Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 364 άτομα (43 μέλη και 321 επισκέπτες)

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Πήγα το Σάββατο που μας πέρασε στο Βέργας 7 το μεσημέρι στην κωννα/ Κωνσταντίνα.
Άκουγα άκουγα, χοντρή μεν, διαστημικό τσιμπούκι δε. Ήμουν και μετά την δουλειά, οπότε λέω μια καλή πίπα να βγουν τα χοντρά (χωρίς να γαμησω) θα είναι ο,τι πρέπει...
Περασμα στο δωμάτιο με το που μπαίνεις αριστερά η πρώτη πόρτα. Έκανα ντους και περίμενα τουλάχιστον μισή ώρα. Υπόψη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά (τσάρκα).
Τελικά έρχεται με βρίσκει γυμνό και βλέπω μια χοντρή με μια ρόμπα. Πραγματικά χοντρή όμως, έχει δίπλες τρελές μάγκες. Το ανθρωπάκι (μασκότ) από την Μισελέν λ, δείχνει 5 χρόνο μπροστά της.
Μιλάμε για θνησιμη παχυσαρκία.
Λέω δεν γαμιεται. Άρχισε πίπα με φτυσιματα, deep throat, μιλούσε βρώμικα, της γάμησα το στόμα, όρθιος, ξανά ξάπλα για τελείωμα. Άρχισε να μου τον παίζει και να τον φτύνει (hack touah) και μου έλεγε "δωστα μου, τα θέλω, όλα δικά μου "όπου τελείωσα στο στόμα της, μου ρουφηξε τα φλοκια, συνεχιζε κάνα 1,5 λεπτό μέχρι που άρχισα να σπαρταραω, να παραμιλαω. Από το πολύ ρουφηγμα πρέπει να πήρε και τίποτα ούρα από την άλλη σωλήνα. Επίσης από το ρουφηγμα ξεμπουκωσε και την κωλοβαλβιδα και τον προστάτη, μέσω του πουλιού μου. Δεν σταματούσε, την σταμάτησα εγώ.
Έφυγα τελείως άδειος, χυσια, ούρα και καθαρό καρμπιρατέρ...
Αλλά, γάμησε τα, έχει θέμα με την υγεία της, λόγω κιλών.
Και μου αρέσουν και οι χοντρές (σε κανονικά πλαίσια) φανταστείτε.
Αυτά :globeos-cigar:
Πίπα tuboflo ...

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.275
Πόντοι
201
Αύριο σκοπεύω να πάω μια γρήγορη πολύ πρωινή βόλτα. Ν τιμήσω την αλβανοκωλαρα της αντριαννας (χωματιανου) ή να κάνω γλυκό σεξακι με την Έμμυ στο Λιοσίων?

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.275
Πόντοι
201
Επίσης είδα στο πρόγραμμα μια Μελίνα στο βέργας 7. Ξέρει κανείς κάτι έχει πάρει?

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.233
Πόντοι
2.546
Αδελφέ είναι όντως αυτή στις φωτό;
- (1).jpg
-.jpg
Αυτη ειναι η Ιρινα παιδια?

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Επιβεβαιωνομαι ξανα...

Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Όντως κλειστά ήταν το απόγευμα κατά τις 17 30 το Διδυμου 27 .

11ismynumber

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
498
Πόντοι
21

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Αύριο σκοπεύω να πάω μια γρήγορη πολύ πρωινή βόλτα. Ν τιμήσω την αλβανοκωλαρα της αντριαννας (χωματιανου) ή να κάνω γλυκό σεξακι με την Έμμυ στο Λιοσίων?
Φιλε αν δεν μπορεις να αποφασισεις το τι να γαμησεις βρες τα λιγο με τον εαυτο σου..

Φιλικα στο λεω..

