Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 541
- Πόντοι
- 290
Καλύτερα τσιμπούκια στην πιάτσα;
Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.
Πήγα Φωκαίας κάτω νομίζω 19, πήρα μια μιλφαρα αλλά μαπα.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Για πιπα πήγα και δεν τρελάθηκα.
Αρκετά κλειστά , δεν βρήκα κάτι άλλο να πηδήξω.
Γενικά άθλια τα πράγματα έχει πέσει η πιάτσα.
Με βλέπω να τον παίζω πχια
@GiorgosM145 σαμπινιζει και τρελάθηκες μου φαίνεταιΠαϊσίου το ανάγνωσμα!
Σαπινιζει@GiorgosM145 σαμπινιζει και τρελάθηκες μου φαίνεται
Και εγώ το παθαίνω αυτό ρέ, συνήθως ο περιορισμός είναι σε χρόνο/χρήμα/αντοχές, όχι πώς δεν ξέρεις τι σου αρέσει ...Φιλε αν δεν μπορεις να αποφασισεις το τι να γαμησεις βρες τα λιγο με τον εαυτο σου..
Φιλικα στο λεω..
Αν εννοεις απο Διδυμου 27 ναι εχει σταματησει καιρο τωρα.Η αλλη απ το 18 ακομα δουλεύειη Αλιονα απο διδύμου το κρέμασε το στρινγκ?δεν την ξανα-ειδα...
για το granny εννοουσα...θενκς παντωςΑν εννοεις απο Διδυμου 27 ναι εχει σταματησει καιρο τωρα.Η αλλη απ το 18 ακομα δουλεύει
Σαφώς ανώτερος συνδυασμός 20+20 Φυλής και από 5 Ευρώ τη φορα για τυρόπιτα και μιλκο. Ενημερωσε μας τι έγινε τελικά και αν αξιζε τον κόπο.Συναγωνιστές, έχω διαθέσιμο ένα 50αρικο θεωρείται καλύτερη λύση τη μια φορά σε στουντιο ή 2-3 (20 + 20+ 10) ?
Φυλής 67 εδώ και μήνες 2η βάρδιαΡε παίδες η ελλη η ΦΟΥΣΚΩΜΟΥΝΑ που παίζει συνήθως μπάλα φυλής 65(μελαμψή με αλογοουρά),έχω καιρό να την δω,ξέρετε κάτι?
ναι ότι βλέπειςΑδελφέ είναι όντως αυτή στις φωτό;![]()
![]()
φυλής 99 εγγύησηΚαλύτερα τσιμπούκια στην πιάτσα;