vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.827
Έκανε νανάκια;Μπα δεν θα λέει αυτή
Ο νάνος έμεινε έγκυος γέννησε και μάλλον την σταμάτησε τη δουλειά
Έκανε νανάκια;Μπα δεν θα λέει αυτή
Ο νάνος έμεινε έγκυος γέννησε και μάλλον την σταμάτησε τη δουλειά
Δε είναι ο ωραίος που λες μάλλον θα μοιάζει η γραφή μας και μας μπερδεύεις αλλά δε πειράζει.Ρε oreos πάλι εδώ είσαι?
Δεν το βάζεις κάτω με τίποτα έτσι???
Αν εννοείς τη μελαχρινή θα πληρώσεις 50€ στην αλυσίδα Κροκεών Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη!!!
Ιρίνα απο Φώκαιας σε ευρωπαϊκό στυλ και Βερόνικα απο φυλής 71 σε λατινικό στυλ..
Και η Σαμπίνα σου βγάζει girlfriend experience αν και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ..
Δεν είπα ότι είσαι ο ωραίος...Δε είναι ο ωραίος που λες μάλλον θα μοιάζει η γραφή μας και μας μπερδεύεις αλλά δε πειράζει.
Έκανες λάθος μεγάλο φιλε.Δεν είπα ότι είσαι ο ωραίος...
Ο oreos είπα ότι είσαι.
Αλλά μάλλον θα έκανα λάθος.
Με συγχωρείς πολύ!
σε τι ακριβώς διαφωνείς; δεΔιαφωνώ την έχω πάρει 11 φορές και είναι τέρμα καύλα και σέξυ η γυναίκα,έχω κάνει επικά γαμησια μαζί της.
Είπες ότι πλέον έχει χαλάσει και κάνει τυπικό πρόγραμμα δε ισχιει αυτό εμένα μου δίνει γλωσοφιλα και μου λέει να μου τον ρουφήξει χωρίς Καποτα και σε 5 λεπτά τελειώνω μέσα της κάνω ρεκόρ δηλαδή αυτό με άλλες δε το καταφέρνω τόσο γρήγορα.Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι σωματικως έχει χαλάσει παλιά ήταν κανονική τώρα είναι μαγουλου και Στρουμπουλη χωρίς όμως να είναι κάποια αποτρεπτική εικόνα.σε τι ακριβώς διαφωνείς; δε
λες
κάτι αντίθετο από αυτά
που είπα.
Άσε τα κρεββάτια και τις μαλακίες ρε! Γκροβερ εσκισες;πέρασμα με Ιρίνα, το κρεβάτι πριν…
και μετά! (πλάκα κάνω εντάξει
πολύ τίμιο το κορίτσι και πεντακάθαρο για γλύψιμο παντού, bonus φυσικά η αλυσιδίτσα στον αστράγαλο που είναι προσωπικό
μου φετίχ!)
Είπες ότι πλέον έχει χαλάσει και κάνει τυπικό πρόγραμμα δε ισχιει αυτό εμένα μου δίνει γλωσοφιλα και μου λέει να μου τον ρουφήξει χωρίς Καποτα και σε 5 λεπτά τελειώνω μέσα της κάνω ρεκόρ δηλαδή αυτό με άλλες δε το καταφέρνω τόσο γρήγορα.Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι σωματικως έχει χαλάσει παλιά ήταν κανονική τώρα είναι μαγουλου και Στρουμπουλη χωρίς όμως να είναι κάποια αποτρεπτική εικόνα.
Εντάξει μπορεί να κόλλησε κάτι και να μη δέχεται πλέον αυτά τα πολύ επικυνδινα να πάρει τα χυσια του καθενός στη φάτσα να πάθει καμία μόλυνση στο πρόσωπο?ή να πιει τα χυσια του καθενός στο στόμα γιατί?γκόμενος της είναι?Πριν από χρόνια η Μιχαέλα όταν σε γούσταρε σε άφηνε να την χύνεις στο στόμα χωρίς καπότα. Τώρα όμως όχι.
Κάποτε στην αρχή την είχα χύσει και στο πρόσωπο!
Ρε φίλε χθεσινος είσαι; Ελεύθερο στοματικό τελειωτικο στο στόμα το έχουν το 25% των ιερόδουλων στη Φυλής και το 80% στα μασατζιδικα και call. Τι γκόμενος της τσαμπουνάς;Εντάξει μπορεί να κόλλησε κάτι και να μη δέχεται πλέον αυτά τα πολύ επικυνδινα να πάρει τα χυσια του καθενός στη φάτσα να πάθει καμία μόλυνση στο πρόσωπο?ή να πιει τα χυσια του καθενός στο στόμα γιατί?γκόμενος της είναι?
μέχρι τι ώρα παίζει το μωρό; 17:00;πέρασμα με Ιρίνα, το κρεβάτι πριν…
και μετά! (πλάκα κάνω εντάξει
πολύ τίμιο το κορίτσι και πεντακάθαρο για γλύψιμο παντού, bonus φυσικά η αλυσιδίτσα στον αστράγαλο που είναι προσωπικό
μου φετίχ!)
Το ξέρω η ειρήνη Φώκαιας και Αλεξάνδρα Φώκαιας τις έχω χύσει στο στόμα και τα έφταναν στον ντυπτηρα απλώς λέω είναι λίγο επικυνδινο σα υπηρεσία για τις κοπέλες.Ρε φίλε χθεσινος είσαι; Ελεύθερο στοματικό τελειωτικο στο στόμα το έχουν το 25% των ιερόδουλων στη Φυλής και το 80% στα μασατζιδικα και call. Τι γκόμενος της τσαμπουνάς;
Είναι τι να κάνουμε τώρα;;! Όχι μόνο για αυτές αλλά και για εμάς. Γι αυτό επιλέγουμε σε ποια στόματα τον δίνουμε ακα. ΑΝ τον δίνουμε ακα!Το ξέρω η ειρήνη Φώκαιας και Αλεξάνδρα Φώκαιας τις έχω χύσει στο στόμα και τα έφταναν στον ντυπτηρα απλώς λέω είναι λίγο επικυνδινο σα υπηρεσία για τις κοπέλες.
Εγώ έχω δώσει πολλές φορές ελεύθερο στοματικό αλλά τελειωτικό μόνο στη Αλεξάνδρα και ειρήνη αυτές τις 2 τις έχυσα στο στόμα και τα φτυσαν νιπτήρα.Είναι τι να κάνουμε τώρα;;! Όχι μόνο για αυτές αλλά και για εμάς. Γι αυτό επιλέγουμε σε ποια στόματα τον δίνουμε ακα. ΑΝ τον δίνουμε ακα!
Αλεξάνδρα; Ειρήνη; Γίνε πιο συγκεκριμένος. Οίκοι;Εγώ έχω δώσει πολλές φορές ελεύθερο στοματικό αλλά τελειωτικό μόνο στη Αλεξάνδρα και ειρήνη αυτές τις 2 τις έχυσα στο στόμα και τα φτυσαν νιπτήρα.
Αλεξάνδρα Φώκαιας 17Α και Ειρήνη Φώκαιας 17Β χτεσινος είσαι?δε ξέρεις αυτές τις σέξυ πουτανες?Αλεξάνδρα; Ειρήνη; Γίνε πιο συγκεκριμένος. Οίκοι;