαει.Σε καληνυχτω παιχταρα.
Μοιάζει πολύ με την Έλενα στο Βέργας 3 στη δεύτερη βάρδια,θα σε καλύψει σωματοτυπικά και είναι καλόκαρδη κοπέλα.γεια σας, δεν εχω παει ποτε φυλης κτλπ οποτε δεν ξερω. μηπως ξερετε καμια που να αξιζει και να εχει τετοιο σωμα; με καμπιλες κ μεγαλο κωλο; ή καμια ψιλη (η εναλλακτικη)
Call ή Βέργας; Γιατί δεν νομίζω να έχει ανάγκη από πελατεία στο 20ρικο. Πάντως και γω δεν πιστεύω ότι χειρίζεται αυτή τον εν λόγω αριθμό.Εννοω οπτι η Σαμπινα κοροιδευει προσπαθωντας να σε πεισει οτι δηθεν σου μιλαει αυτη ωστε να πας και αντε κ να το χαψεις,να σ επρηζει ομως με καθημερινα μηνυματα λες και ενδιαφερεται μονο κ μονο για να σε κανει να πας?
Και τα δυο.Μαλιστα για βεργας ελεγε ιδιες τιμες σαν cg αν αλλαζα το σεναριο πχ μιση ωρα μια ωρα με ιδιες και ακριβοτερες τιμες.Call ή Βέργας; Γιατί δεν νομίζω να έχει ανάγκη από πελατεία στο 20ρικο. Πάντως και γω δεν πιστεύω ότι χειρίζεται αυτή τον εν λόγω αριθμό.
Φιλε μου στη δουλεια μετα τις 11 κ εστελνε τοσα πολλα σε μενα τοση αγαπη μου εχει?χαΚαι τα δυο.Μαλιστα για βεργας ελεγε ιδιες τιμες σαν cg αν αλλαζα το σεναριο πχ μιση ωρα μια ωρα με ιδιες και ακριβοτερες τιμες.
Εσύ ξέρεις μιας και έχεις τέτοια δοσοληψία. Πάντως πες και σε μας τιμές και πρόγραμμα για να κρατάμε και ενήμερο το νήμα.Και τα δυο.Μαλιστα για βεργας ελεγε ιδιες τιμες σαν cg αν αλλαζα το σεναριο πχ μιση ωρα μια ωρα με ιδιες και ακριβοτερες τιμες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλε μου στη δουλεια μετα τις 11 κ εστελνε τοσα πολλα σε μενα τοση αγαπη μου εχει?χα
20 το δεκαλεπτο 40 το εικοσαλεπτο 60 το μισαωρο 70 το σαρανταπενταλεπτο 130 η ωρα που πριν ηταν 60 κ 120 για μιση κ μια ωρα.Σου λεει θα γλυτωσουν ξενοδοχεια θα ερχονται αλλα δεν μας εγγυαται τιποτα το οτι θα μαστε σε οικο,ξενοδοχειο θα το ρισκαρα,σε οικο μαξιμουν 20λεπτο θα παιρνα με την συγκεκριμενη.Υπαρχουν και αγγελιες της αλλα ολως τυχαιως προτρεπει μονο για βεργας αφου βολευεται.Ειναι αυτο που χε πει ενας συναγωνιστης οτι αν εισαι μικρος θα ξετρελαθεις αν εισαι πιο μεγαλος το ζυγιζεις για την καλυτερη ευχαριστηση εντος η εκτος των οικων.Το καλο της ειναι οι σταθερες βαρδιες της και η πανευκολη προσβαση,το κακο οτι ειναι παντα βραδινη.Σωματικα αξιζει,συμπεριφορα μηδεν,εξου και το Σαπινα που λενε μερικοι.Αν εισαι τυχερος κ σε σενα τα δινει ολα τοτε ναι στο 20αρικο εισαι πληρης,αν οχι σκεψου το για το αν θα χρησιμοποιησεις το πλεονεκτημα οικων για 2 εικοσαλεπτα η μισαωρο.Εγω επειδη δεν εχω οχημα με βολευει να μαι πρωτος γιατι ξεκιναει 11,οσοι εχουν αυτοκινητα ειναι κομπλε.Αλλη φορα δεν θα επικοινωνω πρωτα με αυτες,θα πηγαινω καρφι,καλο μεσημερι να εχεις συναγωνιστη μουΕσύ ξέρεις μιας και έχεις τέτοια δοσοληψία. Πάντως πες και σε μας τιμές και πρόγραμμα για να κρατάμε και ενήμερο το νήμα.