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Πήγα το Σάββατο που μας πέρασε στο Βέργας 7 το μεσημέρι στην κωννα/ Κωνσταντίνα.
Άκουγα άκουγα, χοντρή μεν, διαστημικό τσιμπούκι δε. Ήμουν και μετά την δουλειά, οπότε λέω μια καλή πίπα να βγουν τα χοντρά (χωρίς να γαμησω) θα είναι ο,τι πρέπει...
Περασμα στο δωμάτιο με το που μπαίνεις αριστερά η πρώτη πόρτα. Έκανα ντους και περίμενα τουλάχιστον μισή ώρα. Υπόψη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά (τσάρκα).
Τελικά έρχεται με βρίσκει γυμνό και βλέπω μια χοντρή με μια ρόμπα. Πραγματικά χοντρή όμως, έχει δίπλες τρελές μάγκες. Το ανθρωπάκι (μασκότ) από την Μισελέν λ, δείχνει 5 χρόνο μπροστά της.
Μιλάμε για θνησιμη παχυσαρκία.
Λέω δεν γαμιεται. Άρχισε πίπα με φτυσιματα, deep throat, μιλούσε βρώμικα, της γάμησα το στόμα, όρθιος, ξανά ξάπλα για τελείωμα. Άρχισε να μου τον παίζει και να τον φτύνει (hack touah) και μου έλεγε "δωστα μου, τα θέλω, όλα δικά μου "όπου τελείωσα στο στόμα της, μου ρουφηξε τα φλοκια, συνεχιζε κάνα 1,5 λεπτό μέχρι που άρχισα να σπαρταραω, να παραμιλαω. Από το πολύ ρουφηγμα πρέπει να πήρε και τίποτα ούρα από την άλλη σωλήνα. Επίσης από το ρουφηγμα ξεμπουκωσε και την κωλοβαλβιδα και τον προστάτη, μέσω του πουλιού μου. Δεν σταματούσε, την σταμάτησα εγώ.
Έφυγα τελείως άδειος, χυσια, ούρα και καθαρό καρμπιρατέρ...
Αλλά, γάμησε τα, έχει θέμα με την υγεία της, λόγω κιλών.
Και μου αρέσουν και οι χοντρές (σε κανονικά πλαίσια) φανταστείτε.
Αυτά :globeos-cigar:
παλιοτερα μια φορα που την ειχα παρει την ειχα βαλει απο πανω.
Ακομα, αξιο απορειας, πως αντεχαν το βαρος της τα γονατα της, πως αντεξε το κρεβατι και πως ειμαι ακομα ζωντανος!
Μαλιστα αναμεσα σε βρωμολογα μου ειχε πει "σου αρεσουν οι χοντρες μωρακι μου?"
Respect!

Sidefucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2024
Κριτικές
8
Like
199
Πόντοι
280
Καλύτερα τσιμπούκια στην πιάτσα;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.393
Πόντοι
32.478
Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.

Πήγα Φωκαίας κάτω νομίζω 19, πήρα μια μιλφαρα αλλά μαπα.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Για πιπα πήγα και δεν τρελάθηκα.

Αρκετά κλειστά , δεν βρήκα κάτι άλλο να πηδήξω.

Γενικά άθλια τα πράγματα έχει πέσει η πιάτσα.

Με βλέπω να τον παίζω πχια

Συνημμένα

• Messenger_creation_ad9de3bd-f44f-400d-ad2e-b37adc59b91c.jpeg
    Messenger_creation_ad9de3bd-f44f-400d-ad2e-b37adc59b91c.jpeg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 44

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Like
216
Πόντοι
20
Καλημέρα,

βολτάρωντας σήμερα πρωί πρωί βόλτα στο μετάξι Μ.Α εκεί, πολλά κλειστά.

Στο Περδίκκα 3, με είπε η υπηρεσία ότι η Γιασμιν έχει φύγει για την πατρίδα της. Μία φόρα είχα περάσει μαζί της πριν μια εβδομάδα, θα περνούσα και δεύτερη αλλά πάει. Δεν ξέρω αν ξανά γυρίσει.

Πέρασα με το στανταράκι την Κάρμεν που στο δωμάτιο είπε ότι δεν φεύγει προς το παρόν και έφυγα με καλή διάθεση
++ πέρασα κατά τις 6 και κάτι, ησυχία, ούτε κόσμο ούτε τίποτα, παίζει να ήμουν ο πρώτος σήμερα, μύριζε πανέμορφα, από μακρία μύριζα το σαμπουαν από τα μαλλιά της. Για 20 λεπτά τη φιλούσα από τις πατούσες μέχρι το λαιμό, την ευχαριστήθηκα, σε 3 λεπτά μετά τελείωσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom