Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 307 άτομα (25 μέλη και 282 επισκέπτες)

butcher202

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα 3βάρδια γειά κωλος ποία προτείνεται αδηνατη ευχαριστώ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.987
Πόντοι
41.129

Συνημμένα

• 20240613_164024.jpg
    20240613_164024.jpg
    510,3 KB · Εμφανίσεις: 40

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Η πιο κοντή σε ποιο μπουρδέλο είναι;
Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Όπως το έγραψες είναι, συναγωνιστή. 28 χρόνια πηγαίνω με πουτάνες. Τέτοιο τσιμπούκι, διπύρηνο, μόνο η Αλιόνα έκανε! Και να ήταν μόνο η πίπα της. Θυμάμαι, ότι ξεκινούσε να σε φιλάει στο στήθος, κατέβαινε στα μπούτια και μόλις έφτανε στα πόδια, έχωνε όλη την πατούσα μέσα στο στόμα της και την έγλυφε, σαν παγωτό. Σε αλλη φάση έγλυφε τα αρχίδια, έχωνε την μούρη της μέσα στον κώλο, φύτευε την γλώσσα της, βαθειά, μέσα, στην σούφρα και επιδίδονταν σε ένα απίστευτο γλυφοκώλι, το οποίο σε απογείωνε. Και να φανταστείτε, ότι αυτά ήταν τα προκαταρκτικά, τα οποία μοίραζε απλόχερα και τα είχε για την πλάκα της. Έπειτα, έφτανε η ώρα της πίπας, η οποία ήταν μια πραγματική μυσταγωγία. Οσκαρικό "άρμεγμα", το οποίο κατέληγε σε ένα απίστευτο χύσιμο, μέσα στο στόμα της. Την ώρα που έχυνες, παράλληλα απελευθερωνόσουν. Ένιωθες ότι η ψυχή χωρίζονταν, από το σώμα σου. Είχες την ψευδαίσθηση, για εκείνα τα άπειρο-ελάχιστα δευτερόλεπτα, ότι περνούσες στην Βαλχάλα, έβλεπες τον Θεό Όντιν, του "τράβαγες" ένα κωλοδάχτυλο και επέστρεφες ξανά στην Γη. Αλιόνα, κύριοι συνάδελφοι. Μία ασήμαντη καθαρίστρια, από την πρώην Σοβιετική Ένωση, η οποία έγινε πόρνη-θρύλος, στην οδό Διδύμου, στην Αθήνα. Αλήθεια, πόση ηδονή μπορεί να αγοράσει κάποιος, με 20€!
Περασμένα μεγαλεία, μύστη! Τώρα δεν κάνει ούτε το 1/5 από αυτά που περιγράφεις! Την πήρα πρόσφατα και πραγματικά οι τίτλοι τέλους έχουν πέσει! :cry::hi::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?
Νομίζω ότι με εξτραδακι δίνει και κώλο εντός δωματίου! :zfuck::rockon:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Καμία φυλής μερια που κάνει κωλο με έξτρα χρήματα αλλά δεν το λέει παίζει; Θέλω να γαμησω κωλο εκτός προγράμματος

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.
Τώρα μάλιστα σοβαρό άτομο φίλε είπες την Βανέσσα.η Βανέσσα είναι μόνο για Πακιστανούς. προτιμώ Ναταλία με κλειστά μάτια.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.300
Πόντοι
5.631
Περασμένα μεγαλεία, μύστη! Τώρα δεν κάνει ούτε το 1/5 από αυτά που περιγράφεις! Την πήρα πρόσφατα και πραγματικά οι τίτλοι τέλους έχουν πέσει! :cry::hi::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νομίζω ότι με εξτραδακι δίνει και κώλο εντός δωματίου! :zfuck::rockon:
Η Αλιόνα κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε σταματήσει τουλάχιστον μια 5ετια. Θα τη θυμόμασταν σαν καλή ανάμνηση. Τώρα την έχουμε σαν μια κακή σκιά του παρελθόντος της

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.055
Πόντοι
31.618
Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?
Είναι ψυλοκαπουλη πολύ καθαρή και ευγενική, πιστεύω θα σ αφήσει να γλύψεις.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.812
Πόντοι
3.886
Βάρδιες μπρο;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.839
Πόντοι
606
Στο κανάλι του κεραλοιφή λένε ότι θερίζει η ευλογία των πιθήκων. :coffee:

endo con suzen

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
182
Πόντοι
0
Πρόταση για duo αυτές τις μέρες? Θα έχω λίγο χρόνο αύριο λογικά 3η/4η

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.726
Πόντοι
2.846
Φιλοι λάτρεις του αγοραιου ερωτα θα ηθελα να πω ειδικα για τους βετερανους αυτες τις μερες με την ζεστη ας μην δοκιμαζουν καρδουλα και αντοχές. Καλη συνεχεια σε ολους.
εντάξει. Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι ζωντανός. Έξω ήταν καμίνι αλλά μέσα ο κλιματισμός ήταν ό,τι πρέπει!

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.488
Πόντοι
3.246
πέρασμα με Σοφία μεταμεσονύχτια βάρδια στο φυλής 59 ισόγειο… οκ είναι μουνάρα λατίνα με τουρλωτή κωλάρα αλλά ήταν ψιλοκομοδίνο σε εμένα δεν ξέρω μπορεί να ήταν
κουρασμένη επειδή
πριν είχαν περάσει 7 άτομα(!) σερί που ήταν όλοι μαζί
παρέα
και λογικά την ξεθέωσαν

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Πηγα προχθες Ιασωνος 27 για τη Ναταλια αλλα απουσα δυστυχως. Βγηκε ενα αδρανες υλικο με ξυγκια και μετριο μποϊ,ολοασπρη σαν πανι.Ηθελα κατι σκιννυ και αποχωρησα κρατωντας το πορνοπαραβολο για αλλη φορα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.080
Πόντοι
1.936
Η Αλιόνα κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε σταματήσει τουλάχιστον μια 5ετια. Θα τη θυμόμασταν σαν καλή ανάμνηση. Τώρα την έχουμε σαν μια κακή σκιά του παρελθόντος της
Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
Πηγα προχθες Ιασωνος 27 για τη Ναταλια αλλα απουσα δυστυχως. Βγηκε ενα αδρανες υλικο με ξυγκια και μετριο μποϊ,ολοασπρη σαν πανι.Ηθελα κατι σκιννυ και αποχωρησα κρατωντας το πορνοπαραβολο για αλλη φορα.
Ναταλία και πάλι Ναταλία δεν θα χάσεις.το άλλο είναι πολύ ζωντανό.και αν θυμάμαι λέγετε σοφία.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom