Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Η αλεξανδρα γύρισε πήγα τη προηγούμενη βδομάδα πρωί ήταν άλληΑλεξάνδρα Φώκαιας 17Α και Ειρήνη Φώκαιας 17Β χτεσινος είσαι?δε ξέρεις αυτές τις σέξυ πουτανες?
Η αλεξανδρα γύρισε πήγα τη προηγούμενη βδομάδα πρωί ήταν άλληΑλεξάνδρα Φώκαιας 17Α και Ειρήνη Φώκαιας 17Β χτεσινος είσαι?δε ξέρεις αυτές τις σέξυ πουτανες?
Σωραίος μπροΔε είμαι ο ωραίος που λέτε πάντως απλά μοιάζει η γραφή μας ένας άλλος με μπέρδεψε με τον ακροατή έναν άλλο χρήστη.
Εσύ μη χάσεις με το που πω Αλεξάνδρα κατευθείαν χαχα εσύ παιδί μου δε έχεις γιατρειά αλεξανδρολαγνος.Η αλεξανδρα γύρισε πήγα τη προηγούμενη βδομάδα πρωί ήταν άλλη
Πίπα tuboflo ...Πήγα το Σάββατο που μας πέρασε στο Βέργας 7 το μεσημέρι στην κωννα/ Κωνσταντίνα.
Άκουγα άκουγα, χοντρή μεν, διαστημικό τσιμπούκι δε. Ήμουν και μετά την δουλειά, οπότε λέω μια καλή πίπα να βγουν τα χοντρά (χωρίς να γαμησω) θα είναι ο,τι πρέπει...
Περασμα στο δωμάτιο με το που μπαίνεις αριστερά η πρώτη πόρτα. Έκανα ντους και περίμενα τουλάχιστον μισή ώρα. Υπόψη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά (τσάρκα).
Τελικά έρχεται με βρίσκει γυμνό και βλέπω μια χοντρή με μια ρόμπα. Πραγματικά χοντρή όμως, έχει δίπλες τρελές μάγκες. Το ανθρωπάκι (μασκότ) από την Μισελέν λ, δείχνει 5 χρόνο μπροστά της.
Μιλάμε για θνησιμη παχυσαρκία.
Λέω δεν γαμιεται. Άρχισε πίπα με φτυσιματα, deep throat, μιλούσε βρώμικα, της γάμησα το στόμα, όρθιος, ξανά ξάπλα για τελείωμα. Άρχισε να μου τον παίζει και να τον φτύνει (hack touah) και μου έλεγε "δωστα μου, τα θέλω, όλα δικά μου "όπου τελείωσα στο στόμα της, μου ρουφηξε τα φλοκια, συνεχιζε κάνα 1,5 λεπτό μέχρι που άρχισα να σπαρταραω, να παραμιλαω. Από το πολύ ρουφηγμα πρέπει να πήρε και τίποτα ούρα από την άλλη σωλήνα. Επίσης από το ρουφηγμα ξεμπουκωσε και την κωλοβαλβιδα και τον προστάτη, μέσω του πουλιού μου. Δεν σταματούσε, την σταμάτησα εγώ.
Έφυγα τελείως άδειος, χυσια, ούρα και καθαρό καρμπιρατέρ...
Αλλά, γάμησε τα, έχει θέμα με την υγεία της, λόγω κιλών.
Και μου αρέσουν και οι χοντρές (σε κανονικά πλαίσια) φανταστείτε.
Αυτά
Αυτη ειναι η Ιρινα παιδια?Αδελφέ είναι όντως αυτή στις φωτό;
Όντως κλειστά ήταν το απόγευμα κατά τις 17 30 το Διδυμου 27 .Επιβεβαιωνομαι ξανα...
Μετα απο το δυνατό κωλοξεσκισμα που έφαγε απο εμενα η Ιβανκα, το μαγαζι κατέβασε ρολά και η Ιβανκα πηρε αναρρωτική για να συνέλθει...
Λογικά ναι ας μας πει κάποιος που την έχει πάρει... φαίνεται καλό πιπινι.Αυτη ειναι η Ιρινα παιδια?
Ναι αυτή είναιΑδελφέ είναι όντως αυτή στις φωτό;
Ναι .Λογικά ναι ας μας πει κάποιος που την έχει πάρει... φαίνεται καλό πιπινι.
Φιλε αν δεν μπορεις να αποφασισεις το τι να γαμησεις βρες τα λιγο με τον εαυτο σου..Αύριο σκοπεύω να πάω μια γρήγορη πολύ πρωινή βόλτα. Ν τιμήσω την αλβανοκωλαρα της αντριαννας (χωματιανου) ή να κάνω γλυκό σεξακι με την Έμμυ στο Λιοσίων?
Παϊσίου το ανάγνωσμα!
παλιοτερα μια φορα που την ειχα παρει την ειχα βαλει απο πανω.Πήγα το Σάββατο που μας πέρασε στο Βέργας 7 το μεσημέρι στην κωννα/ Κωνσταντίνα.
Άκουγα άκουγα, χοντρή μεν, διαστημικό τσιμπούκι δε. Ήμουν και μετά την δουλειά, οπότε λέω μια καλή πίπα να βγουν τα χοντρά (χωρίς να γαμησω) θα είναι ο,τι πρέπει...
Περασμα στο δωμάτιο με το που μπαίνεις αριστερά η πρώτη πόρτα. Έκανα ντους και περίμενα τουλάχιστον μισή ώρα. Υπόψη, δεν την είχα ξαναδεί ποτέ από κοντά (τσάρκα).
Τελικά έρχεται με βρίσκει γυμνό και βλέπω μια χοντρή με μια ρόμπα. Πραγματικά χοντρή όμως, έχει δίπλες τρελές μάγκες. Το ανθρωπάκι (μασκότ) από την Μισελέν λ, δείχνει 5 χρόνο μπροστά της.
Μιλάμε για θνησιμη παχυσαρκία.
Λέω δεν γαμιεται. Άρχισε πίπα με φτυσιματα, deep throat, μιλούσε βρώμικα, της γάμησα το στόμα, όρθιος, ξανά ξάπλα για τελείωμα. Άρχισε να μου τον παίζει και να τον φτύνει (hack touah) και μου έλεγε "δωστα μου, τα θέλω, όλα δικά μου "όπου τελείωσα στο στόμα της, μου ρουφηξε τα φλοκια, συνεχιζε κάνα 1,5 λεπτό μέχρι που άρχισα να σπαρταραω, να παραμιλαω. Από το πολύ ρουφηγμα πρέπει να πήρε και τίποτα ούρα από την άλλη σωλήνα. Επίσης από το ρουφηγμα ξεμπουκωσε και την κωλοβαλβιδα και τον προστάτη, μέσω του πουλιού μου. Δεν σταματούσε, την σταμάτησα εγώ.
Έφυγα τελείως άδειος, χυσια, ούρα και καθαρό καρμπιρατέρ...
Αλλά, γάμησε τα, έχει θέμα με την υγεία της, λόγω κιλών.
Και μου αρέσουν και οι χοντρές (σε κανονικά πλαίσια) φανταστείτε.
Αυτά
Φυλής μεγάλα νούμερα δοκιμάστηκε Βερόνικα λατίνα, μαπα το καρπούζι απορώ πως έχει σταθερους πελατες. Πραγματικά ας μου εξηγήσει καποιος σοβαρά.
Πήγα Φωκαίας κάτω νομίζω 19, πήρα μια μιλφαρα αλλά μαπα.
Γούστα είναι αυτά φυσικά. Για πιπα πήγα και δεν τρελάθηκα.
Αρκετά κλειστά , δεν βρήκα κάτι άλλο να πηδήξω.
Γενικά άθλια τα πράγματα έχει πέσει η πιάτσα.
Με βλέπω να τον παίζω πχια
@GiorgosM145 σαμπινιζει και τρελάθηκες μου φαίνεταιΠαϊσίου το ανάγνωσμα!
Σαπινιζει@GiorgosM145 σαμπινιζει και τρελάθηκες μου φαίνεται