Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (22 μέλη και 243 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
πέρασμα με Ιρίνα, το κρεβάτι πριν…
και μετά! :grin: (πλάκα κάνω εντάξει
πολύ τίμιο το κορίτσι και πεντακάθαρο για γλύψιμο παντού, bonus φυσικά η αλυσιδίτσα στον αστράγαλο που είναι προσωπικό
μου φετίχ!)
Άσε τα κρεββάτια και τις μαλακίες ρε! Γκροβερ εσκισες;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Είπες ότι πλέον έχει χαλάσει και κάνει τυπικό πρόγραμμα δε ισχιει αυτό εμένα μου δίνει γλωσοφιλα και μου λέει να μου τον ρουφήξει χωρίς Καποτα και σε 5 λεπτά τελειώνω μέσα της κάνω ρεκόρ δηλαδή αυτό με άλλες δε το καταφέρνω τόσο γρήγορα.Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι σωματικως έχει χαλάσει παλιά ήταν κανονική τώρα είναι μαγουλου και Στρουμπουλη χωρίς όμως να είναι κάποια αποτρεπτική εικόνα.

Πριν από χρόνια η Μιχαέλα όταν σε γούσταρε σε άφηνε να την χύνεις στο στόμα χωρίς καπότα. Τώρα όμως όχι.

Κάποτε στην αρχή την είχα χύσει και στο πρόσωπο!

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Πριν από χρόνια η Μιχαέλα όταν σε γούσταρε σε άφηνε να την χύνεις στο στόμα χωρίς καπότα. Τώρα όμως όχι.

Κάποτε στην αρχή την είχα χύσει και στο πρόσωπο!
Εντάξει μπορεί να κόλλησε κάτι και να μη δέχεται πλέον αυτά τα πολύ επικυνδινα να πάρει τα χυσια του καθενός στη φάτσα να πάθει καμία μόλυνση στο πρόσωπο?ή να πιει τα χυσια του καθενός στο στόμα γιατί?γκόμενος της είναι?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εντάξει μπορεί να κόλλησε κάτι και να μη δέχεται πλέον αυτά τα πολύ επικυνδινα να πάρει τα χυσια του καθενός στη φάτσα να πάθει καμία μόλυνση στο πρόσωπο?ή να πιει τα χυσια του καθενός στο στόμα γιατί?γκόμενος της είναι?
Ρε φίλε χθεσινος είσαι; Ελεύθερο στοματικό τελειωτικο στο στόμα το έχουν το 25% των ιερόδουλων στη Φυλής και το 80% στα μασατζιδικα και call. Τι γκόμενος της τσαμπουνάς;

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
612
Πόντοι
81
πέρασμα με Ιρίνα, το κρεβάτι πριν…
και μετά! :grin: (πλάκα κάνω εντάξει
πολύ τίμιο το κορίτσι και πεντακάθαρο για γλύψιμο παντού, bonus φυσικά η αλυσιδίτσα στον αστράγαλο που είναι προσωπικό
μου φετίχ!)
μέχρι τι ώρα παίζει το μωρό; 17:00;

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Ρε φίλε χθεσινος είσαι; Ελεύθερο στοματικό τελειωτικο στο στόμα το έχουν το 25% των ιερόδουλων στη Φυλής και το 80% στα μασατζιδικα και call. Τι γκόμενος της τσαμπουνάς;
Το ξέρω η ειρήνη Φώκαιας και Αλεξάνδρα Φώκαιας τις έχω χύσει στο στόμα και τα έφταναν στον ντυπτηρα απλώς λέω είναι λίγο επικυνδινο σα υπηρεσία για τις κοπέλες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Το ξέρω η ειρήνη Φώκαιας και Αλεξάνδρα Φώκαιας τις έχω χύσει στο στόμα και τα έφταναν στον ντυπτηρα απλώς λέω είναι λίγο επικυνδινο σα υπηρεσία για τις κοπέλες.
Είναι τι να κάνουμε τώρα;;! Όχι μόνο για αυτές αλλά και για εμάς. Γι αυτό επιλέγουμε σε ποια στόματα τον δίνουμε ακα. ΑΝ τον δίνουμε ακα!

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Είναι τι να κάνουμε τώρα;;! Όχι μόνο για αυτές αλλά και για εμάς. Γι αυτό επιλέγουμε σε ποια στόματα τον δίνουμε ακα. ΑΝ τον δίνουμε ακα!
Εγώ έχω δώσει πολλές φορές ελεύθερο στοματικό αλλά τελειωτικό μόνο στη Αλεξάνδρα και ειρήνη αυτές τις 2 τις έχυσα στο στόμα και τα φτυσαν νιπτήρα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Εγώ έχω δώσει πολλές φορές ελεύθερο στοματικό αλλά τελειωτικό μόνο στη Αλεξάνδρα και ειρήνη αυτές τις 2 τις έχυσα στο στόμα και τα φτυσαν νιπτήρα.
Αλεξάνδρα; Ειρήνη; Γίνε πιο συγκεκριμένος. Οίκοι;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Αλεξάνδρα Φώκαιας 17Α και Ειρήνη Φώκαιας 17Β χτεσινος είσαι?δε ξέρεις αυτές τις σέξυ πουτανες?
Όχι δεν είμαι χθεσινος. Μόνο χθεσινος δεν ειμαι...! Τις ξέρω. Απλά να γίνεσαι πάντα πιο συγκεκριμένος.

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Ρε oreos πάλι εδώ είσαι?
Δεν το βάζεις κάτω με τίποτα έτσι???

Αν εννοείς τη μελαχρινή θα πληρώσεις 50€ στην αλυσίδα Κροκεών Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη!!!
Αυτήν που ήταν στη Λιοσίων

poutsoskabilis

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Πριν λίγο 2 πιτσιρικάδες 20 χρόνων έκαναν βόλτα φυλής ο ένας φορούσε μπλούζα της εθνικής Ισπανίας πολύ εμφάνισημοσς και μίλαγε με τις λατινεσς ισπανικά έτρεχαν τα σάλια όλων τον πουτανων της φυλής μια του έδωσε το ινστα της .Επιασα κουβέντα μαζί του και μου είπε για χαβαλέ ήρθε μου έδειξε κάτι κορίτσια στο ινστα του κάτι nudes που του στέλνουν τα παθα όλα ο τυπάς γαμαει τρέλα μουνια του έδωσα ρεσπεκτ

Bbwlover99

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
397
Πόντοι
21
Πριν λίγο 2 πιτσιρικάδες 20 χρόνων έκαναν βόλτα φυλής ο ένας φορούσε μπλούζα της εθνικής Ισπανίας πολύ εμφάνισημοσς και μίλαγε με τις λατινεσς ισπανικά έτρεχαν τα σάλια όλων τον πουτανων της φυλής μια του έδωσε το ινστα της .Επιασα κουβέντα μαζί του και μου είπε για χαβαλέ ήρθε μου έδειξε κάτι κορίτσια στο ινστα του κάτι nudes που του στέλνουν τα παθα όλα ο τυπάς γαμαει τρέλα μουνια του έδωσα ρεσπεκτ
Αν γαμαγε Ελληνίδες τρέλα μουνια όπως σου είπε δε θα είχε ανάγκη να πάει στη φυλής και να παίρνει ινστα κοριτσιών.Συνηθως όσοι πάνε φυλής και Μεταξουργείο και στούντιο και εσκορτ είναι γιατί δε βρίσκουν αλλιώς μη τα ξαναλέμε μάγκες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.211
Πόντοι
46.232
Αν γαμαγε Ελληνίδες τρέλα μουνια όπως σου είπε δε θα είχε ανάγκη να πάει στη φυλής και να παίρνει ινστα κοριτσιών.Συνηθως όσοι πάνε φυλής και Μεταξουργείο και στούντιο και εσκορτ είναι γιατί δε βρίσκουν αλλιώς μη τα ξαναλέμε μάγκες.
Τύπε έχεις κουράσει....όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο φτιάχνεις καινούργιο λογαριασμό και μάς πρήζεις τ αρχίδια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom