butcher202
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα 3βάρδια γειά κωλος ποία προτείνεται αδηνατη ευχαριστώ.
Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?Φυλής 71 β
Πέρασα με την Λουσία
Ανεβάζω κριτική
Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.Η πιο κοντή σε ποιο μπουρδέλο είναι;
Περασμένα μεγαλεία, μύστη! Τώρα δεν κάνει ούτε το 1/5 από αυτά που περιγράφεις! Την πήρα πρόσφατα και πραγματικά οι τίτλοι τέλους έχουν πέσει!Όπως το έγραψες είναι, συναγωνιστή. 28 χρόνια πηγαίνω με πουτάνες. Τέτοιο τσιμπούκι, διπύρηνο, μόνο η Αλιόνα έκανε! Και να ήταν μόνο η πίπα της. Θυμάμαι, ότι ξεκινούσε να σε φιλάει στο στήθος, κατέβαινε στα μπούτια και μόλις έφτανε στα πόδια, έχωνε όλη την πατούσα μέσα στο στόμα της και την έγλυφε, σαν παγωτό. Σε αλλη φάση έγλυφε τα αρχίδια, έχωνε την μούρη της μέσα στον κώλο, φύτευε την γλώσσα της, βαθειά, μέσα, στην σούφρα και επιδίδονταν σε ένα απίστευτο γλυφοκώλι, το οποίο σε απογείωνε. Και να φανταστείτε, ότι αυτά ήταν τα προκαταρκτικά, τα οποία μοίραζε απλόχερα και τα είχε για την πλάκα της. Έπειτα, έφτανε η ώρα της πίπας, η οποία ήταν μια πραγματική μυσταγωγία. Οσκαρικό "άρμεγμα", το οποίο κατέληγε σε ένα απίστευτο χύσιμο, μέσα στο στόμα της. Την ώρα που έχυνες, παράλληλα απελευθερωνόσουν. Ένιωθες ότι η ψυχή χωρίζονταν, από το σώμα σου. Είχες την ψευδαίσθηση, για εκείνα τα άπειρο-ελάχιστα δευτερόλεπτα, ότι περνούσες στην Βαλχάλα, έβλεπες τον Θεό Όντιν, του "τράβαγες" ένα κωλοδάχτυλο και επέστρεφες ξανά στην Γη. Αλιόνα, κύριοι συνάδελφοι. Μία ασήμαντη καθαρίστρια, από την πρώην Σοβιετική Ένωση, η οποία έγινε πόρνη-θρύλος, στην οδό Διδύμου, στην Αθήνα. Αλήθεια, πόση ηδονή μπορεί να αγοράσει κάποιος, με 20€!
Νομίζω ότι με εξτραδακι δίνει και κώλο εντός δωματίου!Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?
Τώρα μάλιστα σοβαρό άτομο φίλε είπες την Βανέσσα.η Βανέσσα είναι μόνο για Πακιστανούς. προτιμώ Ναταλία με κλειστά μάτια.Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.
Η Αλιόνα κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε σταματήσει τουλάχιστον μια 5ετια. Θα τη θυμόμασταν σαν καλή ανάμνηση. Τώρα την έχουμε σαν μια κακή σκιά του παρελθόντος τηςΠερασμένα μεγαλεία, μύστη! Τώρα δεν κάνει ούτε το 1/5 από αυτά που περιγράφεις! Την πήρα πρόσφατα και πραγματικά οι τίτλοι τέλους έχουν πέσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω ότι με εξτραδακι δίνει και κώλο εντός δωματίου!
Είναι ψυλοκαπουλη πολύ καθαρή και ευγενική, πιστεύω θα σ αφήσει να γλύψεις.Εχει οντως τέτοια κωλάρα? Γλυφοκωλι αφήνει να χωσω τη μουσουδα μου μεσα στην κωλοχαραδρα της ?
Βάρδιες μπρο;Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.
Απόγευμα μετά της 18:00Βάρδιες μπρο;
εντάξει. Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι ζωντανός. Έξω ήταν καμίνι αλλά μέσα ο κλιματισμός ήταν ό,τι πρέπει!Φιλοι λάτρεις του αγοραιου ερωτα θα ηθελα να πω ειδικα για τους βετερανους αυτες τις μερες με την ζεστη ας μην δοκιμαζουν καρδουλα και αντοχές. Καλη συνεχεια σε ολους.
Το να μην στηνεται σωστα ειναι αιτια για να μην την γαμησεις!Πέρασα με την Λουσία
Όχι βέβαια.Το να μην στηνεται σωστα ειναι αιτια για να μην την γαμησεις!
Πηγα προχθες Ιασωνος 27 για τη Ναταλια αλλα απουσα δυστυχως. Βγηκε ενα αδρανες υλικο με ξυγκια και μετριο μποϊ,ολοασπρη σαν πανι.Ηθελα κατι σκιννυ και αποχωρησα κρατωντας το πορνοπαραβολο για αλλη φορα.Ιασ37/Ιασ20Β Βανέσσα στα 15 κοπανάς μέχρι τέλους χωρίς τσιμουδιά και Ιασ27 Ναταλία είναι πολύ μικρή μέσα και θέλει φροντίδα. Επίσης και Λίνα Ιασ19Α νεαρή Μολδαβή αλλά είναι πτώμα μέσα και δεν ξέρω αν έχει φύγει.
Το μονο που εχω κρατησει απο την Αλιονα ειναι ενα επικο ξεμαλιασμα με Αντριαννα απο Αγκυρας 12.Εκλεβε τις καποτες της και πιαστηκανε μερα μεσημερι εντος σαλας με πελατες παρωντες μαζι και εγω.Το ειχα απολαυσει πραγματικα το σκηνικο.Η Αλιόνα κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε σταματήσει τουλάχιστον μια 5ετια. Θα τη θυμόμασταν σαν καλή ανάμνηση. Τώρα την έχουμε σαν μια κακή σκιά του παρελθόντος της
Ναταλία και πάλι Ναταλία δεν θα χάσεις.το άλλο είναι πολύ ζωντανό.και αν θυμάμαι λέγετε σοφία.Πηγα προχθες Ιασωνος 27 για τη Ναταλια αλλα απουσα δυστυχως. Βγηκε ενα αδρανες υλικο με ξυγκια και μετριο μποϊ,ολοασπρη σαν πανι.Ηθελα κατι σκιννυ και αποχωρησα κρατωντας το πορνοπαραβολο για αλλη φορα.