DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.733
- Πόντοι
- 41.129
Φυλής 71α
Πέρασα με Βερόνικα
Ανεβάζω κριτική
Τυπε τις έχεις περάσει σουβλάκι ολες τις κορασίδες του φ71
Να σαι καλά πάντως και να γαμάς..
Δυο - τρεις είμαστε εδω μεσα που γαμάμε οι αλλοι τον παίζουν.
Δικαιολογίες είναι αυτά,υπάρχει το μεταξουργειο και η φυλης που ένα 10αρικο και 20 αρικο το έχουν όλοι εστω για 3 φορες το μηνα 30 ευρω 3 φορες μεταξουργειο και 60 ευρω τρεις φορες στη φυλης δε ειναι τιποτα τοσο λιγα λεφτα το μηνα αλλου ξερετε να τα δινετε,αμα θες να γαμας θα γαμας και εγώ φτωχός είμαι αλλά είμαι 25 χρονών και έχω γαμησει στον αγοραιο έρωτα συγουρα πάνω από 100 φορές.Αν η τσέπη σου ήταν άδεια, όπως είναι των περισσοτέρων Ελλήνων σήμερα, εσύ θα έκανες κάτι διαφορετικό από αυτούς ;
Δικαιολογίες είναι αυτά,υπάρχει το μεταξουργειο και η φυλης που ένα 10αρικο και 20 αρικο το έχουν όλοι εστω για 3 φορες το μηνα,αμα θες να γαμας θα γαμας και εγώ φτωχός είμαι αλλά είμαι 25 χρονών και έχω γαμησει στον αγοραιο έρωτα πάνω από 100 φορες συγουρα.
Δικαιολογίες είναι αυτά,υπάρχει το μεταξουργειο και η φυλης που ένα 10αρικο και 20 αρικο το έχουν όλοι εστω για 3 φορες το μηνα 30 ευρω 3 φορες μεταξουργειο και 60 ευρω τρεις φορες στη φυλης δε ειναι τιποτα τοσο λιγα λεφτα το μηνα αλλου ξερετε να τα δινετε,αμα θες να γαμας θα γαμας και εγώ φτωχός είμαι αλλά είμαι 25 χρονών και έχω γαμησει στον αγοραιο έρωτα συγουρα πάνω από 100 φορές.
Εγώ παρότι φτωχός έχω γαμησει στον αγοραιο έρωτα πάνω από 100 φορες συγουρα και είμαι 25 τώρα τι μου λες εσύ δε ξέρω,μια χαρά είναι το γαμησι μεταξουργειο,μεταξουργειο μπορείς να βρεις διαμαντάκια που δε βρίσκεις αλλου αν θες να ξέρεις δε είναι όλα όπως τα λες.Το συμπέρασμά είναι ακόμα και να είσαι φτωχός μια χαρά μπορείς να γαμας στα μπουρδελα όπως γαμαω εγώ ή ακόμα καλύτερα ο dmtrsxxx ή ο ατριβης ή ακόμα ακόμα καλύτερα ο σμυρνη που μας πατάει όλους,όλη μας η μπουρδελοζωη και εμένα και του ατριδη και του dmtrsxxx είναι για το σμυρνη 1 μήνας,ο σμυρνη πρέπει να πάρει βραβείο γκίνες ο μεγαλύτερος μπουρδελιαρης της Ελλάδας και του κόσμου όλου.Το Μεταξουργείο είναι για τους σαβουρογάμηδες (Πακιστανούς, Αλβανούς κ.α). Ένας φυσιολογικός άντρας στην ηλικία σου έχει ανάγκη να χύνει σχεδόν κάθε μέρα, δηλαδή να ξοδεύει στα μπουρδέλα τουλάχιστον 500 ευρώ τον μήνα για να γαμάει σαν άνθρωπος και όχι σαν πίθηκος! Κι επειδή οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα δεν αμοίβονται με 1200 ευρώ τον μήνα, συνήθως γαμάνε την χείρα με τα 5 ορφανά !
Ακριβώς φαντάσου μια χαρά μπορείς να γαμας αν θες αλλου ξέρουν να τα πετάνε,μεταξουργειο και φυλης είναι πανφτηνά μπορούν όλοι να γαμανε.Και εγω φτωχός ειμαι, με επιδομα οαεδ και κανα χαρτζιλίκι απο την γιαγια τη βγαζω.
Δεν μοιάζει με την ΜύραΚαλησπέρα σας,
Έχω φάει ένα σκάλωμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τα τατουάζ,
θυμάται κάποιος αν αυτή η κοπέλα είναι η πρώην Μύρα από τα Λ73 στουντέλα που έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα;
Δεν είναι όχι.Καλησπέρα σας,
Έχω φάει ένα σκάλωμα και δεν μπορώ να θυμηθώ τα τατουάζ,
θυμάται κάποιος αν αυτή η κοπέλα είναι η πρώην Μύρα από τα Λ73 στουντέλα που έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα;