Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 404 άτομα (44 μέλη και 360 επισκέπτες)

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδια
Δε είμαι ο ωραίος που λέτε πάντως απλά μοιάζει η γραφή μας ένας άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή έναν άλλο χρήστη.

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.346
Πόντοι
361
Πριν από χρόνια η Μιχαέλα όταν σε γούσταρε σε άφηνε να την χύνεις στο στόμα χωρίς καπότα. Τώρα όμως όχι.

Κάποτε στην αρχή την είχα χύσει και στο πρόσωπο!
Λες να παχυνε από την πολύ κατάποση τελικά;;;;;;;;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.908
Πόντοι
606
Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδια
Μην είναι ο ίδιος με τον πουτσοσκαμπιλι και απαντάει στον εαυτό του. Συνήθες φαινόμενο στο μπου..

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Μην είναι ο ίδιος με τον πουτσοσκαμπιλι και απαντάει στον εαυτό του. Συνήθες φαινόμενο στο μπου..
Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Μόλις με μπέρδεψε και άλλος με τον πουτσοσκαμπιλι άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή μπέσα δε είμαι κανένας από αυτούς τους 2 ούτε ο Τζιμακος είμαι.
Φτάνει ομως ! Ζαλίζεις πουτσες.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.

Πήγα Φωκαίας κάτω νομίζω 19, πήρα μια μιλφαρα αλλά μαπα.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Για πιπα πήγα και δεν τρελάθηκα.

Αρκετά κλειστά , δεν βρήκα κάτι άλλο να πηδήξω.

Γενικά άθλια τα πράγματα έχει πέσει η πιάτσα.

Με βλέπω να τον παίζω πχια

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.

Εγώ πλέον δε πάω συχνά φυλής γιατί τις έχω πάρει όλες και δε αλλάζει το ρόστερ.Εχω πάρει Κορίνα φυλής 65,Ντιάνα φυλής 65,Κάτια φυλής 65,Χριστίνα τσέχα φυλής 65,Μιχαέλα Φώκαιας 17,Ειρήνη Φώκαιας 17,Αλεξάνδρα Φώκαιας 17 και άλλες που δε θυμάμαι και όλο αυτές βλέπεις να έχει δε αλλάζει μόνο λατινες φέρνει καινούργιες που δε μαρεσουν και πολύ.

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.346
Πόντοι
361
Άστα αυτά ρε... Ο Λευτέρης 24 δεν είσαι;;;; Ε;;ς κουτοχωρτο τρώμε εδώ νομίζεις;

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
401
Πόντοι
21
Άστα αυτά ρε... Ο Λευτέρης 24 δεν είσαι;;;; Ε;;ς κουτοχωρτο τρώμε εδώ νομίζεις;
Μη κάνεις σπαμ φτάνει το ποιος είμαι εδώ είναι σάιτ για ενημερώσεις δε είμαι ο Λευτέρης όχι και το ορκίζομαι αν θέλεις.Λοιπον κάνε καμία ενημέρωση σα τον Σμύρνη και άσε ποιος είμαι.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
692
Πόντοι
361

Φίλε πιστεύω ότι είναι και περίοδο διακοπών. έτσι πιστεύω.

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.346
Πόντοι
361
Μη κάνεις σπαμ φτάνει το ποιος είμαι εδώ είναι σάιτ για ενημερώσεις δε είμαι ο Λευτέρης όχι και το ορκίζομαι αν θέλεις.Λοιπον κάνε καμία ενημέρωση σα τον Σμύρνη και άσε ποιος είμαι.
Σαν τον Σμύρνη δύσκολο φίλε.. δεν το έχω. Ενημέρωση που έχω να κάνω είναι ότι με βρίσκεις σύμφωνο σε αυτό που ανέφερες περί ρόστερ Φυλής ότι δεν αλλάζει και υπερθεματίζω ότι 9/10 είναι κ φολες. Σε κάθε βάρδια μία άντε δύο να αξίζουν. Παίζουνε με σύστημα μάλλον. Εντάξει αγαπητέ;;;;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Πήγα το Σάββατο που μας πέρασε στο Βέργας 7 το μεσημέρι στην κωννα/ Κωνσταντίνα.
Άκουγα άκουγα, χοντρή μεν, διαστημικό τσιμπούκι δε. Ήμουν και μετά την δουλειά, οπότε λέω μια καλή πίπα να βγουν τα χοντρά (χωρίς να γαμησω) θα είναι ο,τι πρέπει...
Περασμα στο δωμάτιο με το που μπαίνεις αριστερά η πρώτη πόρτα. Έκανα ντους και περίμενα τουλάχιστον μισή ώρα. Υπόψη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά (τσάρκα).
Τελικά έρχεται με βρίσκει γυμνό και βλέπω μια χοντρή με μια ρόμπα. Πραγματικά χοντρή όμως, έχει δίπλες τρελές μάγκες. Το ανθρωπάκι (μασκότ) από την Μισελέν λ, δείχνει 5 χρόνο μπροστά της.
Μιλάμε για θνησιμη παχυσαρκία.
Λέω δεν γαμιεται. Άρχισε πίπα με φτυσιματα, deep throat, μιλούσε βρώμικα, της γάμησα το στόμα, όρθιος, ξανά ξάπλα για τελείωμα. Άρχισε να μου τον παίζει και να τον φτύνει (hack touah) και μου έλεγε "δωστα μου, τα θέλω, όλα δικά μου "όπου τελείωσα στο στόμα της, μου ρουφηξε τα φλοκια, συνεχιζε κάνα 1,5 λεπτό μέχρι που άρχισα να σπαρταραω, να παραμιλαω. Από το πολύ ρουφηγμα πρέπει να πήρε και τίποτα ούρα από την άλλη σωλήνα. Επίσης από το ρουφηγμα ξεμπουκωσε και την κωλοβαλβιδα και τον προστάτη, μέσω του πουλιού μου. Δεν σταματούσε, την σταμάτησα εγώ.
Έφυγα τελείως άδειος, χυσια, ούρα και καθαρό καρμπιρατέρ...
Αλλά, γάμησε τα, έχει θέμα με την υγεία της, λόγω κιλών.
Και μου αρέσουν και οι χοντρές (σε κανονικά πλαίσια) φανταστείτε.
Αυτά :globeos-cigar:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726
Επιβεβαιωνομαι ξανα...

Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Επιβεβαιώνω! Είμαι το μαγαζί

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.346
Πόντοι
361
Επιβεβαιωνομαι ξανα...

Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Πλάκα πλάκα άκου... Πήγα την επόμενη μέρα του κωλοξεσκισματος σου μεσημέρι, πήγα για Τάνια, συναγωνιστές στο σαλόνι ρώτησαν για Ιβανκα κ τη τσατσά τους είπε ρεπό σήμερα κ δεν ξέρει ούτε για αύριο. Ξαναπάω Δευτέρα απόγευμα κ δούλευε η Ιβανκα τελικά. Την έχω πάρει 5-6 φορές κ ψιλογνωριζομαστε. Ήτανε σαν κλαμενο μουνι φίλε. Όχι απλά δεν μου έδωσε κωλο ούτε καν με άφηνε να χαϊδεύω κωλοτριπιδα όταν πιστονιασμα στα 4 . Φίλε σου έριξα 3-4 καντήλια για την φόλα που έφαγα

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Πριν λίγο 2 πιτσιρικάδες 20 χρόνων έκαναν βόλτα φυλής ο ένας φορούσε μπλούζα της εθνικής Ισπανίας πολύ εμφάνισημοσς και μίλαγε με τις λατινεσς ισπανικά έτρεχαν τα σάλια όλων τον πουτανων της φυλής μια του έδωσε το ινστα της .Επιασα κουβέντα μαζί του και μου είπε για χαβαλέ ήρθε μου έδειξε κάτι κορίτσια στο ινστα του κάτι nudes που του στέλνουν τα παθα όλα ο τυπάς γαμαει τρέλα μουνια του έδωσα ρεσπεκτ
Ελληνας ή Ισπανός

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Αλεξάνδρα Φώκαιας 17Α και Ειρήνη Φώκαιας 17Β χτεσινος είσαι?δε ξέρεις αυτές τις σέξυ πουτανες?
Ρε συ Ωραίε24 μην μπερδευεις τον φίλο με άλλες κοπέλες απο την μια και μοναδική.

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
668
Πόντοι
81
Αδελφέ είναι όντως αυτή στις φωτό;
- (1).jpg
-.jpg

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
0
Δε είμαι ο ωραίος που λέτε πάντως απλά μοιάζει η γραφή μας ένας άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή έναν άλλο χρήστη.
Τύπε, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αλλά παρόλο που δεν είμαι τόσο ενεργός στο σάιτ όσο θα θέλα , μπορώ να πω με σιγουριά , ότι είσαι ο filislover , που έγινες bmwlover, και αυτό που έχεις τώρα.

Ο τρόπος γραφής σου, είναι ακριβώς μα ακριβώς ίδιος.
Γενικά ρε συ, δεν είμαστε τόσο αφελής όσο μπορεί ΝΑ νομίζεις . Για να στο λέω εγώ , που ξανά λέω , δεν είμαι τόσο ενεργός στο σάιτ...

Στην τελική , δε νομίζω να νοιάζει κανένα για το ποιός είσαι, απλά μην μας κοροϊδεύεις αδερφέ .
Φιλικά πάντα .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom