Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.134
- Πόντοι
- 9.846
Για πάστες στον ειδικό: @DmtrsxXx !άμα είναι καλόκαρδη κοπέλα
να της
πάει
μια
πάστα
Για πάστες στον ειδικό: @DmtrsxXx !άμα είναι καλόκαρδη κοπέλα
να της
πάει
μια
πάστα
είναι καλόκαρδη κοπέλα
Δυστυχώς ο χρόνος είναι στη δικαιοδοσία της τσατσάς... Χθες που την πήρα χτύπησε νωρίς σχετικά, χωρίς να έχει κόσμο... Η Έλενα βέβαια δεν με άγχωσε και με άφησε να τελειώσω με την ησυχία μου!Φιλε νομιζω δεν το αναφερει τυχαια..
Με μια καλοκαρδη κοπελα δεν θα εχεις πολλα μα και μου, και θα γαμησεις σαν ανθρωπος απο θεμα χρονου..
Μεγάλο κεφάλαιο η Μικαέλα! Ξεκίνησε πολύ τίμια πριν 7-8 χρόνια περίπου στο φωκαίας 17 όροφο με τρομερές υπηρεσίες και τρομερά θηλυκό σώμα , γυμνασμένο κώλο και μέτριο βυζάκι αλλάΚαλησπερα παιδια
Μιχαελα από Φωκαίας 17 αξίζει ; Κάνει γλωσσόφιλα από υπηρεσίες τι λέει;
Διαφωνώ την έχω πάρει 11 φορές και είναι τέρμα καύλα και σέξυ η γυναίκα,έχω κάνει επικά γαμησια μαζί της.Μεγάλο κεφάλαιο η Μικαέλα! Ξεκίνησε πολύ τίμια πριν 7-8 χρόνια περίπου στο φωκαίας 17 όροφο με τρομερές υπηρεσίες και τρομερά θηλυκό σώμα , γυμνασμένο κώλο και μέτριο βυζάκι αλλά
πολύ πάθος και καύλα
μέσα στο δωμάτιο. Στο σαλονάρισμα έβλεπες ένα συνεσταλμένο λιγομίλητο και άβγαλτο κοράσιο απ τη Μολδαβία. Τα πιο επικά γαμήσια με πουτάνα τα χω κάνει με αυτήν εν τω μεταξύ. Μετά την περίοδο του κοροδοϊού έκανε κακές πλαστικές στα βυζιά, άρχισε τα κοκόρια, έβαλε κιλά και μεταμορφώθηκε σε μια σέξυ ντίβα με κοκάλινα γυαλιά χαζοχαρούμενο μπλαζέ ύφος που πλέον όμως έχει ξεκάθαρα τη μισή διάθεση από αυτή
που είχε τότε. Η τσατσά
που τη συνοδεύει συνήθως, η κυρα Εύα ,εξακολουθεί να την αποθεώνει και την παρουσιάζει ενίοτε ως Κλεοπάτρα ή βασίλισσα της φυλής. Αν σε γουστάρει δίνει γλωσσόφιλα ναι, η πίπα της όμως δεν είναι το ίδιο παθιασμένη και πρόστυχη όπως παλιά άσε που βγάζει πολύ ψεύτικα βογκητά στο γαμήσι. Για μένα είναι πλέον μια μεγάλη απογοήτευση και μπαίνει στην κατηγορία "περασμένα μεγαλεία".
Ρε oreos πάλι εδώ είσαι?Διαφωνώ την έχω πάρει 11 φορές και είναι τέρμα καύλα και σέξυ η γυναίκα,έχω κάνει επικά γαμησια μαζί της.
Αν εννοείς τη μελαχρινή θα πληρώσεις 50€ στην αλυσίδα Κροκεών Ηλία Ηλιού και Βούρβαχη!!!Καλημέρα συναγωνιστές, την Μιρα πού την βρίσκουμε? Καλά γαμησια να έχουμε
Η Σόνια είναι ο νάνος απ' το 37;Κατα τις 23:00 πηγα ΜΑ 21 ισογειο να τσεκαρω την λατινα Γιουλη για την οποια εγραψε κριτικη ο Dmtrsxxx....Πολυ ομορφη κοπελα μαυριδερη σχετικα αδυνατη με ωραιο πισινο...το προσωπο της χαριτωμενο μοιαζει αρκετα με της Αγαπης απο Βενεζουελα για οσους την θυμουνται (ισως ειναι και ξαδερφες).. παρολαυτα ειχε τρεις πριν απο μενα για δωματιο οποτε το ανεβαλα...Η ουκρανεζα Αλινα που δουλευει στον ιδιο οικο εχει παρει αδεια για μια βδομαδα...τωρα στο Ιασωνος 30 υπογειο πετυχα μετα απο αρκετο καιρο την Αλβανιδα Σονια η οποια επεστρεψε και ξανατιμηθηκε φυσικα...μου ειπε οτι θα ειναι ενναλαξ Ιασωνος 30 οροφος (εκει που ειναι η Ζωιτσα) και Ιασωνος 30 υπογειο...
στα μπουρδεά όχι, στα στούντιο κάτι εχειΥπάρχει κάτι σε Φιλιππίνες;
ΝαιΠαίδες να ρωτήσω, η Ιρίνα στο Φωκαιας δουλεύει αυτή τη περίοδο;
Ξέρεις σε ποιο;στα μπουρδεά όχι, στα στούντιο κάτι εχει
Μπα δεν θα λέει αυτήΗ Σόνια είναι ο νάνος απ' το 37;
Οχι καμια σχεση... ειναι ξανθια αλβανιδα με νορμαλ σωμα με ωραια πιασιματακια και υψος καπου 1,65-1,68...με τακουνια παει 1,75.... ωραια και εντυπωσιακη γυναικα με προστυχο προσωπο και τσιμπουκοχειλαρες....Η Σόνια είναι ο νάνος απ' το 37;
O.o Δεν ξέρω που το έμαθες αυτό, εγώ ξέρω πώς έφυγε για Γερμανία, εμένα ο "νάνος" μου έκανε γαμώ τα καβαλλήματα πάντως ακόμα την θυμάμαι να καβαλάει με μίσος/πάθος και να κοπανιέται μόνη τηςΜπα δεν θα λέει αυτή
Ο νάνος έμεινε έγκυος γέννησε και μάλλον την σταμάτησε τη δουλειά