Αδερφέ πες μου οτι δεν λες την Ελένη απο Διδυμου 27 γιατι τις εδωσα ακα πιπα πριν λιγο καιρόΗ Ελένη στο διδύμου ακόμα κερνάει AIDS (στη θέση aids βάλτε ότι άλλο ΣΜΝ θέλετε) τον κόσμο;
Αλήθεια τώρα απαντάς σε post πριν ένα χρόνο; Έχει δώσει ακα πίπα (και μην πω τίποτα άλλο) η Ελένη στη μισή Αθήνα. Βλέπεις να έχει παραπονεθεί κανένας για αφροδίσιο; Κουλαρε λίγο και άσε παρά πέρα το HIV. Το πολύ πολύ να κατουρας σκουλήκια και να χεζεις σκαθάρια, αφού θα σου έχουν φάει το συκώτι...Αδερφέ πες μου οτι δεν λες την Ελένη απο Διδυμου 27 γιατι τις εδωσα ακα πιπα πριν λιγο καιρό
Με τρομάζεις περισσότερο ρε μάστορα να κουλαρω η όχι τι ειναι αυτα με τα σκουλίκια που λες μην τρολαρεις με τον πόνο μου πλιζΑλήθεια τώρα απαντάς σε post πριν ένα χρόνο; Έχει δώσει ακα πίπα (και μην πω τίποτα άλλο) η Ελένη στη μισή Αθήνα. Βλέπεις να έχει παραπονεθεί κανένας για αφροδίσιο; Κουλαρε λίγο και άσε παρά πέρα το HIV. Το πολύ πολύ να κατουρας σκουλήκια και να χεζεις σκαθάρια, αφού θα σου έχουν φάει το συκώτι...
Πολύ σωστά μύστη μου...Αλήθεια τώρα απαντάς σε post πριν ένα χρόνο; Έχει δώσει ακα πίπα (και μην πω τίποτα άλλο) η Ελένη στη μισή Αθήνα. Βλέπεις να έχει παραπονεθεί κανένας για αφροδίσιο; Κουλαρε λίγο και άσε παρά πέρα το HIV. Το πολύ πολύ να κατουρας σκουλήκια και να χεζεις σκαθάρια, αφού θα σου έχουν φάει το συκώτι...
Με πίπα δεν κόλλησε κανείς βαρύ αφροδίσιο ρε. Αν πάνω στον μήνα (μην πω 15 μέρες max) δεν διακρίνεις οπτικά θέματα ή τσούξιμο στην ουρήθρα κατά την ούρηση συνεχίζεις την πορνοζωη σου. Κι εσύ δεν ήξερες ότι η μικρή Ελένη είναι ακαποτού; Τεσπά κατά 95% δεν έχεις απολύτως τίποτις.Με τρομάζεις περισσότερο ρε μάστορα να κουλαρω η όχι τι ειναι αυτα με τα σκουλίκια που λες μην τρολαρεις με τον πόνο μου πλιζ
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η Ελένη και η Βερόνικα είναι Ρωσίδες. Οι Ρωσίδες έχουν εντρυφήσει στο επάγγελμα της πορνείας και προσέχουν τον εαυτό τους. Από τις πιο καθαρές κυράδες στην κατηγορία "ελεύθερο στοματικό τελειωτικο". Εξάλλου κάνουν ακα πίπα και τελειώμα στόμα. Δεν κάνουν άλλα ακα πραγματακια... Η Ελένη δεν είναι Ρωσίδα. Είναι γυφτοκατι (ΑλβανοΡουμανοΒουλγαρο κάτι...δεν ξέρω την εθνικότητα της) και κάνει και άλλα ακα.Πολύ σωστά μύστη μου...
Εγώ το χρόνο που μας πέρασε έκανα τουλάχιστον 4 παρτούζες με Βερό κι Ελένη κι άλλες τουλάχιστον 7-8 τις πήρα μεμονωμένα..
Μιλφογκιλφάκιας γαρ..
Κι όλα καλά...